Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 456
Aρχηγέ, άλλο διακοπές και άλλο τραπέζι και σαμπάνια.Μπαίνω και σε κανονικά τοπικά σάιτς.Εχει πολλές γκόμενες που το έχουν δίπορτο,δηλαδή εκτός από σταθερή σχέση γάμο κτλ βολεύονται και με σπόνσορα.
Αλλες κάθονται αν τους πληρώσεις διακοπές,αυτό είναι πολύ συχνό.Αλλά και κανονική γκόμενα να έχεις δε θα πληρώνεις τις διακοπές?
Σε κλαμπ τύπου Ritual,Sen παίζει πολύ το μάτι τους για σπόνσορα,δεν είναι Carribean ή Decadence σε καμιά περίπτωση αλλά πλησιάζει.
Ο πήχυς όπως έγραψες έχει ανέβει σε όλα τα επίπεδα.
Και διακοπές όχι στην Βουρβουρού ή σε κάμπινγκ.
Εγώ αν ήμουνα πιτσιρικάς κάτω των 25 θα έπαιρνα αεροπλανάκι για Βαρσοβία ή Βρότσλαβ,θα έμενα σε χόστελ που είναι τίγκα στις γκόμενες ή σε φτηνά διαμερίσματα με 30 ευρώ ημερησίως και θα την έβγαζα όλη μέρα Nowy Swiat,Zlote Terassy ή πλατεία Βρότσλαβ και τις νύχτες στα λατινάδικα Teatro Cubano,Mundo κτλ που είναι πάμφθηνα γεμάτο μεθυσμένες πιτσιρίκες και γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Οι περισσότεροι Έλληνες πιτσιρικάδες περιμένουν τη μαμά να τους βάλει το πρωί τα coco pops στο μπωλ και να τους χαρτζηλικώσει η γιαγιά τους.
Άκου περιζήτητος γαμπρός με 1200 ευρώ;
Δηλαδή ρε τύποι έχω 500 ευρώ ενοίκιο,συν 200 ευρώ πάγια, βενζίνες και έχω και να κερνάω τη γκόμενα;
Tι θα την κεράσω;
Mισό τσουρέκι από τον Τερκενλή και να καθίσουμε στα πεζούλια μπροστά στον Λευκό Πύργο και να μιλάμε για το πως θα ανοίξουμε σπιτικό με 1200 ευρώ;