Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Λες να χωθώ φίλε Καλόγερο;; :hi:
Δηλαδή μόλις τη γνώρισες και σου ανέφερε ότι δεν είναι σε σχέση; Πρέπει κανείς βέβαια να ξέρει ποιο είναι το context. Δηλαδή αν η πληροφορία απορρέει με φυσικό τρόπο από το context ή αν το context χρησίμευε για να σου πλασάρει την πληροφορία. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Ίσως χρειάζονται μερικές διερευνητικές ερωτήσεις ή να δημιουργήσεις κι εσύ ένα context, όποτε μπορέσεις, για να πλασάρεις κι εσύ τη δική σου πληροφορία, ότι πχ ψάχνεις κι εσύ μια γυναίκα της προκοπής κι όχι αυτές τις φεμινίστριες με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι κλπ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ξέρει κανείς και τους κώδικες επικοινωνίας μιας εθνικότητας για να καταλάβει πού το πάνε, αλλά δεν είμαι και ο καταλληλότερος με τις σλάβες, αν κι έχω συμβιώσει για 6 μήνες με μια ρωσοουκρανίδα παλιά. Εδώ όμως μιλάμε για Πολωνέζα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.373
Πόντοι
25.467
Λες να χωθώ φίλε Καλόγερο;; :hi:
Δεν υπάρχει συνταγή, κύριε.

Και εάν υπήρχε, όλοι αυτοί που μπαίνουν εδώ και δίνουν δήθεν άχαστες συνταγές, δεν θα πέρναγαν την μισή τους ζωή κάνοντας τους ξερόλες σε ένα πουτανοσάιτ. Θα ήταν απασχολημένοι με το να γαμάνε. :grin:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.073
Πόντοι
10.411
Ανοίγω το θρεντ για να μεταφερθεί η συζήτηση για τα θέματα σπονσορισμού στα πολωνικά εδάφη.Με την έναρξη του πολέμου το 2022 το σπονσορικό πεδίο μεταφέρθηκε υποχρεωτικά δυτικότερα.
Jhk9eup.gif

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456
Δηλαδή μόλις τη γνώρισες και σου ανέφερε ότι δεν είναι σε σχέση; Πρέπει κανείς βέβαια να ξέρει ποιο είναι το context. Δηλαδή αν η πληροφορία απορρέει με φυσικό τρόπο από το context ή αν το context χρησίμευε για να σου πλασάρει την πληροφορία. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Ίσως χρειάζονται μερικές διερευνητικές ερωτήσεις ή να δημιουργήσεις κι εσύ ένα context, όποτε μπορέσεις, για να πλασάρεις κι εσύ τη δική σου πληροφορία, ότι πχ ψάχνεις κι εσύ μια γυναίκα της προκοπής κι όχι αυτές τις φεμινίστριες με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι κλπ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να ξέρει κανείς και τους κώδικες επικοινωνίας μιας εθνικότητας για να καταλάβει πού το πάνε, αλλά δεν είμαι και ο καταλληλότερος με τις σλάβες, αν κι έχω συμβιώσει για 6 μήνες με μια ρωσοουκρανίδα παλιά. Εδώ όμως μιλάμε για Πολωνέζα...
Εννοείται πως έφερα την συζήτηση στα μέτρα μου..

Με τρομάζεις γέροντα..

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456

Και εάν υπήρχε, όλοι αυτοί που μπαίνουν εδώ και δίνουν δήθεν άχαστες συνταγές, δεν θα πέρναγαν την μισή τους ζωή κάνοντας τους ξερόλες σε ένα πουτανοσάιτ. Θα ήταν απασχολημένοι με το να γαμάνε. :grin:
Πολύ καλά τα λές Άγιε.

Ρητορικό ήταν το ερώτημα. Η νεαρά θα πέσει στα δίχτυα :hi:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εννοείται πως έφερα την συζήτηση στα μέτρα μου..

Με τρομάζεις γέροντα..
Ψυχραιμία, νεαρέ. :D: Εννοούσα ότι δεν έχω και πολλή εμπειρία από Πολωνέζες. Έχω γνωρίσει κάποιες σποραδικά, κυρίως σε παρέες, γενικώς μου κάναν καλή εντύπωση, αλλά ουδέποτε είχα σχέση με Πολωνέζα. Δεν ξέρω πώς γίνεται το παιγνίδι.

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ενώ οι απαντήσεις σου είναι λιγότερο ηλίθιες... Είσαι ήδη 55 και νομίζεις ότι θα μετράς πάντα. Αυτός που θα πάρει πούλο από τις γκόμενες προσεχώς είσαι εσύ. Εκτός αν συνεχίσεις με σιτεμένες ή το γυρίσεις κι εσύ στο χρήμα που τόσο κοροιδεύεις ή τη βγάζεις με ... αυτάρκεια. :2funny: Σιτεμένες βρίσκω κι εγώ πολλές, αλλά εσύ μου τη λες επειδή προτιμάω και μικρές και δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς.

Τώρα για το σπίτι, τι να μας πεις; Από όλον τον κόσμο οι διάσημοι έρχονται κι αγοράζουν στην περιοχή μου και συ μας μιλάς για μια καλή περιοχή Αθηνών; Ναι, υπάρχουν και καλές, αλλά αν μιλάμε για ποιότητα, λαμβάνουμε υπόψιν και την ευρύτερη περιοχή, την νοοτροπία του λαού, τη σοβαρότητα του κράτους κλπ. Μας πέταξες και το σπίτι στη Νέα Υόρκη για να βγεις από πάνω. Άμα το πάμε έτσι κι εγώ έχω τη δική μου εταιρεία επένδυσης ακινήτων.

Βέβαια σε τι επίπεδο κάνει παιχνίδι ο καθένας φαίνεται από το mindset και την εξυπνάδα του. Εσύ μας έλεγες να πάμε να συναγωνιστούμε τον Ντάκντακ στη γελοιότητα. Έλεγες εμένα Σαββίδη με βάση μια μαλακία που πέταξε κάποιος, ο οποίος τελικά δεν εμφανίστηκε κι έβγαλες και τον George71 δημόσιο υπάλληλο ενώ είναι προγραμματιστής. Το επίπεδό σου είναι η αρλούμπα.

Τώρα έβγαλες και πόρισμα ότι δεν γίνεται σπόνσοριγκ στις σλαβικές χώρες, και το μπουρδούκλωσες αργότερα σε «ναι μεν, αλλά όχι επαγγελματικό» κλπ. Δηλαδή αν πάω να εγκατασταθώ σε μια σλαβική χώρα ή έστω να πηγαίνω τακτικά, λες να μην τα καταφέρω να βρω σπονσορέτες;
Δέν νομίζω ότι μετράω.
Μετράω ακόμα καί τώρα στά 55!!
Αλλωστε ήταν κάτι πού βοήθησε στήν ζωή μου...πάρα πολύ μέ τίς μούνες.
Τό βλέπω σχεδόν καθημερινά αυτό. Δέν είμαι χθεσινός.
Σιγά μήν τό γυρίσω στίς μεγάλες γκόμενες. Προσέχω πάρα πολύ τόν ευατό μου.

Καί στήν Νέα Υόρκη έχει ένα κάρο διάσημους. Καί τί έγινε ? Κάτι μαλάκες κομπλεξικοί είναι.
Γιά τήν κακή νοοτροπία τού λαού στήν Ελλάδα, καί γιά τήν μή σοβαρότητα τους συμφωνώ 100%

Αυτό μέ τό παπάκι, σάς τό είπα διότι κάποιες κότες λέγατε ότι δέν κάνει free καμάκι. Kαί ότι είναι fake.
Κάποιος είχε πεί ότι είναι δημόσιος υπάλληλος. Αλλά Ok αυτό δέν τό ξέρω τί είναι. Μάλλον θά έχεις δίκιο.

Αλλο θέμα νά βρείς γκόμενες, πού σάν άσχετος θά σού τρώνε κάποια χρήματα...καί άλλο Σπόνσορινγκ.
Γιά σοβαρό "Επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ, τά έχω πεί πολλές φορές...εκτός Ρωσίας δέν υπάρχει.

Σέ αυτό συμφωνώ 100%!! Αλλά δέν είναι μόνο τό γαμήσι!!
Αυτά πού λένε κάποιοι, ότι γαμούν όλη μέρα η ότι γαμούν 5-6 ώρες...είναι γιά γέλια.
Υπάρχουν καί άλλα πράγματα, εκτός από τό γαμήσι νά ασχοληθεί ο άνδρας.
Π.χ. τά ταξίδια, τά σπόρ, η μουσική κτλ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.373
Πόντοι
25.467
Δέν νομίζω ότι μετράω.

Καί στήν Νέα Υόρκη έχει ένα κάρο διάσημους. Καί τί έγινε ? Κάτι μαλάκες κομπλεξικοί είναι.
Γιά τήν κακή νοοτροπία τού λαού στήν Ελλάδα, καί γιά τήν μή σοβαρότητα τους συμφωνώ 100%

Αυτό μέ τό παπάκι, σάς τό είπα διότι κάποιες κότες λέγατε ότι δέν κάνει free καμάκι. Kαί ότι είναι fake.
Κάποιος είχε πεί ότι είναι δημόσιος υπάλληλος. Αλλά Ok αυτό δέν τό ξέρω τί είναι. Μάλλον θά έχεις δίκιο.

Αλλο θέμα νά βρείς γκόμενες, πού σάν άσχετος θά σού τρώνε κάποια χρήματα...καί άλλο Σπόνσορινγκ.
Γιά σοβαρό "Επαγγελματικό" Σπόνσορινγκ, τά έχω πεί πολλές φορές...εκτός Ρωσίας δέν υπάρχει.

Αυτά πού λένε κάποιοι, ότι γαμούν όλη μέρα η ότι γαμούν 5-6 ώρες...είναι γιά γέλια.
Όπως και πλήθος από hobbies. Αυτό που εννοώ σχολιάζοντας τους δήθεν γκουρού της θηλυκής ψυχοσύνθεσης νομίζω ότι το έχετε καταλάβει. Οπότε δε νομίζω ότι χρήζουν περαιτέρω εξηγήσεις από την πλευρά μου.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.410
Πόντοι
456
Δέν νομίζω ότι μετράω.

Man of Value

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.373
Πόντοι
25.467
Ψυχραιμία, νεαρέ. :D: Εννοούσα ότι δεν έχω και πολλή εμπειρία από Πολωνέζες. Έχω γνωρίσει κάποιες σποραδικά, κυρίως σε παρέες, γενικώς μου κάναν καλή εντύπωση, αλλά ουδέποτε είχα σχέση με Πολωνέζα. Δεν ξέρω πώς γίνεται το παιγνίδι.
Δεν θέλω να σας σοκάρω, αλλα να ξέρετε πως κι αυτές έχουν το μουνί κάθετα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Γενικά το θέμα είναι για τον πούτσο όμως.
Με την έννοια ότι ούτε Σπονσορινγκ κάνει κάποιος από εδώ μέσα σοβαρό στην Πολωνία, ούτε Σεξοτουρισμος υφίσταται εκεί αφού μπουρδέλα δεν υπάρχουν και στα μασάζ απλά δε γαμάς.

Έχουν αναλυθεί τα ίδια και τα ίδια παντού. Ούτε εύκολες είναι οι Πολωνες, ούτε πέφτουν με μια μπύρα.
Τα τόσα χρόνια που ανεβοκατεβαίνω έχω γνωρίσει δεκάδες μορφωμένες γυναίκες, με καλές δουλειές, ανεξάρτητες και που θα πηδηχτουν με τις συνθήκες που θα πηδηχτει οποιαδήποτε σοβαρή ξένη.
Μόνο όταν γουστάρει κάποιον πραγματικά δηλαδή.
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δέν νομίζω ότι μετράω.

Κατάλαβες τι σου έγραψα παραπάνω; Για πόσα χρόνια ακόμα σκοπεύεις να παραμείνεις στα 55; Ξέρεις ότι η αρίθμηση συνεχίζει κι άλλο προς τα πάνω και ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος; Δεν θα το γυρίσεις στις μεγάλες γκόμενες, λες. Δηλαδή στα 60 και στα 65, πόσων χρονών γκόμενες θα γαμάς χωρίς λεφτά;
Κι αν εγώ θέλω να γαμάω 23χρονη με λεφτά, επειδή δεν είμαι αειθαλής όπως εσύ, τι ζόρι τραβάς και μου το κοπανάς;

Με τον Ντόναλντ, έναν 46άρη τύπο που κάνει χύμα καμάκι στο δρόμο κι έχει λαλήσει τελείως είχες τακιμιάσει μια χαρά γιατί αυτό είναι το επίπεδό σου. Αυτό πρόδωσε την ψεύτικη περσόνα σου. Ούτε αυτός που λες είσαι ούτε σου κόβει και πολύ για να το υποστηρίξεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.657
Πόντοι
2.306
Δέν νομίζω ότι μετράω.

Ακόμα και τις διασημότητες της Νέας Υόρκης,τους ηθοποιούς,τραγουδιστές,μεγαλοεπιχειρηματίες,μεγαλοτραπεζίτες,μεγαλοδικηγόρους τους περνάς σε σεξ απίλ?Σε λίγο θα πεις οτι είσαι ανώτερος και από το Σαββίδη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ακόμα και τις διασημότητες της Νέας Υόρκης,τους ηθοποιούς,τραγουδιστές,μεγαλοεπιχειρηματίες,μεγαλοτραπεζίτες,μεγαλοδικηγόρους τους περνάς σε σεξ απίλ?Σε λίγο θα πεις οτι είσαι ανώτερος και από το Σαββίδη.
Ποιος λες να είναι ανώτερος, ο Σαββίδης με τα δισεκατομμύρια ή ο Ακροατής που έχει σταματήσει το χρόνο στα 55; :2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.657
Πόντοι
2.306
Ποιος λες να είναι ανώτερος, ο Σαββίδης με τα δισεκατομμύρια ή ο Ακροατής που έχει σταματήσει το χρόνο στα 55; :2funny:

Ο Σαββίδης είναι σε άλλο επίπεδο.Αν δε βγάλει ο Ακροατής φωτό με Τάλισκερ και ξυροκάρπι δε φτάνει ούτε το νύχι του Σαββίδη.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σάς έχει πιάσει η μαλακία καί τούς 2.
Ποτέ δέν είπα ότι είμαι διάσημος ούτε πλούσιος. Είπα ότι έχω κάποια οικονομική άνεση.
Τίποτα δέν βρήκα έτοιμο. Ολα έγιναν μέ πολύ σκληρή εργασία.
Στήν Νέα Υόρκη πού εργαζόμουν στήν δισκογραφική εταιρεία, κάθε μέρα τούς έβλεπα τούς διάσημους.
Κάτι μαλάκες κομπλεξάρες είναι οι πιό πολλοί από αυτούς. Υπάρχουν βέβαια καί ωραία άτομα δέν λέω.
Καί σέ πληροφορώ ότι αρκετοί από αυτούς καί αυτές, εμφανισιακά είναι άσχημοι...καί άσχημες!! :sunglasses:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.657
Πόντοι
2.306
Στήν Νέα Υόρκη πού εργαζόμουν στήν δισκογραφική εταιρεία, κάθε μέρα τούς έβλεπα τούς διάσημους.
Κάτι μαλάκες κομπλεξάρες είναι οι πιό πολλοί από αυτούς. Υπάρχουν βέβαια καί ωραία άτομα δέν λέω.
Καί σέ πληροφορώ ότι αρκετοί από αυτούς καί αυτές, εμφανισιακά είναι άσχημοι...καί άσχημες!! :sunglasses:

Καλά οι ροκ σταρ δεν πολυδιακρίνονται για την ομορφιά τους.Οι ηχολήπτες ΄εχουν πάντα περισσότερες θαυμάστριες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην Πολωνία δεν εχει καθόλου μπουρδέλα η στούντιο?δηλαδή αν κάποιος δε βρίσκει γκόμενα?τι κάνει?εκτός πια και αν είναι τόσο ευκολο να βρεις γκόμενες τζάμπα..Ελλάδα το μπουρδέλο είναι ο μόνος τρόπος να γαμησεις..

Πολωνία δεν υπάρχουν αγάμητοι.Το να βρεις γκόμενα είναι το πιο εύκολο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλά οι ροκ σταρ δεν πολυδιακρίνονται για την ομορφιά τους.Οι ηχολήπτες ΄εχουν πάντα περισσότερες θαυμάστριες.
Οσοι άνδρες βρίσκονται γύρω από τήν μουσική βιομηχανία, παίζουν σχετικά καλά μέ τίς γκόμενες. Οχι όλοι!!
Αυτοί πού παίζουν πολύ δυνατά, είναι τά στελέχη τών δισκογραφικών εταιρειών. Γαμούν...καί δέρνουν!! :sunglasses:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Πολωνία δεν υπάρχουν αγάμητοι.Το να βρεις γκόμενα είναι το πιο εύκολο.
Και εσύ γιατί πληρώνεις βρε κακομοίρη για να γαμήσεις;;;

Αλλά σε ξέρουμε, πάλι κοκο θα κάνεις και δεν τολμάς να απαντήσεις όταν σε ξεφτιλιζω.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom