Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.332
Πόντοι
3.656
Ο τυπος δυστυχως ξεπουπουλιαστηκε για να κάνει τα γούστα της η κυρία- χαρτζηλικωσε κ τον γ@μια γυμναστής της, πιθανό δε του έκατσε αφού του έσκασε την παραμυθα με την περιοδο. Κατά τα άλλα πλήρωσε την ψευδαίσθηση οτι ειχε γκομενα για λίγες ώρες. Τωρα τα κεφάλια μέσα για τον υπόλοιπο χρόνο.Προτεινω να το γυρίσει σε εκπομπές αλα Δούσης, καλύτερα θα του πάει.
Δυστυχώς μάλλον ναι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.099
Πόντοι
1.056
Κοιτάξτε τι φόραγε η γκόμενα μέρα μεσημέρι στο σταθμό της Φρανκφούρτης.Από τα πλάγια σχεδόν φαινόταν το μουνί.

2qvo28.png

xKNvNh.png

Ουκρανέζα στη Γερμανία.Βλέπετε τι επίπεδο παίζει.Εχει πάρα πολλές,τις βλέπεις παντού σε όλες τις πόλεις.

VA25Zu.png

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Κοιτάξτε τι φόραγε η γκόμενα μέρα μεσημέρι στο σταθμό της Φρανκφούρτης.Από τα πλάγια σχεδόν φαινόταν το μουνί.

2qvo28.png

xKNvNh.png

Ουκρανέζα στη Γερμανία.Βλέπετε τι επίπεδο παίζει.Εχει πάρα πολλές,τις βλέπεις παντού σε όλες τις πόλεις.

VA25Zu.png
Αν σε πιάσουν εκεί, θα σε πάνε μέσα και θα είσαι με κωλομπαραδες από συρια και Τουρκία πορθητή

Δεν είσαι στα μουνολιβαδα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.099
Πόντοι
1.056
Αν σε πιάσουν εκεί, θα σε πάνε μέσα και θα είσαι με κωλομπαραδες από συρια και Τουρκία πορθητή

Δεν είσαι στα μουνολιβαδα

Για αυτό δεν πολυασχολούμαι με Γερμανία.Εντωμεταξύ τα τρένα και τα αεροπλάνα πάνε από το κακό στο χειρότερο.Χτες διεκόπησαν για ώρες όλες οι συγκοινωνίες,είχαν στιβαχτεί πλήθη στις αποβάθρες,ανυπόφορη κατάσταση.Στο τρένο να είναι όλοι παστωμένοι σα σαρδέλες και ο οδηγός να λέει να στριμωχτούν και άλλο για να μπει καρότσι με ηλικιωμένη αλλιώς θα καλέσει την αστυνομία.Στο αεροδρόμιο όπως ερχόμουνα χάλασε ο αυτόματος έλεγχος αποσκευών και μου εγκλώβισαν τη βαλίτσα,πήρε κανά μισάωρο να διορθώσει ο τεχνικός το πρόβλημα,μας έσπασαν τα αρχίδια.Ευτυχώς που είχα έρθει νωρίς και πρόλαβα την πτήση.Τα αεροπλάνα έχουν σχεδόν πάντα καθυστέρηση αυτή τη φορά έκανε μια ώρα να φύγει.Γενικά μεγάλη ταλαιπωρία όσο είσαι Γερμανία.Μόλις πατάς το πόδι σου στο μπλοκ ξενοιάζεις,γίνονται όλα εύκολα.
Κυρίως φταίει η συσσώρευση τριτοκοσμικών,λαθρο,αραπάδων,τουρκοαράβων τα κάνουν όλα κώλο.Οπου βλέπεις τέτοιους όπου φύγει φύγει.Χτες ένας κατουρούσε στο κέντρο της πόλης,στη στάση των λεωφορείων δημοσίως είπα να τον τραβήξω.Τέτοια θεάματα δε βλέπεις ποτέ Πολωνία,Σερβία κτλ.
Βελιγράδι,Βαρσοβία όλα άψογα ούτε παγαποντιές ούτε τίποτα,όλα λειτουργούν στην εντέλεια και είναι όλοι γρήγοροι και αποτελεσματικοί.

Ενα άλλο καλό των Σλάβων είναι οτι είναι ήρεμοι και ήσυχοι.Αν ακούσεις άτομα να γκαρίζουνε είναι πάντα ξέμοι Λατίνοι,τουρκοάραβες ή και Δυτικοί.Γερμανία αμέσως βλέπεις τη διαφορά είναι όλοι πιο έντονοι,πιο επιθετικοί φωνάζουνε κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.257
Πόντοι
456
Αυτούς και τους Πολωνούς δε νομίζω να τους αφήσουν για πολύ ακόμα να γλεντάνε οι Γερμανοί.Θα φάνε πολύ μπουκέτο πιστεύω από το γερμανικό κόσμο με αυτά που κάνουνε.Ιδίως σε μεταναστευτικό,σχέσεις με τη Ρωσία και πολλά άλλα θέματα.

Ποιος θα ρίξει μπουκέτο;:2funny:
Αν διάλεγα από το δρόμο δέκα random Γερμανούς και δέκα Πολωνούς και τους έριχνα σε μία αρένα,
δε θα έμενε ούτε ένας σημερινός Γερμανός..
Αφού τους ευνουχίζουν από το δημοτικό και αν είναι και ο πατέρας τσιγκολελέτος και η μάνα διακοπές στην Αίγυπτο,
yoga και γάλα σόγιας, το αγόρι πάει καρφί για πασιφιστής,ανθυπογκαίουλας, μπαϊσέξουλας

'Οσο για τα υπόλοιπα, κάθε σύγκριση μεταξύ του σπορ που εξασκεί ο Αρχηγός και των FKK,
είναι τελείως άκυρη..

Επίσης αν αυτή είναι αθλήτρια στίβου, εγώ είμαι ο Hulk Hogan

Τι ν'αυτά ρε αρχηγέ,αρχίζω να χάνω πασα ιδέα για τις Σερβιδες :(

Κι εκει αλωνίζουν οι γλιτσες ιταλοί;

Tύπε sadman, ας το λήξουμε το όλο θέμα λέγοντας ότι σε αυτό τον πλανήτη όλες θα έπρεπε να γαμιούνται μόνο μαζί σου ή τελοσπάντων με όποιον έχει τον ίδιο ωροσκόπο με εσένα.
Μας κακοφαίνεται τώρα που γαμάνε και οι Ιταλοί...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.257
Πόντοι
456
Για αυτό δεν πολυασχολούμαι με Γερμανία.Εντωμεταξύ τα τρένα και τα αεροπλάνα πάνε από το κακό στο χειρότερο

Οι Ελβετοί έχουν 8 δικά τους τρένα σε επιφυλακή κατά μήκος των συνόρων με τη Γερμανία και αν το τρένο από τη Γερμανία αργήσει πάνω από ένα συγκεκριμένο διάστημα, το σταματάνε στα σύνορα και οι επιβάτες αποβιβάζονται και συνεχίζουν με ελβετικά τρένα.:confused:

Με έχουν επισκεφτεί αυτό το καλοκαίρι τρεις γνωστές μου από Γερμανία, όλες πήραν το γρήγορο τρένο από Μόναχο
αλλά καμία δεν έφτασε στην ώρα της:2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.099
Πόντοι
1.056
Επίσης αν αυτή είναι αθλήτρια στίβου, εγώ είμαι ο Hulk Hogan

Οι Ελβετοί έχουν 8 δικά τους τρένα σε επιφυλακή κατά μήκος των συνόρων με τη Γερμανία και αν το τρένο από τη Γερμανία αργήσει πάνω από ένα συγκεκριμένο διάστημα, το σταματάνε στα σύνορα και οι επιβάτες αποβιβάζονται και συνεχίζουν με ελβετικά τρένα.:confused:

Με έχουν επισκεφτεί αυτό το καλοκαίρι τρεις γνωστές μου από Γερμανία, όλες πήραν το γρήγορο τρένο από Μόναχο
αλλά καμία δεν έφτασε στην ώρα της:2funny:

Της αρέσει να αθλείται να τρέχει κτλ.Ετρεξε πρόσφατα Μαραθώνιο στη Μόσχα,μου έδειχνε φωτογραφίες.Θέλει να γίνει προπονήτρια τώρα.Κανά δίωρο τη μέρα το πέρναγε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ενώ χτύπαγα Knez Mihailova για καμάκι.
Με τα τρένα πάει από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στη Γερμανία.Προφανώς θα έχουν προσλάβει άχρηστους τριτοκοσμικούς εκεί και τουρκοάραβες.Ακυρώνονται συχνά δρομολόγια,κόντεψα να χάσω πτήσεις φέτος οπότε πλέον κλείνω ξενοδοχείο και φεύγω την επόμενη μέρα το πρωί για να είμαι σίγουρος οτι θα προλάβω.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.099
Πόντοι
1.056
Σαν ρόδο μεσα στα σκατά :rose:

Τέτοιου επιπέδου βλέπεις πολλές.Και εκπληκτικές Σερβοκροάτισσες ακόμα και Γερμανίδες καμιά φορά αλλά είναι τέτοιο το πλήθος από τους μπίχλες γύρω που δεν έχεις όρεξη να την πέσεις.Είναι και φοβισμένες οι κοπέλες συνήθως,περπατάνε γρήγορα κτλ.
Καμία σχέση με καταστάσεις προ εικοσαετίας,τότε σε δυο ώρες σε σιδηροδρομικό σταθμό σαν του Ντύσσελντορφ έβγαζα στάνταρντ ανατολική γκόμενα.Τώρα αυτό μόνο Βιέννη ίσως γίνεται που είναι πιο πολιτισμένα τα πράγματα και αν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656
Tύπε sadman, ας το λήξουμε το όλο θέμα λέγοντας ότι σε αυτό τον πλανήτη όλες θα έπρεπε να γαμιούνται μόνο μαζί σου ή τελοσπάντων με όποιον έχει τον ίδιο ωροσκόπο με εσένα.
Μας κακοφαίνεται τώρα που γαμάνε και οι Ιταλοί...

Να'ναι Ιταλοί...κοντινής εμφάνισης σε Νέστα,Μπουφον,Τοτι κλπ...το δέχομαι να γαμάνε παντού

Αλλά Ιταλοι...σαν πρεζόνια στα Εξάρχεια κι ένα κεφάλι πιο κοντοί απ'τις γκόμενες,ναι εκει μου γυρνάει το μυαλο ελαφρώς

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.257
Πόντοι
456
Της αρέσει να αθλείται να τρέχει κτλ.Ετρεξε πρόσφατα Μαραθώνιο στη Μόσχα,μου έδειχνε φωτογραφίες.Θέλει να γίνει προπονήτρια τώρα.Κανά δίωρο τη μέρα το πέρναγε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ενώ χτύπαγα Knez Mihailova για καμάκι.
Με τα τρένα πάει από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στη Γερμανία.Προφανώς θα έχουν προσλάβει άχρηστους τριτοκοσμικούς εκεί και τουρκοάραβες.Ακυρώνονται συχνά δρομολόγια,κόντεψα να χάσω πτήσεις φέτος οπότε πλέον κλείνω ξενοδοχείο και φεύγω την επόμενη μέρα το πρωί για να είμαι σίγουρος οτι θα προλάβω.

Τέσπα Αρχηγέ, εγώ το γράφω για τους αναγνώστες σαν τύπος που κάνει και κάτι σαδομαζοχιστικά ironman triathlon,κ.λ.π.
λέγοντας ότι ειδικά αν έχει τρέξει πρόσφατα 40χλμ, όπερ σημαίνει προετοιμασία πιο πριν,κ.λ.π.,κ.λ.π.
οι μύες φαίνονται αλλιώς, οι φλέβες αλλιώς,κ.λ.π.,κ.λ.π
.
Αυτής μάλλον της αρέσει η γυμναστική, μπορεί να έτρεξε και σε κανέναν αγώνα 10-15 χλμ.
Αυτό λένε τα πόδια της, που φυσικά είναι καλύτερα και γενετικά και σε κατάσταση
από τη μέση χαμηλοφραπεδοκώλα ελλεηνίδα

Κολωνία και Φρανκφούρτη, η πλειοψηφία των υπαλλήλων της DB που έβλεπα ήταν τούρκοι και άντε τίποτα Γερμανοί πριν την σύνταξη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.257
Πόντοι
456
Να'ναι Ιταλοί...κοντινής εμφάνισης σε Νέστα,Μπουφον,Τοτι κλπ...το δέχομαι να γαμάνε παντού

Αλλά Ιταλοι...σαν πρεζόνια στα Εξάρχεια κι ένα κεφάλι πιο κοντοί απ'τις γκόμενες,ναι εκει μου γυρνάει το μυαλο ελαφρώς

Οι περισσότεροι Ιταλοί είναι καλύτερης εμφάνισης από εμάς και το κυριότερο, είναι πολύ πιο προσεγμένοι από εμάς.
Ότι budget και αν έχουν, θα βγουν στην πένα και πάντα φρεσκοκουρεμένοι.

Άμα είναι σαν πρεζόνια, εννοείται ότι θα γαμήσουν τις αντίστοιχες μπαφιάρες.
Έχω πετύχει Ιταλό εναλλακτικό κλαπαρχίδα με κάτι Τσέχες στην Πράγα με τζίβες και η μία είχε και τρίχες στη μασχάλη.
Δε ζήλεψα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.099
Πόντοι
1.056

Και πού να έβλεπες τους άλλους στο υπόγειο του ρεστωράν πώς ήταν και τι γκόμενες είχαν.Θα είχες αυτοκτονήσει μιλάμε για το απόλυτο missmatch.Δεν μπορούσα να τραβήξω φωτό γιατί ήταν εξ επαφής.
Γενικά με τις Σέρβες παθαίνεις νταράκουλο γιατί είναι ψηλές,λεπτές και έχουν βυζάρες και χειλάρες.Ντύνονται πολύ σέξυ με τοπάκια ή κοντά φορέματα με βαθιά ντεκολτέ κτλ οπότε όταν εμφανίζονται οι βυζοτορπίλες μπροστά σου στο ύψος των ματιών και είναι τρεις γκόμενες ας πούμε μαζί τα παίζεις τελείως.Στον κώλο υστερούν λίγο δεν έχουν τόσο ανεπτυγμένο όπως οι Πολωνέζες.Στο πρόσωπο όμως υπερτερούν δεν έχουν τις μυτόγκες και τα αραιά μαλλιά των Πολωνέζων,δεν τις λες και πανέμορφες όπως οι Ουκρανέζες.Εχουν αυτό το κοφτό των Σλάβων και μερικές φορές σκυλέ,σκληρά χαρακτηριστικά.Οι περισσότερες είναι μελαχρινές με ίσια μαλλιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656
Οι περισσότεροι Ιταλοί είναι καλύτερης εμφάνισης από εμάς και το κυριότερο, είναι πολύ πιο προσεγμένοι από εμάς.
Ότι budget και αν έχουν, θα βγουν στην πένα και πάντα φρεσκοκουρεμένοι.

Άμα είναι σαν πρεζόνια, εννοείται ότι θα γαμήσουν τις αντίστοιχες μπαφιάρες.
Έχω πετύχει Ιταλό εναλλακτικό κλαπαρχίδα με κάτι Τσέχες στην Πράγα με τζίβες και η μία είχε και τρίχες στη μασχάλη.
Δε ζήλεψα.

Αυτό το πράγμα τώρα σου φαίνεται στην πένα;

Ή αυτή σου μοιάζει για καμια μπαφιάρα;

hCpast.jpg

Για Εξάρχεια ή Ναυαρίνου...όντως είναι πένα :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656
Και πού να έβλεπες τους άλλους στο υπόγειο του ρεστωράν πώς ήταν και τι γκόμενες είχαν.Θα είχες αυτοκτονήσει μιλάμε για το απόλυτο missmatch.Δεν μπορούσα να τραβήξω φωτό γιατί ήταν εξ επαφής.

Αυτο πως το εξηγείς;Δε γουστάρουν τους δικούς τους οι Σερβες;Δε θέλουν alpha και το γύρισαν σε πυρφόρους;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.257
Πόντοι
456
Αυτό το πράγμα τώρα σου φαίνεται στην πένα;

Ή αυτή σου μοιάζει για καμια μπαφιάρα;

hCpast.jpg

Για Εξάρχεια ή Ναυαρίνου...όντως είναι πένα :2funny:

Εσύ τώρα δηλαδή είδες αυτή τη φωτογραφία από πίσω, σου είπε ο kman ότι είναι Ιταλός και έβγαλες συμπέρασμα ότι οι Σέρβες το έχουν γυρίσει σε πρεζόνια Ιταλούς ενώ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να είναι αυτοί οι δύο στην φωτό :confused:

Το βίντεο που σου έβαλα τις προάλλες που ρωτάει ο άλλος random Σέρβες αν προτιμούν Σέρβους ή ξένους το είδες ή δε βολεύει στο αφήγημα;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Για αυτό δεν πολυασχολούμαι με Γερμανία.Εντωμεταξύ τα τρένα και τα αεροπλάνα πάνε από το κακό στο χειρότερο.Χτες διεκόπησαν για ώρες όλες οι συγκοινωνίες,είχαν στιβαχτεί πλήθη στις αποβάθρες,ανυπόφορη κατάσταση.Στο τρένο να είναι όλοι παστωμένοι σα σαρδέλες και ο οδηγός να λέει να στριμωχτούν και άλλο για να μπει καρότσι με ηλικιωμένη αλλιώς θα καλέσει την αστυνομία.Στο αεροδρόμιο όπως ερχόμουνα χάλασε ο αυτόματος έλεγχος αποσκευών και μου εγκλώβισαν τη βαλίτσα,πήρε κανά μισάωρο να διορθώσει ο τεχνικός το πρόβλημα,μας έσπασαν τα αρχίδια.Ευτυχώς που είχα έρθει νωρίς και πρόλαβα την πτήση.Τα αεροπλάνα έχουν σχεδόν πάντα καθυστέρηση αυτή τη φορά έκανε μια ώρα να φύγει.Γενικά μεγάλη ταλαιπωρία όσο είσαι Γερμανία.Μόλις πατάς το πόδι σου στο μπλοκ ξενοιάζεις,γίνονται όλα εύκολα.
Κυρίως φταίει η συσσώρευση τριτοκοσμικών,λαθρο,αραπάδων,τουρκοαράβων τα κάνουν όλα κώλο.Οπου βλέπεις τέτοιους όπου φύγει φύγει.Χτες ένας κατουρούσε στο κέντρο της πόλης,στη στάση των λεωφορείων δημοσίως είπα να τον τραβήξω.Τέτοια θεάματα δε βλέπεις ποτέ Πολωνία,Σερβία κτλ.
Βελιγράδι,Βαρσοβία όλα άψογα ούτε παγαποντιές ούτε τίποτα,όλα λειτουργούν στην εντέλεια και είναι όλοι γρήγοροι και αποτελεσματικοί.

Ενα άλλο καλό των Σλάβων είναι οτι είναι ήρεμοι και ήσυχοι.Αν ακούσεις άτομα να γκαρίζουνε είναι πάντα ξέμοι Λατίνοι,τουρκοάραβες ή και Δυτικοί.Γερμανία αμέσως βλέπεις τη διαφορά είναι όλοι πιο έντονοι,πιο επιθετικοί φωνάζουνε κτλ.
Η Γερμανία έχει τελειώσει .

Δε ξέρω σε ποιον κλάδο είσαι . Αλλά δες τι είπε ο CFO της Βολκσβαγκεν. Ξοφλήσαν οι φριτσιδες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Εσύ τώρα δηλαδή είδες αυτή τη φωτογραφία από πίσω, σου είπε ο kman ότι είναι Ιταλός και έβγαλες συμπέρασμα ότι οι Σέρβες το έχουν γυρίσει σε πρεζόνια Ιταλούς ενώ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να είναι αυτοί οι δύο στην φωτό :confused:

Το βίντεο που σου έβαλα τις προάλλες που ρωτάει ο άλλος random Σέρβες αν προτιμούν Σέρβους ή ξένους το είδες ή δε βολεύει στο αφήγημα;

Ρε τύπε αφού οι Ιταλοί έχουν κύκλο όλες τις πιτσαρίες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Τέσπα Αρχηγέ, εγώ το γράφω για τους αναγνώστες σαν τύπος που κάνει και κάτι σαδομαζοχιστικά ironman triathlon,κ.λ.π.
λέγοντας ότι ειδικά αν έχει τρέξει πρόσφατα 40χλμ, όπερ σημαίνει προετοιμασία πιο πριν,κ.λ.π.,κ.λ.π.
οι μύες φαίνονται αλλιώς, οι φλέβες αλλιώς,κ.λ.π.,κ.λ.π
.
Αυτής μάλλον της αρέσει η γυμναστική, μπορεί να έτρεξε και σε κανέναν αγώνα 10-15 χλμ.
Αυτό λένε τα πόδια της, που φυσικά είναι καλύτερα και γενετικά και σε κατάσταση
από τη μέση χαμηλοφραπεδοκώλα ελλεηνίδα

Κολωνία και Φρανκφούρτη, η πλειοψηφία των υπαλλήλων της DB που έβλεπα ήταν τούρκοι και άντε τίποτα Γερμανοί πριν την σύνταξη
Η τυπισσα δεν είχε πόδια αθλήτριας μη λέμε ότι θέλουμε

Αδύνατη ναι , αλλά όχι γυμνασμένη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.257
Πόντοι
456
Η τυπισσα δεν είχε πόδια αθλήτριας μη λέμε ότι θέλουμε

Αδύνατη ναι , αλλά όχι γυμνασμένη

Kαλά, ούτε ο Αρχηγός το πιστεύει για τον Μαραθώνιο, απλά τον φτιάχνει η ιδέα να ίσχυε και τα γράφει σε εμάς σαν να ισχύει.

Είναι σαν τις οικογενειακές ιστορίες που ποσταρε εκείνο τον Πολωνό Δημητράκη να καμακώνει το αλόγατο μη πουτάνα φοιτήτρια θεολογίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom