midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.656
Μάλλον είναι φτηνά τα 20ε στην φυλήςΤους έχει έτοιμο το προξενιο η μαμα
Η ίδια ξεπέτα στοιχίζει 60 με 100 στην Ευρώπη οπότε είναι ένα κίνητρο
Μάλλον είναι φτηνά τα 20ε στην φυλήςΤους έχει έτοιμο το προξενιο η μαμα
Γιατί ρε μάγκα ; Δε μπορεί το παιδί να σπούδασε εκεί ;Την επόμενη φορά που θα googlάρεις "άδεια παραμονής Τσεχία "πρόσεξε αυτή να μην ανήκει σε φοιτητή
Eκεί δηλαδή που λέει ANO STUDENT(ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΑΙ), αν είσαι εργαζόμενος από Ελλάδα πρέπει απλά να αναγράφει ΕU
Έχουν περάσει πολλοί φαντασιόπληκτοι από δω μέσα, αλλά το να μην αλλάζεις το Google translate από σλοβάκικα σε τσέχικα ή να μας ανεβάζεις την πρώτη άδεια παραμονής που βρήκες,το λες και προσβολή στα τιτανοτεράστια τρολ που έχουν περάσει από το Forum..
Είσαι υπερβολικός ρε μαν .
Οκ Νίκαια ίσως θα μπορούσε να πάει , αλλα θα έκανε υπέρβαση οικονομικά, αλλα Μονακό αποκλείεται.
Επίσης και να το έκανε αυτό στο Μονακό, σιγά τα αυγά , όλα τα Παππουδια έχουν μουναρες Ρωσίδες εκει, και ο αρχηγός θέλει να κάνει εντύπωση όχι να είναι ένας από τον σωρό
Η κλελια είναι ένα ξύλο για κρεμάστραΚαι δε μας λες τύπε.
Γαμας κάνα μουνακι; Κάναν κωλο γαμας ; Καμία αλητεία παίζει με τις ελλεηνιδες;
Τι επίπεδο ; Ανδριολατου και έτσι η Χρυσουλα από καλαμαρια;
Μεγαλυτερο red flag ειναι μια 35ρα με παιδι ή μια 35ρα χωρις παιδι?Θα σου πω εμένα τι με ενοχλεί..
Καποιες γυναίκες που σκανε στη ζωή σου με παιδί,ενώ εσύ δεν έχεις και παριστάνουν ότι είμαστε το ίδιο
Την υποκρισία κάποιων αντρών που δε λένε ότι γνωρίζοντας μια γυναίκα με παιδί,θα προτιμούσαν την ίδια γυναίκα χωρίς παιδί..
Όντως,απόψεις είναι αυτές και παίζει ρόλο και η μάνα,το παιδί και πως σκάνε στη ζωή σου
Αυτό που λέω πάντα σε φίλους ,είναι πως δεν είναι όλες οι χωρισμένες με παιδί τίποτα τρελές..
Πριν φυγω από Γερμανία είχα νταραβερια με μια με παιδί, τοπ σε όλα,που ο άντρας της είχε σκοτωθεί με μηχανή.
Απλά αφού υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή με γυναίκες χωρίς παιδί,δεν βρίσκω λόγο να κάνω τη ζωή μου περίπλοκη..
Μην μας φάει κάνα πουτσο στο τσιμπουκι κατά λάθος μόνοΩραία παρέα είμαστε εδω
Να είχανε και ένα μουνακι μαύρο σαμ καλιακούδα να γαμησουμε κ θα ήμασταν ακομη πιο ωραία
Ιλλυρικα ΒΣε ποια γλώσσα τους μιλας; Αλβανικά ;
Το όνειρο μου να σοδομισω μια τέτοια βρομιάρα ενώ φοράει φανέλα του ΠΑΟΚΗ κλελια είναι ένα ξύλο για κρεμάστρα
Προτιμώ Νυχου από Κορδελιό με κωλαρα κ πλατινε μαλλί
Μη τα λες αυτά ,αλλα 37αρα χωρίς παιδί ,Ιταλίδα και μοντέλο στο μιλανο να ήταν είναιΜεγαλυτερο red flag ειναι μια 35ρα με παιδι ή μια 35ρα χωρις παιδι?
Ναι
λουκά τον λένε τον ζαν;
Πουτανα δεν μας πειραζει τοσο... Πολυ ψυχοπαθης μην ειναι μονοΜη τα λες αυτά ,αλλα 37αρα χωρίς παιδί ,Ιταλίδα και μοντέλο στο μιλανο να ήταν είναι
ΠΟΥΤΑΝΑ
Γιατί ρε μάγκα ; Δε μπορεί το παιδί να σπούδασε εκεί ;
Μεστός ο λόγος του και με καλή ορθογραφία , δείχνει να τα παίρνει τα γράμματα
Φίλε έγραψα κατά την άποψή μου και άρα με το πως είναι η δική μου κατάσταση. Είναι η χώρα μου και εδώ θέλω να μένω, από τη στιγμή που είχα την επιλογή να έχω τις υψηλές απολαβές και την εργασία σε εταιρεία του εξωτερικού που με καλύπτει σε όλα.Τι καλο έχει η Ελλάδα εκτός από καλό καιρό τον χειμώνα
Ολα σκατα είναι
Συμπεριφορά δημόσιες υπηρεσίες αγένεια νειπλουτισμις αμορφωσιά άσχημο αστικό περιβάλλον σκατα συγκοινωνίες ανομία ατυχήματα στους δρόμους γύφτικα και άλλα πολλά
Πως είναι η καλύτερη χώρα για βα ζεις? Όσον αφορά οικογενειακή ζωή είναι απλά εφιάλτης να μεγαλώνεις παιδιά μέσα σε ένα τρασ περιβάλλον.
Την ξέρω πολλά χρόνια από πατέρα κ μάνα επίσης μεριάΤο όνειρο μου να σοδομισω μια τέτοια βρομιάρα ενώ φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ
Η κούκλα φταίει που είναι 5γλωσηΛες να λέει αλήθεια και τζάμπα να το αποπήραμε το παιδί;
Άσε που μετά από τόσες Σλοβακες και Τσέχες που γάμησε,λογικό να μπερδέψει τις γλώσσες
Μεγαλυτερο red flag ειναι μια 35ρα με παιδι ή μια 35ρα χωρις παιδι?
Η Ελλάδα είναι χάλια εκτός από παραλίες και νησιά που έχει άπειραΡε Αρχηγέ, εσύ μπορεί να κουφαθηκες και με τη Βάρνα.
Το θέμα είναι τι ισχύει σύμφωνα με αυτό που γουστάρουν και αναδεικνύουν οι πολλοί.
Η Ελλάδα εχει μέρη που είναι παγκόσμιοι προορισμοί,ιστορικά μέρη χιλιάδων ετών και παραλίες που είναι στο Top 10 παγκοσμίως.
Ποια Μπούντβα και μαλακίες..
Μυρτος βρωμοθαλασσα για εναλλακτικόυς μλκες μόνοΤο θέμα ξέρεις ποιο είναι.
Ότι όλοι έχουμε το προσωπικό μας γούστο.
Όμως τις αξίες δεν τις καθορίζει πάντα το προσωπικό μας γούστο.
Όταν οι άλλοι βγάζουν τον Μύρτο συνεχώς top ten, δεν θα πάω εγώ να τους πω, ναι, αλλά δεν έχετε πάει Μπούντβα..
Είναι σαν να γυρνάνε οι άλλοι με τις μοντέλες και ο Άλεξ να πάει να τους πει,ναι, αλλά δεν έχετε γαμησει χοντρή..
Η Ελλάδα είναι χάλια εκτός από παραλίες και νησιά που έχει άπειρα
Όμως το 70% ζει σε αστικό περιβάλλον που κατά βάση για τον πεο
Λάθος γράψεΚι εγώ αυτά έλεγα,και μου'λεγες...για την αθηναϊκή ριβιέρα
(εκτος αν δεν τα'λεγες εσυ οποτε γραψε λάθος)
Μυρτος βρωμοθαλασσα για εναλλακτικόυς μλκες μόνο
Πήγα 2 φορές από ανάγκη και δεν ξαναπαω
Το μονο που αξίζει η θέα όταν κατεβαίνεις
Μονο ο Βλαδίμηρος θα μας σώσειΤι το βασανίζετε το θέμα
Κάποτε λέγαμε γαμαμε μόνο ανατολικά του οντερ !!!
Πλέον γαμαμε ανάμεσα στον τροπικό του Καρκίνου και τροπικό του Αιγόκερου