Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (13 μέλη και 31 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.621
Πόντοι
3.656
Δεν συμφωνώ
Επίσης μικρότερος που δεν ενδιέφερε ο γάμος είχα γνωρίσει μια πολύ αξιόλογη μουναρα τραπεζικό που είχε από νεανικό λάθος ένα συμπαθέστατο παιδάκι 4 ετων
Ρε τύπε .... είσαι του 69 ... ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΛΑΘΟΣ το παιδί γαμώ το φελέκι μου ;;;

Έκανε ... λάθος και έκανε παιδί .... και μετά έκανε το "σωστό" να ψάχνει εκλεκτούς γαμιάδες ;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.621
Πόντοι
3.656
Θα σου πω εμένα τι με ενοχλεί..

Καποιες γυναίκες που σκανε στη ζωή σου με παιδί,ενώ εσύ δεν έχεις και παριστάνουν ότι είμαστε το ίδιο

Την υποκρισία κάποιων αντρών που δε λένε ότι γνωρίζοντας μια γυναίκα με παιδί,θα προτιμούσαν την ίδια γυναίκα χωρίς παιδί..
Ρε τύπε ... μιλάς για τους τελευταίους των ανδρών .
Τον απόπατο .
Τον κατιμά.

Πιο κάτω από τον πίκερ.

Δεν θέλω ούτε καλημέρα με τέτοια ναυάγια.
Δεν τους μιλάω καν .
Είχα γνωστούς ... που με κάλεσαν και σε .... γάμους .... φυσικά δεν πήγα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.684
Πόντοι
1.706
Τι πονηριά?Εδώ το θέμα δεν είναι ο ένας και ο άλλος αλλά τα μουνολίβαδα.Μιλάμε και αναλύουμε τα μουνολίβαδα,τις δυνατότητες,γενικώς το πεδίο.Δεν έχουν σημασία τα άτομα που ενδιατρίβουν στο πεδίο αλλά το πεδίο καθεαυτό.

Μας δουλεύεις διπλά, τύπε.

Πρώτον μου ζήτησες να ανεβάσω γκόμενες, κρασιά, κάτι από Γαλλία και σου είπα δεν ανεβάζω. Σαν να μη διάβασες το ποστ μου, έρχεσαι και ξαναζητάς τα ίδια και τότε σου απαντώ (ειρωνικά βέβαια) ότι είσαι νικητής και δεν θα σου πάρει κανένας τα σκήπτρα. Πώς εμπλέκεται η Γαλλία αφού το θέμα είναι τα σλαβικά μουνολίβαδα; Προφανώς ζητούσες προσωπική αναμέτρηση, πράγμα που έκανες παλιότερα και με τον Mindreader που συχνά τον τσίγκλαγες.

Δεύτερον εδώ μας λες ότι δεν έχουν σημασία τα άτομα, αλλά τα μουνολίβαδα, ενώ χρησιμοποιείς το νήμα για προσωπική επίδειξη σε προχωρημένο βαθμό.

Τώρα για την αρχηγία/αρχοντιά:
Αυτή (αν υπάρχει) δεν απειλείται από άτομα, μείνε ήσυχος, διότι καθένας παίζει το δικό του παιγνίδι και δεν μπορείς να συγκρίνεις τίποτα. Είναι ματαιότητα να αγχώνεσαι αν είσαι ανώτερος από κάποιον.

Τουναντίον απειλείται από τουλάχιστον τρία άλλα πράγματα.
Πρώτον, την κοπρολαγνεία, αν οι Πολωνέζες συναινούν από ανάγκη για να τα «βγάλουν πέρα» οικονομικά. Ένας άρχοντας εμπνέει αν έχει ηθικό ανάστημα.
Δεύτερον, το υπερβολικό άγχος. Αν δίνεις την εικόνα Βέγγου που τρέχει δεν εμπνέεις για αρχηγός.
Τρίτον, την αναζήτηση validation. Το να ποστάρεις ωραίες γυναίκες αρκεί και είναι ανεκτό λόγω της φύσης του site. Βλέπουμε πού τις κυκλοφοράς και φαίνεται τι κοστίζουν. Δεν χρειάζεται validation από αγνώστους με αποδείξεις εστιατορίων, χέρι να ακουμπάει μπούτι για να αποδείξει ερωτική επαφή, χύσια κλπ.

Δεν βγάζει αρχοντιά όλη αυτή η εικόνα. Βέβαια το ότι εσύ είσαι στη γύρα, ενώ άλλοι σε κοιτάζουν από τον καναπέ σε βάζει σε καλύτερη θέση σχετικά με αυτούς, αλλά μέχρι εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.722
Πόντοι
456
Σε ψάρωσε ο πουτσαράς.Η Τσεχία είναι στην ΕΕ,δε χρειάζεσαι άδεια παραμονής άμα προέρχεσαι από χώρα της ΕΕ.Αλλά πόνταρε στο οτι δεν έχεις μεταναστεύσει ποτέ σε ευρωπαική χώρα.

Βασικά πόνταρα ότι δεν έχει μεταναστεύσει ούτε από το παιδικό του δωμάτιο :2funny:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.722
Πόντοι
456
Ρε τύπε ... μιλάς για τους τελευταίους των ανδρών .
Τον απόπατο .
Τον κατιμά.

Πιο κάτω από τον πίκερ.

Δεν θέλω ούτε καλημέρα με τέτοια ναυάγια.
Δεν τους μιλάω καν .
Είχα γνωστούς ... που με κάλεσαν και σε .... γάμους .... φυσικά δεν πήγα.

Λάκη, δε θέλω να το πάρει κανείς προσωπικά, αλλά θα σου πω την γνώμη μου πάνω σε αυτό.

Άντρες που κάνουν σχέση με τέτοιες γυναίκες, συνήθως κάνουν γιατί δεν βρίσκουν άλλες.
Επίσης οι γυναίκες αυτές, αν δεν είχαν παιδί, τους συγκεκριμένους, ούτε θα γυρνούσαν να τους κοιτάξουν.
Είναι απλά ένα νταραβέρι με κύριο στοιχείο το συμβιβασμό και από τις δύο μεριές.

Έχω γαμήσει πολλές Γερμανίδες, που είχαν παιδί.
Οι κανόνες μου ήταν:
-Δεν διανυκτερεύω σε εσένα
-Δεν με γνωρίζεις στο παιδί
-Δε θέλω σχέση

Οι περισσότερες παρά την ξήγα, ήθελαν να το γυρίσουν σε σχέση.
Τις ξέκοψα και το γαμήσι.

Έχω άτομα στον περίγυρό μου, που έχουν παντρευτεί γυναίκες με παιδί/Α
Όταν τους ρώτησα αν είναι μαλάκες, μου έλεγαν ότι αν κάνεις dating μετά τα 35, όλο σε τέτοιες πέφτεις.

Η αλήθεια είναι ότι πέφτουν σε τέτοιες, γιατί οι άλλες χωρίς παιδιά τους έχουν στο κλάσιμο.
Επίσης αλήθεια είναι ότι στην κεντρική Ευρώπη, υπάρχει τρελός αριθμός γυναικών άνω των 30 που είναι ελεύθερες,άτεκνες και ψάχνουν εναγωνίως άντρες να κάνουν κάτι σοβαρό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.621
Πόντοι
3.656
Λάκη, δε θέλω να το πάρει κανείς προσωπικά, αλλά θα σου πω την γνώμη μου πάνω σε αυτό.

Άντρες που κάνουν σχέση με τέτοιες γυναίκες, συνήθως κάνουν γιατί δεν βρίσκουν άλλες.
Επίσης οι γυναίκες αυτές, αν δεν είχαν παιδί, τους συγκεκριμένους, ούτε θα γυρνούσαν να τους κοιτάξουν.
Είναι απλά ένα νταραβέρι με κύριο στοιχείο το συμβιβασμό και από τις δύο μεριές.

Έχω γαμήσει πολλές Γερμανίδες, που είχαν παιδί.
Οι κανόνες μου ήταν:
-Δεν διανυκτερεύω σε εσένα
-Δεν με γνωρίζεις στο παιδί
-Δε θέλω σχέση

Οι περισσότερες παρά την ξήγα, ήθελαν να το γυρίσουν σε σχέση.
Τις ξέκοψα και το γαμήσι.

Έχω άτομα στον περίγυρό μου, που έχουν παντρευτεί γυναίκες με παιδί/Α
Όταν τους ρώτησα αν είναι μαλάκες, μου έλεγαν ότι αν κάνεις dating μετά τα 35, όλο σε τέτοιες πέφτεις.

Η αλήθεια είναι ότι πέφτουν σε τέτοιες, γιατί οι άλλες χωρίς παιδιά τους έχουν στο κλάσιμο.
Επίσης αλήθεια είναι ότι στην κεντρική Ευρώπη, υπάρχει τρελός αριθμός γυναικών άνω των 30 που είναι ελεύθερες,άτεκνες και ψάχνουν εναγωνίως άντρες να κάνουν κάτι σοβαρό.

Η αλήθεια είναι ... ότι οι μπάκουροι .... ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ....
αυτές τους βρίσκουν , όπως οι αράχνες τις μύγες ....

Ομολογουμένως .... αυτοί οι μπάκουροι .... όταν ήταν ελεύθερες .... δεν υπήρχαν για αυτές ....
ήταν ανύπαρκτοι ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ .....
Νομίζουν ότι θα αποκτήσουν ύπαρξη . Ποτε δεν αποκτούν .

Αν είσαι ελεύθερος και δεν βρίσκεις ελεύθερες ... καλύτερα πίκερ ....
ή σαντ .......

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.466
Πόντοι
3.656
Το σεξοβλέμμα γεμάτο υποννοούμενα που ρίχνουν οι Πόλκες όταν προσεγγίζεις στο μπαρ.Είσαι σίγουρος οτι θα γαμήσεις.

Σε τέτοιο περιβάλλον με καυλιάρες δε μετράει ποια θα γαμήσεις τη συγκεκριμένη νύχτα αφού την επόμενη θα γαμήσεις τη διπλανή.

Κάποιο πρώην (πλέον) μέλος,μάλλον θα διαφωνεί :tooth:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.318
Πόντοι
1.056
Βασικά πόνταρα ότι δεν έχει μεταναστεύσει ούτε από το παιδικό του δωμάτιο :2funny:

Οντως βυθομέτρησες σωστά τη χαζομάρα.Εγώ θα του έλεγα κάτι πιο περίπλοκο που αν δεν μπορούσε να το απαντήσει θα τον έκανε πιο συμπαθή.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.318
Πόντοι
1.056
Φαντάζομαι τι καψώνια και γυμνάσια θα τους έκανε ο Β.Π. όταν δούλευε πόρτα στα μαγαζιά.Να προσπαθεί ο Ζαν να μπει και να τους έχει φλομώσει στις πίπες οτι γνωρίζει κόσμο κτλ.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.722
Πόντοι
456
Φαντάζομαι τι καψώνια και γυμνάσια θα τους έκανε ο Β.Π. όταν δούλευε πόρτα στα μαγαζιά.Να προσπαθεί ο Ζαν να μπει και να τους έχει φλομώσει στις πίπες οτι γνωρίζει κόσμο κτλ.

Α, όπου δούλεψα δεν είχαμε τύπους σαν το Ζαν.
Τα πιο αρχίδια που είχαμε ήταν οι γόνοι και μετά κάτι ανθυποσελέμπριτις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.318
Πόντοι
1.056
Μας δουλεύεις διπλά, τύπε.

Πρώτον μου ζήτησες να ανεβάσω γκόμενες, κρασιά, κάτι από Γαλλία και σου είπα δεν ανεβάζω. Σαν να μη διάβασες το ποστ μου, έρχεσαι και ξαναζητάς τα ίδια και τότε σου απαντώ (ειρωνικά βέβαια) ότι είσαι νικητής και δεν θα σου πάρει κανένας τα σκήπτρα. Πώς εμπλέκεται η Γαλλία αφού το θέμα είναι τα σλαβικά μουνολίβαδα; Προφανώς ζητούσες προσωπική αναμέτρηση, πράγμα που έκανες παλιότερα και με τον Mindreader που συχνά τον τσίγκλαγες.

Δεύτερον εδώ μας λες ότι δεν έχουν σημασία τα άτομα, αλλά τα μουνολίβαδα, ενώ χρησιμοποιείς το νήμα για προσωπική επίδειξη σε προχωρημένο βαθμό.

Τώρα για την αρχηγία/αρχοντιά:
Αυτή (αν υπάρχει) δεν απειλείται από άτομα, μείνε ήσυχος, διότι καθένας παίζει το δικό του παιγνίδι και δεν μπορείς να συγκρίνεις τίποτα. Είναι ματαιότητα να αγχώνεσαι αν είσαι ανώτερος από κάποιον.

Τουναντίον απειλείται από τουλάχιστον τρία άλλα πράγματα.
Πρώτον, την κοπρολαγνεία, αν οι Πολωνέζες συναινούν από ανάγκη για να τα «βγάλουν πέρα» οικονομικά. Ένας άρχοντας εμπνέει αν έχει ηθικό ανάστημα.
Δεύτερον, το υπερβολικό άγχος. Αν δίνεις την εικόνα Βέγγου που τρέχει δεν εμπνέεις για αρχηγός.
Τρίτον, την αναζήτηση validation. Το να ποστάρεις ωραίες γυναίκες αρκεί και είναι ανεκτό λόγω της φύσης του site. Βλέπουμε πού τις κυκλοφοράς και φαίνεται τι κοστίζουν. Δεν χρειάζεται validation από αγνώστους με αποδείξεις εστιατορίων, χέρι να ακουμπάει μπούτι για να αποδείξει ερωτική επαφή, χύσια κλπ.

Δεν βγάζει αρχοντιά όλη αυτή η εικόνα. Βέβαια το ότι εσύ είσαι στη γύρα, ενώ άλλοι σε κοιτάζουν από τον καναπέ σε βάζει σε καλύτερη θέση σχετικά με αυτούς, αλλά μέχρι εκεί.

Φυσικά δε θα ανέβαζες τίποτα αφού δεν έχεις τίποτα.Θα μπορούσες να δείξεις έναν τρίτο δρόμο να πεις εγώ δε χρειάζεται να πάω μουνολίβαδα,καλώ μουνάρες Ρωσίδες εις Παρισίους και Κυανή ακτή,κερνάω σαμπάνιες,μπορντώ και φουά γκρα και βγάζω τα καλύτερα γούστα.Εννοείται όμως οτι δεν είσαι σε αυτό το μήκος κύματος,για την ακρίβεια δεν το έχεις κάνει ούτε μία φορά.Ενώ εγώ αυτό ακριβώς θα έκανα.
Για αυτό σε ρώτησα αν έχεις να πεις κάτι χρήσιμο.Να προτείνεις κάποιο ρεστωράν,κάποιο κρασί κάποιο ξενοδοχείο,κάποιο φαί να αναλύσεις τα γούστα των Γαλλίδων κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.318
Πόντοι
1.056
Α, όπου δούλεψα δεν είχαμε τύπους σαν το Ζαν.
Τα πιο αρχίδια που είχαμε ήταν οι γόνοι και μετά κάτι ανθυποσελέμπριτις.

Για πες συμβουλές πώς πρέπει να είσαι ντυμένος και γενικά εμφανισιακά για να μη φας πόρτα?Τι προσέχουν οι πορτιέρηδες περισσότερο?
Υπάρχει περίπτωση να φάει γκόμενα πόρτα στην Ελλάδα?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.466
Πόντοι
3.656

Ειναι αυτές που τρώνε άλλη ψωλή κάθε Σαββατοβραδο;

Ή είναι σαν τις αντίστοιχες ελλεεινίδες;...Νυχτερίδες και αράχνες;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.668
Πόντοι
3.506
Ότι ψάχνουν , ψαχνουν

Το κατά ποσο αξίζουν αμφισβητώ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.621
Πόντοι
3.656
Υπάρχει περίπτωση να φάει γκόμενα πόρτα στην Ελλάδα?
Μία φορά είχα φάει πόρτα .... το 1999 ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ !!!!!!!

Ήμουν εγώ και 3 γνωστές μου γκόμενες από το πανεπιστήμιο .........
σε κωλομάγαζο στη γλυφάδα ............ (όχι παραλία .... ψηλά ... και αριστερά .... )

Οι γκόμενες πρέπει να πάθαν ψυχολογικά !!!!!!

Είπε ο πορτιέρης ότι ήταν γεμάτοι ........ στα αρχίδια μου αν ήταν ψέμματα ή όχι .....

Επειδή .... είχα βάλει την ιπποτική μου στολή ... πρότεινα μπαρ ξενοδοχείου .... δεν θέλαν ...
αποχαιρέτησα ... και πήγα και γάμησα μία "απλή" του γραφείου HELL .... μοίραζε και κάρτες ....
με 20.000 δρχ το βασικό πρόγραμμα ........

Μετά για πρωινό πήγα και έφαγα σουβλάκια στη βαρβάκειο ...........
ξύπνησα στις 15.00 την επόμενη ... και πήγα φωκίωνος ...........

belle epoque ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.466
Πόντοι
3.656

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
5.976
Πόντοι
1.346
Ξεροχύνω με τα κογιότς :2funny: παιδιά σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους, θα μπαίνω εδώ μέσα όταν δεν πάω καλά (ξέρετε που όσοι με παρακολουθείτε)....
Κάτι έγραψε ο Μίδας για μια τραπεζικό μουνάρα με παιδί κλπ από Λωζάνη. Ξέρω έναν τύπο, με γνώσεις Λυκείου (65-70) που πλέον είναι στον Άσσο. Γνώρισε τις καλές εποχές (επί ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ) ένα ελβετικό τραπεζικό μουνέτο όταν έκανε διακοπές στην Κρήτη. Τον πήρε στην πατρίδα της, αλλά ήθελε να την παντρευτεί. Και του βρήκε και δουλειά σαν οδηγό στο αεροδρόμιο για επιχειρηματίες κλπ...
Αυτός όμως δεν ήθελε δεσμεύσεις και γούσταρε να γυρνάει από εδώ κι από εκεί και τώρα κατάντησε χειρότερα κι από τους πακιστανούς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.318
Πόντοι
1.056
Μία φορά είχα φάει πόρτα .... το 1999 ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ !!!!!!!

Ήμουν εγώ και 3 γνωστές μου γκόμενες από το πανεπιστήμιο .........
σε κωλομάγαζο στη γλυφάδα ............ (όχι παραλία .... ψηλά ... και αριστερά .... )

Οι γκόμενες πρέπει να πάθαν ψυχολογικά !!!!!!

Είπε ο πορτιέρης ότι ήταν γεμάτοι ........ στα αρχίδια μου αν ήταν ψέμματα ή όχι .....

Επειδή .... είχα βάλει την ιπποτική μου στολή ... πρότεινα μπαρ ξενοδοχείου .... δεν θέλαν ...
αποχαιρέτησα ... και πήγα και γάμησα μία "απλή" του γραφείου HELL .... μοίραζε και κάρτες ....
με 20.000 δρχ το βασικό πρόγραμμα ........

Μετά για πρωινό πήγα και έφαγα σουβλάκια στη βαρβάκειο ...........
ξύπνησα στις 15.00 την επόμενη ... και πήγα φωκίωνος ...........

belle epoque ....

Εγώ παλιά ως νέος δεν έτρωγα ποτέ πόρτα.Δηλαδή και με πουκάμισα των 5 ευρώ να πήγαινα με άφηναν μέσα.
Τώρα άμα πάω χωρίς γκόμενα συνήθως πρέπει να έχω κλείσει τραπέζι για να με αφήσουν στα καλά μαγαζιά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.722
Πόντοι
456
Για πες συμβουλές πώς πρέπει να είσαι ντυμένος και γενικά εμφανισιακά για να μη φας πόρτα?Τι προσέχουν οι πορτιέρηδες περισσότερο?

Πέρα από τα βασικά που ξέρετε όλοι, την εκάστοτε γραμμή την τραβάει ο ιδιοκτήτης,αν έχει και κανάν μέτρ ή υπεύθυνο, τότε όλοι μαζί.
Επίσης κάθε μαγαζί είναι διαφορετικό.
Εγώ δούλευα μόνο για τα εξτραδάκια και για να γνωρίζω γκόμενες.
Και μια φορά που ένας ιδιοκτήτης ξανοίχτηκε πολύ και μας επισκέφτηκαν κάτι τύποι,
που οι δύο είναι γνωστοί μακαρίτες απο χρόνια, κούνησα το μαντήλι
και από Πειραϊκή Ακτή πήγα Κολωνάκι..

Υ.Γ. Εννοείται ότι μπορεί να φάει γκόμενα πόρτα στην Ελλάδα.
Άσχημη,χοντρή,μεθυσμένη,drugs,λάθος ρούχα, είναι μερικές περιπτώσεις.
Μιλάω για μαγαζιά που τα παίρνει να ξεσκαρτάρουν θαμώνες και για εποχές πριν το 2010

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.781
Πόντοι
216
Και οι ρωσιδες που εχουν γεμισει τον τοπο τι ειναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χεστηκα ρε
Καλά όλα αυτά αλλά πότε θα ανοίξεις νήμα για σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμό στην Αλβανία ρε τύπε; Γιατί ξηγιέσαι έτσι πούστικα; :confused:
Άδραξε έστω μια κάμερα και παιξ' το γιουτούμπερ :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom