Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.861
Πόντοι
216
Και οι ρωσιδες που εχουν γεμισει τον τοπο τι ειναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χεστηκα ρε
Καλά όλα αυτά αλλά πότε θα ανοίξεις νήμα για σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμό στην Αλβανία ρε τύπε; Γιατί ξηγιέσαι έτσι πούστικα; :confused:
Άδραξε έστω μια κάμερα και παιξ' το γιουτούμπερ :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.367
Πόντοι
6.056
Εγώ παλιά ως νέος δεν έτρωγα ποτέ πόρτα.Δηλαδή και με πουκάμισα των 5 ευρώ να πήγαινα με άφηναν μέσα.
Νέος ... δεν ήμουν πολύ των μεγάλων μαγαζιών που είχαν πόρτα ....
Όταν πήγαινα ... πήγαινα με τραπέζια .... και γκόμενες .... και χρήμα ...
οπότε μας κάναν πίπες ..... Τα θεωρώ πολύ πεταμένα λεφτά.
Ένα μπουκάλι , έκανε παραπάνω από βίζιτα+γαμιστρώνα.
Γνωριμίες .... αρχίδια .........

Γνωριμίες έκανα στην πανεπιστημιακή λέσχη ... στο αναγνωστήριο ..... σε καφετέριες ....
σε μαγαζιά ψωνίζοντας ....

Από τα 22-23 κατάλαβα ΟΤΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Για την ακρίβεια είναι το δυσκολότερο σημείο να βρεις γκόμενα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.367
Πόντοι
6.056
Πέρα από τα βασικά που ξέρετε όλοι, την εκάστοτε γραμμή την τραβάει ο ιδιοκτήτης,αν έχει και κανάν μέτρ ή υπεύθυνο, τότε όλοι μαζί.
Παίζουν ρόλοι .... και οι κύκλοι ....
Αν οι πελάτες και το αφεντικό είναι στον ίδιο .... κύκλο ....

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.965
Πόντοι
2.306
Νέος ... δεν ήμουν πολύ των μεγάλων μαγαζιών που είχαν πόρτα ....
Όταν πήγαινα ... πήγαινα με τραπέζια .... και γκόμενες .... και χρήμα ...
οπότε μας κάναν πίπες ..... Τα θεωρώ πολύ πεταμένα λεφτά.
Ένα μπουκάλι , έκανε παραπάνω από βίζιτα+γαμιστρώνα.
Γνωριμίες .... αρχίδια .........

Γνωριμίες έκανα στην πανεπιστημιακή λέσχη ... στο αναγνωστήριο ..... σε καφετέριες ....
σε μαγαζιά ψωνίζοντας ....

Από τα 22-23 κατάλαβα ΟΤΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Για την ακρίβεια είναι το δυσκολότερο σημείο να βρεις γκόμενα.

Σε νυχτερινό μαγαζί χωρίς ξένες.Σε νυχτερινό μαγαζί με Ρωσίδες,Τσέχες,Πολωνέζες,Γιούγκες κτλ ήταν πολύ διαφορετικά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.367
Πόντοι
6.056
Σε νυχτερινό μαγαζί χωρίς ξένες.Σε νυχτερινό μαγαζί με Ρωσίδες,Τσέχες,Πολωνέζες,Γιούγκες κτλ ήταν πολύ διαφορετικά.

Λέω για ελλεηνίδικο μαγαζί ... όχι ελληνικά και μπουζούκια .... σε στυλ 90s ....

Σε μπουζουκοκατάσταση .... αν αρχίσω ζεμπεκιές και χασάπικα .... παντρεύω κόσμο ........

Έχουν βρει πολλοί γυναίκες από τις γύρες που έριχνα.
Μέθαγα .... έκανα σόου ... μάζευα γκόμενες ... για την παρέα !

Εγώ πήγαινα στις πουτάνες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.965
Πόντοι
2.306
Είχε πορτα στον Ομιλο;

Είχε πόρτα.Βασικά εκεί έκαναν κουμάντο Σέρβοι και Βορειοελλαδίτες.Και Ahoy είχε λίγο πόρτα.Coccus δεν είχε πόρτα εκεί άφηναν και Αλβανούς μέσα.
Γαμώ ήταν το Σαν Λορέντσο Λεπτοκαρυά.Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες μέσα και μερικοί βλάχοι.

Τοπικό καμάκι προσεγγίζει την ξανθιά Ανατολική.

9vvV3u.png

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.878
Πόντοι
456
Ειναι αυτές που τρώνε άλλη ψωλή κάθε Σαββατοβραδο;

Ή είναι σαν τις αντίστοιχες ελλεεινίδες;...Νυχτερίδες και αράχνες;

Είναι αυτές που έχουν διαμέρισμα,καλή δουλειά,πηγαίνουν κανά γυμναστήριο και απευθύνονται σε μια δεξαμενή αντρών που κάποιοι μένουν ακόμη με τους γονείς τους και παίζουν playstation

Δεν ξέρω και δε με νοιάζει τι γίνεται στην Ελλάδα,
οι δυτικές γυναίκες (δε μιλάω για άπλυτες,ξέκωλα,ναυάγια,κ.λ.π.) που δεν έκαναν την
κίνησή τους πριν τα 30, βαριά μέχρι τα 32, την έχουν γαμήσει από χέρι άμα θέλουν να ανοίξουν σπίτι..

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.478
Πόντοι
446
Η αλήθεια είναι ... ότι οι μπάκουροι .... ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ....
αυτές τους βρίσκουν , όπως οι αράχνες τις μύγες ....

Ομολογουμένως .... αυτοί οι μπάκουροι .... όταν ήταν ελεύθερες .... δεν υπήρχαν για αυτές ....
ήταν ανύπαρκτοι ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ .....
Νομίζουν ότι θα αποκτήσουν ύπαρξη . Ποτε δεν αποκτούν .

Αν είσαι ελεύθερος και δεν βρίσκεις ελεύθερες ... καλύτερα πίκερ ....
ή σαντ .......
Λάκη, δε θέλω να το πάρει κανείς προσωπικά, αλλά θα σου πω την γνώμη μου πάνω σε αυτό.

Άντρες που κάνουν σχέση με τέτοιες γυναίκες, συνήθως κάνουν γιατί δεν βρίσκουν άλλες.
Επίσης οι γυναίκες αυτές, αν δεν είχαν παιδί, τους συγκεκριμένους, ούτε θα γυρνούσαν να τους κοιτάξουν.
Είναι απλά ένα νταραβέρι με κύριο στοιχείο το συμβιβασμό και από τις δύο μεριές.

Έχω γαμήσει πολλές Γερμανίδες, που είχαν παιδί.
Οι κανόνες μου ήταν:
-Δεν διανυκτερεύω σε εσένα
-Δεν με γνωρίζεις στο παιδί
-Δε θέλω σχέση

Οι περισσότερες παρά την ξήγα, ήθελαν να το γυρίσουν σε σχέση.
Τις ξέκοψα και το γαμήσι.

Έχω άτομα στον περίγυρό μου, που έχουν παντρευτεί γυναίκες με παιδί/Α
Όταν τους ρώτησα αν είναι μαλάκες, μου έλεγαν ότι αν κάνεις dating μετά τα 35, όλο σε τέτοιες πέφτεις.

Η αλήθεια είναι ότι πέφτουν σε τέτοιες, γιατί οι άλλες χωρίς παιδιά τους έχουν στο κλάσιμο.
Επίσης αλήθεια είναι ότι στην κεντρική Ευρώπη, υπάρχει τρελός αριθμός γυναικών άνω των 30 που είναι ελεύθερες,άτεκνες και ψάχνουν εναγωνίως άντρες να κάνουν κάτι σοβαρό.
Αν δεν σε ενδιαφερει να παντρευτεις μια χαρα ειναι και αυτες που εχουν παιδι
Μην σας πω και καλυτερα γιατι δεν εχουν το αγχος να γινουν μανουλες. Ατεκνες απο τελη 20's σου ζητανε να ξεκαθαρισεις απο τους πρωτους μηνες τι θελεις απο αυτες. Αλλες λενε αμεσα οτι θελουν παιδι. Περαν το τι λενε, αιθανεσαι και ενα διαρκες αγχος. Εγω δεν θελω ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε γαμους.
Εκεινες που εχουν παιδια, περνανε παλιπαιδισμο, ζουν δευτερα late teens, δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβεστερα. Πουτσα και βολτες θελουν και πραγματικα το χαιρονται και εσυ εισαι ξεγνοιαστος
Στην παρουσα φαση που ειμαι θελω να περναω ξεγνοιαστα με μουνια
Μακαρι να ημουν 22 και να εβγαινα με 19 χρονη που ειναι στο μουνι της ολα, αλλα δυστυχως δεν ειμαι
Τωρα ή αγχωμενη ελευθερη ή σταρχιδιστου ζωντοχηρα εχω να επιλεξω
Βεβαια και η ζωντοχηρα καποια στιγμη θα αρχισει να κανει ονειρα, αλλα τουλαχιστον αργει περισσοτερο να ερθει αυτη η στιγμη

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.465
Πόντοι
3.556
Είναι αυτές που έχουν διαμέρισμα,καλή δουλειά,πηγαίνουν κανά γυμναστήριο και απευθύνονται σε μια δεξαμενή αντρών που κάποιοι μένουν ακόμη με τους γονείς τους και παίζουν playstation

Δεν ξέρω και δε με νοιάζει τι γίνεται στην Ελλάδα,
οι δυτικές γυναίκες (δε μιλάω για άπλυτες,ξέκωλα,ναυάγια,κ.λ.π.) που δεν έκαναν την
κίνησή τους πριν τα 30, βαριά μέχρι τα 32, την έχουν γαμήσει από χέρι άμα θέλουν να ανοίξουν σπίτι..
Δε ξέρω ρε μαν , δε τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Ίσως οι γερμανόφωνες χώρες να είναι αλλιώς.

Οκ κάποιες πάνε γυμναστήριο αλλα όχι όλες. Τις πιο πολλές τις βλέπω να έχουν γελοίες απαιτήσεις , όχι αμέσως (γιατί θα βγουν μαζί σου) αλλα λίγο μετά. Ο ένας τους ξυνίζει ο άλλος τους βρωμάει. Γκομενα που έχει πάει 32 έχει ακόμα πέραση , και παραπάνω και 35 και 37 σαν κάτι πουτανες από την Απριτσενα, αλλα τις βλέπεις δεν είναι σε θέση να κρατήσουν σχέση. Δε μιλάω για μαγείρεμα/γαμησια κλπ , πιο πολύ περιμένουν κάποιον να τον ελέγχουν

Αυτά εδώ πέρα τουλάχιστον

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.465
Πόντοι
3.556
Μην σας πω και καλυτερα γιατι δεν εχουν το αγχος να γινουν μανουλες. Ατεκνες απο τελη 20's σου ζητανε να ξεκαθαρισεις απο τους πρωτους μηνες τι θελεις απο αυτες. Αλλες λενε αμεσα οτι θελουν παιδι. Περαν το τι λενε, αιθανεσαι και ενα διαρκες αγχος. Εγω δεν θελω ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε γαμους.
Εκεινες που εχουν παιδια, περνανε παλιπαιδισμο, ζουν δευτερα late teens, δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβεστερα. Πουτσα και βολτες θελουν και πραγματικα το χαιρονται και εσυ εισαι ξεγνοιαστος
Στην παρουσα φαση που ειμαι θελω να περναω ξεγνοιαστα με μουνια
Μακαρι να ημουν 22 και να εβγαινα με 19 χρονη που ειναι στο μουνι της ολα, αλλα δυστυχως δεν ειμαι
Τωρα ή αγχωμενη ελευθερη ή σταρχιδιστου ζωντοχηρα εχω να επιλεξω
Βεβαια και η ζωντοχηρα καποια στιγμη θα αρχισει να κανει ονειρα, αλλα τουλαχιστον αργει περισσοτερο να ερθει αυτη η στιγμη
Κατάλαβα , μάλλον βλέπουν την καράφλα και την κορμοστασιά μου και με θέλουν σαν boytoy και όχι σαν πατέρα του παιδιού τους .

Στα σοβαρά τώρα , κάποιες όντως λένε θέλουν κάτι σοβαρό , άλλες λένε δε ξέρουν αν είναι έτοιμες για σχέση , όλες κοιτάνε και από εδώ και από εκεί και κρύβουν τι σκέφτονται.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.624
Πόντοι
3.936
Όλες οι κατηγορίες που περιεγραψες αν είναι αρκετά ικανοποιημένες στο σεξουαλικο κοιμματι δένονται με κάποιο μαγικό τρόπο και ζητάνε παιδιά κ γάμο -ας εχουν τα δικά τους κι ας είναι παντρεμένες δεν έχει να κανει- οι γυναίκες είναι τρελές αν καβλωσουν για τα καλά τα τινάζουν όλα στον αέρα με κάθε κόστος κ πάνε παρακάτω Τόσο απλά.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.478
Πόντοι
446
Όλες οι κατηγορίες που περιεγραψες αν είναι αρκετά ικανοποιημένες στο σεξουαλικο κοιμματι δένονται με κάποιο τρόπο και ζητάνε παιδιά κ γάμο -ας εχουν τα δικά τους κι ας είναι παντρεμένες δεν έχει να κανει- οι γυναίκες είναι τρελές αν καβλωσουν για τα καλά τα τινάζουν όλα στον αέρα με κάθε κόστος κ πάνε παρακάτω Τόσο απλά.
Γενικα συμφωνω. Η ατεκνη θα στο βγαλει πανω στον μηνα, μην σου πω και απο το τριτο ραντεβου. Αυτη που εχει παιδι θα στο βγαλει μετα το εξαμηνο
Επισης ειναι και ο τροπος. Για την πρωτη κατηγορια ειναι επιτακτικη αναγκη που συνεπαγεται με αγχος/γκρινια/ξεσπασματα. Στην δευτερη ειναι ενας ευσεβης ποθος που ναι μεν θα το ηθελαν αλλα κατα βαθος δεν πιστευουν οτι θες να γινεις πατριος η να την φορτωθεις με παιδι. Θα ηθελαν ομως πολυ να συμβει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.965
Πόντοι
2.306
Αμα έχουν παιδιά το πρόβλημα είναι τα αγοράκια γιατί ζηλεύουνε και δεν αφήνουν τη μαμά τους για πολύ μαζί σου.Τα κοριτσάκια είναι άνετα,άντε να τους πάρει η μαμά κανά δώρο με τα λεφτά σου.Μερικές γκόμενες τις γάμησα ενώ η κόρη τους κοιμόταν δίπλα ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι.Με αγοράκια δεν παίζει αυτό,να προσπαθεί η μαμά να πάρει πίπα κάνω απο τα σκεπάσματα και να ανησυχεί μην καταλάβει τίποτα ο μικρός.

Με ένα τσεχάκι ήταν φοβερό,μόλις έπιανα το μπούτι της μαμάς ερχόταν ο μικρός και μου χτυπούσε το χέρι.Μόλις καβαλίκευε η τύπισσα τον πούτσο μου ξύπναγε ο μικρός και έμπαινε στο δωμάτιο διακόπτοντας.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.878
Πόντοι
456
Δε ξέρω ρε μαν , δε τα βλέπω έτσι τα πράγματα. Ίσως οι γερμανόφωνες χώρες να είναι αλλιώς.

Οκ κάποιες πάνε γυμναστήριο αλλα όχι όλες. Τις πιο πολλές τις βλέπω να έχουν γελοίες απαιτήσεις , όχι αμέσως (γιατί θα βγουν μαζί σου) αλλα λίγο μετά. Ο ένας τους ξυνίζει ο άλλος τους βρωμάει. Γκομενα που έχει πάει 32 έχει ακόμα πέραση , και παραπάνω και 35 και 37 σαν κάτι πουτανες από την Απριτσενα, αλλα τις βλέπεις δεν είναι σε θέση να κρατήσουν σχέση. Δε μιλάω για μαγείρεμα/γαμησια κλπ , πιο πολύ περιμένουν κάποιον να τον ελέγχουν

Αυτά εδώ πέρα τουλάχιστον

Θα σου πω τι βλέπω σε γερμανόφωνα περιβάλλοντα.
Είναι κάποιες που έφαγαν το τυρί της καριέρας και ξεχάστηκαν...
Αλλά έχουν πακέτο να προσφέρουν, δεν είναι παράσιτα οι δυτικές.
Μαγείρεμα και σιδέρωμα γενικά μην περιμένεις, αλλά και εμείς δεν μπορούμε ότι οι πατεράδες μας.
Εξειδικευμένοι είμαστε κατά κύριο λόγο και στα υπόλοιπα συνήθως πληρώνουμε για να γίνει η δουλειά μας.

Μία δυτική που σέβεται τον εαυτό της, απλά δεν έχει πολλές ουσιαστικές επιλογές.
Μια που είναι 30-32 ελεύθερη, ξέρει ότι οι συνομίληκοί της ελεύθεροι άντρες, είναι πιθανόν ανώριμοι και σε διαρκές Oktobefest mode..
Αν ανεβούν σε ηλικίες παίζει ναρκοπέδιο, από ναυάγια αποτυχημένους, μέχρι αιώνιους εργένηδες.
Είναι πολύ δύσκολη πίστα για αυτές, έχουν και τη βιολογία να πιέζει...

Ο δυτικός άντρας, μπορεί και στα 40plus-50plus να εισάγει καμιά Λατίνα,καμιά ασιάτισσα...Στην πούτσα του..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.965
Πόντοι
2.306
Δύση έχουν πολλά πλεονεκτήματα οι γυναίκες βασικά το κράτος τις πριμοδοτεί.Οπότε οι άντρες φαίνονται ψιλοάχρηστοι μπροστά τους.Η άλλη δυο παιδιά να κάνει μπορεί να λείψει 8 χρόνια από τη δουλειά και να πληρώνεται.Σλαβικές χώρες είναι άγρια τα πράγματα,δεν υπάρχει κρατική πρόνοια και χωρίς άντρα και στήριξη οι γκόμενες είναι χαμένες από χέρι βάζουν τα δυνατά τους να είναι ελκυστικές να κάνουν καλή πίπα να μαγειρεύουν κτλ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.465
Πόντοι
3.556
Δύση έχουν πολλά πλεονεκτήματα οι γυναίκες βασικά το κράτος τις πριμοδοτεί.Οπότε οι άντρες φαίνονται ψιλοάχρηστοι μπροστά τους.Η άλλη δυο παιδιά να κάνει μπορεί να λείψει 8 χρόνια από τη δουλειά και να πληρώνεται.Σλαβικές χώρες είναι άγρια τα πράγματα,δεν υπάρχει κρατική πρόνοια και χωρίς άντρα και στήριξη οι γκόμενες είναι χαμένες από χέρι βάζουν τα δυνατά τους να είναι ελκυστικές να κάνουν καλή πίπα να μαγειρεύουν κτλ.
Θα σου πω τι βλέπω σε γερμανόφωνα περιβάλλοντα.
Είναι κάποιες που έφαγαν το τυρί της καριέρας και ξεχάστηκαν...
Αλλά έχουν πακέτο να προσφέρουν, δεν είναι παράσιτα οι δυτικές.
Μαγείρεμα και σιδέρωμα γενικά μην περιμένεις, αλλά και εμείς δεν μπορούμε ότι οι πατεράδες μας.
Εξειδικευμένοι είμαστε κατά κύριο λόγο και στα υπόλοιπα συνήθως πληρώνουμε για να γίνει η δουλειά μας.

Μία δυτική που σέβεται τον εαυτό της, απλά δεν έχει πολλές ουσιαστικές επιλογές.
Μια που είναι 30-32 ελεύθερη, ξέρει ότι οι συνομίληκοί της ελεύθεροι άντρες, είναι πιθανόν ανώριμοι και σε διαρκές Oktobefest mode..
Αν ανεβούν σε ηλικίες παίζει ναρκοπέδιο, από ναυάγια αποτυχημένους, μέχρι αιώνιους εργένηδες.
Είναι πολύ δύσκολη πίστα για αυτές, έχουν και τη βιολογία να πιέζει...

Ο δυτικός άντρας, μπορεί και στα 40plus-50plus να εισάγει καμιά Λατίνα,καμιά ασιάτισσα...Στην πούτσα του..
Θα συμφωνήσω με καουμπόι , το σύστημα τις κάνει να έχουν αποθρασυνθεί. Έχω πολλές γνωστές που λένε θα κάνω εξωσωματική και θα κάνω παιδί χωρίς άντρα αφού είναι όλοι άχρηστοι. Θα πληρώνω εγώ για τα μπασταρδια τους

Τέλος πάντων όλα σχετικά είναι , παίζει ρόλο και η εθνικότητα , αλλα από άτομα που ξέρω εγώ , βλέπω μεγαλύτερη ανωριμότητα στις γυναίκες παρά στους άντρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.952
Πόντοι
3.656
Γκόμενα χοντρή και νυχου/κομμώτρια είναι ρεντ φλαγκ ρε ναυάγιο, τρέχεις από χλμ μακρυά.
Εγώ μόνο κομμώτριες Νυχου δες ψάχνω
Το καλύτερο γαμησι και το μουνι πένα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λευκορρωσία χτυπάς και μικρές γκόμενες 25 ετών και κάτω που Ρωσία είναι πολύ δύσκολο σα μπάρμπας.Ρωσία μέχρι 30 ετών να χτυπήσεις ενώ Λευκορρωσία παίζουν και μικρά αυτό είναι το πλεονέκτημα.
Εγώ νομίζω ακριβώς το ανάποδο αν μιλάμε για ρωσική επαρχία

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.878
Πόντοι
456

Το κράτος τις πριμοδοτεί, αλλά αργά ή γρήγορα,δεν την παλεύουν μόνες τους.
Άσε που το κόστος δύση έχει ανέβει και αν μεγαλώνουν παιδιά μόνες
και χωρίς γονείς από πίσω, τρέχουν και δεν προλαβαίνουν...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.952
Πόντοι
3.656
Είχε πορτα στον Ομιλο;
Ναι κ μάλιστα αν έκανες ζημιά, δηλ τους έτρωγες τις γκόμενες δεν σ άφηναν
Μου την είχαν κάνει μια δυο φορές αλλά είχα κολλητό από το μπάσκετ διοικητή αστυνομίας, τους είπε δύο φωνήεντα τηλεφωνικά και δεν με ξανά ενόχλησαν έκτοτε
Φυσικά αναφέρομαι σε εποχές π. Χ. Δηλ κάπου στο 2005

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom