Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 180K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (10 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.516
Πόντοι
1.056
Είχες μια απορία τις προάλλες, όπως και κάτι αλλοι που τζάμπα τα διαβάζουν τα ποστ του kman,
αναφορικά με τους λόγους που πηγαίνουμε στο μπλοκ.
Ένας από τους λόγους λοιπόν είναι και τα παρακάτω

Εσύ δεν έχεις ζήσει την παράνοια να πηγαίνεις σε παραδοσιακό βαυαρέζικο μαγαζί και να σου σκάει αράπακλας σερβιτόρος με την κλασσική στολή και άποψη για βαυαρέζικη κουζίνα..
Ή να βλέπεις ελληνικό εστιατόριο, όλα γραμμένα στα ελληνικά, ελληνική μουσική και ινδοπακιστανοί ιδιοκτήτες και προσωπικό.

Στα μουνολίβαδα, για εμάς που δεν γουστάρουμε στο οπτικό μας πεδίο μαιμουδόφατσες και γύφτουλες, αγαλλιάζει η ψυχή μας..

Τουλάχιστον οι Ελληνες έχουν αυτοσεβασμό.Κανένας Ελληνας δε θα πάει να ανοίξει κινέζικο ή γιαπωνέζικο εστιατόριο.Ούτε ρωσικό,ινδικό ή ταυλανδέζικο.Φανταστείτε να πάει ο άλλος Αφρική να δει κανίβαλους και να τον σερβίρει Αυστριακός με Lederhosen.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.596
Πόντοι
3.656
καποιοι ζουν στο παρελθον και το αναπολουν σαν τους βαζελους με το γουεμπλεϊ
καποιοι απλα κραζουν γιατι δεν μπορουν τα παληκαρια
ο μπλε αρχιδις μπορει τα κανει οπως τα γουσταρει ο ιδιος γαμαει δεν γαμαει στο πουτσο του και ζει το ονειρο του
μοστραρει τα διμετρα κοριτσια του δικου του γουστου αν σε καποιους δεν τους αρεσουν ξιδακι και στο μπουτζον του
εχει καλη εξασφαλισμενη συνταξη για τα γεραματα του και χεστηκε αν εσεις τον λετε θυμα
οσοι εχουν τα αρχιδια και την οικονομικη δυνατοτητα να το κανουν εδω η Πολωνια εδω και το πηδημα
αλλα παπαρια
μια νυχτα του μπλε αρχιδιου δεν την φτανουν μερικοι ουτε σε 5 ζωες
αν χαλαει 4 μισθους για την μοστρα του και μετα τρωει μονο ψωμι τι σας νοιαζει;
αν ειχατε τα αντερα να το κανετε κι εσεις

Εδώ όλοι Κμανικοί είμαστε.Για το μόνο που ψέγουμε λιγο τον αρχηγό είναι για τα βιντεάκια απο κλαμπ ή ριάλιτι που δημιουργουν ψευδαισθήσεις

Το να πάει ας πούμε ένας μεσήλικας στα κλαμπ και να τον κοιτάνε με ημιοργασμικό βλέμμα και να τον τραβάνε για χορό στην πίστα,προφανώς δεν είναι ρεαλιστικό.Ή το καμάκι στα mall,τα ινσταφακ και όλα αυτά.Εμεις εδώ επειδή ξέρουμε τον τρόπο γραφής του τόσα χρόνια,καταλαβαίνουμε πως τα λέει.Αλλά κάποιος που δεν τον έχει μελετήσει ή είναι κάπως πιο αφελής,μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά γίνονται στ'αλήθεια (που κάποτε μπορεί να γινόντουσαν,οκ).Και παίρνει το αεροπλάνο,πάει εκεί,βλέπει άλλα απ'αυτά που νόμιζε, απογοητεύεται και δεν ξαναπατάει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Έτσι είναι άκυρο το FKK
καταρχήν. Έχει κατά βάση μπάζα Ρουμάνες δηλ Χ 3ξαρχης
Επίσης οι Γερμανοί δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι πολύ ακριβές υπςρησιες της πλάκας γκόμενες και αποστειρωμενα πράγματα
Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά γενικά είναι για τον πει η φαση
Ανάλογα το ΦΚΚ τύπε έχω πετύχει μουναρες

Αλλα δε γίνεται να συγκρίνουμε την περιπέτεια του Αρχηγού με το ΦΚΚ

Στο ΦΚΚ κάμποσες βάζουν και απλά βαζελίνη στο μουνι τους για να τις γαμησεις. Σου λένε μια ώρα και στο δεκάλεπτο σου λένε τελείωνε. Καμία σχέση

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Θα βάλω στο τηγάνι και εγώ το αργεντίνικου μπριζολικο που μου πήγε 45 ευρώ το κιλό , έτσι για να αισθανθώ πορθητής. Και να ετοιμάζομαι σιγά σιγά για Μινσκ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.516
Πόντοι
1.056
Πολύ ωραίο το μπριζολικό και σήμερα,live μουσική ωραίες καταστάσεις.

yoAiW1.jpg

Ns3CpI.jpg

Το μεσημέρι πολύ δυνατό φουά γκρα.Εντυπωσιακά γευστικό θα έλεγα.Σπεσιαλιτέ του γαλλικού Michelin.

tVTUPv.jpg

Πολύ μουνί στο εστιατόριο,η δικιά μου μου επιτρέπει να καμακώνω και άλλες δεν έχει πρόβλημα.Αυτό είναι ένα από τα καλά των Ρωσίδων.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.516
Πόντοι
1.056
Κλασικό Βελιγράδι.

rpGv8u.jpg

2L7gQ6.jpg

Οι Σέρβες είναι κυρίως εντυπωσιακές από μπροστά,παθαίνεις πλάκα όταν εφορμούν με τις βυζάρες,τα ξώκοιλα,τα σορτσάκια,τα τοπάκια και τα τσιμπουκόχειλα.Δύσκολα όμως να τραβήξεις από μπροστά.

Τελευταία τροποποίηση:

geo197800

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0

yoAiW1.jpg

Ns3CpI.jpg

Το μεσημέρι πολύ δυνατό φουά γκρα.Εντυπωσιακά γευστικό θα έλεγα.Σπεσιαλιτέ του γαλλικού Michelin.

tVTUPv.jpg

Πολύ μουνί στο εστιατόριο,η δικιά μου μου επιτρέπει να καμακώνω και άλλες δεν έχει πρόβλημα.Αυτό είναι ένα από τα καλά των Ρωσίδων.

Ναι, άντε από Οκτώβρη πάλι γιατί έφυγε όλος ο μισθός.

Θα πω ότι μου αρέσει όμως το νήμα γιατί είναι κάτι σαν εκπομπή Δουση από τα ξένα, θα σε στηρίξω κι ας έχουμε πεθάνει στο γέλιο. Προχώρα Τάσο.

geo197800

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Κλασικό Βελιγράδι.

rpGv8u.jpg

2L7gQ6.jpg

Οι Σέρβες είναι κυρίως εντυπωσιακές από μπροστά,παθαίνεις πλάκα όταν εφορμούν με τις βυζάρες,τα ξώκοιλα,τα σορτσάκια,τα τοπάκια και τα τσιμπουκόχειλα.Δύσκολα όμως να τραβήξεις από μπροστά.

Οι Σερβες είναι απ τις πιο κρυόκωλες γκόμενες που πατάνε αυτή τη γη. Αλλά για να το ξέρεις πρέπει να χες (πραγματικό) νταλαβερι, δεν είχες. Α ρε κμαν... στον δικό σου μαγικό κόσμο...

geo197800

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Money well spent.
Μπριζολιδια, αλογατα, ταξιδια

Να σε πω... όντως... άμα η μία απ τις τριανταμία μέρες είναι έτσι, χαλάλι οι υπόλοιπες τριάντα του. Ταξίδια δεν κάνει, το στόρι το ξέρουμε. Σε ψυγείο με πτώματα δε δουλεύει; αν θυμάμαι. Και κάτι αδύνατες πολωνεζες που τις χεζει για 4 χιλιάρικα ημερήσιο και μετά ξανά ένα μήνα δουλειά.

Διορθωστε με αν κάνω λάθος, ο κμαν δεν είναι το "λευκό σωβρακο";

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
Οι Σερβες είναι απ τις πιο κρυόκωλες γκόμενες που πατάνε αυτή τη γη. Αλλά για να το ξέρεις πρέπει να χες (πραγματικό) νταλαβερι, δεν είχες. Α ρε κμαν... στον δικό σου μαγικό κόσμο...
Ελληνιδάρες τυπάρα ..........

Να προβληματίζονται ......... που είναι πιο τρέντυ να πιούν τη ροζ σαμπάνια καλοκαίρι ... ματογιάννια ; ορνό ; σπέτσες ; οία ;;;

και χειμώνα .... που να φάνε λιαστή ;;;;; αράχωβα ;; σέλι ;;; καιμακτσαλάν ;;;;

μετά τις 03.30 που κοιμούνται .... αφού έχεις χαλάσει 700€ για πάρτη τους όλη τη μέρα .... χωρίς το χοτέλ
μπορείς να τον παίξεις ........

γυναικάρες .........

αν τις κρατήσεις πολλά χρόνια και πάρεις δυνατό πισωκίνητο τις βάζεις στο πίσω κάθισμα και δεν σπινιάρει το αμάξι ... κάνουν και για αντι σπιν .. αντικαθιστούν τα σακιά τσιμέντου .........

geo197800

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Ελληνιδάρες τυπάρα ..........

Να προβληματίζονται ......... που είναι πιο τρέντυ να πιούν τη ροζ σαμπάνια καλοκαίρι ... ματογιάννια ; ορνό ; σπέτσες ; οία ;;;

και χειμώνα .... που να φάνε λιαστή ;;;;; αράχωβα ;; σέλι ;;; καιμακτσαλάν ;;;;

μετά τις 03.30 που κοιμούνται .... αφού έχεις χαλάσει 700€ για πάρτη τους όλη τη μέρα .... χωρίς το χοτέλ
μπορείς να τον παίξεις ........

γυναικάρες .........

αν τις κρατήσεις πολλά χρόνια και πάρεις δυνατό πισωκίνητο τις βάζεις στο πίσω κάθισμα και δεν σπινιάρει το αμάξι ... κάνουν και για αντι σπιν .. αντικαθιστούν τα σακιά τσιμέντου .........

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο όμως.
Τι δεν αναιρεί ;
Όταν οι ελληνίδες, είναι οι τελευταίες, οι σέρβες, δεν είναι ούτε χειρότερες, ούτε ίσες.
Καλύτερες είναι .

Και πολύ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506

yoAiW1.jpg

Ns3CpI.jpg

tVTUPv.jpg

Καράφλιασες και άσπρισες άρχοντα.

Όμως την έχεις δασκαλέψει καλά σε αφήνει να καμακώνεις άλλες , καλή γυναίκα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Να σε πω... όντως... άμα η μία απ τις τριανταμία μέρες είναι έτσι, χαλάλι οι υπόλοιπες τριάντα του. Ταξίδια δεν κάνει, το στόρι το ξέρουμε. Σε ψυγείο με πτώματα δε δουλεύει; αν θυμάμαι. Και κάτι αδύνατες πολωνεζες που τις χεζει για 4 χιλιάρικα ημερήσιο και μετά ξανά ένα μήνα δουλειά.

Ποιανού κλώνος είσαι εσυ μωρή μουλωχτή που σε είχαν στην αναμονή ;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.516
Πόντοι
1.056
Χάλασα τώρα.Κατεβαίνω από το ασανσέρ να καμακώσω ένα φοβερό πιπίνι στη ρεσεψιόν και μπαίνει μέσα ένας ποτσιρικάς με θεόμουνο,μιλάμε απίστευτης κλάσης γκόμενα.Παίζει να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο τύπος ή κάτι τέτοιο γιατί έχουν μαζευτεί πολλοί πιτσιρικάδες για αυτόγραφα κτλ.Πάντως δεν παιζόταν η γκόμενα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.032
Πόντοι
2.356
Ανάλογα το ΦΚΚ τύπε έχω πετύχει μουναρες
Τα καλυτερα κομματια τα πετυχα στο Artemis-Berlin το 2007 που σχεδον μολις ειχε ανοιξει.
Ξαναπηγα αλλες δυο τρεις φορες με τελευταια το 2010 και κρατουσε καλο επιπεδο ...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Τα καλυτερα κομματια τα πετυχα στο Artemis-Berlin το 2007 που σχεδον μολις ειχε ανοιξει.
Ξαναπηγα αλλες δυο τρεις φορες με τελευταια το 2010 και κρατουσε καλο επιπεδο ...
εγώ δυτική Γερμανία έχω πάει. Ποτε δεν έχω δει μπάζα σε ΦΚΚ ίσα ίσα. Αλλα δε φχαριστηθηκα γαμησι και τα λεφτά πολλά.

Ο Τσοπάνης ζει άλλη εμπειρία. Βέβαια μάλλον γέρασε και αυτός καο τώρα του παθαίνουν περίοδο η χοντραίνουν σαν την φτηνή πολκα που έδειχνε πριν μερικούς μήνες

Προ δεκαετίας η 15ετιας ούτε για χεσιμο δε θα την είχε την τοφαλο

Ίσως πρέπει να βάλει μαλλιά σαν το Μητσο

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Ζει το παραμύθι του ο τυπος σαν την Σταχτοπούτα. Σε λίγο η αμαξα θα γίνει κολοκυθα και πάλι, υπνος στο γκαραζ - δωματιο παρεα με τις αναμνησεις των δυο ημερων- ενω οι φριτζηδες θα τον πηγαίνουν τρένο στα 12ωρα για το υπόλοιπο 6μηνο. Την θέση των γκουρμε και των κρασιών θα πάρουν το φακορυζο κ το νεράκι βρύσης. Και η Δουλτσινεα του θα κάνει πους απς με των προπονητή των 400 ευρώ- τον οποιο εχει πληρώσει ο ιδιος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.032
Πόντοι
2.356
εγώ δυτική Γερμανία έχω πάει. Ποτε δεν έχω δει μπάζα σε ΦΚΚ ίσα ίσα. Αλλα δε φχαριστηθηκα γαμησι και τα λεφτά πολλά.
Τοτε που λεω δουλευαν πολλες Τσεχες-Ουγγαρεζες και ηταν πραγματι καλη φαση ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom