Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Και το 20% πολύ μου φαίνεται για Ρωσία.

Ρωσίδα που να μιλάει αγγλικά δεν είχα καμία.Απο τις Τσέχες οι πέντε μίλαγαν αγγλικά,οι άλλες είκοσι όχι.
Πολωνία μου μιλάνε όλοι στα πολωνικά και Ρωσία στα ρωσικά,θεωρούν οτι είμαι ντόπιος.
Τσέχικα,πολωνικά εί αι εξαιρετικά χρήσιμα και τώρα ειδικά στα χωριά.Το καλό είναι οτι οι γκόμενες σε βοηθάνε να μάθεις,οι Τσέχες,Πολωνέζες που έχω πάντα στη γλώσσα τους μου γράφουνε παρόλο που ξέρουν αγγλικά,τους αρέσει ο ξένος να μάθει σλαβικές γλώσσες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Απορώ πάντως πως βγάζει κανεις άκρη εκεί αν δεν μιλάει τις γλώσσες τους :dunno:

Φαντάζομαι ο ΒΠ πάει στοχευμένα και όχι στα κουτουρού

Δυση τουλάχιστον παντού μιλάν αγγλικά,πλην Γαλλίας

Ιταλία είναι ακόμα χειρότερα.Αθλια κατάσταση με τα αγγλικά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Είναι σίγουρο.Το γράφει και η Wikipedia στο Belarus visa.

17 July 2024 In order to further demonstrate the openness and peacefulness of our country, its commitment to the principles of good-neighbourliness, as well as to facilitate inter-human contacts and improve freedom of movement, the President of the Republic of Belarus has supported the proposal of the Ministry of Foreign Affairs and other state bodies to establish a procedure for temporary visa-free entry, exit and stay in the Republic of Belarus through all road and railway checkpoints for the citizens of 35 European countries (the list is attached). Technically, this procedure will be effective from 8.00 a.m. on 19 July 2024. Thus, citizens of all European countries, in respect of which Belarus applies visa regime, from Friday can enter and leave through all land and air international checkpoints of the State Border of the Republic of Belarus with valid documents, and stay on the territory of our country for no more than 30 days from the date of entry. This visa-free entry and exit procedure will be in effect until 31 December 2024. Source: Statement of Belarus Foreign Ministry on visa-free travel to Belarus for the citizens of 35 European countries - Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Belarus © When using the site materials reference to the source is required.

Εννατη χώρα που ισχύει το μέτρο από 19 Ιουλίου η Ελλάδα.

List of countries: 1. Republic of Austria. 2. Principality of Andorra. 3. Kingdom of Belgium. 4. Republic of Bulgaria. 5. Bosnia and Herzegovina. 6. Vatican City State (the Holy See). 7. United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland. 8. Hungary. 9. Hellenic Republic. 10. Kingdom of Denmark. 11. Ireland. 12. Republic of Iceland. 13. Kingdom of Spain. 14. Republic of Italy. 15. Republic of Cyprus. 16. Principality of Liechtenstein. 17. Grand Duchy of Luxembourg. 18. Republic of Malta. 19. Principality of Monaco. 20. Kingdom of the Netherlands. 21. Kingdom of Norway. 22. Republic of Portugal. 23. Romania. 24. Republic of San Marino. 25. Republic of Northern Macedonia. 26. Slovak Republic. 27. Republic of Slovenia. 28. Republic of Finland. 29. French Republic. 30. Federal Republic of Germany. 31. Republic of Croatia. 32. Czech Republic. 33. Swiss Confederation. 34. Kingdom of Sweden. 35. Republic of Estonia (i Source: Statement of Belarus Foreign Ministry on visa-free travel to Belarus for the citizens of 35 European countries - Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Belarus © When using the site materials reference to the source is required.

Λευκορρωσογαμείς σπεύσατε.Οι θυγατέρες του Λούκα σας περιμένουν.
Φυσικά μόνο οδικώς μπορείς να πας αφού είναι αδύνατο από το 2023 να αγοράσεις εισιτήριο της Belavia ή της Aeroflot με ευρωπαική πιστωτική και η Turkish δεν πετάει πλέον Μινσκ.
Λευκορρωσία παραμένει παράδεισος μέχρι οι Αγγλοσάξωνες να απλώσουν τα βρώμικά τους χέρια όπως λέει και η Ζαχάροβα.Πάντως ο Λούκα δε μάσησε όταν πήγαν να του παίξουν Μαιντάν και πορτοκαλί επανάσταση.Εβγαλε το Καλάσνικωφ και ψάρωσαν όλοι.

2OUw8i.jpg

Αυτοί είναι ηγέτες.Οχι σαν το Γιανουκόβιτς που έτρεξε να κρυφτεί κάτω από τη σκελέα του Πούτιν.

Εδώ βλέπουμε λευκορρωσικά μουνάκια να διαδηλώνουν μαχητικά κατά του Λουκασένκο.Τώρα που θα τους φέρει δυτικούς γαμείς με τη φρι βίζα δεν τις χαλάει βέβαια.

pYcDDN.jpg

Αμα εκμεταλευτούν οι Αγγλοσάξονες το μέτρο για να περάσουν πράκτορες στη Λευκορρωσία παριστάνοντας τους γαμείς θα τους τσακώσει σίγουρα η αστυνομία με τη βοήθεια των δασκαλεμένων Λευκορρωσίδων.
Για να δούμε. Εγώ με ελβετικά νούμερα πιστεύω θαναι κι αγαπητός καθόσον η ελβετια δεν πολύ έβαλε κυρώσεις στους ρωσσους και δεν δέχτηκε αυτές τις παπαριες να κατασχέσει τις καταθέσεις των ρωσσων όπως τα γίδια της ΕΕ
Ναι αλλά ποια οδικά να μπεις, αυτά που ξέρω εγώ ήταν από Πολωνία
Θαναι ανοιχτά ακόμα???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Γερμανίδα ζηλεύει τους Πολωνούς που μπορούν να απολαύσουν διακοπές στη χώρα τους ευχάριστα χωρίς βιγκανισμούς,woke παπαριές,σκουπίδια,multi culti,περιορισμούς στις παραλίες,μαντήλες,επικίνδυνους μετανάστες,ξένο προσωπικό και μπορούν να κάνουν φυσιολογικά πράγματα αντίθετα με τους Γερμανούς.

Από κάτω χίλια σχόλια Γερμανών πόσο ζηλεύουν την Πολωνία,Τσεχία.
Οι Γερμανοί είναι τελικά ηληθιοι. Παλιά πίστευα ότι είναι μόνο μλκες που δουλεύουν για να ταΐζουν τους κοπριτες από αλλεσ χώρες
Τώρα όμως είμαι βέβαιος ότι το 60% είναι ηληθιοι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Σκατα στο στόμα τους τύπε.

Οι Πολωνέζες είναι ηδη κατά μέσο όρο συν 5κιλα σε σχέση με τα χρυσά χρόνια

Οι Λιθουανία πάντα τρελές ήταν. Μέσα στις ουκρανικές σημαίες το Βιλνιους. Εμείς οι ρομαντικοί ψωλεις θελουμε να περάσουμε τον Νιεμεν και να κάνουμε πάρτυ με ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ μουνια
Τα συν 5 κιλά είναι θετικό
Να γαμισουμε θέλουμε όχι να κάνουμε πασαρέλα
Οι λευκορωσιδες όσες γνώρισα στο λβιβ παλιότερα είχαν ένα καλό. Πιναν σαν φίδια. Το onenight. Stand ήταν δεδομένο. 3 Καλές είχα σκοράρει μιλάμε τώρα για εποχή 2014
Στο γαμησι κατώτερες από ρωσιδες Μολδαβές αλλά είχαν κι αυτές καλό επίπεδο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Αρχοντας.Ούτε μασάει από κατασκόπους ούτε τίποτα.Ενώ οι Δυτικοί έχουν μπλοκάρει παντού τον απόπλου των Λευκορρώσων.
Θα έχουμε το καθεστώς Ουκρανίας 2003-2017.Φρι βίζα για Δυτικούς να μπαίνουν καμία βίζα για ντόπιες να βγαίνουν.Οπότε η Λευκορρωσία αναλαμβάνει σταθερά τα σκήπτρα στα μουνολίβαδα μετά την ουκρανική παρακμή.
Μακάρι
Υπάρχει μέλος εδώ που έχει πολύ εμπειρια έγραφε παλιά τώρα τοχει κόψει
Σπύρος αν διαβάζεις γράψε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά,σε Ιταλίδες δεν ελπίζουμε έτσι κι αλλιώς.Χειροτερες κι απ'τις δικές μας...
Βόρεια Ιταλία έχει μουναρες κι αερατες γκόμενες
Καμία σχέση μ ελληνιδες

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Είναι όμως ψεύτικη,δεν τα πιστεύει αυτά.Δε θα αφήνανε ποτέ αληθινό άτομο να τα πει.Αυτό είναι το πρόβλημά τους με τους Πολωνούς οτι είναι αληθινοί.
Καρεκλάκι της Κουλας θα αποδειχθεί. Εδώ θαυμάστε. Σιγά μην έγινε αντισυστημικος ο Μυτιληναίος

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Χλωμότατο, χωρίς να είναι το πρόβλημα το οικονομικό.

Αν έβγαινα αύριο σύνταξη, το τελευταίο που θα έκανα είναι να γυρίσω Ελλάδα.
Είμαι μοναχοπαίδι,όταν και αν κληρονόμησω, θα τα σουτάρω όλα και είμαι μεταξύ δύο χωρών,με τη μια να είναι σλαβική και είναι η Τσεχία.

Ξέρω ήδη τι σύνταξη θα πάρω από Ελλάδα+Γερμανία,όπως επίσης πως θα κυμανθεί(με κάποια απόκλιση )το εισόδημά μου για τα επόμενα χρονια στην Ελβετία.
Στον τομέα μου είναι όλα καθορισμένα,παίρνω αύξηση κάθε χρόνο,για τα επόμενα 19χρονια,μέχρι να φτάσω μια συγκεκριμένη κλίμακα που είναι σημερινά πάνω από 100.000 CHF το χρόνο.
Το έψαξα λίγο για Τσεχία κι έχει κάποια θετικά που με ενδιαφέρουν, όπως ασφάλεια, λογική φορολογία, ικανοποιητικό σύστημα υγείας κλπ. Η γλώσσα φαίνεται να είναι δύσκολη.
Η άλλη χώρα ποια είναι, αν επιτρέπεται;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.859
Πόντοι
3.656
Έχεις δει ποτέ Ιταλίδα?δηλαδή οι ελλεινιδες είναι καλύτερες από Ιταλίδες?καλά λέω εγώ ότι αν ποτέ βρεις ελλεινιδα θα γίνεις και ο πρώτος μουνοδουλοι γλιφτης των ελλεινιδων..

Εγώ πάντως δεν ντρέπομαι να λεω απο ποια χώρα είμαι.Σαν άλλες εθνικότητες... που το παιζουν Έλληνες και Ιταλοί

Βόρεια Ιταλία έχει μουναρες κι αερατες γκόμενες
Καμία σχέση μ ελληνιδες

Σε ευκολία προσέγγισης εννοώ,όχι σε εμφάνιση

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
Το έψαξα λίγο για Τσεχία κι έχει κάποια θετικά που με ενδιαφέρουν, όπως ασφάλεια, λογική φορολογία, ικανοποιητικό σύστημα υγείας κλπ. Η γλώσσα φαίνεται να είναι δύσκολη.
Η άλλη χώρα ποια είναι, αν επιτρέπεται;
Αφού δεν θα πας πουθενά. Στο παιδικό σου δωμάτιο θα είσαι με την υπερήλικη μάνα σου. Θα παίρνεις την αναπηρική σύνταξη για ψυχιατρικούς λόγους και θα ξενυχτάς τα βράδια να μιλάς για linux :jerking:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Εδώ οι Αγγλίδες αποφάσισαν να τα πετάξουν τώρα που έπιασαν οι ζέστες.Τόση πατριαρχία δεν αντέχεται.

XHSacV.png

bgGvJK.png

4SHAh6.png

R7Zvzi.png

WX16LV.png

Zj7RbF.png

4nRHqV.png

785wnA.png

ODy53M.png

Συνήθης αραποινδός με καλό σχετικά μουνάκι.

tvNgW0.png

Πολωνία δε βλέπεις τόσο προκλητικά θεάματα έχει όμως αρκετές εξώλεις και προώλεις τη νύχτα.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Και τι να πούμε για το Μάντσεστερ.Εδώ ο αραποειδής με δύο γκόμενες αγκαλιά.

XFh39k.png

1UGKV8.png

oUsPTM.png

rbdS4Q.png

DJJuSb.png

R2piwp.png

30yFQX.png

bXlJnU.png

gvTS0z.png

jwT5mH.png

ndHeHH.png

Αντε τώρα να επιβιώσει Ελληνίς σε τέτοιο ανταγωνισμό.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: flynow

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αφού δεν θα πας πουθενά. Στο παιδικό σου δωμάτιο θα είσαι με την υπερήλικη μάνα σου. Θα παίρνεις την αναπηρική σύνταξη για ψυχιατρικούς λόγους και θα ξενυχτάς τα βράδια να μιλάς για linux :jerking:
Αυτός που χρειάζεται ψυχίατρο είσαι εσύ, γιατί έχεις σαλτάρει τελείως από τη ζήλεια. Άντε τώρα στη σειρά με τα πάκια, εκεί είναι η θέση σου. Σε είχα προειδοποιήσει ότι θα σου θυμίζω την κατάντια σου μέχρι να το εμπεδώσεις. :sunglasses:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
Αυτός που χρειάζεται ψυχίατρο είσαι εσύ, γιατί έχεις σαλτάρει τελείως από τη ζήλεια. Άντε τώρα στη σειρά με τα πάκια, εκεί είναι η θέση σου. Σε είχα προειδοποιήσει ότι θα σου θυμίζω την κατάντια σου μέχρι να το εμπεδώσεις. :sunglasses:
Εσένα δεν σου φτάνουν γιατί θέλεις και εισιτήριο για το μετρό ή τα λεωφορεία χαχα Εγώ δεν στριμώχνομαι με τα πάκια σαν και εσένα στα αστικά και στο μετρό

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Οι τελευταίες πληροφορίες που διαρρέονται από αντισυστημικά μέσα είναι ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες ένα ταξίδι για σεξοτουρισμό στην μεταπολεμική Ουκρανία θα ενέχει αρκετούς κινδύνους αλλά και πολλά οφέλη για τον σεξοτουρίστα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καρεκλάκι της Κουλας θα αποδειχθεί. Εδώ θαυμάστε. Σιγά μην έγινε αντισυστημικος ο Μυτιληναίος

Έτσι ακριβώς γεροντάρα :thumbsup: ως βαθύς γνώστης της Ελληνικής πολιτικής σκηνής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom