Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Ελλάδα μπορεί να περάσει λίγος φεμινισμός λόγω μουνοδουλίασης των Ελλήνων αντρών.Σλαβικές χώρες ποτέ.Είναι δυνατό Ρώσος άντρας να συναινέσει σε τέτοια θεωρία?

Μια στιγμούλα εδώ. Είναι κάτι Ρωσίδες νταρντάνες που έχουν το τυπάκι που διάλεξαν στο σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε. Μιλάμε για τους φτωχούς Ρώσους φυσικά, όχι τίποτα μεγιστάνες.

Όσο για τις Πολωνέζες καλές και άγιες είναι, αλλά είναι γνωστός ο θρύλος, πως μετά από κάθε συζυγικό καυγά, το πρώτο που σκέφτονται, πώς θα δηλητηριάσουν τον άντρα τους.

Τις πάω τις Πολωνέζες, επειδή κάνουν καλή πλάκα, αλλά δεν είναι κι αυτές να τις εμπιστευτείς.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Η πορνεία υπάρχει παντού.
Ακόμη και σε τριτοκοσμικές ακόμη και σε μουσουλμανικές χώρες.
Δεν είναι τυχαία το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.
Όποιος λέει πως δεν υπάρχει ονειρευεται

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Οσοι άνδρες βρίσκονται γύρω από τήν μουσική βιομηχανία, παίζουν σχετικά καλά μέ τίς γκόμενες. Οχι όλοι!!
Αυτοί πού παίζουν πολύ δυνατά, είναι τά στελέχη τών δισκογραφικών εταιρειών. Γαμούν...καί δέρνουν!! :sunglasses:

Οντως με τα στελέχη χύνουν οι groupies.Οχι με τους μαλλιάδες ροκ σταρ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οντως με τα στελέχη χύνουν οι groupies.Οχι με τους μαλλιάδες ροκ σταρ.
Μέ όλους αυτούς, χύνουν οι γκόμενες!!
Οταν λέω στελέχη, μήν φανταστείς μέ γραβάτα καί σακάκι!! Μιλάω γιά Artistic look!!
Ας πούμε στήν εταιρεία πού ήμουν εγώ -Είναι μέσα στίς 3 μεγαλύτερες τού κόσμου-
Ο 2ος Αντιπρόεδρος τής εταιρείας ήταν μαλλιάς. Μιλάμε γιά φοβερό άτομο. Κάναμε καί παρέα μέ αυτόν.
Πάμπλουτο τό άτομο, ο γέρος του είχε...το 30% τής εταιρείας!! :sunglasses:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Οταν λέω στελέχη, μήν φανταστείς μέ γραβάτα καί σακάκι!! Μιλάω γιά Artistic look!!
Ο 2ος Αντιπρόεδρος τής εταιρείας ήταν μαλλιάς. Μιλάμε γιά φοβερό άτομο. Κάναμε καί παρέα μέ αυτόν.
Με τις διασυνδέσεις σου με πάμπλουτους και τα τόσα σου ακίνητα (που είπες στο άλλο νήμα) θα χύνουν ακόμα περισσότερο. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Με τις διασυνδέσεις σου με πάμπλουτους και τα τόσα σου ακίνητα (που είπες στο άλλο νήμα) θα χύνουν ακόμα περισσότερο. :2funny:
Σιγά τά ακίνητα!! Αυτά γιά τούς πραγματικά πλούσιους, δέν είναι απολύτως τίποτα!!
Μόνο γιά εσένα καί τόν Balkan, πού είστε φτωχοί τά θεωρείται ώς πλούτο.
Βέβαια δέν σάς κατηγορώ πού είστε φτωχοί. Ολοι φτωχοί είμαστε. Οι πλούσιοι παίζουν διαφορετικά!!
Ποτέ δέν ζήλεψα τά χρήματα. Πραγματικά στό λέω. Απλά νά έχω αυτά πού θέλω...καί νά περνάω καλά!!
Αντίθετα μέ εσένα πού έφτασες 60 Plus, καί μένεις στό ενοίκιο. Δέν έχεις μυαλό καθόλου γεροντομπαρμπάδι. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Σιγά τά ακίνητα!! Αυτά γιά τούς πραγματικά πλούσιους, δέν είναι απολύτως τίποτα!!
Μόνο γιά εσένα καί τόν Balkan, πού είστε φτωχοί τά θεωρείται ώς πλούτο.
Βέβαια δέν σάς κατηγορώ πού είστε φτωχοί. Ολοι φτωχοί είμαστε. Οι πλούσιοι παίζουν διαφορετικά!!
Ποτέ δέν ζήλεψα τά χρήματα. Πραγματικά στό λέω. Απλά νά έχω αυτά πού θέλω...καί νά περνάω καλά!!
Αντίθετα μέ εσένα πού έφτασες 60 Plus, καί μένεις στό ενοίκιο. Δέν έχεις μυαλό καθόλου γεροντομπαρμπάδι. :2funny:
Εγώ είμαι σε μία μάλλον καλή οικονομική κατάσταση, όπου ειδικά για τις συγκεκριμμένες συνθήκες με συμφέρει να νοικιάζω παρά να κατέχω. Αν επέλεγα να επιστρέψω Ελλάδα μόνιμα, θα αγόραζα ασυζητητί. Επιπλέον μπορώ να πληρώνω και για μια μεντορέτα. Στρωτά πράγματα δηλαδή. Δεν βλέπω τι σε παραξενεύει τόσο.

Σπάω πολλή πλάκα μαζί σου που πετάς διάφορα που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Με δύο σπίτια στη Νέα Υόρκη, περισσότερα από ένα ακίνητα στην Αθήνα, παρέα με το πάμπλουτο αφεντικό, τη θραύση στις μικρούλες με μόνο το look και ταυτόχρονα μέλος του bou θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά; :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ είμαι σε μία μάλλον καλή οικονομική κατάσταση, όπου ειδικά για τις συγκεκριμμένες συνθήκες με συμφέρει να νοικιάζω παρά να κατέχω. Αν επέλεγα να επιστρέψω Ελλάδα μόνιμα, θα αγόραζα ασυζητητί. Επιπλέον μπορώ να πληρώνω και για μια μεντορέτα. Στρωτά πράγματα δηλαδή. Δεν βλέπω τι σε παραξενεύει τόσο.

Σπάω πολλή πλάκα μαζί σου που πετάς διάφορα που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Με δύο σπίτια στη Νέα Υόρκη, περισσότερα από ένα ακίνητα στην Αθήνα, παρέα με το πάμπλουτο αφεντικό, τη θραύση στις μικρούλες με μόνο το look και ταυτόχρονα μέλος του bou θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά; :2funny:
Τί ακριβώς δέν κολλάει, δέν μπορώ νά καταλάβω ?
Οτι έχω κάποια ακίνητα, στίς Η.Π.Α καί στήν Ελλάδα ?
Η ότι έκανα παρέα καί μέ έναν εργοδότη μου στίς Η.Π.Α ?
Θραύση στίς μικρούλες, δέν είπα ποτέ ότι έχω!!
Είπα ότι έχω ένα look, πού περνάει στίς γκόμενες. Καί σέ μικρούλες!!
Οτι είμαι μέλος τού bou, τί σημαίνει δηλαδή ? Οτι όλοι εδώ, είναι αγάμητοι καί φτωχοί ?
Τόσο ανόητος καί κομπλεξάρας...άνθρωπος είσαι ? :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Η πορνεία υπάρχει παντού.
Ακόμη και σε τριτοκοσμικές ακόμη και σε μουσουλμανικές χώρες.
Δεν είναι τυχαία το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.
Όποιος λέει πως δεν υπάρχει ονειρευεται
Ενω ο κμν τις πληρωνει πρωτα και μετα ονειρευεται οτι τις εχει βγαλει γκομενες απο καμακι.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056

Αμα είσαι στη Warner music και συγχρωτίζεσαι και με το μαλλιά αντιπρόεδρο τι να κλάσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί.Για αυτό μιλάω για απλά σπονσοριλίκια με απλές Πολωνέζες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αμα είσαι στη Warner music και συγχρωτίζεσαι και με το μαλλιά αντιπρόεδρο τι να κλάσουμε εμείς οι κοινοί θνητοί.Για αυτό μιλάω για απλά σπονσοριλίκια με απλές Πολωνέζες.
Δέν θά σού πώ πού είμαι, γιά προσωπικούς λόγους!!
Αυτό τό καταλαβαίνεις πιστεύω. Καί εγώ κοινός θνητός είμαι. Δέν είμαι κάτι ιδιαίτερο. Καί ούτε θέλω νά είμαι!!
Μήν κοιτάς τόν Κακόγερο, πού μού λέει όλο ανοησίες...καί κακοήθειες!!
Αυτά πού λές εσύ, δέν είναι Σπονσοριλίκια. Αλλά απλές σεξουαλικές συναλλάγες μέ χρήματα!!

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Δεν είσαι μόνο μαλλιάς αλλά συναναστρέφεσαι και με μαλιάδες.Πολωνία είναι οι πεεισσότεροι κοντοκουρεμένοι οπότε θα έκανες θραύση.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Καλύτερα μαλλιάς παρά καραφλομαλλιάς ή με 10 τρίχες στην κεφαλή και μωβ αρχίδια. :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν είσαι μόνο μαλλιάς αλλά συναναστρέφεσαι και με μαλιάδες.Πολωνία είναι οι πεεισσότεροι κοντοκουρεμένοι οπότε θα έκανες θραύση.
Δέν έχω παράπονο από τίς κοπέλες. Ποτέ δέν είχα. Είναι θέμα αέρα καί εμπειριών, ξεκάθαρα οι μούνες!!
Δέν είναι μόνο τά μαλλιά. Είναι όλος ο αέρας, καί η αυτοπεποίθηση...πού έχει ένας άνδρας!!
Τό ύψος του, τό περπάτημα του, τό βλέμμα του. Ολα παίζουν τόν ρόλο τους, μήν λέμε μαλακίες.
Ο Κακόγερος π.χ. τί νά "Διαφημίσει" στίς μούνες ? Nά τούς λέει νά ανοίξουν κανάλι στό YouTube ? :2funny:

Αυτή η Πολωνέζα είναι 27 χρονών!!
Πόσοι Ελληνοψώληδες, νομίζεις ότι μπορούν νά τήν βγάλουν γκόμενα ?
Ούτε...τό 5% λέω εγώ!!

f16.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Διαβάζω τώρα τα βιβλία του Aaron Sleazy.Γερμανικό καμάκι από τα κορυφαία στη σκηνή του Βερολίνου και του Λονδίνου,έκανε θραύση στα 00s.Ηταν και εμφανίσιμος ο μπαγάσας,190 ύψος,τον πλήρωναν να κάνει το μοντέλο σε καλλιτέχνιδες ζωγράφους οπότε στα κλαμπ έμπαινε αέρα ακόμα και στις σκληρότερες πόρτες.Μπούκαρε και τις έπαιρνε σουβλάκι σε dt,τις χούφτωνε,τις δαχτύλιαζε,τις γαμούσε στις τουαλέτες,πέταγε τον πούτσο έξω να του τον παίξουν και μετά τις κουβάλαγε σπίτι.

Αυτά που έκανε εφαρμόζονταν και Πολωνία ακριβώς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Καταστάσεις στη Ρωσία.Βλέπετε γιατί είναι τόσο απελπισμένες για άντρες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Καταστάσεις στη Ρωσία.Βλέπετε γιατί είναι τόσο απελπισμένες για άντρες.

Τι κάνει ο τύπος για να κρατήσει επίκαιρη τη νέα μαλακία θέμα που άνοιξε για να γράφει τις παπαριές του...
Γράφει για Ρωσίδες και ο,τι άλλη μαλακία του έρθει.

Πραγματικά απελπισμένος για να ασχολούνται μαζί του αυτός ο ΚΜΑΝ.
Ψυχολογικό το πρόβλημα ξεκάθαρα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Διαβάζω τώρα τα βιβλία του Aaron Sleazy.Γερμανικό καμάκι από τα κορυφαία στη σκηνή του Βερολίνου και του Λονδίνου,έκανε θραύση στα 00s.Ηταν και εμφανίσιμος ο μπαγάσας,190 ύψος,τον πλήρωναν να κάνει το μοντέλο σε καλλιτέχνιδες ζωγράφους οπότε στα κλαμπ έμπαινε αέρα ακόμα και στις σκληρότερες πόρτες.Μπούκαρε και τις έπαιρνε σουβλάκι σε dt,τις χούφτωνε,τις δαχτύλιαζε,τις γαμούσε στις τουαλέτες,πέταγε τον πούτσο έξω να του τον παίξουν και μετά τις κουβάλαγε σπίτι.

Αυτά που έκανε εφαρμόζονταν και Πολωνία ακριβώς.
Έχει αρκετά βιβλία στο Goodreads. Αυτόν πώς δεν το κυνήγησαν οι φεμινίστριες; Άρα παίζει ρόλο και πώς θα τα παρουσιάσεις. Γιατί μας έλεγες παλιά ότι αν έγραφες κάτι, φοβόσουνα ότι κλπ. Αν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις στο γράψιμο, βρίσκεις έναν ghostwriter στο Upwork και στα γράφει αυτός.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Τσέχικες καταστάσεις.Πάντα πιο καλιτέχνες και ηθοποιοί οι Τσέχοι.Βλέπουμε σλαβικό κόσμο είναι η ίδια ατμόσφαιρα.Καυλώνεις ανυπερθέτως.

Πολωνική παραλλαγή με τις βυζάρες και τις κωλάρες.Δύσκολα διαφωνείς με το σλαβικό κόσμο.

Ρωσική παραλλαγή.Μεγαλύτερο πνευματικό βάθος.Είναι η πανδαισία των αισθήσεων.Ξέρεις οτι θα γαμήσεις.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.081
Πόντοι
1.056
Έχει αρκετά βιβλία στο Goodreads. Αυτόν πώς δεν το κυνήγησαν οι φεμινίστριες; Άρα παίζει ρόλο και πώς θα τα παρουσιάσεις. Γιατί μας έλεγες παλιά ότι αν έγραφες κάτι, φοβόσουνα ότι κλπ. Αν νομίζεις ότι θα ξεφύγεις στο γράψιμο, βρίσκεις έναν ghostwriter στο Upwork και στα γράφει αυτός.

Καλά αυτός τις πήδηξε τις φεμινίστριες.Στα βιβλία του εμφανίζει την κλασσική φαντασίωση των γυναικών σέξυ,ψηλός,ωραίος,αρρενωπός που ικανοποιεί τα σεξουαλικά τους ένστικτα.Ούτε μιλάει για game,ούτε για openers,για DHV για τίποτα.Το βιβλίο του λέγεται minimal game.Τι να του προσάψουν οι φεμινίστριες?Οτι καύλωναν για πάρτη τους οι γκόμενες και τις γαμούσε με συναίνεση ή γιατί του το ζητούσαν?Υποτίθεται αυτό είναι το φεμινιστικό ιδεώδες.
Τώρα βέβαια είναι επιτυχημένος καριερίστας και κράζει τις γυναίκες στο blog του.

Αυτά Γερμανία γίνονται.ΗΠΑ θα του είχαν κρεμάσει κουδούνια αλλά Γερμανία είναι λογικά τα πράγματα,δεν έχουν οι γκόμενες τέτοιον αέρα.Ο roosh ο κακομοίρης την πα΄τησε χοντρά,τον πήγαν πίπα κώλο γιατί έδωσε δικαιώματα και ήταν Αμερικανός.

Εδώ ο τύπος εξηγεί πώς η μουνάρα Σουηδέζα πρώην γυναίκα του πιο πλούσια από αυτόν αυτοκτόνησε επειδή τη χώρισε.Ούτε ίχνος μεταμέλειας.Τρελή την ανεβάζει,παλαβή την κατεβάζει.

Φανταστείτε να ήταν Ελληνας συναισθηματίας στη θέση του τι θα έγραφε ακόμα και αν τον είχε χωρίσει εκείνη.Σε αυτά είναι καλοί οι Γερμανοί έχουν ρεαλιστική ψυχρή προσέγγιση.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom