Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (9 μέλη και 18 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Μπαίνω και σε κανονικά τοπικά σάιτς.Εχει πολλές γκόμενες που το έχουν δίπορτο,δηλαδή εκτός από σταθερή σχέση γάμο κτλ βολεύονται και με σπόνσορα.
Αλλες κάθονται αν τους πληρώσεις διακοπές,αυτό είναι πολύ συχνό.Αλλά και κανονική γκόμενα να έχεις δε θα πληρώνεις τις διακοπές?
Σε κλαμπ τύπου Ritual,Sen παίζει πολύ το μάτι τους για σπόνσορα,δεν είναι Carribean ή Decadence σε καμιά περίπτωση αλλά πλησιάζει.
Aρχηγέ, άλλο διακοπές και άλλο τραπέζι και σαμπάνια.
Ο πήχυς όπως έγραψες έχει ανέβει σε όλα τα επίπεδα.
Και διακοπές όχι στην Βουρβουρού ή σε κάμπινγκ.

Εγώ αν ήμουνα πιτσιρικάς κάτω των 25 θα έπαιρνα αεροπλανάκι για Βαρσοβία ή Βρότσλαβ,θα έμενα σε χόστελ που είναι τίγκα στις γκόμενες ή σε φτηνά διαμερίσματα με 30 ευρώ ημερησίως και θα την έβγαζα όλη μέρα Nowy Swiat,Zlote Terassy ή πλατεία Βρότσλαβ και τις νύχτες στα λατινάδικα Teatro Cubano,Mundo κτλ που είναι πάμφθηνα γεμάτο μεθυσμένες πιτσιρίκες και γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.

Οι περισσότεροι Έλληνες πιτσιρικάδες περιμένουν τη μαμά να τους βάλει το πρωί τα coco pops στο μπωλ και να τους χαρτζηλικώσει η γιαγιά τους.

Άκου περιζήτητος γαμπρός με 1200 ευρώ; :2funny:
Δηλαδή ρε τύποι έχω 500 ευρώ ενοίκιο,συν 200 ευρώ πάγια, βενζίνες και έχω και να κερνάω τη γκόμενα;
Tι θα την κεράσω;
Mισό τσουρέκι από τον Τερκενλή και να καθίσουμε στα πεζούλια μπροστά στον Λευκό Πύργο και να μιλάμε για το πως θα ανοίξουμε σπιτικό με 1200 ευρώ;:confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.819
Πόντοι
1.056

Οι περισσότεροι Έλληνες πιτσιρικάδες περιμένουν τη μαμά να τους βάλει το πρωί τα coco pops στο μπωλ και να τους χαρτζηλικώσει η γιαγιά τους.

Άκου περιζήτητος γαμπρός με 1200 ευρώ:2funny:
Δηλαδή ρε τύποι έχω 500 ευρώ ενοίκιο,συν 200 ευρώ πάγια, βενζίνες και έχω και να κερνάω τη γκόμενα;
Tι θα την κεράσω;
Mισό τσουρέκι από τον Τερκενλή και θα καθίσουμε στα πεζούλια μπροστά στον Λευκό Πύργο και θα μιλάμε πως θα ανοίξουμε σπιτικό;:confused:

Είναι ένας από τους λόγους που πολλές Ελληνίδες έχουν απελπιστεί και είναι στα ψυχολογικά.Τρομερή έλλειψη γαμπρών σε σημείο ο διαθέτων 1200 καθαρά μηνιαίως να θεωρείται κελεπούρι.
Αντε τώρα να βομβαρδίζεται η άλλη καθημερινά με ίνσταγκραμ,Μυκόνους κτλ και να πρέπει να συμβιβαστεί με το Μάκη.

Εννοείται για να κάτσει πλέον η Σλάβα με διακοπές μόνο πρέπει να τα χώσεις σε πεντάστερο και κυριλέ προορισμό Σαντορίνη,Μύκονο προτιμητέο άντε και Ρόδο,Κρήτη,Πάρο,Κέρκυρα αποδεκτό.Πάνε οι εποχές που γαμούσα Τσέχες δίμετρες φιλοξενώντας τους για διακοπές μαγική Αθήνα,τρελαίνονταν τότε από τη χαρά τους όταν έβλεπαν την παραλία στο Μπάτη και τον Αλιμο πού να τις πήγαινες Γλυφάδα,Σπέτσες ή Πόρο.Είχα πάει την άλλη Παραλία Κατερίνης και μόλις ανεβήκαμε στο μπαλκόνι από το διαμέρισμα και είδε τη θάλασσα,μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και τον πήρε μπούκι δημοσίως.Θεωρούσαν την Παραλία θεικό μέρος στα νησιά δεν είχαν πατήσει ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
478
Πόντοι
36

Tι θα την κεράσω;
Mισό τσουρέκι από τον Τερκενλή και να καθίσουμε στα πεζούλια μπροστά στον Λευκό Πύργο και να μιλάμε για το πως θα ανοίξουμε σπιτικό με 1200 ευρώ;:confused:

Σα να λεμε θα ερθει ο Μαδαγασκαριανος των 150 ευρω μισθο να κανει το γαμπρο στη Σαντορινη

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Τώρα για Ελλάδα, αν και σκάω συχνά, ακούω αυτό που λέτε για τα 1200 ευρώ και για περιζήτητο γαμπρό.
Μαλάκες, αν με 1200 ευρώ είσαι περιζήτητος γαμπρός στην Ελλάδα,συγχαρητήρια, γίναμε και επίσημα λευκη΄Ουγκάντα..
Το μόνο καλό στην υπόθεση, αν ξεκαβαλήσουν αναγκαστικά οι ελλεηνίδες.

Εδώ τα 1000 είναι (άπιαστο) όνειρο για πολλούς,με 1200 δε θα κάνεις δουλειά;

Μέχρι και 7αρι μπορείς να βρεις για γάμο,αφου δεν μπορούν να βρουν όλες τους 2000+

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Είναι ένας από τους λόγους που πολλές Ελληνίδες έχουν απελπιστεί και είναι στα ψυχολογικά.Τρομερή έλλειψη γαμπρών σε σημείο ο διαθέτων 1200 καθαρά μηνιαίως να θεωρείται κελεπούρι.
Αντε τώρα να βομβαρδίζεται η άλλη καθημερινά με ίνσταγκραμ,Μυκόνους κτλ και να πρέπει να συμβιβαστεί με το Μάκη.

Έτσι

Όταν η άλλη περάσει τα 30 και είναι μπακούρω,μια χαρά θα συμβιβαστεί και με τον Μάκη των 1200.Αλλιώς την περιμένουν τα σκυλιά και τα γατιά

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Ακριβώς. Και να πέσεις και στην περίπτωση γκόμενας

Πόλεις σαν τη Πράγα η στη Πολωνία η Μπρατισλάβα έχουν μηδενική ανεργία σχεδόν και κάποια σχετικά τίμια λεφτά ακόμα και σε δουλειές του πουτσου. Πριν λίγα χρόνια η ανεργία εκεί ήταν στο 1%

Ποσό μεγάλη ανάγκη να έχει μια μουναρα έναν εξηντάρη με λεφτά ;

Όπως ειπώθηκε ίσως Μινσκ η επαρχιακή Ρωσία να γινόταν κάτι μιας και οι γκόμενες έχουν λιγότερες επιλογές

Και μην ακούω μαλακιες για κακλοστεκουμενος εξηντάρης που μικρό δείχνει κιόλας θα ξεράσω. Απλά πολλοί δεν έχουν συναίσθηση της αξίας τους
Γνωρίζοντας άψογα τα ρωσικά ομιλία και γραφή, μπορώ να πω ότι σε ηλικιακές ομάδες 35-45 βρίσκω αρκετές που θα ερχόταν διακοπές στην Ελλάδα πληρώνοντας απλά τα έξοδα τους. Χωρίς απολυτός καμία άλλη χρέωση.
Για εμένα που βρίσκομαι στα μέσα τον πενήντα εκεί φτάνουν οι δυνάμεις μου και τέτοιες περιπτώσεις ψάχνω .
Αν είναι για σπονσορέτες μπορώ να βρω και δεκαοχτάχρονες αλλά προτιμώ να ζω με την ψευδαίσθηση ότι η γκόμενα έρχεται για εμένα και όχι για τα λεφτά.
Από εκεί και πέρα τα έξοδα για να έρθει κάποια από Ρωσία εδώ είναι πάνω από 2500 για μια βδομάδα.
Το ζήτημα με της βίζες σε ρωσίδες είναι κάτι πολύ δύσκολο τώρα , θέλει : προπληρωμή ξενοδοχείο και εισιτήρια μπρος και πίσω με κλεισμένες ημερομηνίες, καλή μισθοδοσία ((δείχνεις επίσημα έγραφα στην πρεσβεία)) κάποια χρήματα στην τράπεζα και αρκετή τύχη

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.819
Πόντοι
1.056
Τσέχες τη δεκαετία του 70.Κλασική ανατολική Ευρώπη.Χάσαμε τις καλύτερες εποχές τα '70s και 80's αλλά πήραμε μια γεύση πώς πρέπει να ήτανε.

Καμιά φορά συναντάς τη Ρωσίδα στο ατμοσφαιρικό ρεστωράν στη Μόσχα και κάπως μεταφέρεσαι στο χρόνο,λες όχι ρε πούστη μου νιώθω οτι είμαι στην ανατολική Ευρώπη,στον παράδεισο πώς είναι δυνατόν.Εύχεσαι να μην τελειώσει το όνειρο φάση.

Τσέχες τη δεκαετία του 90.Σε ρούφαγαν ολόκληρο.

Τελευταία τροποποίηση:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Τσέχες τη δεκαετία του 70.Κλασική ανατολική Ευρώπη.Χάσαμε τις καλύτερες εποχές τα '70s και 80's αλλά πήραμε μια γεύση πώς πρέπει να ήτανε.

Καμιά φορά συναντάς τη Ρωσίδα στο ατμοσφαιρικό ρεστωράν στη Μόσχα και κάπως μεταφέρεσαι στο χρόνο,λες όχι ρε πούστη μου νιώθω οτι είμαι στην ανατολική Ευρώπη,στον παράδεισο πώς είναι δυνατόν.Εύχεσαι να μην τελειώσει το όνειρο φάση.
Τέτοια προγράμματα έχει στο κάθε μεγάλο ξενοδοχείο σε όλες της χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, εκεί γινόταν όλα τα παιχνίδια. Μετά της 24.00 ήταν τα μόνα μέρη πω μπορούσες να ξενυχτήσεις μέχρι της 04.00
όλα το αλλά έκλειναν στις 23.30
Δεν έχασες τίποτα, ευχαριστώ να λες, και για όλα αυτά που έζησες.
Σκέψου πως ζει η σημερινή νεολαία και τι περιμένει της επόμενες γενιές

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.049
Πόντοι
2.356
Τέτοια προγράμματα έχει στο κάθε μεγάλο ξενοδοχείο σε όλες της χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, εκεί γινόταν όλα τα παιχνίδια. Μετά της 24.00 ήταν τα μόνα μέρη πω μπορούσες να ξενυχτήσεις μέχρι της 04.00
όλα το αλλά έκλειναν στις 23.30
Δεν έχασες τίποτα, ευχαριστώ να λες, και για όλα αυτά που έζησες.
Σκέψου πως ζει η σημερινή νεολαία και τι περιμένει της επόμενες γενιές
Απο τη συντομη εμπειρια των δυο εβδομαδων που ειχα για τον κομμουνισμο το 88 στη Βουδαπεστη αυτα περιπου ειδα, υπηρχαν βεβαια και υπογεια ξενυχταδικα μεχρι το πρωι , με ειχε παει η μαγυαρα που μεναμε στο διαμερισμα της και φορτωσα μια σερβιτορα ενα βραδυ ... φυσικα ειχε ξεκινησει ηδη η περεστροικα και ηταν πιο χαλαρα απο οτι ελεγαν συν του οτι η Ουγγαρια ηταν παντα μια απο τις πλεον φιλελευθερες χωρες του μπλοκ σε ηθη και εθιμα :grin:

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
876
Πόντοι
81
Τι μαλακιες διαβάζω θεέ μου.
Ότι με 1200€ θα τραβιεσαι Ρωσία για να γαμας γκόμενες...
Που με τέτοιο μισθό ούτε μέχρι Νάξο δε σου φτάνουν να πας.
Ο,τι χαζομάρα έρθει στον καθένα, την πετάει.
Εδώ άλλοι βγάζουν παραπάνω και έχουν μυαλό να πάνε να βρούνε τις Σλαβες σε ουδέτερες χώρες. Σιγά μην τρέχουμε Ρωσία ή Ουκρανία με τον πόλεμο.
Πας σε μερη κλειδιά και γαμάς Σλαβες με 60€. Και με φτηνά αεροπορικά, και με Αγγλικά μόνο.
Αλλά βέβαια, άμα έχεις ταξιδέψει μόνο σε 2-3 χώρες, τόσα ξέρεις, τόσα λες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Γνωρίζοντας άψογα τα ρωσικά ομιλία και γραφή, μπορώ να πω ότι σε ηλικιακές ομάδες 35-45 βρίσκω αρκετές που θα ερχόταν διακοπές στην Ελλάδα πληρώνοντας απλά τα έξοδα τους. Χωρίς απολυτός καμία άλλη χρέωση.
Για εμένα που βρίσκομαι στα μέσα τον πενήντα εκεί φτάνουν οι δυνάμεις μου και τέτοιες περιπτώσεις ψάχνω .
Αν είναι για σπονσορέτες μπορώ να βρω και δεκαοχτάχρονες αλλά προτιμώ να ζω με την ψευδαίσθηση ότι η γκόμενα έρχεται για εμένα και όχι για τα λεφτά.
Από εκεί και πέρα τα έξοδα για να έρθει κάποια από Ρωσία εδώ είναι πάνω από 2500 για μια βδομάδα.
Το ζήτημα με της βίζες σε ρωσίδες είναι κάτι πολύ δύσκολο τώρα , θέλει : προπληρωμή ξενοδοχείο και εισιτήρια μπρος και πίσω με κλεισμένες ημερομηνίες, καλή μισθοδοσία ((δείχνεις επίσημα έγραφα στην πρεσβεία)) κάποια χρήματα στην τράπεζα και αρκετή τύχη
Μιλάς τη γλώσσα , πας για μεγαλύτερες ηλικίες και αναφέρεσαι σε Ρωσίδες εκτός ΕΕ , όχι εικοσάχρονες βοσκοπουλες τσεχικού γαλακτος

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.819
Πόντοι
1.056

Οντως θέλει πληρωμένα εισιτήρια,ξενοδοχείο και να πληρώσει η γκόμενα ένα bot τουλάχιστον 400 ευρώ για βίζα σε 3 βδομάδες.Είχα κλείσει τα εισιτήρια για Τζίπρον ευελπιστούσα οτι θα έβγαινε η βίζα σε 5 μέρες και με 80 ευρώ όπως ισχυρίζεται η πρεσβεία αλλά όταν μου είπε η γκόμενα οτι δεν ισχύει κοστίζει 400 ευρώ και αν βγει σε 3 βδομάδες ακύρωσα τις πτησεις Βελιγράδι Κύπρου και κράτησα το Μόσχα Βελιγράδι που και πάλι κοστοβόρο είναι στα 1200 ευρώ.Κρατάνε γερά οι Σέρβοι ακόμα παρά τις πιέσεις των Δυτικών.Γενικά δε συμφέρει να φέρνεις.Μετά το Βελιγράδι θα εισβάλω Μινσκ,μάλλον θα το καταστήσω κέντρο επιχειρήσεων.Αλλιώς Τουρκία ή χώρα του Χατζηαβάτη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Απο τη συντομη εμπειρια των δυο εβδομαδων που ειχα για τον κομμουνισμο το 88 στη Βουδαπεστη αυτα περιπου ειδα, υπηρχαν βεβαια και υπογεια ξενυχταδικα μεχρι το πρωι , με ειχε παει η μαγυαρα που μεναμε στο διαμερισμα της και φορτωσα μια σερβιτορα ενα βραδυ ... φυσικα ειχε ξεκινησει ηδη η περεστροικα και ηταν πιο χαλαρα απο οτι ελεγαν συν του οτι η Ουγγαρια ηταν παντα μια απο τις πλεον φιλελευθερες χωρες του μπλοκ σε ηθη και εθιμα :grin:
Εκείνα τα χρόνια δεν είχα πάει κεντρική Ευρώπη Τάσο οπότε δεν γνωρίζω . Αν είχε πρόγραμμα με χορεύτριες, ταχυδακτυλουργούς, τραγουδίστριες λέμε το ίδιο πράγμα. Τόσο καιρό δεν πέρασες από τα μέρη μας να πιούμε ένα καφέ ;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Οντως θέλει πληρωμένα εισιτήρια,ξενοδοχείο και να πληρώσει η γκόμενα ένα bot τουλάχιστον 400 ευρώ για βίζα σε 3 βδομάδες.Είχα κλείσει τα εισιτήρια για Τζίπρον ευελπιστούσα οτι θα έβγαινε η βίζα σε 5 μέρες και με 80 ευρώ όπως ισχυρίζεται η πρεσβεία αλλά όταν μου είπε η γκόμενα οτι δεν ισχύει κοστίζει 400 ευρώ και αν βγει σε 3 βδομάδες ακύρωσα τις πτησεις Βελιγράδι Κύπρου και κράτησα το Μόσχα Βελιγράδι που και πάλι κοστοβόρο είναι στα 1200 ευρώ.Κρατάνε γερά οι Σέρβοι ακόμα παρά τις πιέσεις των Δυτικών.Γενικά δε συμφέρει να φέρνεις.Μετά το Βελιγράδι θα εισβάλω Μινσκ,μάλλον θα το καταστήσω κέντρο επιχειρήσεων.Αλλιώς Τουρκία ή χώρα του Χατζηαβάτη.
Να ξέρεις ότι παρόλο που έχεις πληρώσει για τα εισιτήρια και ξενοδοχείο, υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει αρνητική απάντηση και να χάσεις για πλάκα 2000 ευρώπουλα, και αυτό συμβαίνει συχνά.
Προσωπικά και εγώ πιστεύω ότι εκτός Ρωσίας,Λευκορωσίας και Καζακστάν για σεξοτουρισμό πουθενά αλλού δεν αξίζει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Να ξέρεις ότι παρόλο που έχεις πληρώσει για τα εισιτήρια και ξενοδοχείο, υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει αρνητική απάντηση και να χάσεις για πλάκα 2000 ευρώπουλα, και αυτό συμβαίνει συχνά.
Προσωπικά και εγώ πιστεύω ότι εκτός Ρωσίας,Λευκορωσίας και Καζακστάν για σεξοτουρισμό πουθενά αλλού δεν αξίζει.
Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης τρέχουν με τρελές ταχύτητες μπροστά.
Τα στάνταρ έχουν αλλάξει, μισθοί έχουν ανέβουν πολύ και υπάρχει παντού ανάπτυξη , το γράψα και σε άλλο νήμα ότι είμαστε οι φτωχομπινέδες της Ευρώπης.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.130
Πόντοι
3.656

Tι θα την κεράσω;
Παίζει αυτό αλλά με ελλε-ηνιδα αποκλειστικά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.130
Πόντοι
3.656
Τι μαλακιες διαβάζω θεέ μου.
Ότι με 1200€ θα τραβιεσαι Ρωσία για να γαμας γκόμενες...
Που με τέτοιο μισθό ούτε μέχρι Νάξο δε σου φτάνουν να πας.
Ο,τι χαζομάρα έρθει στον καθένα, την πετάει.
Εδώ άλλοι βγάζουν παραπάνω και έχουν μυαλό να πάνε να βρούνε τις Σλαβες σε ουδέτερες χώρες. Σιγά μην τρέχουμε Ρωσία ή Ουκρανία με τον πόλεμο.
Πας σε μερη κλειδιά και γαμάς Σλαβες με 60€. Και με φτηνά αεροπορικά, και με Αγγλικά μόνο.
Αλλά βέβαια, άμα έχεις ταξιδέψει μόνο σε 2-3 χώρες, τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Μέχρι την μέση καλά το πήγαινες
Το μισό στο τέλος όμως είναι άρες μάρες κουκουναρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.130
Πόντοι
3.656
Ρε τζιβενα το 88 πήγαινα 3η γυμνασιου
Πωπω όλη η νεολαία της ΕΡΕ μαζευτήκαμε εδώ μέσα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.130
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ έγραφε και αυτός τα ίδια , να φέρει μια Μαυρούλα να του κάνει δουλειές και να τον πιπωνει κιόλας. Και να την βάζει στα έξοδα της εφορίας.

η περίπτωση ο μέσος εξηντάρης να πάει σε χώρα του μπλοκ και να γαμησει πιτσιρίκες μουναρες, χωρίς να ξέρει γλώσσα ,να είναι δικτυωμένος και δε ξέρω γώ τι, συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες με το να επανέλθουν οι δεινόσαυροι.

Δε μιλάμε για σαραντάρα χωρισμένη/χηρα , μιλάμε για πιτσιρικα.

Δίνω μια πιθανότητα αν βρεθεί σε σχέση εξάρτησης/εξουσιας , πλην αυτού αδύνατο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σορρυ δε σε έπιασα.
Θα αναλύσω αύριο

Milfokolomouno397

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Βρίσκεται κανένας τώρα Ουκρανία Λβιβ; Δεν ανεβάζω στο νήμα σεξοτουρισμος στην Ουκρανία γιατί φαίνεται νεκρό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom