Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Οι καλύτερες χώρες Ευρώπη πάντα οι ίδιες ήτανε.Δεκαετία 90 η σειρά ήτανε Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,Τσεχία,Πολωνία.Δεκαετία 2000 μετά το 2004 η σειρά ήτανε Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Πολωνία,Τσεχία.Δεκαετία 2010 η σειρά ήτανε Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία,Πολωνία,Τσεχία.Δεκαετία 2020 η σειρά είναι Λευκορρωσία,Ρωσία,Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία.
Το οτι μία χώρα είναι καλύτερη δε σημαίνει οτι πρέπει να επικεντρώνεσαι σε αυτή και να αγνοείς τις υπόλοιπες γιατί μπορεί μετά να αλλάξουν τα πράγματα να πέσει θέση και μετά να μείνεις με το πουλί στο χέρι όπως έγινε με την περίπτωση της Ουκρανίας.Αν έχεις εποπτεία απλώς ρυθμίζεις το πεδίο ανάλογα με τις χώρες που προηγούνται.Δεν είναι δυνατό να περιχαρακώσεις τα μουνολίβαδα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.128
Πόντοι
3.656
Οι καλύτερες χώρες Ευρώπη πάντα οι ίδιες ήτανε.Δεκαετία 90 η σειρά ήτανε Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,Τσεχία,Πολωνία.Δεκαετία 2000 μετά το 2004 η σειρά ήτανε Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία,Πολωνία,Τσεχία.Δεκαετία 2010 η σειρά ήτανε Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία,Πολωνία,Τσεχία.Δεκαετία 2020 η σειρά είναι Λευκορρωσία,Ρωσία,Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία.
Το οτι μία χώρα είναι καλύτερη δε σημαίνει οτι πρέπει να επικεντρώνεσαι σε αυτή και να αγνοείς τις υπόλοιπες γιατί μπορεί μετά να αλλάξουν τα πράγματα να πέσει θέση και μετά να μείνεις με το πουλί στο χέρι όπως έγινε με την περίπτωση της Ουκρανίας.Αν έχεις εποπτεία απλώς ρυθμίζεις το πεδίο ανάλογα με τις χώρες που προηγούνται.Δεν είναι δυνατό να περιχαρακώσεις τα μουνολίβαδα.
Τα πεδία για μένα σαν ενότητες είναι τρία
Ουκρανία Λευκορωσία
Βαλκάνια σλαβικο μπλοκ
Εξαιρώ Αλβανία Ρουμανία
Και τρίτο
Ρουμανία Μολδαβία

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Δεν έχει νόημα το ανατολικό μπλοκ εάν έχεις εισόδημα έως 60000 μετά από φόρους στην χώρα που μένεις
Δεν υπάρχει κανένα βαλιου πλεoν με τις τιμές σήμερα στο μπλοκ
Μιλάω για όλα διαμονή δώρα ατμόσφαιρα αντιμετώπιση..
Αν έχεις 100 κάθε χρόνο κ σίγουρα τότε ίσως Ν αξίζει να πας μια τόσο να κάνεις τον γαμπρό αλλά κ πάλι δεν μ αρέσει η ιδέα του πιάνουνε κορόιδο από ελλεινους ηλιθιοθς κατά τ άλλα..
Heutetag
Μονο η Λευκορρωσία θεωρητικά μπορεί να αξίζει αλλά κι αυτό μένει να αποδειχθεί
Το vfm είναι 0 σε όλες τις πρώην ανατολικές χώρες εδώ κ δέκα χρόνια

Ο μέσος Ελληνας δηλαδή ας πούμε 35άρης με εισόδημα 1200 ευρώ καθαρά μόνο Ρωσία,Λευκορρωσία επαρχία μπορεί να παίξει μπάλα και αυτό μόνο αν ξέρει ρωσικά,επισκέπτεται συχνά,τα χώνει και μόνο με μια δυο σταθερές γκόμενες το χρόνο.Παραπάνω δεν τον παίρνει.
Και πάλι θα δυσκολευτεί πολύ κυρίως λόγω του πολέμου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.128
Πόντοι
3.656
Το μόνο που αξίζει είναι το πρώτο
Αν είσαι όμως με λίγα λεφτά ίσως τ; Βαλκάνια με προοπτική να πιάσεις ΜΙΑ γκόμενα και να την κρατήσεις είναι πιο εφικτό για τον Έλληνα
Αξίζει?
Όχι καθόλου για μένα προσωπικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο μέσος Ελληνας δηλαδή ας πούμε 35άρης με εισόδημα 1200 ευρώ καθαρά μόνο Ρωσία,Λευκορρωσία επαρχία μπορεί να παίξει μπάλα και αυτό μόνο αν ξέρει ρωσικά,επισκέπτεται συχνά,τα χώνει και μόνο με μια δυο σταθερές γκόμενες το χρόνο.Παραπάνω δεν τον παίρνει.
Πάνω από 2500 σταθερά διαθέσιμα, για ρωσσοφωνες χώρες
αλλιώς δεν έχει τύχη
Με τέτοιο ποσό 1200 και 1500 μόνο κάποιος από βόρεια Ελλάδα να προσπαθεί Βούλγαρια σε επαρχιακές κοντινές πόλεις
Δηλ μηδέν σχεδόν μπατζετ μετακίνησης και να γίνει ινσαιντερ σε πχ Μπλαγκοεβραντ σταραωζαγκορα σβιλεγκραντ κλπ και να βρει καμμια γκόμενα, ναι είναι εφικτο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Τα πεδία για μένα σαν ενότητες είναι τρία
Ουκρανία Λευκορωσία
Βαλκάνια σλαβικο μπλοκ
Εξαιρώ Αλβανία Ρουμανία
Και τρίτο
Ρουμανία Μολδαβία

Εγώ έχω σα βασική αρχή ποτέ δεν πάω σε χώρες που πάτησε πόδι Τούρκος.Οπου μπήκαν Τούρκοι έγινε η νοοτροπία από τις γκόμενες σκατά.Οπότε αυτομάτως αποκλείω Βαλκάνια,Καύκασο κτλ.Ακόμα και για Ουγγαρία,Κροατία που είχαν μικρής διάρκειας τουρκική κατοχή κανά 150άρι χρόνια,είμαι πολύ επιφυλακτικός.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.128
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω σα βασική αρχή ποτέ δεν πάω σε χώρες που πάτησε πόδι Τούρκος.Οπου μπήκαν Τούρκοι έγινε η νοοτροπία από τις γκόμενες σκατά.Οπότε αυτομάτως αποκλείω Βαλκάνια,Καύκασο κτλ.Ακόμα και για Ουγγαρία,Κροατία που είχαν μικρής διάρκειας τουρκική κατοχή κανά 150άρι χρόνια,είμαι πολύ επιφυλακτικός.
Ανεξάρτητα που αξίζει και που όχι. Αυτά είναι τα πεδία
Αν πιάσουμε Κεντρική Ευρώπη Ουγγαρία έχει βαλιου ακόμα αλλά με μεγάλο μείον την γλώσσα
Δεν μαθαίνεται με τίποτα οπότε χάνεις το πλεονέκτημα να απευθυνθείς σε μεγάλες πληθυσμιακά ομάδες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.128
Πόντοι
3.656
Ουγγαρία Τσεχία δεν τα συμπεριέλαβα γιατί είναι πολύ ακριβά και άνευ αντικειμένου περιοχές
Πολωνία την β; ζω μες στο σλαβικό μπλοκ σαν ενότητα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Μπορεί Ρωσία κάποιος να πιάσει γκόμενα επαρχία.Της στέλνει κανά κατοστάρι το μήνα,πάει 5 φορές το χρόνο για μια εβδομάδα,χαλάει ένα χιλιάρικο σε κάθε ταξίδι.Θα ξοδεύει κάπου 6000 το χρόνο.Αν βγάζει 15 χιλιάρικα,μπορεί να το καταφέρει.
Φυσικά αυτό προυποθέτει φτηνά αεροπορικά δηλαδή να σταματήσει ο πόλεμος ή να του βγαίνει η Παναγία στο χερσαίο σύνορο με 3 ώρες ανάκριση,καμιά δεκαριά ώρες αναμονή.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656

Με 1200 και Ελλάδα παίζει μπάλα.Ειδικά σε 25+ που θα τον βλέπουν σαν γαμπρό

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Με 1200 και Ελλάδα παίζει μπάλα.Ειδικά σε 25+ που θα τον βλέπουν σαν γαμπρό

Ρωσία μπορεί να γαμάει σούπερ μούνα που θα τον έχει Θεό.Σε παρακαλάνε να τις παντρευτείς για να τις σώσεις όπως λένε.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Εδώ ρωσικό κανάλι για γυναίκες που ενδιαφέρονται να παντρευτούν ξένους.Εχει πληροφορίες για όλες τις εθνικότητες.Για τους Ελληνες άντρες υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο από Ρωσίδες,αναλύουν τα πάντα όλα.

Γενικά έχουν καλή φήμη οι Ελληνες σα γαμπροί Ρωσία.Πολωνία δε θα το έλεγα πλέον.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Δυο Δυτικοί ευειδείς μπαρμπάδες στοχάζονται πάνω στις σχέσεις με Λευκορρωσίδες.

Γενικά τέτοιος είναι περίπου ο ανταγωνισμός από ξένους σε αυτές τις χώρες.Πολωνία,Τσεχία βλέπεις και ξένους ντούκια,πολύ καλής εμφάνισης παίκτες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Πολύ offside αυτό που έγραψες.
Άσε το θυμικό παράμερα, αυτό που έγραψε απέχει μερικά έτη φωτός από έναν βιασμό.
Εν τω μεταξύ έγραφε και αυτός τα ίδια , να φέρει μια Μαυρούλα να του κάνει δουλειές και να τον πιπωνει κιόλας. Και να την βάζει στα έξοδα της εφορίας.

η περίπτωση ο μέσος εξηντάρης να πάει σε χώρα του μπλοκ και να γαμησει πιτσιρίκες μουναρες, χωρίς να ξέρει γλώσσα ,να είναι δικτυωμένος και δε ξέρω γώ τι, συγκεντρώνει τις ίδιες πιθανότητες με το να επανέλθουν οι δεινόσαυροι.

Δε μιλάμε για σαραντάρα χωρισμένη/χηρα , μιλάμε για πιτσιρικα.

Δίνω μια πιθανότητα αν βρεθεί σε σχέση εξάρτησης/εξουσιας , πλην αυτού αδύνατο.

Mε την τελευταία φράση τα γκρέμισες όλα
Απο σούπερ ντουοερ μάτσο σε παντόφλακια κ μάλιστα σχέση 10ετιας....
Σορρυ δε σε έπιασα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Λοιπόν, ξεκινάμε με το παρακάτω post, το οποίο είναι ολόσωστο.
Και στα χρηματικά ποσά και σε όλα.

Δεν έχει νόημα το ανατολικό μπλοκ εάν έχεις εισόδημα έως 60000 μετά από φόρους στην χώρα που μένεις
Δεν υπάρχει κανένα βαλιου πλεoν με τις τιμές σήμερα στο μπλοκ
Μιλάω για όλα διαμονή δώρα ατμόσφαιρα αντιμετώπιση..
Αν έχεις 100 κάθε χρόνο κ σίγουρα τότε ίσως Ν αξίζει να πας μια τόσο να κάνεις τον γαμπρό αλλά κ πάλι δεν μ αρέσει η ιδέα του πιάνουνε κορόιδο από ελλεινους ηλιθιοθς κατά τ άλλα..
Heutetag
Μονο η Λευκορρωσία θεωρητικά μπορεί να αξίζει αλλά κι αυτό μένει να αποδειχθεί
Το vfm είναι 0 σε όλες τις πρώην ανατολικές χώρες εδώ κ δέκα χρόνια

Πάμε και στον Αρχηγό και στον Sadman.
Αρχικά με 1200 ευρώ το μήνα, ακόμη και δικό σου σπίτι να έχεις, δεν μπορείς να κάνεις πορνοτουρισμό
στο εξωτερικό.
Εκτός όπως γράφτηκε αν μένεις στο Β.Ελλάδα και σκας καμιά Βουλγαρία.
Δεύτερη περίπτωση, είσαι κάτω των 30 πετάς με RyanAir,μένεις σε Hostel,πας σε εράσμους παρτυ και κερνάς σφηνάκια ένα ευρώ έκαστο.

Τώρα για Ελλάδα, αν και σκάω συχνά, ακούω αυτό που λέτε για τα 1200 ευρώ και για περιζήτητο γαμπρό.
Μαλάκες, αν με 1200 ευρώ είσαι περιζήτητος γαμπρός στην Ελλάδα,συγχαρητήρια, γίναμε και επίσημα λευκη΄Ουγκάντα..
Το μόνο καλό στην υπόθεση, αν ξεκαβαλήσουν αναγκαστικά οι ελλεηνίδες.

Αρχηγέ, ναι, Sen ή Level27,σαμπάνια, αλλά και ΔΩΡΑΚΙ.
Καμία δε θα σου κάτσει επειδή απλά της άνοιξες μια σαμπάνια.

Αυτό που πιστεύω ότι κάνεις, είναι ότι είσαι σε site τύπου
MSD Dating - MSD Dating

και κάνεις τα κουμάντα σου έτσι.
Άλλη εξήγηση για κάποιον μεσήλικα,μέσης εμφάνισης,πορνοτουρίστα,δεν υπάρχει.
Kαι εγώ άμα πιάσω τα πρώτα -ήντα και θέλω συνοδεία από νεαρές τσιμπουκοκαυλέτες,
σε τέτοια sites θα γραφτώ.
Άντε, θα πηγαίνω και σε μερικά rooftop bars και θα αφήνω τις ντέβουσκες να μου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τις κατέκτησα με το λιλί μου και τα ωραία μου μάτια. :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Ρωσία μπορεί να γαμάει σούπερ μούνα που θα τον έχει Θεό.Σε παρακαλάνε να τις παντρευτείς για να τις σώσεις όπως λένε.
Γνωρίζω τύπο μπάτσο που πήγε Ρωσία και μετά από μερικά ταξίδια έκανε αυτό ακριβώς

Και μερικά χρόνια μετά η Ρωσίδα , που ήταν ακόμα νέα και χωρίς παιδί τον ετζασε για καλύτερο.

Μεγάλα κορόιδα όσοι φέρνουν γκομενα Ευρώπη από φτωχή χώρα. Συνήθως τέτοιοι τύποι δεν έχουν τρομερά λεφτά και είναι και άσχημοι όποτε η γκομενα την κάνει με ελαφρά στην πρώτη ευκαιρία.

Όταν θα κάνω αυτό το βήμα θα πάω να μείνω εκεί αντί να φέρνω εδώ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.967
Πόντοι
456
Δίνω μια πιθανότητα αν βρεθεί σε σχέση εξάρτησης/εξουσιας , πλην αυτού αδύνατο.
Ισχύει
Αλλά μια σχέση εξάρτησης/εξουσίας μπορεί να έχει μόνο ένας μόνιμος κάτοικος.

Έχω πετύχει και Έλληνα με πολύ καλό μαγαζί, που γαμούσε κατά καιρούς πολύ καλά τεμάχια από το προσωπικό του.

Μεγάλα κορόιδα όσοι φέρνουν γκομενα Ευρώπη από φτωχή χώρα. Συνήθως τέτοιοι τύποι δεν έχουν τρομερά λεφτά και είναι και άσχημοι όποτε η γκομενα την κάνει με ελαφρά στην πρώτη ευκαιρία.
Συνήθως φτωχές γκόμενες, έχουν και μεγάλα απωθημένα και κόμπλεξ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Ισχύει
Αλλά μια σχέση εξάρτησης/εξουσίας μπορεί να έχει μόνο ένας μόνιμος κάτοικος.

Έχω πετύχει και Έλληνα με πολύ καλό μαγαζί, που γαμούσε κατά καιρούς πολύ καλά τεμάχια από το προσωπικό του.
Ακριβώς. Και να πέσεις και στην περίπτωση γκόμενας

Πόλεις σαν τη Πράγα η στη Πολωνία η Μπρατισλάβα έχουν μηδενική ανεργία σχεδόν και κάποια σχετικά τίμια λεφτά ακόμα και σε δουλειές του πουτσου. Πριν λίγα χρόνια η ανεργία εκεί ήταν στο 1%

Ποσό μεγάλη ανάγκη να έχει μια μουναρα έναν εξηντάρη με λεφτά ;

Όπως ειπώθηκε ίσως Μινσκ η επαρχιακή Ρωσία να γινόταν κάτι μιας και οι γκόμενες έχουν λιγότερες επιλογές

Και μην ακούω μαλακιες για κακλοστεκουμενος εξηντάρης που μικρό δείχνει κιόλας θα ξεράσω. Απλά πολλοί δεν έχουν συναίσθηση της αξίας τους

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056

Αρχικά με 1200 ευρώ το μήνα, ακόμη και δικό σου σπίτι να έχεις, δεν μπορείς να κάνεις πορνοτουρισμό
στο εξωτερικό.
Δεύτερη περίπτωση, είσαι κάτω των 30 πετάς με RyanAir,μένεις σε Hostel,πας σε εράσμους παρτυ και κερνάς σφηνάκια ένα ευρώ έκαστο.

Τώρα για Ελλάδα, αν και σκάω συχνά, ακούω αυτό που λέτε για τα 1200 ευρώ και για περιζήτητο γαμπρό.
Μαλάκες, αν με 1200 ευρώ είσαι περιζήτητος γαμπρός στην Ελλάδα,συγχαρητήρια, γίναμε και επίσημα λευκη΄Ουγκάντα..

MSD Dating - MSD Dating

Kαι εγώ άμα πιάσω τα πρώτα -ήντα και θέλω συνοδεία από νεαρές τσιμπουκοκαυλέτες,
Άντε, θα πηγαίνω και σε μερικά rooftop bars και θα αφήνω τις ντέβουσκες να μου δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τις κατέκτησα με το λιλί μου και τα ωραία μου μάτια. :2funny:

Μπαίνω και σε κανονικά τοπικά σάιτς.Εχει πολλές γκόμενες που το έχουν δίπορτο,δηλαδή εκτός από σταθερή σχέση γάμο κτλ βολεύονται και με σπόνσορα.
Αλλες κάθονται αν τους πληρώσεις διακοπές,αυτό είναι πολύ συχνό.Αλλά και κανονική γκόμενα να έχεις δε θα πληρώνεις τις διακοπές?
Σε κλαμπ τύπου Ritual,Sen παίζει πολύ το μάτι τους για σπόνσορα,δεν είναι Carribean ή Decadence σε καμιά περίπτωση αλλά πλησιάζει.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056

στο εξωτερικό.

MSD Dating - MSD Dating

Εγώ αν ήμουνα πιτσιρικάς κάτω των 25 θα έπαιρνα αεροπλανάκι για Βαρσοβία ή Βρότσλαβ,θα έμενα σε χόστελ που είναι τίγκα στις γκόμενες ή σε φτηνά διαμερίσματα με 30 ευρώ ημερησίως και θα την έβγαζα όλη μέρα Nowy Swiat,Zlote Terassy ή πλατεία Βρότσλαβ και τις νύχτες στα λατινάδικα Teatro Cubano,Mundo κτλ που είναι πάμφθηνα γεμάτο μεθυσμένες πιτσιρίκες και γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.818
Πόντοι
1.056
Γενικά άμα είσαι νέωπας περνάς φανταστικά Πολωνία,Τσεχία.Πλέον όταν μπαίνω στα κλαμπ του Passaz Neopoldny στο Βρότσλαβ νιώθω σαν παιδεράς με όλα τα δεκαοχτάχρονα ενώ προ δεκαετίας κόλλαγα στο μέρος δε μου κακοφαινόταν.Τώρα Βρότσλαβ μόνο Grey club με παίρνει να πάω που παίζουν μεγαλύτερες ηλικίες και είναι πιο σοβαρό.Βαρσοβία έχει αντίθετα πολλά κυριλέ κλαμπ,συχνά δεν είμαι ο μεγαλύτερος.Φυσικά δε μιλάμε για Cubano,Skechnite,φοιτητικά κτλ αλλά εκεί δεν υπάρχει λόγος να πας αν δεν είσαι αντίστοιχα νεαρός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom