Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Σε ψάρωσε ο πουτσαράς.Η Τσεχία είναι στην ΕΕ,δε χρειάζεσαι άδεια παραμονής άμα προέρχεσαι από χώρα της ΕΕ.Αλλά πόνταρε στο οτι δεν έχεις μεταναστεύσει ποτέ σε ευρωπαική χώρα.
Βουλγαρία πήγαινε ο κλωντ βαννταμ κι έφερνε κάτι αμάξια κατά δήλωσή του παλιά
Μάλλον έχει πάει μέχρι το πετριτσι θσως κ σαντανσκι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Κι ένα νέο για την ποιότητα ζωής στην Ελλάδα
Μην δω σχόλιο ναι αλλά είναι στο μενιδι
Σε δέκα χρόνια όλα Μενίδι θαναι

Nαι αλλά είναι στο Μενιδι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
360χιλ το Γκρόντνο και 330 το Μπρεστ
Άρα ίδια
Βάλε ότι Μπρεστ είναι φοιτητουπολη
Και ο μαραντονα στο Μπρεστ είχε πάρει ομάδα
Δεύτερη πόλη το Χομελ με 500χιλ από εκεί κ πέρα έχει άλλες 7 με 300χιλ άρα Μινσκ Χομελ και μετά τα άλλα μαζί

Βιτέμπσκ που είχα πάει ελαφρώς καλύτερο από το Μπρεστ ήταν.Βιτέμπσκ,Γκομέλ,Μαγκιλιέφ,Γκρόντνο δεν πρέπει να έχουν διαφορά.Μόνη διαφορά Γκρόντνο έχει και Πόλκες και Γκομέλ τσιμπάς ραδιενέργεια από Τσερνόμπιλ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Λογικά πρώτα βλέπεις κλίμα από μπελαρους
Αν είναι καλά αφήνεις τις Ρωσίδες για μετά
Αν είναι υπομετρια που υπολογίζω τα στέλνεις από εκεί ταωεισητηριαβ

Πάντως όσες από επαρχία μπελαρους είχα ρωτήσει αν θέλουν ναρθοτν 2,3 μέρες Μινσκ οι πιο πολλές συμφωνούσαν
Τώρα αυτό μπορεί να ταν κ σκαμ για ν σου πάρουν λίγα λεφτά
Αλλα η αίσθηση μου ήταν ότι μάλλον θα έρχονταν οι πιο πολλές

Λευκορρωσία έχει το καλό οτι Μινσκ είναι κεντρικό και όλες οι μεγάλες πόλεις απέχουν περίπου το ίδιο κανά τρίωρο,τετράωρο δηλαδή οπότε οι γκόμενες έρχονται εύκολα.Και Ουκρανία το είχε αυτό,το Κίεβο είναι κεντρικό αλλά οι αποστάσεις μεγαλύτερες.
Ρωσία παίζουν τεράστιες αποστάσεις αλλά έχει και πολύ αεροπορικό δίκτυο να ενώνει τις πόλεις με τη Μόσχα.Εισιτήρια όμως μπορείς να βγάλεις μόνο με ρωσική πιστωτική ή απο γραφείο Ρωσία ή Λευκορρωσία.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Λευκορρωσία χτυπάς και μικρές γκόμενες 25 ετών και κάτω που Ρωσία είναι πολύ δύσκολο σα μπάρμπας.Ρωσία μέχρι 30 ετών να χτυπήσεις ενώ Λευκορρωσία παίζουν και μικρά αυτό είναι το πλεονέκτημα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Μ αρεσει που περιμενατε να σας βαλω εδω δημοσια αληθινα στοιχεία και ποσο μαλλον κρατικά εγγραφα.
Την αλλη φορα θα σας βαλω απο Ουγκάντα
Σκάσε ρε μαλακα , γαμημενο αρχιδι με περίοδο , λες και σου ζητήσαμε να βγάλεις τα κρατικά μυστικά στη φορά. Βγες ρε μπινε έξω και βγάλε σύντομο βίντεο που γράφεις σε χαρτί ζανουλης με όνομα τσεχικού δρόμου από πίσω. Παλιό μαλακα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Και ποιος σου λεει εσενα ρε κοντόπιθαρε οτι εχω ελληνικη υπηκοοτητα?
Ο πουτσαρας δεν ξερει που είναι τα μελενια του θα ψαρωσει εμένα.
Πάντως στα δικα σου πολυ παπατζα πετας τυπε για τα σλαβικα μερη και δεν ισχυουν.
Τον αλλον τον πήρες στο λαιμο σου.
Δε θα γίνεις Έλληνας ποτε , Αλβανέ ,Αλβανέ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Από την εμπειρία μου το καλύτερο είναι να πας τις Σλάβες σε σλαβικές χώρες έστω και σε γειτονικές π.χ. πας τη Λευκορρωσίδα Κίεβο,την Πολωνέζα Πράγα κτλ.
Οχι οτι θα τρελαθεί η Λευκορρωσίδα με το Κίεβο ή η Πολωνέζα με την Πράγα ή η Ουκρανέζα με την Κρακοβία μια από τα ίδια με τη χώρα τους θα τους φανεί στο πιο αναβαθμισμένο aλλά είναι εντάξει για vfm.
Διάλεξε καλύτερους προορισμούς, όχι σε μέρη που θα τους φανούν οικεία. Για Πολωνέζες είναι εύκολα Δαλματία λόγω ΕΕ. Οι Ουκρανέζες της Πολωνίας σε τι καθεστώς είναι; Μπορούν να μετακινηθούν εύκολα εντός ΕΕ και να πάνε Δαλματία; Λευκορρωσίδες έχουν διέξοδο εκτός της χώρας τους σε κάνα ουδέτερο κράτος; Το Κίεβο το ξεχνάς για κάμποσα χρόνια.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Διάλεξε καλύτερους προορισμούς, όχι σε μέρη που θα τους φανούν οικεία. Για Πολωνέζες είναι εύκολα Δαλματία λόγω ΕΕ. Οι Ουκρανέζες της Πολωνίας σε τι καθεστώς είναι; Μπορούν να μετακινηθούν εύκολα εντός ΕΕ και να πάνε Δαλματία; Λευκορρωσίδες έχουν διέξοδο εκτός της χώρας τους σε κάνα ουδέτερο κράτος; Το Κίεβο το ξεχνάς για κάμποσα χρόνια.

Οι Ουκρανέζες είναι free stylers,κινούνται παντού άνετα και αρμέγουν πούτσους.Οι Λευκορρωσίδες δε βγαίνουν εύκολα εκτός Πολωνίας εκτός αν ταξιδέψουν πιο ανατολικά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Οι Ουκρανέζες είναι free stylers,κινούνται παντού άνετα και αρμέγουν πούτσους.Οι Λευκορρωσίδες δε βγαίνουν εύκολα εκτός Πολωνίας εκτός αν ταξιδέψουν πιο ανατολικά.
Η άποψή μου είναι ότι αν δεν θες να ξεφύγεις από το πρώην μπλοκ, θα πρέπει να τις πηγαίνεις όλες αυτές σε μέρη με διαφορετική κουλτούρα πχ Βαλτική, Ουγγαρία, Βαλκάνια. Βαλκάνια είναι καλά για όλες τις εποχές. Και τις βαλτικές εκτός βαλτικής βέβαια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Η άποψή μου είναι ότι αν δεν θες να ξεφύγεις από το πρώην μπλοκ, θα πρέπει να τις πηγαίνεις όλες αυτές σε μέρη με διαφορετική κουλτούρα πχ Βαλτική, Ουγγαρία, Βαλκάνια. Βαλκάνια είναι καλά για όλες τις εποχές. Και τις βαλτικές εκτός βαλτικής βέβαια.
Πριν δέκα σελίδες τον έβριζες και τον έλεγες άρρωστο και τώρα τον βοηθάς τύπε ;

Εγώ καλοπροαίρετος είμαι δεν θέλω να σας δω να σφάζετε ο ένας τον άλλο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Πριν δέκα σελίδες τον έβριζες και τον έλεγες άρρωστο και τώρα τον βοηθάς τύπε ;

Εγώ καλοπροαίρετος είμαι δεν θέλω να σας δω να σφάζετε ο ένας τον άλλο
Μαν, δεν είμαι μπούλερ του Kman όπως ο Νίο. Του τη λέω σε συγκεκριμμένα σημεία και κάποια στιγμή βάζω τελεία.
Αυτή τη φορά ήταν γιατί πήγε να κάνει μια πονηριά. Αμφισβήτησα την αξιοπιστία του κι επειδή έχει ένα θέμα με την αρχηγία, πήγε να πάρει το πάνω χέρι με την αναμέτρηση και με κάλεσε δύο φορές να ποστάρω γκόμενες κλπ από Γαλλία, ενώ ξέρει ότι δεν θα το έκανα. Κι έτσι θα έδινε την εντύπωση ότι νίκησε. Κι αντέδρασα ώστε να του δείξω ότι δεν είσαι αρχηγός για αυτό και για αυτό, κοπρολαγνίας συμπεριλαμβανομένης. Τράβηξε όμως πολύ γιατί πέσαν οι δικηγόροι να κάνουν damage control. Είναι η τρίτη φορά που το εξηγώ.

Δεν του κρατάω καμμιά αιώνια κακία, είναι αυτός που είναι, η συζήτηση προχωράει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Μωρη ξεσκιμενη και χυμενη καποτα δεν ειμαι στη τσεχια τώρα,οταν θα παω θα σου βγαλω τη πουτσα μου και θα σου πω ενα να μου πάρεις τσιμπουκι και στριφτό κιολας να ακουμπα μάγουλο...
Αιντε γαμημενη λινάτσα.
Νόμιζα ότι έδειχνες συνομιλίες σε κάτι τσεχες……λογικά ήταν κάπου αλλου

Σε κατουράμε δε βρέχει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056

Βασικά τις Πολωνέζες όπου και να τις πας δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.Είτε Τουρκία είτε Μονακό για αυτές το ίδιο είναι.
Οι Ρωσίδες πάλι έχουν ευαίσθητες κεραίες στο θέμα πολυτέλεια,πιάνουν απολύτως τις διαφορές.Οι Ουκρανέζες είναι στο κουτοπόνηρο,κάνουν οτι καταλαβαίνουν αλλά τελικά την Τουρκιά θα γουστάρουν,είναι σαν πόλος έλξης.
Πρακτικά δηλαδή μόνο για Ρωσίδες έχει νόημα ο πολυτελής προορισμός,τα πεντάστερα,τα κυριλέ ετσιατόρια και σε κάποιο βαθμό και για Λευκορρωσίδες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Και οι ρωσιδες που εχουν γεμισει τον τοπο τι ειναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χεστηκα ρε

Οι Ρωσίδες δεν ταξιδεύουν καθόλου εύκολα.Τις έχουν βγάλει την Παναγία με τις βίζες με τον πόλεμο.Μόνο Ντουμπάι,Τουρκία,Αίγυπτο και Σερβία,Μαυροβούνιο ταξιδεύουν χωρίς βίζα.Οι Ουκρανέζες είναι ελεύθερα πουλιά πάνε όπου τις τραβάει η καρδιά τους και οι σπόνσορες.
Οπότε το να προσφέρεις ταξίδι σε Ρωσίδα είναι τεράστια υπόθεση ενώ για Ουκρανέζα είναι μια από τα ίδια,δεν της εξάπτει το ενδιαφέρον.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Μαν, δεν είμαι μπούλερ του Kman όπως ο Νίο. Του τη λέω σε συγκεκριμμένα σημεία και κάποια στιγμή βάζω τελεία.
Αυτή τη φορά ήταν γιατί πήγε να κάνει μια πονηριά. Αμφισβήτησα την αξιοπιστία του κι επειδή έχει ένα θέμα με την αρχηγία, πήγε να πάρει το πάνω χέρι με την αναμέτρηση και με κάλεσε δύο φορές να ποστάρω γκόμενες κλπ από Γαλλία, ενώ ξέρει ότι δεν θα το έκανα. Κι έτσι θα έδινε την εντύπωση ότι νίκησε. Κι αντέδρασα ώστε να του δείξω ότι δεν είσαι αρχηγός για αυτό και για αυτό, κοπρολαγνίας συμπεριλαμβανομένης. Τράβηξε όμως πολύ γιατί πέσαν οι δικηγόροι να κάνουν damage control. Είναι η τρίτη φορά που το εξηγώ.

Δεν του κρατάω καμμιά αιώνια κακία, είναι αυτός που είναι, η συζήτηση προχωράει.

Τι πονηριά?Εδώ το θέμα δεν είναι ο ένας και ο άλλος αλλά τα μουνολίβαδα.Μιλάμε και αναλύουμε τα μουνολίβαδα,τις δυνατότητες,γενικώς το πεδίο.Δεν έχουν σημασία τα άτομα που ενδιατρίβουν στο πεδίο αλλά το πεδίο καθεαυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom