Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.890
- Πόντοι
- 2.306
λουκά τον λένε τον ζαν;
Προδόθηκε οτι είναι Βόσνιος.
Τέτοια γάτα έπρεπε να πάει για κατάσκοπος.Θα ξεγελούσε τις μυστικές υπηρεσίες για χρόνια.
λουκά τον λένε τον ζαν;
Και απλώς μαλάκας να έγραφες.......Προδόθηκε οτι είναι Βόσνιος.
Μου αρέσει που σου γράφει και "Φαε τη λουτσα και σου αρεσει" Πω ρε μλκα πραγματικά είναι ο τύπος "ανθρώπου" που απεχθάνομαι. Και παπάτζα και μετά να βρίσει κιόλαςΤην επόμενη φορά που θα googlάρεις "άδεια παραμονής Τσεχία "πρόσεξε αυτή να μην ανήκει σε φοιτητή
Eκεί δηλαδή που λέει ANO STUDENT(ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΑΙ), αν είσαι εργαζόμενος από Ελλάδα πρέπει απλά να αναγράφει ΕU
Έχουν περάσει πολλοί φαντασιόπληκτοι από δω μέσα, αλλά το να μην αλλάζεις το Google translate από σλοβάκικα σε τσέχικα ή να μας ανεβάζεις την πρώτη άδεια παραμονής που βρήκες,το λες και προσβολή στα τιτανοτεράστια τρολ που έχουν περάσει από το Forum..
Δεν συμφωνώΕντάξει, είπαμε αγαμιστάν, αλλά δε θα έπαιεναν όλοι οι 35 συν μια 32 άρα με παιδί.
Από δικούς μου φίλους πάντως τέτοιας ηλικίας, που έχουμε αναλύσει το μάνα με παιδί θέμα,θα της έριχναν κανά πούτσο και μακριά.
Τώρα τίποτα ΝΑΥΑΓΙΑ και απελπισμένοι, θα την΄έπαιρναν με παπά και με κουμπάρο..
Γερμανία πάντως,οι χωρισμένες με παιδί που δεν ήξεραν μέχρι που τις παίρνει, κατέληγαν να φάνε καμιά 10αριά διαφορετικούς πούτσους και παράτημα,
μέχρι να το καταλάβουν...
Ναι και η Φλώρινα εσκορτςΠαλιοτερα είχα ακούσει για Πτολεμαϊδα οτι βγαζει πουτανάκια.Δεν ξερω αν ισχύει
Τύρναβο ψηφίζω εγώΟ αρχηγός θα διαβάζει και θα τραβάει τις πουτσοτριχες του απ τα μπλε αρχιδια από μποσκολο καρλο βε Πράγα σπονσορετες να εκλιπαρούν για Βαλκάν πέος ξεπέσαμε σε τσολια από Γρεβενά αριδαια Πτολεμαίδα
Ολοι οι πολεμιοι του Αρχηγου μας, παπατζηδες ειναιΤην επόμενη φορά που θα googlάρεις "άδεια παραμονής Τσεχία "πρόσεξε αυτή να μην ανήκει σε φοιτητή
Eκεί δηλαδή που λέει ANO STUDENT(ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΑΙ), αν είσαι εργαζόμενος από Ελλάδα πρέπει απλά να αναγράφει ΕU
Έχουν περάσει πολλοί φαντασιόπληκτοι από δω μέσα, αλλά το να μην αλλάζεις το Google translate από σλοβάκικα σε τσέχικα ή να μας ανεβάζεις την πρώτη άδεια παραμονής που βρήκες,το λες και προσβολή στα τιτανοτεράστια τρολ που έχουν περάσει από το Forum..
Είναι σαν να κάνω εικόνα όλους τους πρώην μπάρμαν του μερσεντες εκτός ζαγκλαρα και μπιουκΔεν υπάρχει φυσιολογικός ρυθμός.
Ξέρω τύπους που όταν ήταν στη νύχτα .... 18-30 ... δεν προλάβαιναν να γαμάνε.
Μάζευαν 100 τηλέφωνα τη βραδιά.
Είχαν συγκαεί τα αρχίδια τους.
Όταν έφυγαν από νύχτα και τέλειωααν οι καβάτζες, λίγους μήνες μετά ...
με δουλειές ... ασφαλιστής ... κομπιουτεράς .... οδηγός .... ταρίφας ....
Δεν τους έκατσε ούτε ημίμπαζο σε μια δεκαετία.
Παντρεύτηκαν καράμπαζο στα 45 για να γλυτώσουν το τρελάδικο .
Δηλ. Το 80% στην Ελλάδα (και αλλού)Τα προξενια αποκλειονται. Μιλαμε να βγαλεις γκομενα μονος σου
Τωρα αν καποιος ειναι για τον πουτσο και του βρουν αλλη μια για τον πουτσο και τους παντρεψουν ουτε αυτο ειναι φυσιολογικο ανεξαρτητως ηλικιας
ΝαιΔεν είναι;
Eσένα άμα η αδερφή σου, σου έλεγε ότι γνώρισα έναν 30 χρονών παρθένο πως θα αντιδρούσες;
Θα είχε διαφορά αν είναι γιατρός ή όχι;
Γενημα θρεμα δηλαδή ΛωζανισαΠριν έναημα ήμουν Γενεύη λωζζανη και φλέρταραν μια εκεί
Φαίνονται εύκολες κ νομίζω ότι κανείς λάθος
Υγ ήταν κατάμαυρη όμως από Σενεγάλη
Δεν συμφωνώ
Επίσης μικρότερος που δεν ενδιέφερε ο γάμος είχα γνωρίσει μια πολύ αξιόλογη μουναρα τραπεζικό που είχε από νεανικό λάθος ένα συμπαθέστατο παιδάκι 4 ετων
Δεν θα ενοχλούσε αν αποφάσιζα να την πάρω αυτο
Η δέσμευσή και η Ελλάδα μ ενοχλούσε τότε κι όχι το παιδάκι
Υγ έχει σημασία κ πως είναι το παιδί από χαρακτήρα σε τέτοιες φάσεις
Πολλές φορές που τώρα μετά τα 40 έχω πόλους που ουζουν η παντρεύονται με γυναίκα με παιδί υπάρχουν προβλήματα από το παιδί ειδικά αν κάνουν κ δεύτερο μαζί της
Τεσπα απόψεις....
Το παίγνιο δηλ Βέρνη και Νοβοσθμπιρσκ είναι το ίδιο?Τελευταία φορά που κάνω κάτι τέτοιο, αλλά ρε μλκς ποιος κάθεται και κάνει κλώνους για να μου στείλει pm ότι γαμάω Ελβετίδες μόνο στον ύπνο μου
Λες και έγραψα ότι έχω penthouse στο Μανχάταν και είμαι ο παραγωγός της Τέιλορ Σγουίφτ κάνετε μερικοί
Screenshot από το κινητό, μηνυματάκι που βλέπετε 27.10 και γράφει ακριβώς αυτό που ισχυρίστηκα.
Ρε αφήστε τους κλώνους και το να ψοφήσει η γυναίκα του γείτονα.
Ποιες Ελβετίδες και ποιες Κονγκολέζες, το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο, απλά με κάποιες παραλλαγές.
Οι μαλάκες και τα ΝΑΥΑΓΙΑ, δε γαμάνε ούτε με αίτηση, ποτέ και πουθενά..
Ναι και έχω πάει και στα δύο.Το παίγνιο δηλ Βέρνη και Νοβοσθμπιρσκ είναι το ίδιο?
Τι καλο έχει η Ελλάδα εκτός από καλό καιρό τον χειμώναΗ Ελλάδα κατά την άποψή μου πάντα, είναι η καλύτερη χώρα για να ζει κάποιος ΑΝ έχει οικονομική άνεση (Οκ είναι και η χώρα μου στη τελική). Θα μου πεις χαίρω πολύ. Οκ, ίσως λέω κάτι το αυτονόητο αλλά από προσωπική εμπειρία, και στις 2 χώρες που έχω κατοικήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω κάποια στιγμή Ελλάδα. (Φυσικά όχι για να δουλεύω για 1000/1500/2000 ευρώ)
Και να τονίσω ότι αυτό είναι προσωπική άποψη!
Για 30 ετών παρθένο δε ξέρω, αλλά αν η κόρη που δεν έχω μου έφερνε γκόμενο και μου έλεγε ότι τον λένε Sultan Putsek θα της έλεγα καλά στέφαναΆτομο που νοιάζομαι,δε θα ήθελα να καταλήξει με προβληματικό άνθρωπο,κι ας ήταν αυτός και εκατομμυριούχος.
30 χρόνων παρθένος δεν είσαι για τίποτα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Για 30 ετών παρθένο δε ξέρω, αλλά αν η κόρη που δεν έχω μου έφερνε γκόμενο και μου έλεγε ότι τον λένε Sultan Putsek θα της έλεγα καλά στέφανα
Είναι ποπ απ με μπριζα η μπαταρία οπότε έχουν και πρόγραμμα ομιλίας σε 5 γλωσσεςΣτη δουλειά είμαι Ζαν Κλοντ και περιμένω να πάει 15:30 να σχολάσω
Οι Τσέχες φίλες σου εχουν ενσωματωμένη τρόμπα ή τις φουσκώνεις με το στόμα