Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Όντως, χάος μέσα στο κεφάλι του..
οχι ειναι σοβαρα πραγματα! Αλλα ο τυπος εχει ιδεολογικα κοληματα και σιγουρα δεν ξεχωριζει χαρακτηρες. Ειναι δυνατο να εμπιστεευσαι τον τσιπιριπο. Αυτος κανει μπαμ!

Οχι μονο εβγαλε βιβλιο , αλλα βγηκε και τηλεοπτ ταινια. Ετσι, για να αερχισουμε να υποπτευομαστε καποια πραγματα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Καλά άμα γράψουμε τι γινόταν Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία το 2005 οι νέωπες θα κλαίνε με μαυ΄ρο δάκρυ.Τα απόλυτα πάντως σουρρεάλ σκηνικά με τριολέ,one night stands,απίστευτες καταστάσεις που έχανες τη μπάλα ήταν Ουκρανία.
Θυμάμαι να μένω Μαριούπολη με δυο γκόμενες στο σοβιετικό τους διαμέρισμα και κάποια στιγμή ενώ η μία που κοιμόμουνα μαζί στο κρεβάτι της μαγείρευε το μπορς,ο γιος της άλλης να φωνάζει και να διακόπτει τη μαμά του στο γλυφοκώλι.Να βγαίνει η μάνα ε΄ξω και να του τραβάει μια φοβερή κατσάδα και μετά να απολογείται και να ξαναμπαίνει στο δωμάτιο.Η άλλη να διαμαρτύρεται μετά το γεύμα οτι δεν μπορώ να γαμήσω και να της λέω μα αφού η συγκάτοικός σου με άρμεξε δις,δεν έχω άλλο υλικό.Ωστε έτσι να λέει.

Και οι δύο τύπισσες να κυκλοφορούν με στρινγκ όλη μέρα μπροστά στους πιτσιρικάδες,χύμα στο κύμα φάση.
Ολα τότε στο τζαμπέ που λέει ο λόγος,αρκεί να τους αγόραζες τρόφιμα στο σούπερ μάρκετ.Βέβαια μιλάμε για προμήθειες μιας βδομάδας,όχι αστεία.Μου βγήκαν τα χέρια να τα κουβαλήσω,οι Ανατολικές δεν κουβαλάνε ποτέ σακούλες παρουσία αντρός.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Γενικά η διαφορά Ουκρανέζων Τσέχων είναι οτι οι Τσέχες είναι πολύ πιο subtle,πρέπει να πιάνεις τα vibes και τα υποννοούμενα ενώ οι Ουκρανέζες είναι πολύ πιο απλές και άμεσες.
Π.χ. Ουκρανέζα:Πεινάω.
Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να την πας για φαγητό.
Η Τσέχα δε θα πει πεινάω,θέλω να φάω αλλά κάτι σε στυλ περπατάμε πολλή ώρα μήπως κουράστηκες και θέλεις να καθήσουμε κάπου?
Ουκρανέζα:Εχω γενέθλια.Θέλω το καινούργιο iphone.
Τσέχα:Το κινητό μου τελευταία δε δουλεύει καλά,αρκετές φορές κλείνει,έχω απογοητευτεί.
Ουκρανέζα:Πού είναι το δώρο μου?
Τσέχα:Αν θυμάμαι καλά,μου είχες υποσχεθεί κάτι.
Ουκρανέζα:Θα πληρώσεις το ενοίκιο για το μωρό σου?
Τσέχα:Δεν ξέρω πώς είναι Γερμανία αλλά εδώ στην Τσεχία τα ενοίκια είναι πολύ ακριβά.Πρέπει να πληρώνω πολύ μεγάλο κομμάτι από το μισθό μου στο ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης μου έκανε αύξηση.Φοβάμαι μήπως με διώξει.

Εκεί αν έχεις το know how από τις Ουκρανέζες πιάνεις αμέσως το υποννοούμενο της Τσέχας και ξέρεις τι να απαντήσεις.Κάποιος που είναι άπειρος,δε θα πιάσει τα λεπτά συμφραζόμενα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.989
Πόντοι
3.506
Γενικά η διαφορά Ουκρανέζων Τσέχων είναι οτι οι Τσέχες είναι πολύ πιο subtle,πρέπει να πιάνεις τα vibes και τα υποννοούμενα ενώ οι Ουκρανέζες είναι πολύ πιο απλές και άμεσες.
Π.χ. Ουκρανέζα:Πεινάω.
Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να την πας για φαγητό.
Η Τσέχα δε θα πει πεινάω,θέλω να φάω αλλά κάτι σε στυλ περπατάμε πολλή ώρα μήπως κουράστηκες και θέλεις να καθήσουμε κάπου?
Ουκρανέζα:Εχω γενέθλια.Θέλω το καινούργιο iphone.
Τσέχα:Το κινητό μου τελευταία δε δουλεύει καλά,αρκετές φορές κλείνει,έχω απογοητευτεί.
Ουκρανέζα:Πού είναι το δώρο μου?
Τσέχα:Αν θυμάμαι καλά,μου είχες υποσχεθεί κάτι.
Ουκρανέζα:Θα πληρώσεις το ενοίκιο για το μωρό σου?
Τσέχα:Δεν ξέρω πώς είναι Γερμανία αλλά εδώ στην Τσεχία τα ενοίκια είναι πολύ ακριβά.Πρέπει να πληρώνω πολύ μεγάλο κομμάτι από το μισθό μου στο ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης μου έκανε αύξηση.Φοβάμαι μήπως με διώξει.

Εκεί αν έχεις το know how από τις Ουκρανέζες πιάνεις αμέσως το υποννοούμενο της Τσέχας και ξέρεις τι να απαντήσεις.Κάποιος που είναι άπειρος,δε θα πιάσει τα λεπτά συμφραζόμενα.
Νομίζω ότι πλάθεις μια πλαστή και άδικη εικόνα για τις ουκρανεζες

Είναι πολύ πιο άμεσες και αγενής

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Τα πιο σόκιν πράγματα τα λένε οι Πολωνέζες.Παράδειγμα:Αν με πας στο πολωνικό εστιατόριο στην Αθήνα,θα σου κάνω πίπα στις τουαλέτες.
Η ήρθα απο τον οδοντίατρο,μου είπε οτι πρέπει να μου κάνει εξαγωγή και άλλο ένα δόντι.Οταν μου βγάλει όλα τα δόντια θα μπορώ να σου κάνω καλύτερες πίπες.
Είναι το πολωνικό χιούμορ,γενικά έχουν αφασία οι Πόλκες.

Στις Πολωνέζες αρέσει επίσης να περιγράφουν τα βάσανα και τις ατυχίες τους.Π.χ. πήγα με τον αράπη μετά με έδειρε και με παράτησε.Μετά βρήκα έναν Πολωνό,έπινε και με έδερνε.Υστερα είχα έναν πάκη με παράτησε και αυτός.Είναι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία κάνουν μια τελείως παλαβή επιλογή και μετά διαμαρτύρονται για τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Περιμένουν να τις παρηγορήσεις κάπως,μωρό μου πολύ κακός ο Αράπης πώς μπόρεσε να παρατήσει ένα αγγελούδι σαν εσένα εγώ δε θα το κάνω ποτέ κτλ.

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
973
Πόντοι
81
Πήγε κι ο φουκαράς ο George71 Πολωνία και νόμιζε ότι θα τον κοιτάνε έτσι...:2funny:
Αφού πίστευε τα ποστ του Κμαν για αχόρταγες Πολωνες και καυλωνε με τα βίντεο του από τα ψεύτικα στημένα σκηνικά.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Μπορεί να πάνε αλλά δεν κάνουν αυτά που λέω.Σκάνε 500 ευρώ ημερησίως?Μιλάνε πολωνικά,ρωσικά τσέχικα κτλ?Κινούνται γρήγορα κτλ?
Δεν τα κάνουν γιατί τους φαίνονται αντιοοικονομικά.Δεν μπορούν να κάνουν delegation,να αναθέσουν μεγάλο κομμάτι των καθηκόντων σε άλλους κτλ οπότε αν τα κάνεις όλα μόνος σου και έχεις τα προσόντα κερδίζεις.Απλά τα κάνεις όλα μόνος solo yolo φάση και από τη στιγμή που έχουν γίνει από εσένα είναι όπως τα θες εσύ δη΄λαδή σωστά δεν παίζουν μαλακίες.Αλλά πρέπει να είσαι αποτελεσματικός,effective,go to the guy φάση ώστε το αποτέλεσμα της ενέργειάς σου όταν επιστρέφει σε εσένα να είναι το επιθυμητό.Αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν φάση,πρακτικά είσαι ανίκητος τρόπον τινά αφού καθορίζεις τους όρους.Δηλαδή το κάνεις εσύ όπως αποφασίζεις εσύ και το αποτέλεσμα επιστρέφει σε εσένα.Αμα υπάρχουν εμπόδια τα παρακάμπτεις ή τα κονιορτοποιείς.

Οι πιο πολλοί κλάνουνε όταν παίζεις στο όριο γιατί δεν τους αρέσει το όριο και δε θέλουν το όριο,βασικά δεν τους αρέσει η πίεση.Αμα συνηθίσεις στο όριο τους έχεις πα΄ντα.
Π.χ. μένει ο άλλος ως τις 3 στο κλαμπ να γαμήσει και μετά κλάνει από κούραση?Εσύ θα μείνεις ως τις 4.Μένει ως τις 4?Εσύ θα κάτσεις ως τις 5.Ξοδεύει 200 ευρώ?Εσύ θα ξοδέψεις 300.Αν ξοδεύει 300 εσύ θα ξοδέψεις 400.Ξέρει ρωσικά?Εσύ θα μάθεις και ρωσικά και πολωνικά και τσέχικα.Χρησιμοποιεί δύο σάιτς?Εσύ θα χρησιμοποιείς τρία.Αν χρησιμοποιεί τρία εσύ θα χρησιμοποιείς τέσσερα κτλ.Πάντα είσαι στο όριο ή εκτός ορίου για να ασκείς πίεση.Μόνο έτσι έχεις αποτέλεσμα γιατί κάνεις αυτό που ο άλλος δεν μπορεί να κάνει.Κάνεις κάτι που ο άλλος θεωρεί αντιοικονομικό αφού εξαντλεί τις αντοχές του και τον φέρνει σε ελεεινή κατάσταση.
Βασικά οι περισσότεροι δεν αντέχουν την πίεση από το μουνοκυνήγι,δεν έχουν τη σωστή ψυχολογική και σωματική αντίδραση στη φοβερή πίεση.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μπορεί να πάνε αλλά δεν κάνουν αυτά που λέω.Σκάνε 500 ευρώ ημερησίως?Μιλάνε πολωνικά,ρωσικά τσέχικα κτλ?Κινούνται γρήγορα κτλ?
Δεν τα κάνουν γιατί τους φαίνονται αντιοοικονομικά.Δεν μπορούν να κάνουν delegation,να αναθέσουν μεγάλο κομμάτι των καθηκόντων σε άλλους κτλ οπότε αν τα κάνεις όλα μόνος σου και έχεις τα προσόντα κερδίζεις.Απλά τα κάνεις όλα μόνος solo yolo φάση και από τη στιγμή που έχουν γίνει από εσένα είναι όπως τα θες εσύ δη΄λαδή σωστά δεν παίζουν μαλακίες.Αλλά πρέπει να είσαι αποτελεσματικός,effective,go to the guy φάση ώστε το αποτέλεσμα της ενέργειάς σου όταν επιστρέφει σε εσένα να είναι το επιθυμητό.Αποφασίζωμεν και διατάσσωμεν φάση,πρακτικά είσαι ανίκητος τρόπον τινά αφού καθορίζεις τους όρους.Δηλαδή το κάνεις εσύ όπως αποφασίζεις εσύ και το αποτέλεσμα επιστρέφει σε εσένα.Αμα υπάρχουν εμπόδια τα παρακάμπτεις ή τα κονιορτοποιείς.

Οι πιο πολλοί κλάνουνε όταν παίζεις στο όριο γιατί δεν τους αρέσει το όριο και δε θέλουν το όριο,βασικά δεν τους αρέσει η πίεση.Αμα συνηθίσεις στο όριο τους έχεις πα΄ντα.
Π.χ. μένει ο άλλος ως τις 3 στο κλαμπ να γαμήσει και μετά κλάνει από κούραση?Εσύ θα μείνεις ως τις 4.Μένει ως τις 4?Εσύ θα κάτσεις ως τις 5.Ξοδεύει 200 ευρώ?Εσύ θα ξοδέψεις 300.Αν ξοδεύει 300 εσύ θα ξοδέψεις 400.Ξέρει ρωσικά?Εσύ θα μάθεις και ρωσικά και πολωνικά και τσέχικα.Χρησιμοποιεί δύο σάιτς?Εσύ θα χρησιμοποιείς τρία.Αν χρησιμοποιεί τρία εσύ θα χρησιμοποιείς τέσσερα κτλ.Πάντα είσαι στο όριο ή εκτός ορίου για να ασκείς πίεση.Μόνο έτσι έχεις αποτέλεσμα γιατί κάνεις αυτό που ο άλλος δεν μπορεί να κάνει.Κάνεις κάτι που ο άλλος θεωρεί αντιοικονομικό αφού εξαντλεί τις αντοχές του και τον φέρνει σε ελεεινή κατάσταση.
Βασικά οι περισσότεροι δεν αντέχουν την πίεση από το μουνοκυνήγι,δεν έχουν τη σωστή ψυχολογική και σωματική αντίδραση στη φοβερή πίεση.

Και λες να τα καταφέρει να τα κάνει αυτά ο άλλος μαθητής σου που σκέφτεται να ακολουθήσει τα χνάρια σου, αλλά βαριέται που ζει; :2funny:

Ευτυχώς για την ώρα καταφέρνω αυτό που θέλω,αλλά βαριά σε μία δεκαετία, τετέλεσθαι.

Οπότε είμαι καταδικασμένος με τον παρά μου να ακολουθήσω τα βήματα του ΑΡΧΗΓΟΥ.
Να κόψω και τα γυμναστήρια, να αφήσω στα αρχίδια μου αφάνα, να το ρίξω στα μπριζολίδια και να μουγκανίζω ενώ 20χρονα σλαβάκια θα χορεύουν μπροστά μου.

Καλά, μέχρι τότε θα έχω φτάσει και σε απίστευτα επίπεδα σταρχιδισμού και αδιαφορίας για ότι δε με αφορά άμεσα.

Καλά, ρε Κμαν, εσύ περιγράφεις άθλημα σε επίπεδα πρωταθλητισμού και λες ότι δεν κάνουν αυτά που λες; Καλύτερα να ασχοληθεί κανείς με το μεντοριλίκι, πιο εύκολο θα του φανεί. Και μπορεί να κάνει delegation πολλά πράγματα και ίσως και όλα κρατώντας μόνο τις στρατηγικές αποφάσεις. Εγώ πχ το videoediting της βοσκοπούλας το δίνω σε εξωτερικό συνεργάτη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
:kneel:Τεράστιε Βλαδίμηρε :kneel:

Όχι μόνο διέλυσες την αυτοκρατορία του ψέματος αλλα
εκανες την Ρωσία περίγελο της υφηλίου

:tooth:
Το ανάποδο νομίζω
Κάτι πάει να πει τώρα η ρωσσια
Θα δούμε πως θα τελειώσει αυτή η σύρραξη και μετά...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Πέθανε από χαμηλές τιμές και το Βρότσλαβ.
Πριν 10 χρόνια με 5ευρω πήγαινες στον φούρνο και έπαιρνες καφέ και κάτι να φας για σένα και την Πολωνή.
Αυτές τις μέρες, μόνο ο καφές έχει 4-5ευρω.

Μια μεριδα μακαρόνια στα 8-10€ όπου και αν κοιτάξεις στο Uber eats.
Πήγα σε Ταυλανδεζικο και ήθελε 50€ για 2 Pad Thai , 1 ορεκτικό και 3 μπύρες.
Πού να βάλουν και ευρώ τι έχει να γίνει.
Θα πιάσουνε τα μύδια τους
Οι πτωχοπιιηνμενοι Ευρωπαίοι και Άγγλοι παν εκεί για να το παίξουν άνετοι. Αν έχει τιμές Πόρτσμουθ και Κολωνίας τι να κάνουν
Έτσι κι αλλιώς δεν γαμάνε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Patriki.Αυτός είναι δρόμος για το Σάντμαν να αλλάξει παραστάσεις.

D2dwjZ.png

Αμα δεις Γερμανία τέτοιους τύπους με τέτοιες γκόμενες καλά κρασιά.

nAuxij.png

TCsbes.png
Αγγλία δεν μας είπες τελικά
Πέρα το μάτι που ντύνονται όλες σαν βίζιτες,
είναι ιζυ Γκοινγκ η φαση???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Στο Λβωφ το 2005.Κάπου 25 χρονών,178 μελαχρινή.Τη γνώρισα στη στάση του λεωφορείου που περίμενε,άρχισε να ανασαίνει βαριά,με βάζει με την πλάτη στον τοίχο,αρχίζει να με φιλάει περιπαθώς και όταν της προτείνω να πάμε για καφέ μου λέει δε θέλω καφέ.Θέλω να πάμε στο ξενοδοχείο σου.Με το που κλείνει η πόρτα τον παίρνει μπούκι και μετά ζητάει κοτόπουλο.Της αγόρασα μισό κοτόπουλο από την καντίνα και έγλυφε τα δάχτυλά της.
Ητανε τότε πολύ σουρρεάλ τα σκηνικά ιδίως Ουκρανία.Μπορούσαν να γίνουν τα πάντα.Απίστευτες περιπέτειες.
Την άλλη τη δασκάλα από το Τερνόπιλ τη γνώρισα στο τρένο Τερνόπιλ-Λβωφ έκατσα δίπλα της και σε 20 λεπτά,της ξεκούμπωσα το παντελόνι και τη δαχτύλιαζα,μόλις που συγκρατιόταν να μη βογκήξει.Γύρω κόσμος,επιβάτες εντωμεταξύ να μην έχουν πάρει χαμπάρι.Μόλις φτάσαμε στο σταθμό μου λέει αποφάσισα να μην πάω σπίτι θα έρθω μαζί σου ξενοδοχείο πρώτα όμως θα πάρουμε μια σαμπάνια Οντέσσα.Μιλάμε για ουκρανική σαμπάνια που είχε δεν είχε 5 ευρώ,ίσως και τρία.40 γκρύβνια κόστιζε τότε αν θυμάμαι καλά.
40 χριβνα τότε είχε 8 με 9 το χριβνα ήταν σίγουρα καλή τοπική
5ε!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Α, δεν το ήξερα αυτό.

Πάντως Αρχηγέ αν είχαν επικρατήσει τότε οι μπαρουφάκηδες,
θα κατεβαίναμε Ελλάδα και θα γαμούσαμε με μισό κοτόπουλο και μια τυροκαυτερή,
όπως τότε που είχες γαμήσει την άλλη δε θυμάμαι που :confused:
Παρότι είσαι σωστός γενικά, εδώ σε βρίσκω αδιάβαστο
Αυτό που έλεγε ο Μπαρουφ με τα iou δεν είναι κάτι άλλο από μικρής αξίας ομολογα
Η Ελλάδα αν είχε Ελβετούς πολίτες θα μπορούσε να το κάνει
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το σύστημα είναι οι κάτοικοι
Ντόπιοι και ξένοι
Ένα συνοθελεθνα παρτακηδων ωφελημιστων και εν γένη Ηλιθιιων. Όσο πιο πολύ αποστασιοπειησαι τόσο πιο πολύ το βλέπεις
Υγ οι χρυσές εποχές της Ελλάδας ήταν πάντως με την δραχμή
Επίσης αν συγκρίνεις Σλοβακία με Τσεχία δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα θα δεις ότι με την κορόνα η Τσεχία είναι μακράν του φειλ στειτ Σλοβακία
Επίσης γιατί είναι πάνω από την Αυστρία η Ελβετία? Παλιά ήταν το ίδιο κάτοικοι νοοτροπία είναι ίδιοι
Εγώ έρχομαι εδώ από το 90..
Γιατι η Ελβετία έχει δικό της νόμισμα είναι ένας βασικός λόγος

Αλλα αυτό είναι μια άλλη συζήτηση
..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
οχι ειναι σοβαρα πραγματα! Αλλα ο τυπος εχει ιδεολογικα κοληματα και σιγουρα δεν ξεχωριζει χαρακτηρες. Ειναι δυνατο να εμπιστεευσαι τον τσιπιριπο. Αυτος κανει μπαμ!

Οχι μονο εβγαλε βιβλιο , αλλα βγηκε και τηλεοπτ ταινια. Ετσι, για να αερχισουμε να υποπτευομαστε καποια πραγματα
Δεν έχεις άδικο στο συμπέρασμα, αλλά παραδόξως ο συλλογισμός είναι όλος λάθος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Καλά άμα γράψουμε τι γινόταν Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία το 2005 οι νέωπες θα κλαίνε με μαυ΄ρο δάκρυ.Τα απόλυτα πάντως σουρρεάλ σκηνικά με τριολέ,one night stands,απίστευτες καταστάσεις που έχανες τη μπάλα ήταν Ουκρανία.
Θυμάμαι να μένω Μαριούπολη με δυο γκόμενες στο σοβιετικό τους διαμέρισμα και κάποια στιγμή ενώ η μία που κοιμόμουνα μαζί στο κρεβάτι της μαγείρευε το μπορς,ο γιος της άλλης να φωνάζει και να διακόπτει τη μαμά του στο γλυφοκώλι.Να βγαίνει η μάνα ε΄ξω και να του τραβάει μια φοβερή κατσάδα και μετά να απολογείται και να ξαναμπαίνει στο δωμάτιο.Η άλλη να διαμαρτύρεται μετά το γεύμα οτι δεν μπορώ να γαμήσω και να της λέω μα αφού η συγκάτοικός σου με άρμεξε δις,δεν έχω άλλο υλικό.Ωστε έτσι να λέει.

Και οι δύο τύπισσες να κυκλοφορούν με στρινγκ όλη μέρα μπροστά στους πιτσιρικάδες,χύμα στο κύμα φάση.
Ολα τότε στο τζαμπέ που λέει ο λόγος,αρκεί να τους αγόραζες τρόφιμα στο σούπερ μάρκετ.Βέβαια μιλάμε για προμήθειες μιας βδομάδας,όχι αστεία.Μου βγήκαν τα χέρια να τα κουβαλήσω,οι Ανατολικές δεν κουβαλάνε ποτέ σακούλες παρουσία αντρός.
Που να δεις τι γινόταν πριν το 2005
95 ας πούμε
Το 2005 για μένα ήταν η αρχή του τέλους των βαλκανικών playgrounds...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.089
Πόντοι
1.056
Και λες να τα καταφέρει να τα κάνει αυτά ο άλλος μαθητής σου που σκέφτεται να ακολουθήσει τα χνάρια σου, αλλά βαριέται που ζει; :2funny:

Καλά, ρε Κμαν, εσύ περιγράφεις άθλημα σε επίπεδα πρωταθλητισμού και λες ότι δεν κάνουν αυτά που λες; Καλύτερα να ασχοληθεί κανείς με το μεντοριλίκι, πιο εύκολο θα του φανεί. Και μπορεί να κάνει delegation πολλά πράγματα και ίσως και όλα κρατώντας μόνο τις στρατηγικές αποφάσεις. Εγώ πχ το videoediting της βοσκοπούλας το δίνω σε εξωτερικό συνεργάτη.

Σε αυτά τα θέματα πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου και εκεί είναι που δυσκολεύονται οι περισσότεροι.Εσύ πρεπει να βρεις τις γκόμενες,να κάνεις το καμάκι,να βρεις τη χρηματοδότηση,να γαμήσεις κτλ.Δεν μπορείς να έχεις έναν Ιταλό να βρίσκει τις γκόμενες,έναν Αμερικανό να κάνει το καμάκι,εναν Εβραίο να βάζει τα λεφτά και έναν Αράπη να τις γαμάει.Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου απο την αρχή μέχρι το τέλος οπότε οι περισσότεροι αποτυγχάνουν αφού άλλοι δεν μπορούν να βρουν τις γκόμενες,άλλοι υστερουν στο καμάκι,άλλοι δεν έχουν λεφτά,άλλοι δεν έχουν χρόνο για ταξίδια,υστερούν στα logistics κτλ.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Παντως @Valkanios Poutsaras , εαν ενδιαφερεσαι για το θεμα χρεως και δραχμη υπαρχουν παλιες εκπομπες του Καζακι στο ytb, παραθετω και συνδεσμο με αντεκπομπη αντιπαραθεσης Δ/Ε εδω.

Eιναι κριμα, οταν σε μερικες που οφελιθηκαν απο το Ευρω να προετοιμαζονται και να υπαρχουν για το θεμα συζητησεις , ενω σε εμας μουγκα, επειδη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom