athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
εγω προσωπικα προτιμω τον αρχικο Βανταμα των 3-4 πρωτων μπανΑφού είπε ρε μαν δεν ήθελε να ανεβάσει αληθινά στοιχεία (και καλά κάνει)
*Ο Luka Doncic είναι
εγω προσωπικα προτιμω τον αρχικο Βανταμα των 3-4 πρωτων μπανΑφού είπε ρε μαν δεν ήθελε να ανεβάσει αληθινά στοιχεία (και καλά κάνει)
*Ο Luka Doncic είναι
Μ αρεσει που περιμενατε να σας βαλω εδω δημοσια αληθινα στοιχεία και ποσο μαλλον κρατικά εγγραφα.
Την αλλη φορα θα σας βαλω απο Ουγκάντα
Ετοιμάζω τώρα έφοδο Πολωνία,Λευκορρωσία.Για να δούμε τι παίζει στα μυστήρια της χώρας του Λουκασένκο.
Μόνος μου ρε μαλακα ναι μόνος μου τα κάνωΠηραμε πακιστανους για τα ντελιβερι ρε μλκ, εσυ ακομα Ελληνες εχεις να ανοιγουν τους λακους ρε ναυαγιο;
Θα πιάσεις τα αρχίδια σου αρχηγέ αλλά πήγαινεΕτοιμάζω τώρα έφοδο Πολωνία,Λευκορρωσία.Για να δούμε τι παίζει στα μυστήρια της χώρας του Λουκασένκο.
Δηλ 90κιλα η γκομενα πουχεις η Νυχου, θεωρείται ΑΔΎΝΑΤΗ?????Οχι ρε μλκ επεσες 130 κιλα εξω, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, χοντρες δεν αντεχει ουτε το ματι μου, αρχιδι.
Μόνος μου ρε μαλακα ναι μόνος μου τα κάνω
Τεμαχισμός καύση πακέτο
Η αποκόμισα φέρετρο χαντ μενιντ κακός ακριβείας
ποιότητα ΝΑΙ ΠΙΟΤΗΤΑ για ΜΙΑ ΖΩΉ (Αιωνία)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα πιάσεις τα αρχίδια σου αρχηγέ αλλά πήγαινε
Καμένη γη
Feedback από δύο περσινή εξόρμηση
Τζάπα φασαρία αλλά για μας από τον καναπέ θαναι καλάΘα κάνεις το 17ωρο που έλεγες;
Θα κάνεις το 17ωρο που έλεγες;
Τι εννοείς με νούμερα οι άλλοι πήγαν για να δώσουν κι αυτοί, αλλά δεν βρήκαν ληπτριεςΕχω ήδη έτοιμα κοννέ από ηλεκτρονικό καμάκι αλλά θα βρω σίγουρα και επι του εδάφους.Οι Λευκορρωσίδες ανταποκρίνονται εντυπωσιακά στην προσφορά σπόνσορινγκ.
Παλιά που έγραφα ας μερικές μου σώθηκε η εντύπωση ότι το μπρεστ είναι το λβιβ της μπελαρουςΜάλλον.Η θα αράξω μια μέρα Μπρεστ αν είναι πολύ κουραστικό.
Τι εννοείς με νούμερα οι άλλοι πήγαν για να δώσουν κι αυτοί, αλλά δεν βρήκαν ληπτριες
Αν έχεις λύση εισαγωγής ειδικά από ρωσική επαρχία μην το σκέφτεσαιΕχω έτοιμες φάσεις,ήδη το έδαφος είναι προειλημένο αφού έχουν ήδη εισπράξει λεφτά.Αλλά πιστεύω οτι επί του εδάφους θα είναι ακόμα καλύτερα αλλιώς θα στραφώ Ρωσία οριστικά.Ενδιαφέρονται να έρθουν και Ρωσίδες.
Τι εννοείς με νούμερα οι άλλοι πήγαν για να δώσουν κι αυτοί, αλλά δεν βρήκαν ληπτριες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλιά που έγραφα ας μερικές μου σώθηκε η εντύπωση ότι το μπρεστ είναι το λβιβ της μπελαρους
Πολλές φοιτήτριες και κάποιος ρομαντισμός
Τουλάχιστον ίντερνετικα
Θα άξιζε ίσως μια διήμερη παραμονή εξερεύνηση
Μινσκ θα είναι μια αλλά Κίεβο πόσα τόσα κι άλλα τόσα και ζαφτρα κλπ κλπ
Αν και σου είπα προπερσυ σχεδόν 0 γράψαν δύο, όχι ένας σε 10ημερο
Ηληκια στα 48 και 50 αμφανθσμοι λεπτοί με καλό ντύσιμο και αερα
Ναι αλλά έχει πολλές φοιτήτριεςΤο Μπρεστ είναι πάρα πολύ μικρό,καμία σχέση με το Λβωφ.Ο κεντρικός δρόμος μια κλανιά είναι σε σχέση με Λβωφ,βλέπεις ελάχιστες γκόμενες.Εχουν όμως καλή διάθεση.Ισως Γκρόντνο να είναι καλύτερο πιο μεγάλη πόλη.
Αν έχεις λύση εισαγωγής ειδικά από ρωσική επαρχία μην το σκέφτεσαι
Στείλε τα εισητηρια δεύτερη μέρα, αν δεις όπως προβλέπω ότι το κλίμα Μινσκ είναι υπομςτριο
Εγώ προσωπικά μόνο ρωσσια επαρχία υπολογίζω ότι έχει ακόμα καλή φάση vfm Δηλ νεραες μουναρες και πρόθυμες
Γλώσσα δεν μ απασχολεί συνεννοοθμαι στα βασικά άνετα στα ρωσσικα
Λογικά πρώτα βλέπεις κλίμα από μπελαρουςΑπό ρωσική επαρχία φέρνεις χαλαρά.Με την υπερταχεία 5 ώρες είναι το Μόσχα-Μινσκ.Το αεροπορικό με Belavia κοστίζει 60 ευρώ.Μπορείς όμως να το αγοράσεις μόνο Λευκορρωσία ή Ρωσία,δε δέχεται ευρωπαική Mastercard ή βίζα.
Μάλλον σε πολλάΠήγε να ψωνίσει μπάφο στο campus και σκόνταψε σε κάνα μαύρο παλούκι;
Γιατι κανεται μπόουλινγκ στον κλωντμας εχεις ζαλισει τα αρχιδια ..
μετα απο καθε μπαν ερχεσαι και με μια διαφορετικη προσωπικοτητα ρε μαλακα
κρατα μια φανταστικη μεν-συνεχεια εδω δε την ιδια