Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.087
Πόντοι
1.056
Δέν έχεις δεί γιατί είσαι φτωχός!!
Αν είχες φράγκα θά έβλεπες πολλές. Αρκετό χρήμα παίρνουν εκεί στήν Μόσχα...δέν πάνε γιά πλάκα!!

Δείξε μου μια φωτό ή συνέντευξη από Τσέχα που διατρίβει εν Μόσχα.Εστω και σε τσέχικο σάιτ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δείξε μου μια φωτό ή συνέντευξη από Τσέχα που διατρίβει εν Μόσχα.Εστω και σε τσέχικο σάιτ.
Ασε τά Site καί τίς ανοησίες. Οι μουνάρες γκόμενες στά α' κατηγορίας μαγαζιά δέν κάνουν Promo!!
Τό Promo τό κάνουν άλλοι γιά αυτές.
Οσες φορές πήγα μέ τήν Αμερικάνικη εταιρεία πού εργαζόμουν, αυτά είδα!!
Δέν μιλάω γιά 1-2 φορές. Μπορεί νά ήταν καί 50 καί παραπάνω φορές πού πήγα.
Καί δέν σού λέω μόνο γιά πολύ παλιά. Καί πριν 6-7 χρόνια πού πήγα...τά ίδια ήταν!!
Απλά τήν τελευταία φορά πού πήγα, ήταν σύντομο ταξίδι. Καί δέν τό υπολογίζω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οποιος πάει Μόσχα όταν είναι δυνατόν νά γίνει, θά υπολογίσει 3-4 φορές περισσότερα φράγκα από Πράγα.
Καί τά μαγαζιά β' καί γ' κατηγορίας!! Γιά α' κατηγορίας απλά τό ξεχνάμε!!!
Οι γκόμενες βέβαια πού παίζουν μέσα, από 7άρι...καί πάνω!!

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.087
Πόντοι
1.056
Για τις Πόλκες ποια είναι η γνώμη σου?Φτωχαδάκια?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για τις Πόλκες ποια είναι η γνώμη σου?Φτωχαδάκια?
Οι Πολωνέζες είναι σχετικά όμορφες. Μού αρέσουν θά έλεγα. Αλλά δέν είναι Μπαλεταρίες σάν τίς Ρωσίδες!!
Είναι καί ξεκωλιάρες οι Πολωνέζες. Δέν έχουν τάκτ!!
Σάν γκόμενες Ανατολικές πάντως γιά εμένα, είναι αρκετά κάτω στήν βαθμολογία.
Σέ σχέση μέ τίς Δυτικές τίς θεωρώ...πιό ωραίες τίς Πολωνέζες!!

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Προσωπικά , εκφράζω δημόσια τις αμφιβολίες μου οτι ο @Balkan cowboy είναι ο γνήσιος Άρχοντας. Μάλλον απομίμηση ή τρολ είναι.

Ο Άρχοντας δε θα κόλλαγε σε χιλιάρικα και βίζες , αυτά τα άφηνε χαρτζιλίκι στις δίμετρες Ουκρανές για να τον περιμένουν με τα πόδια ανοιχτά στη σουίτα όσο έβγαινε για ποτο και σπονσορινγκ στο Καριμπιαν. Ούτε θα μιλουσε για πολυωρες ταλαιπωρίες. Ο Άρχοντας πηγαινε με τρένο από Γερμανία στη Σανγκάη για να ρίξει πουτσο και μετά επεστρεφε με οτοστοπ. Και φυσικά , δε θα ασχολιόταν με b class Πολωνεζες , τις οποιες ως γνωστον ειχε μονο για κανα μπουκι για να φευγουν τα χοντρα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
Προσωπικά , εκφράζω δημόσια τις αμφιβολίες μου οτι ο @Balkan cowboy είναι ο γνήσιος Άρχοντας. Μάλλον απομίμηση ή τρολ είναι.

Ο Άρχοντας δε θα κόλλαγε σε χιλιάρικα και βίζες , αυτά τα άφηνε χαρτζιλίκι στις δίμετρες Ουκρανές για να τον περιμένουν με τα πόδια ανοιχτά στη σουίτα όσο έβγαινε για ποτο και σπονσορινγκ στο Καριμπιαν. Ούτε θα μιλουσε για πολυωρες ταλαιπωρίες. Ο Άρχοντας πηγαινε με τρένο από Γερμανία στη Σανγκάη για να ρίξει πουτσο και μετά επεστρεφε με οτοστοπ. Και φυσικά , δε θα ασχολιόταν με b class Πολωνεζες , τις οποιες ως γνωστον ειχε μονο για κανα μπουκι για να φευγουν τα χοντρα.
Αυτά που περιγράφεις ήταν Peak Kman

. Και εγώ όταν είδα το νεροβουβαλο που χαρτζιλίκωσε παραξενεύτηκα λίγο.

Ίσως απλά ξέπεσε λίγο. Έλεγε ότι όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να ανεβαίνουν τα εισοδήματα , αλλά στο Ντοιτσλαντ, μια χώρα βασίλειο λοατκι, τουρκοτεμπεληδων και μυτουδων δύσκολο αυτό

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.087
Πόντοι
1.056
Είπαμε τώρα δεν μπορείς πλέον να πας Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία εύκολα οπότε υποχρεωτικά ρίχνεις το επίπεδο.Αν και μπορεί να πάω σε ένα μήνα.Βέβαια βλέπετε τι γίνεται τώρα με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις μαλακίες θα μας πρήξουν τα αρχίδια στα σύνορα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Αυτά που περιγράφεις ήταν Peak Kman

. Και εγώ όταν είδα το νεροβουβαλο που χαρτζιλίκωσε παραξενεύτηκα λίγο.

Ίσως απλά ξέπεσε λίγο. Έλεγε ότι όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να ανεβαίνουν τα εισοδήματα , αλλά στο Ντοιτσλαντ, μια χώρα βασίλειο λοατκι, τουρκοτεμπεληδων και μυτουδων δύσκολο αυτό

Πιστεύω οτι ο Άρχοντας δε θα ξεπεφτε ποτέ τόσο χαμηλά. Ειναι ζητημα ιδεολογίας. Οι βαλκανικοί πύραυλοι , τα μουνολίβαδα ανατολικα του Οντερ , η υψηλη στρατηγικη , το man with a mission lifestyle ... Πολλά μπορείς να του προσάψεις αλλά ήταν classy και ιδεαλιστής στο παιγνιο.

Αν πάντως έχεις δίκιο και έχει ξεπέσει τόσο πολύ , το καλύτερο θα ήταν να εξαφανιστεί. Η απομυθοποίηση είναι ο,τι χειρότερο μπορει να συμβει σε εναν ανδρα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ασχετα πού έχω συγκρουστεί μέ τόν Balkan πολλές φορές, θά πώ ότι οι άνδρες μεγαλώνοντας σέ ηλικία γίνονται πιό ρεαλιστές!!
Μαθαίνουν πολλά πράγματα στήν πορεία τής ζωής τους. Καί μουτζώνουν τόν εαυτό τους. Καί λένε έκανα εγώ αυτές τίς μαλακίες ?
Διότι ένας ενεργός άνδρας, πέρα από ωραίες "Φαντασιακές" καί φανταστικές στιγμές στήν ζωή του, κάνει καί αρκετές ανοησίες!!
Κανένας δέν είναι τέλειος. Πάντως καί μόνο πού στήν ηλικία του τραβιέται, καί δέν κάθεται νά βλέπει τίς ειδήσεις τών 8. Μαγκιά του!!
Κανένας άνδρας στόν κόσμο, δέν μπορεί νά είναι μία ευθεία γραμμή. Οσοι τό έχουν προσπαθήσει απέτυχαν. Ο δρόμος...έχει στροφές!!
-Οσο τραβιέται βέβαια γιατί βάζει καί παπατζούλα μέσα. Θά πεί κάποιος, ναί αλλά μέ φράγκα. Σίγουρα μόνο μέ φράγκα. Κατά τά άλλα όλα Ok- :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
ΚΜΑΝ άρχοντα πάρτους τα υπαρχοντα

Γαμα τη καουμπόικη μαλακια που έχεις κοτσοναρει και γίνε ξανά ο ΚΜΑΝ.

ΚΜΑΝ3: η εκδίκηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πυρπολισμος και χεσιμο στις πολσκες με το μυθικό πάλκο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Μπες στη γη του Λουκασενκο άρχοντα. Μη μας λες για Βαρσοβια. Θυμάσαι τι έγινε πριν 15 χρόνια εκεί και τώρα αυτοπαραμυθιαζεσαι

Κάτι χοντρές που ποσταρες τώρα ,τότε δεν θα τις είχες ούτε για το πρωινό χεσιμο

Βάλε φωτιά στο Μινσκ
Πες τα ρε glyfo..συγκρίνονται οι προηγούμενες με τους τωρινούς παλαιστες

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Να συμπληρώσω, και με τα μωβ αρχίδια με την αξύριστη αφανα σε πρώτη μούρη!
Και με το πεθαμενο πουλακι του μια σταλια που δεν κανει κουκου ουτε με γερανο και το βγαζει εξω με τσιμπιδακι για κατουρημα. Πιο μικρο κι απο του δημητρακη ειναι. Κατα τα αλλα αυτοι οι δυο μας βγαζουν δηθεν ασπροπροσωπους στο εξωτερικο. Μα και οι δυο κοπρολαγνοι ειναι με μικροφαλλια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Στήν Πολωνία δέν υπάρχει Σπόνσορινγκ. Αυτά είναι στό άδειο σου κεφάλι.
Πές καλύτερα ότι πληρώνω ότι γκόμενα βρώ από τό ιντερνετ. Καί άσε τίς ανοησίες!!
Ακου Σπόνσορινγκ...στήν Πολωνία!! :2funny:
Η μοναδική Ανατολική χώρα πού υπάρχει Σπόνσορινγκ...είναι η Ρωσία.
Πουθενά αλλού δέν υπάρχει!!
Μα αφου παει πολωνια και τελικα ψωνιζει ιντερνετικες εκδιδομενες απο αλλα μερη που μονο πολωνεζες δεν ειναι.Τι μας λεει παλι το ατομο.
Δηλαδη ειναι σαν να πηγαινεις απο θεσσαλονικη-Αθηνα στον Μπαιρακταρη για σουβλακια και μολις καθησεις στο τραπεζι για φαγητο -να παραγγειλεις τελικα πιτσες ντιλιβερυ απο την πιτσα φαν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Περίμενε νά μπεί καί ο Κακόγερος, γιά στήριξη τής ανοησίας!!
Κι εσύ κι αυτός ανοησίες λέτε. Εσύ το παίζεις ξερόλας επί παντός επιστητού κι αυτός περιπλανόμενος σπόνσορας. Με τη διαφορά ότι αυτός γαμάει πότε πότε, ενώ εσύ παίζεις το πουλάκι σου όλη μέρα κι έχεις καταντήσει δημόσιος κατήγορος. Άνοιξες μάλιστα και ειδικό νήμα για να λες τις αρνητικές απόψεις σου για τα μέλη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Κι εσύ κι αυτός ανοησίες λέτε. Εσύ το παίζεις ξερόλας επί παντός επιστητού κι αυτός περιπλανόμενος σπόνσορας. Με τη διαφορά ότι αυτός γαμάει πότε πότε, ενώ εσύ παίζεις το πουλάκι σου όλη μέρα κι έχεις καταντήσει δημόσιος κατήγορος. Άνοιξες μάλιστα και ειδικό νήμα για να λες τις αρνητικές απόψεις σου για τα μέλη.
Καλά άσε νά παίζω εγώ τό πουλάκι μου. Κοίτα εσύ νά πληρώσεις δελεάζοντας καμία 23χρονη, μήν τυχόν καί στραβωθεί καί γαμήσεις!!
Δημόσιος κατήγορος ? Σέ τί πράγμα ? Επειδή καταγράφω τήν αλήθεια. Ενώ εσύ λές μονίμως ψέματα.
Ξερόλας ποτέ δέ τό έπαιξα σέ κανέναν. Ας βγεί ένας νά πεί ότι τού έκανα τόν έξυπνο.
Αντίθετα μέ εσένα πού έχεις γνώμη γιά όλα. Λές τού κόσμου τά ψέματα, ότι είσαι φραγκάτος καί άνετος!!
Καί δέν έχεις ποστάρει ούτε μία απόδειξη...γιά αυτά πού λές!!
Σέ πήραν χαμπάρι όλοι καημένε, μόνο αυτό σού λέω!! :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Καλά άσε νά παίζω εγώ τό πουλάκι μου. Κοίτα εσύ νά πληρώσεις δελεάζοντας καμία 23χρονη, μήν τυχόν καί στραβωθεί καί γαμήσεις!!
Δημόσιος κατήγορος ? Σέ τί πράγμα ? Επειδή καταγράφω τήν αλήθεια. Ενώ εσύ λές μονίμως ψέματα.
Ξερόλας ποτέ δέ τό έπαιξα σέ κανέναν. Ας βγεί ένας νά πεί ότι τού έκανα τόν έξυπνο.
Αντίθετα μέ εσένα πού έχεις γνώμη γιά όλα. Λές τού κόσμου τά ψέματα, ότι είσαι φραγκάτος καί άνετος!!
Καί δέν έχεις ποστάρει ούτε μία απόδειξη...γιά αυτά πού λές!!
Σέ πήραν χαμπάρι όλοι καημένε, μόνο αυτό σού λέω!! :2funny:

Άρχισε πάλι με την 23χρονη το αυτιστικό. Εμ δεν έχω λεφτά, εμ πληρώνω για να δελεάσω. Τρικυμία εν κρανίω ο πουθενάς που θέλει να του προσκομίσω και αποδείξεις οικονομικής επιτυχίας. Ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να στεριώσει σε καμμιά από τις τρεις χώρες που πήγε κι επέστρεψε στην Ελλάδα (σε παραγωγική ηλικία).

Και καταγράφει την αλήθεια. Όλοι οι καθυστέρες νομίζουν ότι η άποψή τους είναι η απόλυτη αλήθεια. Τώρα έβγαλε και πόρισμα ότι στις σλαβικές χώρες δεν έχει σπόνσοριγκ πλην Ρωσίας. Που στις σλάβες κολλάει μια χαρά η νοοτροπία της σπονσορέτας. Έχει κάνει αυτός έρευνα σε όλη τη σλαβική επικράτεια και ξέρει. Ακόμα και στη Γαλλία αν θέλω να βρω σπονσορέτες, οι σλάβες είναι το πιο σίγουρο χαρτί.

Περιμένουμε να αρχίσει να ποστάρει ασταμάτητα γκόμενες από το διαδίκτυο, όπως κάνει και σε κάτι άλλα νήματα. Διότι ως καθυστέρας που είναι δεν ξέρει πότε να σταματήσει και δεν έχουμε ούτε τη βεβαιότητα ότι είναι της εθνικότητας που ισχυρίζεται ούτε αντιπροσωπευτικές της εθνικότητας αυτής.

ΥΓ Ας μην με είχες αναφέρει για να μην ασχοληθώ μαζί σου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Άρχισε πάλι με την 23χρονη το αυτιστικό. Εμ δεν έχω λεφτά, εμ πληρώνω για να δελεάσω. Τρικυμία εν κρανίω ο πουθενάς που θέλει να του προσκομίσω και αποδείξεις οικονομικής επιτυχίας. Ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να στεριώσει σε καμμιά από τις τρεις χώρες που πήγε κι επέστρεψε στην Ελλάδα (σε παραγωγική ηλικία).

Και καταγράφει την αλήθεια. Όλοι οι καθυστέρες νομίζουν ότι η άποψή τους είναι η απόλυτη αλήθεια. Τώρα έβγαλε και πόρισμα ότι στις σλαβικές χώρες δεν έχει σπόνσοριγκ πλην Ρωσίας. Που στις σλάβες κολλάει μια χαρά η νοοτροπία της σπονσορέτας. Έχει κάνει αυτός έρευνα σε όλη τη σλαβική επικράτεια και ξέρει. Ακόμα και στη Γαλλία αν θέλω να βρω σπονσορέτες, οι σλάβες είναι το πιο σίγουρο χαρτί.

Περιμένουμε να αρχίσει να ποστάρει ασταμάτητα γκόμενες από το διαδίκτυο, όπως κάνει και σε κάτι άλλα νήματα. Διότι ως καθυστέρας που είναι δεν ξέρει πότε να σταματήσει και δεν έχουμε ούτε τη βεβαιότητα ότι είναι της εθνικότητας που ισχυρίζεται ούτε αντιπροσωπευτικές της εθνικότητας αυτής.

ΥΓ Ας μην με είχες αναφέρει για να μην ασχοληθώ μαζί σου.
Χρήματα δέν έχεις, στό υπογράφω!! Δέν σημαίνει τίποτα αυτό όμως, δέν τό λέω γιά κακό. Ο καθένας όπως μπορεί πορεύεται!!
Επέστρεψα στήν Ελλάδα, διότι τελείωσε τό 15ετές συμβόλαιο πού είχα υπογράψει. Ανά χρόνο τό ανανέωναμε κάτω από σκληρούς όρους.
Στίς Σλαβικές χώρες -Πλήν Ρωσίας- δέν υπάρχει "Επίσημο επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ. Μόνο σεξοτουρισμός καί τίποτα άλλο!!
Στήν Γαλλία είναι άλλο καπέλο. Υπάρχει Σπόνσορινγκ. Μάλιστα έχω φίλο κολλητό Γάλλο στο Στρασβούργο. Πού τό κάνει πολλά χρόνια!!
Είσαι τόσο άσχετος από γκόμενες, πού δέν μπορείς νά καταλάβεις τίς Νιγηριανές από τίς Σουηδέζες. Οσες γκόμενες έχω ποστάρει,
στά ανάλογα νήματα είναι όλες μά όλες Original τής εθνικότητας πού γράφω. Οποιος ξέρει από γκόμενες...θά τό καταλάβει!!

Εικόνα 058.jpg
Εικόνα 059.jpg
Εικόνα 062.jpg
Εικόνα 064.jpg
Εικόνα 065.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom