Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
923
Πόντοι
81
Πέθανε από χαμηλές τιμές και το Βρότσλαβ.
Πριν 10 χρόνια με 5ευρω πήγαινες στον φούρνο και έπαιρνες καφέ και κάτι να φας για σένα και την Πολωνή.
Αυτές τις μέρες, μόνο ο καφές έχει 4-5ευρω.

Μια μεριδα μακαρόνια στα 8-10€ όπου και αν κοιτάξεις στο Uber eats.
Πήγα σε Ταυλανδεζικο και ήθελε 50€ για 2 Pad Thai , 1 ορεκτικό και 3 μπύρες.
Πού να βάλουν και ευρώ τι έχει να γίνει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Πέθανε από χαμηλές τιμές και το Βρότσλαβ.
Πριν 10 χρόνια με 5ευρω πήγαινες στον φούρνο και έπαιρνες καφέ και κάτι να φας για σένα και την Πολωνή.
Αυτές τις μέρες, μόνο ο καφές έχει 4-5ευρω.

Μια μεριδα μακαρόνια στα 8-10€ όπου και αν κοιτάξεις στο Uber eats.
Πήγα σε Ταυλανδεζικο και ήθελε 50€ για 2 Pad Thai , 1 ορεκτικό και 3 μπύρες.
Πού να βάλουν και ευρώ τι έχει να γίνει.
Μόνο ο Λουκα βαστάει , το μπλοκ πέθανε

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Γκρινιάζει και αν τον ξυπνάς με το καλό κλαίγεται αν τον ξυπνάς με το άγριο βρίζει μάνες.

Για να αφυπνιστούν άνθρωποι σαν τον sadman, πρέπει να περάσουν πρώτα από το επώδυνα στάδια αναγνώρισης μιας κατάστασης, οδυνηρών προσωπικών παραδοχών και ανάληψης ευθυνών.
Όχι για να αυτομαστιγωθούν, αλλά για να περάσουν στο στάδιο της ανασυγκρότησης και να πάνε προς τα εμπρός.

Όλο αυτό όμως απαιτεί κόστος, οπότε το όλες οι ελλεηνίδες είναι μπουτάνες είναι πιο εύκολο..

Όποτε κατεβαίνω Ελλάδα άκουγα από τον περίγυρο γαμιέται ο τσίπρας,ο κούλης, ο σόιμπλε, η μέρκελ..
Μου έλεγαν για το μπαμ που θα γίνει γιατί ο κοσμάκης υποφέρει...
Από το 2009 περιμένουν το μπαμ αυτοί..

Και νομίζουν ότι όλοι είναι στάσιμοι και περιμένουν το μπαμ, ενώ άλλοι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια ζωάρα, εννοείται και εντός Ελλάδος..
Όπως νομίζουν ότι και οι ελλεηνίδες δε γαμιούνται, ενώ η αλήθεια είναι ότι δε γαμιούνται με αυτούς, γιατί ζέχνουν μιζέρια από χιλιόμετρα..
Δεν είναι ο sadman καμία εξαίρεση, ξέρω άτομα που μου λένε τα ίδια, αλλά απλά κουνάω το κεφάλι συγκαταβατικά..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Patriki.Αυτός είναι δρόμος για το Σάντμαν να αλλάξει παραστάσεις.

D2dwjZ.png

Αμα δεις Γερμανία τέτοιους τύπους με τέτοιες γκόμενες καλά κρασιά.

nAuxij.png

TCsbes.png

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Patriki.Αυτός είναι δρόμος για το Σάντμαν να αλλάξει παραστάσεις.

Αμα δεις Γερμανία τέτοιους τύπους με τέτοιες γκόμενες καλά κρασιά.

nAuxij.png
Αν τον πείσεις να βγει από το παιδικό του δωμάτιο

Αλλιώς θα λέει για το πως είναι οι ελλεηνιδες, οι Αγγλίδες , οι Ιταλίδες χωρίς να την έχει πέσει και σε καμία

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Αν τον πείσεις να βγει από το παιδικό του δωμάτιο

Αλλιώς θα λέει για το πως είναι οι ελλεηνιδες, οι Αγγλίδες , οι Ιταλίδες χωρίς να την έχει πέσει και σε καμία

Και Patriki να ήτανε θα γκρίνιαζε.Θα έλεγε πάνε με τους λεφτάδες,τους διάσημους,τα μπρατσε΄τα,τους πουτσαράδες,μουνιά πολλά,πάρα πολλά στον πούτσο μας καμία.Πότε θα γυρίσει ο τροχός κτλ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Για να αφυπνιστούν άνθρωποι σαν τον sadman, πρέπει να περάσουν πρώτα από το επώδυνα στάδια αναγνώρισης μιας κατάστασης, οδυνηρών προσωπικών παραδοχών και ανάληψης ευθυνών.
Όχι για να αυτομαστιγωθούν, αλλά για να περάσουν στο στάδιο της ανασυγκρότησης και να πάνε προς τα εμπρός.

Όλο αυτό όμως απαιτεί κόστος, οπότε το όλες οι ελλεηνίδες είναι μπουτάνες είναι πιο εύκολο..

Όποτε κατεβαίνω Ελλάδα άκουγα από τον περίγυρο γαμιέται ο τσίπρας,ο κούλης, ο σόιμπλε, η μέρκελ..
Μου έλεγαν για το μπαμ που θα γίνει γιατί ο κοσμάκης υποφέρει...
Από το 2009 περιμένουν το μπαμ αυτοί..

Και νομίζουν ότι όλοι είναι στάσιμοι και περιμένουν το μπαμ, ενώ άλλοι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια ζωάρα, εννοείται και εντός Ελλάδος..
Όπως νομίζουν ότι και οι ελλεηνίδες δε γαμιούνται, ενώ η αλήθεια είναι ότι δε γαμιούνται με αυτούς, γιατί ζέχνουν μιζέρια από χιλιόμετρα..
Δεν είναι ο sadman καμία εξαίρεση, ξέρω άτομα που μου λένε τα ίδια, αλλά απλά κουνάω το κεφάλι συγκαταβατικά..

Εγώ κατάλαβα πόσο βαθιά είναι η κρίση και οτι δεν πρόκειται να βγούμε από αυτή τουλάχιστον στη γενιά μου ΄΄οταν άκουσα υποτίθεται σοβαρά άτομα να μιλάνε για τα τρις του Σιώρρα που θα μας έσωζαν.Εκεί λες όπου φύγει φύγει,εδώ δεν υπάρχει σωτηρία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Και Patriki να ήτανε θα γκρίνιαζε.Θα έλεγε πάνε με τους λεφτάδες,τους διάσημους,τα μπρατσε΄τα,τους πουτσαράδες,μουνιά πολλά,πάρα πολλά στον πούτσο μας καμία.Πότε θα γυρίσει ο τροχός κτλ.

Τι να κάνω στο Patriki με τις αγάμητες;

Άμα δεν έχει ελληνίδες το μέρος,ξέρεις ότι δε θα γαμήσεις...

Ελλάδα is the place to be...:rockon:

No ellinides,no fucking :2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Κλασσικές καυλιάρες Πόλκες προ δωδεκαετίας.

Είχαν στα κλαμπ αυτό το προοργασμικό βλέμμα,ένιωθες οτι γρήγορα θα γαμήσεις.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Εγώ κατάλαβα πόσο βαθιά είναι η κρίση και οτι δεν πρόκειται να βγούμε από αυτή τουλάχιστον στη γενιά μου ΄΄οταν άκουσα υποτίθεται σοβαρά άτομα να μιλάνε για τα τρις του Σιώρρα που θα μας έσωζαν.Εκεί λες όπου φύγει φύγει,εδώ δεν υπάρχει σωτηρία.

Εγώ σκέφτηκα μαλακία που δεν έκανα και εγώ καμιά μόντα σαν το Σώρρα.
Να πουλάω μετοχές της τράπεζας της Ανατολής :confused: και ταυτόχρονα κηραλοιφές για την αγαμία και αυτόγραφα του Ιησού σαν το Βελόπουλο :confused:

Αρχηγέ, άμα γίνει κανένα μπαμ στην Ελλάδα και δεν το ακούσω, στείλε μου pm :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Κλασσικές καυλιάρες Πόλκες προ δωδεκαετίας.

Είχαν στα κλαμπ αυτό το προοργασμικό βλέμμα,ένιωθες οτι γρήγορα θα γαμήσεις.

Πήγε κι ο φουκαράς ο George71 Πολωνία και νόμιζε ότι θα τον κοιτάνε έτσι...:2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Εγώ σκέφτηκα μαλακία που δεν έκανα και εγώ καμιά μόντα σαν το Σώρρα.
Να πουλάω μετοχές της τράπεζας της Ανατολής :confused: και ταυτόχρονα κηραλοιφές για την αγαμία και αυτόγραφα του Ιησού σαν το Βελόπουλο :confused:

Αρχηγέ, άμα γίνει κανένα μπαμ στην Ελλάδα και δεν το ακούσω, στείλε μου pm :2funny:

Οι Ελληνες πιστεύουν στα θαύματα,στις θεωρίες συνομωσίας κτλ.Είναι η επίδραση της θρησκείας σίγουρα,αλλά παίζει και χαμηλό IQ πληθυσμού για να διαδίδονται αυτά τόσο πολύ.Οι Γερμανοί είναι πολύ πιο ρασιοναλιστές,οι Ελληνες προτιμούν το θαύμα οπότε στη διαμάχη των δύο θεωριών όταν δηλαδή πάρει πρακτική υπόσταση καταλαβαίνεις τι πούτσες έρχονται.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Πήγε κι ο φουκαράς ο George71 Πολωνία και νόμιζε ότι θα τον κοιτάνε έτσι...:2funny:

Ο George δεν πήγε καν στα κλαμπ,τέλος πάντων.Πάντως οι Πόλκες έχουν αυτό το φτηνό λουκ που απευθύνεται στις αισθήσεις.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456

Δεν νομίζω ότι ο George είχε τέτοιες αυταπάτες..
Του είχαμε γράψει ότι κάποιος γεννημένος το 1971 πρέπει να σκάσει με πυραύλους αλλιώς
δε θα του κάτσει ούτε χωρισμένη 40άρα με παιδιά και πρώην άντρα Κονγκολέζο..

Οι Ελληνες πιστεύουν στα θαύματα,στις θεωρίες συνομωσίας κτλ.Είναι η επίδραση της θρησκείας σίγουρα,αλλά παίζει και χαμηλό IQ πληθυσμού για να διαδίδονται αυτά τόσο πολύ.Οι Γερμανοί είναι πολύ πιο ρασιοναλιστές,οι Ελληνες προτιμούν το θαύμα οπότε στη διαμάχη των δύο θεωριών όταν δηλαδή πάρει πρακτική υπόσταση καταλαβαίνεις τι πούτσες έρχονται.

Είχε κάνει μια φοιτήτριά μας στο ΑΠΘ μια πολύ εμπεριστατωμένη έρευνα αναφορικά με φαινόμενα σαν του Σώρρα από τα οποία εγώ ήξερα μόνο την φραπελιά.
Αν googlάρετε Αγία Αθανασία του Αιγάλω, Νερό του Καματερού και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, θα δείτε ότι παίζει προϊστορία στην κοροϊδία..

Όσο για τους Γερμανούς θυμάμαι έναν Γερμανό καθηγητή να με ρωτάει πριν λίγα χρόνια, με σοβαρό ύφος, αν ο Βαρουφάκης είναι πράγματι οικονομολόγος...:confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Είχε κάνει μια φοιτήτριά μας στο ΑΠΘ μια πολύ εμπεριστατωμένη έρευνα αναφορικά με φαινόμενα σαν του Σώρρα από τα οποία εγώ ήξερα μόνο την φραπελιά.
Αν googlάρετε Αγία Αθανασία του Αιγάλω, Νερό του Καματερού και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, θα δείτε ότι παίζει προϊστορία στην κοροϊδία..

Όσο για τους Γερμανούς θυμάμαι έναν Γερμανό καθηγητή να με ρωτάει πριν λίγα χρόνια, με σοβαρό ύφος, αν ο Βαρουφάκης είναι πράγματι οικονομολόγος...:confused:

Εδώ ο Βαρουφάκης πήγε και έγραψε ολόκληρο βιβλίο για το πώς τον γάμησε ο Σόιμπλε.Αμετανόητος.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Εδώ ο Βαρουφάκης πήγε και έγραψε ολόκληρο βιβλίο για το πώς τον γάμησε ο Σόιμπλε.Αμετανόητος.

Α, δεν το ήξερα αυτό.

Πάντως Αρχηγέ αν είχαν επικρατήσει τότε οι μπαρουφάκηδες,
θα κατεβαίναμε Ελλάδα και θα γαμούσαμε με μισό κοτόπουλο και μια τυροκαυτερή,
όπως τότε που είχες γαμήσει την άλλη δε θυμάμαι που :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056
Α, δεν το ήξερα αυτό.

Πάντως Αρχηγέ αν είχαν επικρατήσει τότε οι μπαρουφάκηδες,
θα κατεβαίναμε Ελλάδα και θα γαμούσαμε με μισό κοτόπουλο και μια τυροκαυτερή,
όπως τότε που είχες γαμήσει την άλλη δε θυμάμαι που :confused:

Στο Λβωφ το 2005.Κάπου 25 χρονών,178 μελαχρινή.Τη γνώρισα στη στάση του λεωφορείου που περίμενε,άρχισε να ανασαίνει βαριά,με βάζει με την πλάτη στον τοίχο,αρχίζει να με φιλάει περιπαθώς και όταν της προτείνω να πάμε για καφέ μου λέει δε θέλω καφέ.Θέλω να πάμε στο ξενοδοχείο σου.Με το που κλείνει η πόρτα τον παίρνει μπούκι και μετά ζητάει κοτόπουλο.Της αγόρασα μισό κοτόπουλο από την καντίνα και έγλυφε τα δάχτυλά της.
Ητανε τότε πολύ σουρρεάλ τα σκηνικά ιδίως Ουκρανία.Μπορούσαν να γίνουν τα πάντα.Απίστευτες περιπέτειες.
Την άλλη τη δασκάλα από το Τερνόπιλ τη γνώρισα στο τρένο Τερνόπιλ-Λβωφ έκατσα δίπλα της και σε 20 λεπτά,της ξεκούμπωσα το παντελόνι και τη δαχτύλιαζα,μόλις που συγκρατιόταν να μη βογκήξει.Γύρω κόσμος,επιβάτες εντωμεταξύ να μην έχουν πάρει χαμπάρι.Μόλις φτάσαμε στο σταθμό μου λέει αποφάσισα να μην πάω σπίτι θα έρθω μαζί σου ξενοδοχείο πρώτα όμως θα πάρουμε μια σαμπάνια Οντέσσα.Μιλάμε για ουκρανική σαμπάνια που είχε δεν είχε 5 ευρώ,ίσως και τρία.40 γκρύβνια κόστιζε τότε αν θυμάμαι καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Ο Μπαρουφ δεν ειναι οικονομολογος αλλα μαθηματικος, καπου στο αμερικα παν. καθηγητης στη θεωρια των παιγνιων, κατι με το χαος...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.176
Πόντοι
456
Ο Μπαρουφ δεν ειναι οικονομολογος αλλα μαθηματικος, καπου στο αμερικα παν. καθηγητης στη θεωρια των παιγνιων, κατι με το χαος...
Όντως, χάος μέσα στο κεφάλι του..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.040
Πόντοι
1.056

Σιγά μην είναι μαθηματικός,δεν έχει τα νοητικά προσόντα να καταλάβει μαθηματικά ο τύπος.Οικονομολόγος της πλάκας είναι που απέτυχε στις πανελλήνιες.
Σιγά μη σου δείξουν σοβαρούς μαθηματικου΄ς να κάνουν αναλύσεις.Δεν παίζει.Βαρουφάκη και ξανά Βαρουφάκη θα τρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom