Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.987
Πόντοι
3.506
Εδώ είναι το βασίλειο του ΚΜΑΝ τύποι μη τα λαμπαδιαζετε

Αν θέλετε να ποσταρετε κρι σχετικό με πάλκο, μωβ αρχιδια , χεσιμο η αφάνα στην κάτω κεφαλή έχει καλώς ,αλλιώς είναι σπαμ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Χρήματα δέν έχεις, στό υπογράφω!! Δέν σημαίνει τίποτα αυτό όμως, δέν τό λέω γιά κακό. Ο καθένας όπως μπορεί πορεύεται!!
Ε αφού είμαι φτωχός, τι μου το χτυπάς συχνά για τη μεντορέτα; Έχεις ανακαλύψει τις μεντορέτες για φτωχούς εσύ, μπράβο. :thumbsup:

Στίς Σλαβικές χώρες -Πλήν Ρωσίας- δέν υπάρχει "Επίσημο επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ. Μόνο σεξοτουρισμός καί τίποτα άλλο!!
Στήν Γαλλία είναι άλλο καπέλο. Υπάρχει Σπόνσορινγκ. Μάλιστα έχω φίλο κολλητό Γάλλο στο Στρασβούργο. Πού τό κάνει πολλά χρόνια!!
"Επίσημο επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ... ΟΚ :headbang: :2funny:

Χαίρω πολύ ότι στη Γαλλία υπάρχει σπόνσοριγκ. Αλλά εγώ σου είπα για σλάβες που κάνουν σπόνσοριγκ στη Γαλλία. Για ποιο λόγο να μην κάνουν στις χώρες τους; Από όλες τις ευρωπαίες, οι σλάβες είναι οι πιο κατάλληλες για σπόνσοριγκ, γιατί έχουν την κουλτούρα να περιμένουν ενίσχυση από τον άντρα και συχνά τα φυσικά προσόντα να το διεκδικήσουν. Ποιες είναι βολικότερες, οι δυτικοευρωπαίες που έχουν επηρεαστεί από ισότητες, φεμινισμούς κλπ;

Είσαι τόσο άσχετος από γκόμενες, πού δέν μπορείς νά καταλάβεις τίς Νιγηριανές από τίς Σουηδέζες. Οσες γκόμενες έχω ποστάρει,
στά ανάλογα νήματα είναι όλες μά όλες Original τής εθνικότητας πού γράφω. Οποιος ξέρει από γκόμενες...θά τό καταλάβει!!
Όποιος μπορεί να αναγνωρίσει εθνικότητες, δεν έχει ανάγκη από τα δικά σου κατεβατά εικόνων. Κι όποιος δυσκολεύεται και θέλει να μάθει, θα κοιτάξει πιο αξιόπιστες πηγές. Εγώ είμαι από αυτούς που όντως δυσκολεύομαι με κάποιες σλαβικές εθνικότητες και το τι ποστάρεις εσύ το θεωρώ αεριτζίδικο. Ένα νικνέιμ είσαι και ποστάρεις φωτός του ιντερνέτ χωρίς δυνατότητα εξακρίβωσης πηγών. Αυτό δεν διαφέρει σε τίποτα από σπαμ.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Λοιπόν, επειδή βλέπω μαζευτήκατε αρκετοί γνώστες, ακούω απόψεις για Πόλσκιες. Πως είναι σαν γυναίκες, προσωπικότητα και στάση ζωής. :hi:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.087
Πόντοι
1.056
Λοιπόν, επειδή βλέπω μαζευτήκατε αρκετοί γνώστες, ακούω απόψεις για Πόλσκιες. Πως είναι σαν γυναίκες, προσωπικότητα και στάση ζωής. :hi:

Τρελιάρες,απρόβλεπτες,τρομερά συναισθηματικές,αλλοπρόσαλες,καυλιάρες,τους αρέσει να παίζουν με τους άντρες,τα έχουμε γράψει πολλές φορές.Γενικά εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι Πολωνέζες.Είναι οι μόνες που δίνουν ευκαιρίες σε άντρες τελευταίας διαλογής ακόμα και πάκια.Γενικά έχουν μεγάλη αίσθηση κατωτερότητας.Σαφώς οι φτηνότερες Ανατολικές παίζει και να γαμήσεις στο τζάμπα εντελώς κάτι που είναι ευχη΄ς έργον με Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες.Από την άλλη πολύ χυμαδιό μεγάλη έλλειψη κλάσης και τακτ.Είναι κάπως σαν οι βλάχες του μπλοκ η πληθωρική ανατολική γυναικάρα με την τρέλα.
Εμένα γενικά μου αρέσουν οι Πόλκες γιατί είναι δυναμίτηας στο κραβάτι και κάνουν όλα τα βίτσια αλλά άλλοι δεν αντέχουν το συνεχές flaking,τις μεταβολές,τα ψέμματα που σερβίρουν και την έλλειψη κλάσης.

Πολωνέζα καθηγήτρια,κλασικό φτηνό λουκ.Η τρέλα πάει σύννεφο αλλά καυλώνεις γενικά με την εμφάνιση των Πολωνέζων.

Συχνά έχουν εντελώς σλαβική εμφάνιση χειλάρες,ψηλά ζ υγωματικά,εκφραστικά μάτια,ποδάρες κτλ,ένας Ελληνας δύσκολα τις ξεχωρίζει από τις Ουκρανέζες εκτός αν προσέξει το μαλλί,τη μύτη και το μέικ απ.Εχουν όμως τις μεγαλύτερες βυζάρες στην Ευρώπη μετά τις Αγγλίδες.

Πολωνική διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με Πόλκες σε φυσική μορφή.Αν βρεις τέτοια διαφήμιση δυτικό κόσμο καλά κρασιά.

Γενικά θεωρούν καθήκον τους να καυλώνουν τους άντρες.Είναι μαστόρισσες με τα σέξυ εσώρουχα.Σαν άντρας είσαι βασιλιάς στο σλαβικό κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ε αφού είμαι φτωχός, τι μου το χτυπάς συχνά για τη μεντορέτα; Έχεις ανακαλύψει τις μεντορέτες για φτωχούς εσύ, μπράβο. :thumbsup:

"Επίσημο επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ... ΟΚ :headbang: :2funny:

Χαίρω πολύ ότι στη Γαλλία υπάρχει σπόνσοριγκ. Αλλά εγώ σου είπα για σλάβες που κάνουν σπόνσοριγκ στη Γαλλία. Για ποιο λόγο να μην κάνουν στις χώρες τους; Από όλες τις ευρωπαίες, οι σλάβες είναι οι πιο κατάλληλες για σπόνσοριγκ, γιατί έχουν την κουλτούρα να περιμένουν ενίσχυση από τον άντρα και συχνά τα φυσικά προσόντα να το διεκδικήσουν. Ποιες είναι βολικότερες, οι δυτικοευρωπαίες που έχουν επηρεαστεί από ισότητες, φεμινισμούς κλπ;

Όποιος μπορεί να αναγνωρίσει εθνικότητες, δεν έχει ανάγκη από τα δικά σου κατεβατά εικόνων. Κι όποιος δυσκολεύεται και θέλει να μάθει, θα κοιτάξει πιο αξιόπιστες πηγές. Εγώ είμαι από αυτούς που όντως δυσκολεύομαι με κάποιες σλαβικές εθνικότητες και το τι ποστάρεις εσύ το θεωρώ αεριτζίδικο. Ένα νικνέιμ είσαι και ποστάρεις φωτός του ιντερνέτ χωρίς δυνατότητα εξακρίβωσης πηγών. Αυτό δεν διαφέρει σε τίποτα από σπαμ.
Γιατί σού είπε κανείς, ότι άν χαρτζιλικώνει κάποιος βλάκας μία γκόμενα έχει χρήμα ?
Κάτι ανόητοι καί αγάμητοι σάν καί εσένα τό κάνουν. Μέ τήν ελπίδα μήπως καί γαμήσουν!! :2funny:

"Επίσημο επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ. Από ότι βλέπεις οι λέξεις είναι στά κάγκελα.
Ξέρεις τί σημαίνει αυτό ?
Αν δέν ξέρεις πήγαινε ξανά σχολείο. Μάλλον θά ήσουν κακός μαθητής. Οχι μάλλον. Σίγουρα!! :headbang:

"Σπόνσορινγκ" μέ τήν έννοια αυτή πού τό λές κάνουν. Αλλά αυτό δέν νοείται Σπόνσορινγκ επαγγελματικό!!
Εχουν βρεί κάποιον βλάκα, καί τού τρώνε λίγα φράγκα πρός επιβίωση. Δέν είναι Σουγκαρογκόμενες δηλαδή, μέ τήν πλήρη έννοια τού όρου.
Οι επαγγελματίες Σουγκαρογκόμενες, θέλουν μεγάλες παροχές σέ χρήμα καί σέ όλα τά άλλα επίπεδα. Πρώτη φορά τό ακούς ? :dunno:

Αμα δέν σού αρέσουν οι γκόμενες πού ποστάρω στά ανάλογα θρέντ, μήν τίς βλέπεις. Πού είναι τό πρόβλημα ?
Πουθενά δέν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τό δημιουργείς συνεχώς εσύ. Γιά νά κάνεις τόν μάγκα...καί τόν έξυπνο!! :dunno:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.087
Πόντοι
1.056
Πολωνικό σχολείο.Σιγά μην μπορούσε Ελληνας μαθητής να συγκεντρωθεί να διαβάσει σε τέτοιο περιβάλλον.

Τα βάσανα της Πολωνέζας βυζαρούς και η άβυζη.Γενικά οι Πολωνέζες μιλάνε συχνά για τα βυζιά τους,τους κώλους κτλ πότε μεγαλώνουνε,πότε μικραίνουνε κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Γιατί σού είπε κανείς, ότι άν χαρτζιλικώνει κάποιος βλάκας μία γκόμενα έχει χρήμα ?
Κάτι ανόητοι καί αγάμητοι σάν καί εσένα τό κάνουν. Μέ τήν ελπίδα μήπως καί γαμήσουν!! :2funny:
Και πού ξέρεις εσύ τι κάνω, ρε βλήμα; Έρχομαι εγώ και σου τρίβω στη μούρη τη μεντορέτα; Εσύ την αναφέρεις συνέχεια, επειδή σε έχει φάει η μαλακία κι έχεις σκάσει από τη ζήλεια. Έλα να μείνεις στην περιοχή μου να δεις αν μπορείς να αντέξεις οικονομικά, ρε φτωχομπινέ. Δεκαπέντε χρόνια έμεινες στο εξωτερικό και δεν βρήκες ούτε μία ευκαιρία να ξεκόψεις από την ψωροκώσταινα, γιατί είσαι μπούφος. Κάτσε τώρα και ζήσε με αποδοχές Ελλάδας...

"Επίσημο επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ. Από ότι βλέπεις οι λέξεις είναι στά κάγκελα.
Ξέρεις τί σημαίνει αυτό ?
Αν δέν ξέρεις πήγαινε ξανά σχολείο. Μάλλον θά ήσουν κακός μαθητής. Οχι μάλλον. Σίγουρα!! :headbang:

"Σπόνσορινγκ" μέ τήν έννοια αυτή πού τό λές κάνουν. Αλλά αυτό δέν νοείται Σπόνσορινγκ επαγγελματικό!!
Εχουν βρεί κάποιον βλάκα, καί τού τρώνε λίγα φράγκα πρός επιβίωση. Δέν είναι Σουγκαρογκόμενες δηλαδή, μέ τήν πλήρη έννοια τού όρου.
Οι επαγγελματίες Σουγκαρογκόμενες, θέλουν μεγάλες παροχές σέ χρήμα καί σέ όλα τά άλλα επίπεδα. Πρώτη φορά τό ακούς ? :dunno:
Από αρλούμπες, άλλο τίποτα. :jerking:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και πού ξέρεις εσύ τι κάνω, ρε βλήμα; Έρχομαι εγώ και σου τρίβω στη μούρη τη μεντορέτα; Εσύ την αναφέρεις συνέχεια, επειδή σε έχει φάει η μαλακία κι έχεις σκάσει από τη ζήλεια. Έλα να μείνεις στην περιοχή μου να δεις αν μπορείς να αντέξεις οικονομικά, ρε φτωχομπινέ. Δεκαπέντε χρόνια έμεινες στο εξωτερικό και δεν βρήκες ούτε μία ευκαιρία να ξεκόψεις από την ψωροκώσταινα, γιατί είσαι μπούφος. Κάτσε τώρα και ζήσε με αποδοχές Ελλάδας...

Από αρλούμπες, άλλο τίποτα. :jerking:
Είπες ότι "Επειδή σέ έχει φάει η μαλακία καί έχεις σκάσει από τήν ζήλεια" :2funny:
Σίγουρα πλάκα μού κάνεις!!
Είναι ποτέ δυνατόν ένας 60χρονος, νά μού λέει τέτοια πράγματα ?

Είπες ότι "Ελα νά μείνεις στήν περιοχή μου νά δείς άν μπορείς να αντέξεις οικονομικά, ρέ φτωχομπινέ. :2funny:
Πάλι πλάκα μού κάνεις!!

Χωρίς νά θέλω νά σέ προσβάλω Κακόγερε μου, η περιοχή πού μένω είναι εξόχως αξιόλογη θά έλεγα!!
Απλά νά προσθέσω, ότι τά ακίνητα είναι ιδιοκτησίας μου. Δέν νοικιάζω σάν εσένα!!
Νά ξεκόψω ? Εγώ ήθελα νά σταματήσω. Αυτά πού έχω, μού φτάνουν καί περισσεύουν. :wink:

Αποδοχές Ελλάδας ?
Δέν έχω σχέση μέ Ελληνικές αποδοχές...μόνο μέ Αμερικάνικες!!! :wink:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Είπες ότι "Επειδή σέ έχει φάει η μαλακία καί έχεις σκάσει από τήν ζήλεια" :2funny:
Σίγουρα πλάκα μού κάνεις!!
Είναι ποτέ δυνατόν ένας 60χρονος, νά μού λέει τέτοια πράγματα ?

Είπες ότι "Ελα νά μείνεις στήν περιοχή μου νά δείς άν μπορείς να αντέξεις οικονομικά, ρέ φτωχομπινέ. :2funny:
Πάλι πλάκα μού κάνεις!!

Χωρίς νά θέλω νά σέ προσβάλω Κακόγερε μου, η περιοχή πού μένω είναι εξόχως αξιόλογη θά έλεγα!!
Απλά νά προσθέσω, ότι τά ακίνητα είναι ιδιοκτησίας μου. Δέν νοικιάζω σάν εσένα!!
Νά ξεκόψω ? Εγώ ήθελα νά σταματήσω. Αυτά πού έχω, μού φτάνουν καί περισσεύουν. :wink:

Αποδοχές Ελλάδας ?
Δέν έχω σχέση μέ Ελληνικές αποδοχές...μόνο μέ Αμερικάνικες!!! :wink:

Στην Ελλάδα επέστρεψες, επειδή έληξε το συμβόλαιο, το οποίο κάθε χρόνο ανανεώνατε κάτω από σκληρούς όρους, μας είπες παραπάνω. Στην τελική αδιάφορο μου είναι.

Και γω χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αλλά η περιοχή που μένεις είναι χαβούζα, την οποία εγκατέλειψα πριν 28 χρόνια.
Σπίτι αγόρασες, γιατί στην Ελλάδα οι νοικάρηδες είναι κλωτσοσκούφι και καταλαβαίνω την ανασφάλειά σου. Εγώ όμως μένω Γαλλία που προστατεύει τον νοικάρη, δεν έχω απογόνους και η αγορά σπιτιού είναι ανώφελη καθώς είναι χασούρα. Με ιδιοκατοίκηση το κέρδος είναι 4% ετησίως (τα νοίκια που θα γλιτώνω) και με επιλεγμένες επενδύσεις ακινήτων βγάζω 8% καθώς είμαι του χώρου και ξέρω πού να επενδύω.

Αμερικανικές αποδοχές, μπράβο. Τότε θα μπορέσεις να βρεις μια μεντορέτα να ξεδώσεις για να μην μου κολλάς.

Για μένα κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι fake, γιατί βγάζεις ξερολίαση και αρνητισμό και δεν είσαι στο επίπεδο αυτών που ισχυρίζεσαι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Σουγκαρογκόμενα !

Νέα λέξη, καλή !

Να ενημερωθεί και ο Κουτσούμπας ! :2funny:
:2funny::2funny:

Ο πρώτος Sugar Daddy εμφανίζεται μπροστά στον Κουτσούμπα | Mitsi VAR | ACTION 24​

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

Πάντως , στις Μούσσες το στριπ στο Φάληρο,
πήγα προ καιρού και έχει ένα ωραίο μωρό Πολωνέζα
που τη ρώτησα τι κα΄νει στο Πριβέ, και της υποσχέθηκα
και ... φακελα΄κι, και δεν έκανε τίποτα, μόνο χορό !

Ενώ στο Queens στο Μπουρνάζι, πήρα μία,
ρωσόφωνη, και στο πριβέ έγιναν πολλά ....
Μια Πολωνέζα επίσης στο Αλκατράζ όμορφη,
δεν έκανε τίποτα στο μεγάλο πριβέ.

Ίσως στην Πολωνία να είναι καλύτερα τα πράγματα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Σίγουρα τίποτα όπως τα περιγράφει ο Balkan Μr Ban.
Και προφανώς μην πιστεύεις τίποτε από τα στημένα και γελοία βίντεο που ποσταρει. Καμία σχέση.

Γενικά ωραίες γυναίκες με σλαβική ομορφιά (κατώτερη από Ουκρανία/Ρωσία) και γενικά ανοιχτομυαλες. Στη χώρα τους δύσκολο να μιλήσεις με κάποια αγγλικά, ούτε ψήνονται εύκολα αλλά αξίζει την προσπάθεια. Στο εξωτερικό είναι λίγο πιο εύκολα να τις γνωρίσεις.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Το Βερολίνο είναι 50 χιλιόμετρα από τα πολωνικά σύνορα, και μαζεύει τα καλύτερα καυλάκια από Πολωνία. Καλύτερα πηδάς Πολωνέζες στο Βερολίνο, παρά στην Πολωνία.

Ωραίες γυναίκες, συχνά βυζαρούδες, και με διάθεση να αποδείξουν «ότι είναι καλές στο σεξ». Έχουν και χιούμορ, τις κάνω κέφι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στην Ελλάδα επέστρεψες, επειδή έληξε το συμβόλαιο, το οποίο κάθε χρόνο ανανεώνατε κάτω από σκληρούς όρους, μας είπες παραπάνω. Στην τελική αδιάφορο μου είναι.

Και γω χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αλλά η περιοχή που μένεις είναι χαβούζα, την οποία εγκατέλειψα πριν 28 χρόνια.
Σπίτι αγόρασες, γιατί στην Ελλάδα οι νοικάρηδες είναι κλωτσοσκούφι και καταλαβαίνω την ανασφάλειά σου. Εγώ όμως μένω Γαλλία που προστατεύει τον νοικάρη, δεν έχω απογόνους και η αγορά σπιτιού είναι ανώφελη καθώς είναι χασούρα. Με ιδιοκατοίκηση το κέρδος είναι 4% ετησίως (τα νοίκια που θα γλιτώνω) και με επιλεγμένες επενδύσεις ακινήτων βγάζω 8% καθώς είμαι του χώρου και ξέρω πού να επενδύω.

Αμερικανικές αποδοχές, μπράβο. Τότε θα μπορέσεις να βρεις μια μεντορέτα να ξεδώσεις για να μην μου κολλάς.

Για μένα κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι fake, γιατί βγάζεις ξερολίαση και αρνητισμό και δεν είσαι στο επίπεδο αυτών που ισχυρίζεσαι.
Αν εννοείς μία περιοχή χαβούζα πού σπίτια δέν πωλούνται, η άν πωληθούν η τιμή τού τ.μ. είναι Over 10-12K ευρώ τότε Οκ.
Μού μιλάς γιά Γαλλία. Εχω σπίτι σέ πολύ καλό σημείο στή Νέα Υόρκη. Σέ γαμάτο σημείο. Αρα τί Γαλλία καί μαλακίες μού λές ? :2funny:
Νά βρώ μεντορέτα ? :headbang:
Αυτά εσύ μέ τόν Balkan τά κάνετε. Πού οι γκόμενες δέν θέλουν...ούτε νά σάς βλέπουν!! :2funny:
Εμένα μέ γουστάρουν οι μούνες, διότι μετράω καί σάν άνδρας. :wink:
Ενώ εσύ μέ τόν άλλο μόνο μέ χρήμα. Διαφορετικά τόν πούλο από γκόμενες!!
Τώρα άν είμαι fake είναι άλλο θέμα. Δέν προσπαθώ νά πείσω κανέναν καί ούτε μέ νοιάζει!! Απλά απαντάω στίς ηλίθιες ερωτήσεις σου. :embarrased:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αν εννοείς μία περιοχή χαβούζα πού σπίτια δέν πωλούνται, η άν πωληθούν η τιμή τού τ.μ. είναι Over 10-12K ευρώ τότε Οκ.
Μού μιλάς γιά Γαλλία. Εχω σπίτι σέ πολύ καλό σημείο στή Νέα Υόρκη. Σέ γαμάτο σημείο. Αρα τί Γαλλία καί μαλακίες μού λές ? :2funny:
Νά βρώ μεντορέτα ? :headbang:
Αυτά εσύ μέ τόν Balkan τά κάνετε. Πού οι γκόμενες δέν θέλουν...ούτε νά σάς βλέπουν!! :2funny:
Εμένα μέ γουστάρουν οι μούνες, διότι μετράω καί σάν άνδρας. :wink:
Ενώ εσύ μέ τόν άλλο μόνο μέ χρήμα. Διαφορετικά τόν πούλο από γκόμενες!!
Τώρα άν είμαι fake είναι άλλο θέμα. Δέν προσπαθώ νά πείσω κανέναν καί ούτε μέ νοιάζει!! Απλά απαντάω στίς ηλίθιες ερωτήσεις σου. :embarrased:
Ενώ οι απαντήσεις σου είναι λιγότερο ηλίθιες... Είσαι ήδη 55 και νομίζεις ότι θα μετράς πάντα. Αυτός που θα πάρει πούλο από τις γκόμενες προσεχώς είσαι εσύ. Εκτός αν συνεχίσεις με σιτεμένες ή το γυρίσεις κι εσύ στο χρήμα που τόσο κοροιδεύεις ή τη βγάζεις με ... αυτάρκεια. :2funny: Σιτεμένες βρίσκω κι εγώ πολλές, αλλά εσύ μου τη λες επειδή προτιμάω και μικρές και δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς.

Τώρα για το σπίτι, τι να μας πεις; Από όλον τον κόσμο οι διάσημοι έρχονται κι αγοράζουν στην περιοχή μου και συ μας μιλάς για μια καλή περιοχή Αθηνών; Ναι, υπάρχουν και καλές, αλλά αν μιλάμε για ποιότητα, λαμβάνουμε υπόψιν και την ευρύτερη περιοχή, την νοοτροπία του λαού, τη σοβαρότητα του κράτους κλπ. Μας πέταξες και το σπίτι στη Νέα Υόρκη για να βγεις από πάνω. Άμα το πάμε έτσι κι εγώ έχω τη δική μου εταιρεία επένδυσης ακινήτων.

Βέβαια σε τι επίπεδο κάνει παιχνίδι ο καθένας φαίνεται από το mindset και την εξυπνάδα του. Εσύ μας έλεγες να πάμε να συναγωνιστούμε τον Ντάκντακ στη γελοιότητα. Έλεγες εμένα Σαββίδη με βάση μια μαλακία που πέταξε κάποιος, ο οποίος τελικά δεν εμφανίστηκε κι έβγαλες και τον George71 δημόσιο υπάλληλο ενώ είναι προγραμματιστής. Το επίπεδό σου είναι η αρλούμπα.

Τώρα έβγαλες και πόρισμα ότι δεν γίνεται σπόνσοριγκ στις σλαβικές χώρες, και το μπουρδούκλωσες αργότερα σε «ναι μεν, αλλά όχι επαγγελματικό» κλπ. Δηλαδή αν πάω να εγκατασταθώ σε μια σλαβική χώρα ή έστω να πηγαίνω τακτικά, λες να μην τα καταφέρω να βρω σπονσορέτες;

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Σίγουρα τίποτα όπως τα περιγράφει ο Balkan Μr Ban.
Και προφανώς μην πιστεύεις τίποτε από τα στημένα και γελοία βίντεο που ποσταρει. Καμία σχέση.

Γενικά ωραίες γυναίκες με σλαβική ομορφιά (κατώτερη από Ουκρανία/Ρωσία) και γενικά ανοιχτομυαλες. Στη χώρα τους δύσκολο να μιλήσεις με κάποια αγγλικά, ούτε ψήνονται εύκολα αλλά αξίζει την προσπάθεια. Στο εξωτερικό είναι λίγο πιο εύκολα να τις γνωρίσεις.
Έχω γνωρίσει αρκετές εντός και εκτός Πολωνίας. Σκέφτηκα πώς το δείγμα που έχω δεν αντικατοπτρίζει την γενική εικόνα γι αυτό ρώτησα.

Όσες έγω γνωρίσει είναι πανέμορφες και έχουν τα χαρακτηριστικά που λες.

Πριν 3 μέρες γνώρισα Πολωνέζα που μεγάλωσε Σκανδιναβία. Κανένα ίχνος φεμινισμού και πολύ όμορφη με σλάβικη τέρμα ομορφιά. Έκραζε τις γκόμενες και άντρες απο Δύση.
Συγκεκριμένα μου είπε πως δεν είναι σε σχέση γιατί δεν βρίσκει άντρα που να μην είναι φλώρος. Μάλλον τα σλάβικα της πρότυπα ειναι στρόνγκ. Πολύ καλή όμως.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Πριν 3 μέρες γνώρισα Πολωνέζα που μεγάλωσε Σκανδιναβία. Κανένα ίχνος φεμινισμού και πολύ όμορφη με σλάβικη τέρμα ομορφιά. Έκραζε τις γκόμενες και άντρες απο Δύση.
Συγκεκριμένα μου είπε πως δεν είναι σε σχέση γιατί δεν βρίσκει άντρα που να μην είναι φλώρος. Μάλλον τα σλάβικα της πρότυπα ειναι στρόνγκ. Πολύ καλή όμως.
Μήπως σου έδινε και το πράσινο φως, τύπε Βegood? Για ψάξτο λίγο... :wink:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Begood
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.087
Πόντοι
1.056
Ο φεμινισμός για τις Σλάβες είναι μια μαλακία και μισή.Καμιά δε θέλει να πληρώνει τα μισά στα ραντεβού ή ο άντρας να την αφήνει να κουβαλάει βαλίτσες,να ανοίγει πόρτες κτλ.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Ο φεμινισμός για τις Σλάβες είναι μια μαλακία και μισή.Καμιά δε θέλει να πληρώνει τα μισά στα ραντεβού ή ο άντρας να την αφήνει να κουβαλάει βαλίτσες,να ανοίγει πόρτες κτλ.

Ισχύει ! Αλλά όχι μόνο για τις Σλάβος. Ξέρουμε όλοι μας και «φεμινίστριες» , που τα θέλουν όπως τα θέλουν. Και την πίτα γεμάτη, και τον σκύλο χορτάτο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.087
Πόντοι
1.056
Ελλάδα μπορεί να περάσει λίγος φεμινισμός λόγω μουνοδουλίασης των Ελλήνων αντρών.Σλαβικές χώρες ποτέ.Είναι δυνατό Ρώσος άντρας να συναινέσει σε τέτοια θεωρία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom