Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Ο δυτικός θα παρουσιάσει πιο εύκολα στον κύκλο του την Αλεξάνδρα από τη Θεσσαλονίκη,
παρά την Αισέ από το Εσκί Σεχίρ.
Δεν είναι τόσο μαλάκες όσο νομίζετε οι δυτικοί...

Το πιο αστείο με τις ελληνίδες στο εξωτερικό είναι ότι ο κύριος λόγος που δεν έχουν πέραση δεν είναι η εμφάνιση.
Αλλά η προσωπικότητα.
Από αδιάφορη έως ανυπόφορη.

Κονόμησε ο δυτικος με την Αλεξάνδρα

Που θα'ναι κι αυτή απο κανα Κιλκις ή Γιαννιτσά και θα δηλώνει σαλονικιά όπως όλες οι κομπλεξικές χωριάτισες

Φαντάσου δυτικό να έχει να διαλέξει γκόμενα...απ'το Εσκι Σεχίρ ή τα Γιαννιτσά.Για τι ναυάγιο θα μιλάμε :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
μπορεί να μην υπάρχουν, αλλά στην Ουκρανία οι ντέβουσκες έξω σε κλαμπ, καραόκε και ρεστοράν παίζουν παιχνίδι είτε φάση με λεφτά ή χωρίς (για σεξ εννοώ)
στην Πολωνία και στην Τσεχία εν έτη 2024 ένας τουρίστας από 2 εβδομάδων ως 1 μήνα θα μείνει με το πουλί στο χέρι
Σωστός ο παππούς

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Εάν δεν μπορώ να γαμισω εγώ κάπου στην Ρουμανία, δεν μπορεί κανείς άλλος άνω των 45....
Ο παναγιωταρος μπορει και μαλιστα καλυτερες (45 ειναι τωρα)
Επισης λεει οτι εσυ και ο νταβαριτς ποτε δεν γαμουσατε πολυ στο Βουκουρεστι και για αυτο ξεκινησατε το 2007 να πηγαινετε Μολδαβια και Ουκρανια μπας και τον βρεξετε λιγακι :D:

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Θα διαφωνήσω αρχηγέ σε αυτό
Μου το είχε πει το 2002 αυτό ο εμπορικός ακόλουθος στο Βουκουρεστι που μόλις είχε έρθει από Τσεχία που ήταν χρόνια
Ο μέσος όρος σε σχέση με Ουγγαρία Ρουμανία ήταν πιο χαμηλός
Αλλα είχε τοπ άτομα που δεν υπήρχαν στην Ρουμανία
Και επίσης μου είχε πει οι τοπ Τσέχες ήταν και πιο πρισεγγισιμες σε σχέση με τοπ ουγγαρεζες η Ρουμάνες
Όταν πήγα μετά πολλές φορές στην Τσεχία το διαπίστωσα κι εγώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστος ο Γερων Κουλης χρυσός
Και α και ου
Φίλε μου, ίσως μπορείς να πεις το όνομα του διπλωμάτη ιδιαιτέρως. Το Εμπορικό Τμήμα εκείνη την εποχή βρισκόταν στην Všehrdova και η Εμπορική Ακολούθως ήταν μια γυναίκα που είχε συνταξιοδοτηθεί, πήγε Ελλάδα, όχι στη Ρουμανία. Υπήρχε ένας άνδρας χωρίς διπλωματικό διαβατήριο, μόνο υπηρεσιακό, η γυναίκα του εργάζεται στο τουριστικό τμήμα της Ελληνικής πρεσβείας. Και οι άλλοι διπλωμάτες εναλλάσσονται εκεί μετά από 4 χρόνια.
Ίσως είχε άλλο διπλωματικό βαθμό?

Εγώ υπηρέτησα τότε στην Κυπριακή πρεσβεία στην Πράγα (1996-2004). Δύο περιόδους.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.173
Πόντοι
456
Κονόμησε ο δυτικος με την Αλεξάνδρα

Που θα'ναι κι αυτή απο κανα Κιλκις ή Γιαννιτσά και θα δηλώνει σαλονικιά όπως όλες οι κομπλεξικές χωριάτισες

Φαντάσου δυτικό να έχει να διαλέξει γκόμενα...απ'το Εσκι Σεχίρ ή τα Γιαννιτσά.Για τι ναυάγιο θα μιλάμε :2funny:

Ξέρω ότι τις μισείς βαθιά τις ελλεηνίδες, αλλά εννοείται ότι οι ελληνίδες έχουν καλύτερο status από μουσουλμάνες,αφρικάνες,
αλλά και αλβανίδες,ρουμάνες.

Εν τω μεταξύ παίζουν και ελληνίδες με πολύ καλές δουλειές και τυπικά προσόντα, ειδικά οι νεοφερμένες,
οπότε δε θα χρειαστεί να τα κάνει όλα ο άντρας όπως με άλλες που φτάσαν τα 30 και εκτός από το να ρουφάνε ψωλές δεν κατάφεραν τίποτα άλλο στη ζωή τους.

Δυτικός κάρτα ναυάγιο είναι αυτός που θα τον δεις με ασιάτισσες ή αφρικάνες.
Φαίνεται και στην εμφάνιση, σχεδόν πάντα nerd παρθένος που τον έκλασαν οι ντόπιες γυναίκες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ο παναγιωταρος μπορει και μαλιστα καλυτερες (45 ειναι τωρα)
Επισης λεει οτι εσυ και ο νταβαριτς ποτε δεν γαμουσατε πολυ στο Βουκουρεστι και για αυτο ξεκινησατε το 2007 να πηγαινετε Μολδαβια και Ουκρανια μπας και τον βρεξετε λιγακι :D:
45 πήγε κι αυτός??
Γάμησε τα
Φοιτητή ψαράκια πρώτο έτος τον θυμάμαι.. Γαμα τα με κεφαλαία γράμματα θείο....
Ναι σωστό με Παναγιώταρο
Λόγω ότι είναι καραγυφτας και πιο μικρός σε Ρουμάνες μου ρίχνε μετά το 2005,πριν όχι γιατί εγώ έπαιζα και Ιασι κραιιβα μπάλα, που ήταν σαφώς πιο χύμα φάση, αλλά Μολδαβία Ουκρανία ούτε από μακριά δεν ακολουθούσε στα γκολ(λόγω ότι ήταν ολίγον σαν νεαταρνταλ) χαχα..
Πάντως , αν πήγε αυτός 45 ανεβάζω τον πυχη.
Ανασκευαζω λοιπόν
Από τα 48 και πάνω δεν μπορεί κανείς
Όσον αφορά
Βουκουρέστι όντως γαμουσε κάποιος, με πολλά προσόντα. δύσκολα
από το 2007 κ μετά
και από το 2010 καθόλου αν μιλάμε εκτός σχέσης και παντόφλα...
Εγώ όμως αναφέρομαι βασικά 98 με 2005 που ήταν εύκολα κραιοβα σλατινα ιασι βασλουι είχαμε κάνει όργια τότε (κλειστά σύνορα ακόμα)
Μετά το 2007 Ουκρανία και Μολδαβία έγιναν μονόδρομος για ΑΑΑ που λεγε κι ο Νταβαριτς
Ο ίδιος ο Νταβ δεν γαμουσε λόγω μούρλια βέβαια αλλά ήταν η επιτομή του μπον βιβερ όσο κράτησαν οι δύο κληρονόμιες...
Τα μπουκάλια και τα πούρα είχαν πάρει φωτιά για καμμια 4ετια

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Φίλε μου, ίσως μπορείς να πεις το όνομα του διπλωμάτη ιδιαιτέρως. Το Εμπορικό Τμήμα εκείνη την εποχή βρισκόταν στην Všehrdova και η Εμπορική Ακολούθως ήταν μια γυναίκα που είχε συνταξιοδοτηθεί, πήγε Ελλάδα, όχι στη Ρουμανία. Υπήρχε ένας άνδρας χωρίς διπλωματικό διαβατήριο, μόνο υπηρεσιακό, η γυναίκα του εργάζεται στο τουριστικό τμήμα της Ελληνικής πρεσβείας. Και οι άλλοι διπλωμάτες εναλλάσσονται εκεί μετά από 4 χρόνια.
Ίσως είχε άλλο διπλωματικό βαθμό?

Εγώ υπηρέτησα τότε στην Κυπριακή πρεσβεία στην Πράγα (1996-2004). Δύο περιόδους.
Ένας τύπος λεπτός με μουστάκι γύρω στα 50 ήταν εποχή 2000 καλοντυμένος συμπαθής σαν παρουσία
Μολις είχε έρθει από Τσεχία στο βουκουρεστι
Τώρα όνομα μετά τόσα χρόνια δεν θυμάμαι ούτε είχα ιδιαίτερες σχέσεις
3,4 φορές είχαμε μιλήσει από Ρουμανία δεν είχε ιδέα μόλις είχε έρθει, εμένα μ ενδιέφερε να δω πως είναι Τσεχία, είχα τότε μια δραστηριότητα με εισαγωγές πρώτων υλών από Ελλάδα για τρόφιμα και κοίταγα αν παίζει αλλού κάτι πιο καλό....
90% ήταν εμπορικός ακόλουθος πάντως γιατί θυμάμαι με ρωτούσε κάποια πράγματα εμπορικά για Ρουμανία, εμένα που είχα ήδη τότε 2 χρόνια στην χώρα και μίλαγα και την γλώσσα συν είχα μεγάλη επαφή με δύο τοπικά επιμελητήρια ιασι και κραιοβα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Ξέρω ότι τις μισείς βαθιά τις ελλεηνίδες, αλλά εννοείται ότι οι ελληνίδες έχουν καλύτερο status από μουσουλμάνες,αφρικάνες,
αλλά και αλβανίδες,ρουμάνες.

Εν τω μεταξύ παίζουν και ελληνίδες με πολύ καλές δουλειές και τυπικά προσόντα, ειδικά οι νεοφερμένες,
οπότε δε θα χρειαστεί να τα κάνει όλα ο άντρας όπως με άλλες που φτάσαν τα 30 και εκτός από το να ρουφάνε ψωλές δεν κατάφεραν τίποτα άλλο στη ζωή τους.

Δυτικός κάρτα ναυάγιο είναι αυτός που θα τον δεις με ασιάτισσες ή αφρικάνες.
Φαίνεται και στην εμφάνιση, σχεδόν πάντα nerd παρθένος που τον έκλασαν οι ντόπιες γυναίκες.

Ε καλά,αμα μου τις συγκρίνεις με τον απόλυτο πάτο που είναι οι αφρικανές και μουσουλμάνες,χαίρω πολύ.Και πάτο εννοώ σε εμφάνιση,γιατί σε συμπεριφορά κι αυτές θα'ναι καλύτερες

Λες έχουν δουλειές κλπ,τι να το κάνεις όταν έχουν μηδέν θηλυκότητα.ΜΗΔΕΝ.Η πιο αθήλυκη φυλή.Και σχεδόν πάντα στο ίδιο μοτίβο,βαρια πεπόνια,μούτρα,να νομίζουν ότι και μονο που είναι με κάποιον,του κάνουν χάρη.

Τι να συγκρίνεις τώρα,με Σλάβες που και μονο που τις βλέπεις να περπατάνε και να μιλάνε,καυλώνεις;Ας πάρει ο δυτικός την ελλεεινίδα του να ακουει κάθε μέρα malaka και malaka :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ε καλά,αμα μου τις συγκρίνεις με τον απόλυτο πάτο που είναι οι αφρικανές και μουσουλμάνες,χαίρω πολύ.Και πάτο εννοώ σε εμφάνιση,γιατί σε συμπεριφορά κι αυτές θα'ναι καλύτερες

Λες έχουν δουλειές κλπ,τι να το κάνεις όταν έχουν μηδέν θηλυκότητα.ΜΗΔΕΝ.Η πιο αθήλυκη φυλή.Και σχεδόν πάντα στο ίδιο μοτίβο,βαρια πεπόνια,μούτρα,να νομίζουν ότι και μονο που είναι με κάποιον,του κάνουν χάρη.

Τι να συγκρίνεις τώρα,με Σλάβες που και μονο που τις βλέπεις να περπατάνε και να μιλάνε,καυλώνεις;Ας πάρει ο δυτικός την ελλεεινίδα του να ακουει κάθε μέρα malaka και malaka :2funny:
Έχει ελληνιδες μικρές πολύ καβλιαρες σαν σλαυες
Αλλα είναι ούτε 10%
Αλλα το άσχημο είναι η ομιλία στην Ελλάδα
Αυτά τα ρε μαλακά όλη την ώρα
Μιλάει η άλλη σαν ταξιτζής στην ομόνοια τι να καβλωσεις...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.173
Πόντοι
456
Αλλα είναι ούτε 10%

Όταν κατεβαίνω Ελλάδα βλέπω ότι οι Ελληνίδες πιτσιρίκες έχουν βελτιωθεί από εμφάνιση,
αλλά η συμπεριφορά γίνεται ολοένα και χειρότερη.
Ήρθαν στο προσκήνιο και οι μαλακοτράπερς και έδεσε το γλυκό.

Πάντως να συμπεριφέρονται σαν ταξιτζήδες έχω πετύχει και Ιταλίδες και ακόμη περισσότερες Ισπανίδες.
Στραβό στόμα και φεμινίστριες της φακής..

Εν τω μεταξύ ο sadman μιλάει λες και οι ελλεηνίδες είναι η κατάρα των υπερτέλειων Απολλώνιων θεών νεοελλήνων.
Δεν βλέπει που εδώ και χρόνια είμαστε η ντροπή των προγόνων μας.

Ακόμη και στο εξωτερικό να βγει ο νεοέλληνας να σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει όλα τα φρούτα του κόσμου πάει και κάνει ΣΧΕΣΗ με ελλεηνίδα ή κύπρια..
Από την άλλη ποιος θα ανεχθεί παιδοβούβαλα που κλαψομουνιάζουν ότι τους λείπει ο φραπές και που σε όλες τις αποφάσεις της ζωής τους συμμετέχει ο μπαμπάκας και η μαμάκα και αργότερα ο πεθερός και η πεθερά :confused:

Πάρε εσύ δυτική γκόμενα και πες της ότι θα πάμε να μείνουμε πάνω/κάτω από τους γονείς μου να δούμε τι θα σου πει:2funny::2funny::2funny:

Μετά λέει δε μου κάθονται οι Γερμανίδες...
Πως να σου κάτσουν ρε κεφτέ;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.035
Πόντοι
1.056
Αλλα είναι ούτε 10%

Επίσης η νέα γενιά δε μιλάει καθαρά,τραβάνε πολύ τα φωνήεντα π.χ. λένε πήγαμε Πάαροο,θα πάω Μυκονοοο και με λάθος χρωματισμό οπότε είναι εκνευριστικό να τις ακούς.Περιεχόμενο για τον πούτσο ως συνήθως γενικά πνευματικότητα μηδέν,χιούμορ μηδέν,κίνηση,χορός μηδέν βαρετές ως εκεί που δεν παίρνει.Οι Σλάβες τα oral skills τα έχουν υπερανεπτυγμένα σε όλα τα επίπεδα,σπάνια βαριέσαι με Σλάβα.Ειδικά οι τρελιάρες Πολωνέζες δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε διασκεδάσουν.Και οι Γερμανίδες έχουν γνώσεις αλλά πρέπει να είσαι ντουρασέλ πάντα στην τσίτα,ετοιμόλογος,ενεργητικός κτλ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.035
Πόντοι
1.056
Εντωμεταξύ η τσεχική γλώσσα έχει μακρά φωνήεντα οπότε γουστάρεις όταν ακούς τις Πραγινές να μιλάνε τραγουδιστά.Ahooj,jaak se maas? κτλ.Τα ελληνικά δεν έχουν μακρά φωνήεντα μόνο οι γκόμενες τα τραβάνε και αυτό είναι εκνευριστικό,δεν ακούγεται εύηχο.Το ίδιο βέβαια κάνουν και αρκετοί αντρες με πουστέ φωνές.Τώρα μάλιστα το να μιλάς πουστέ πρέπει να έχει γίνει της μόδας βλέπεις όλο και περισσότερους να μιλάνε έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.173
Πόντοι
456
Η αλήθεια είναι ότι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχουν ανέβει πολύ τα κορμιά.
Οι παλιοί για να πιάσουν κανά σφιχτό κωλομέρι, έπρεπε να γαμήσουν τη Βούλα Πατουλίδου.
Τώρα ακόμη και η γειτόνισσα έμαθε το crossfit και σηκώνει κιλά.

Πνευματικά τώρα η φάση έχει πάρει πανευρωπαικά την κατηφόρα στις νέες γενιές.
Μιας και παντού η φάση είναι trap,tik tok,instagram.

Απλά κάθε χώρα ξεκινάει από άλλο σημείο την πτώση της.
Η Ελλάδα της αριστερίλας,μπαφίλας,πασοκίλας, ήταν ήδη στον πάτο του βαρελιού και τον τρύπησε πρώτη από όλες τις υπόλοιπες "ανεπτυγμένες" χώρες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Πάρε εσύ δυτική γκόμενα και πες της ότι θα πάμε να μείνουμε πάνω/κάτω από τους γονείς μου να δούμε τι θα σου πει

Και η πλάκα είναι οτι παλιά το κάνανε.Αφήνανε τις χώρες τους κι ε΄ρχονταν να μείνουν Ροδο με τους γονεις του κάμακα που παντρεύονταν

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ο δυτικός θα παρουσιάσει πιο εύκολα στον κύκλο του την Αλεξάνδρα από τη Θεσσαλονίκη,
παρά την Αισέ από το Εσκί Σεχίρ.

ισχύει στο 95% τα μαθαίνω από πρώτο χέρι από Έλληνες του εξωτερικού
Το πιο αστείο με τις ελληνίδες στο εξωτερικό είναι ότι ο κύριος λόγος που δεν έχουν πέραση δεν είναι η εμφάνιση.
Αλλά η προσωπικότητα.
Από αδιάφορη έως ανυπόφορη.

μεγάλη αλήθεια αυτή δυστυχώς έτσι είναι :undecided-old:
Και τι δουλειές έχουν ειδικά επί πολέμου στην Ουκρανία;
Ευρώπη τους πληρώνουν διαμονή επ΄ αορίστου χρόνου, να ξεκινήσουν σπουδές,κ.λ.π.

Αυτές που έκαναν και νωρίτερα, αν πχ η άλλη είναι δασκάλα σε σχολείο συνεχίζει και διδάσκει κανονικά και εν καιρό πολέμου ή σερβιτόρα σε ρεστοράν συνεχίζει να σερβίρει δεν σταμάτησε. Δεν παρέλυσε και εντελώς το κράτος κάποιοι κλάδοι δουλεύουν κανονικά και πληρώνονται κανονικότατα.
Έχει φύγει πολύ μεγάλος αριθμός από Ουκρανέζες προς Ευρώπη και όχι μόνο αυτές που λες.
Είναι τεράστια τα νούμερα, σε Γερμανία και άλλες χώρες μπορείς να τα βρεις εύκολα.

το πλείστον των περιπτώσεων που έφυγαν είναι κοπρόσκυλα και βίζιτες που αρμέγαν ολιγοήμερους σεξτουρίστες μεταφορικά και κυριολεκτικά. Σίγουρα έφυγαν και αρκετές νορμάλ κοπέλες γνωρίζω κάποιες τέτοιες περιπτωσεις

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Η αλήθεια είναι ότι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχουν ανέβει πολύ τα κορμιά.
Οι παλιοί για να πιάσουν κανά σφιχτό κωλομέρι, έπρεπε να γαμήσουν τη Βούλα Πατουλίδου.
Τώρα ακόμη και η γειτόνισσα έμαθε το crossfit και σηκώνει κιλά.

Ελλεεινίδα για να έχει κορμί,ή πρέπει να'χει πάρει καλά γονίδια απο κάποιον γονέα ή να ήταν στα τεφαα.

Κορμί=τουλάχιστον 1.70 και λεπτή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom