Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.738
- Πόντοι
- 3.506
εγώ έπεσα κλασικά σε ρουμανική σχολή . Επάγγελμα που είχε πει τύπος ΜιδαςΤοτε που λεω δουλευαν πολλες Τσεχες-Ουγγαρεζες και ηταν πραγματι καλη φαση ...
εγώ έπεσα κλασικά σε ρουμανική σχολή . Επάγγελμα που είχε πει τύπος ΜιδαςΤοτε που λεω δουλευαν πολλες Τσεχες-Ουγγαρεζες και ηταν πραγματι καλη φαση ...
Δεν μετράνε τιποτα
Υπάρχει χάπι σε 3 μέρες προκαλεί περίοδο
Εξετάσεις αίματος θα έπρεπε να τους κάνει. Να τους πει αν έχεις περίοδο ανοίγεις πίσω πόρταprimolut
Once you have finished taking a course of Primolut N, you will usually have a menstrual bleed (period) 2-3 days after taking your last tablet.
Με δύο σταγόνες ιώδιο η μπεταντιν πάνω σ ένα ταμπόν όλες μπορούν να αδιαθετήσουν.Δεν μετράνε τιποτα
Υπάρχει χάπι σε 3 μέρες προκαλεί περίοδο
Εσύ γαμάς στάρλετς β' ρόλων στο χόλυγουντ ;Αθλήτρια στίβου λέει , μ αυτά τα ατροφικά ποδαρακια
Και σκάκι να επαιζε πιο γυμνασμένη θα ήταν.
Μάλλον όταν την ρώτησε με τι ασχολείσαι αυτη του απάντησε κοροιδα στύβω
Και αυτός νόμισε ότι είναι αθλήτρια του στίβου,
Παλι χαθήκαμε στην μεταφραση
Το μόνο δυνατό μ@υνι που ποσταρε πρόσφατα ήταν αυτό με τον γέρο κιτρινιάρη, και μια αλλη που ειχε ποσταρει στο προηγούμενο ταξίδι του, δηλαδη μια που έμοιαζε σαν ολλανδεζα. Απ' ότι είδα έχει γούστο στις γυναίκες- καταλαβαίνει τι είναι το άριστο- αλλά καταλήγει με μέτριες νεραιδογεννητες που ζητάνε το ένα του νεφρό για γούστα.Και πάλι δυνατό μουνι πόσταρε , γιατί εκεί με τη χοντρή Πολωνέζα κάπου σκέφτηκα ότι ξέξέπεσε
Πολύ διαβασμένο σε βρίσκω.. Ζερματ.....!!!!!!Εσύ γαμάς στάρλετς β' ρόλων στο χόλυγουντ ;
ή γαλλόφωνες σε μονακό ελβετία ;
Έχεις σαλέ στο ζερμάτ ;
Δεν υπάρχουν πίτσες στην ΣερβίαΠιάτσα έκανε εκεί;
Ωραίες φάσεις είναι αυτές στις πισίνες σε πεντάστερα. Μετά που πέφτει το βραδάκι παρατάς τη δικιά σου και περνάς και μια βόλτα απ' το spa-massage να σου τραβήξουν εκεί μια παχιά οι λαδοκόρεςΤώρα καταλαβαίνω τη λύσσα των Γερμανών στον πόλεμο κατά των Πολωνών και των Σέρβων.Τους είχαν μπει στο μάτι αυτοί οι δυο λαοί για τους ίδιους λόγους.
Σε πρώτο πλάνο η δικιά μου.Εχει εμφανές cameltoe,φαίνονται τα πάντα όλα,ούτε που την απασχολεί αλλά και οι άλλες εδώ δίπλα τα ίδια.
Μόνο στην Κύπρο έχει σλαβες πλέονΠοια FKK θυμηθηκατε τώρα που είναι γεμάτα Ρουμάνες και λατινες πλέον..
Είπαμε Σλαβες με το σταγονόμετρο για τους περισσότερους.
Μουναρες έχει. Αν γυρίσεις όλη την Γερμανία κ μπεις σε 200 μαγαζιά θα βρεις 100 της προκοπήςΑνάλογα το ΦΚΚ τύπε έχω πετύχει μουναρες
Αλλα δε γίνεται να συγκρίνουμε την περιπέτεια του Αρχηγού με το ΦΚΚ
Στο ΦΚΚ κάμποσες βάζουν και απλά βαζελίνη στο μουνι τους για να τις γαμησεις. Σου λένε μια ώρα και στο δεκάλεπτο σου λένε τελείωνε. Καμία σχέση
3χω να πάω δέκα χρόνιαΜόνο στην Κύπρο έχει σλαβες πλέον
Πιασε κ το μπούτι σου ναχεις λίγο αίσθηση αρχηγούΘα βάλω στο τηγάνι και εγώ το αργεντίνικου μπριζολικο που μου πήγε 45 ευρώ το κιλό , έτσι για να αισθανθώ πορθητής. Και να ετοιμάζομαι σιγά σιγά για Μινσκ