Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Εσένα που σου την εχει βαρέσει οτι εισαι αρσενικο και οτι θα πηδησεις κολ γκιρλ που το πας?
Ως αβραμης κουρδιστη κιθαρα κλπ πρωην προφιλενια σου ειχες βγαλει ολη τη πουστενια σου.
Αλβανέ, θα πέσει η φάπα σύννεφο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Εγω πάντως κρακοβ που ειχα παει σε κατι παρακμιακα κοντά στην εβραικη συνοικια πηρα τ αρχιδια μου.
Στο μολ μετα τα ιδια.
Τώρα εσυ πως τα βλέπεις ολα ροδινα απορώ

Αμα πας σε παρακμιακά τι περιμένεις?Εδώ μιλάμε για τα κυριλέ μέρη με μουνάρες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Για να λέμε την αλήθεια Κρακωβία έχει πολλά έκτακτα ψωλάκια αλλά μουνάρες και υπερμουνάρες δε βλέπεις με τίποτα.Για αυτό το επίπεδο πρέπει να πας Πόζναν,Βαρσοβία ή να διασχίσεις το τσεχικό σύνορο.Με το που διασχίζεις το σύνορο στη Μοραβία αρχίζουν να ξεφυτρώνουν μουνάρες,είναι εντυπωσιακό.
Το ωραίο στις σλαβικές χώρες είναι που κυκλοφορούν οι κοπέλες με μπουτάκια,βυζάκια έξω και δεν ενοχλεί κανείς.Περνάς από το καφέ και βλέπεις άπειρες ποδάρες να συνωστίζονται.Οι Τσέχοι ειδικά στα αρχίδια τους,τους ενδιαφέρει περισσότερο να χτυπήσουν καμιά μπύρα.Οι Πολωνοί είναι πιο καυλιάρηδες,κάνουν καμιά κίνηση καμακώματος πού και πού.
Αυτό με το νυφοπάζαρο στην κεντρική πλατεία και τα κλαμπ και καφέ όλα στρατηγικά τοποθετημένα σε ένα,δύο δρόμους στο κέντρο είναι τεράστιο πλεονέκτημα Πολωνία.Από ουκρανικές πόλεις μόνο το Λβωφ έχει τέτοια δομή πολωνικής πόλης.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Το ίδιο παθαίνεις και όταν περνάς τα Τέμπη προς τα πάνω

Τα μεγάλα σοκ είναι όταν διαχίζεις τον Οντερ π.χ. από το Γκέρλιτς περνάς στο Ζγκόρζελετς που το χωρίζει μια γ΄έφυρα 20 μέτρων.Η διαφορά εμφάνισης Πολωνέζων,Γερμανίδων είναι εκπληκτική με το που διασχίζεις τη γέφυρα στα ανατολικά καυλώνεις.
Το ίδιο και όταν περνάς το τσεχοπολωνικό σύνορο π.χ. από το Czeszyn στο Cesky Tesin.Οι Τσέχες έχουν αυτό το μοντελικό,το αεράτο δεν το βλέπεις Πολωνία.Πολωνία οι Τσέχες θα θεωρούνταν θεόμουνα.Από Ουκρανία όταν διασχίζεις το σύνορο και βρίσκεσαι Przemysl αμέσως διαπιστώνεις πόσο παχύτερες είναι οι Πολωνέζες από τις Ουκρανέζες και πόσο πιο φορτώγκες σε βυζιά,κώλους.Επίσης η μέση Πολωνέζα έχει σαφώς πιο ξέκωλη εμφάνιση από τη μέση Ουκρανέζα.Πολωνία θα δεις πάρα πολλά βυζιά,μισοκώλικα σορτσάκια κτλ.Ειδικά άμα οι Πολωνέζες κυκλοφορούν με γκόμενο και δε φοβούνται βλέπεις ποδάρες,καυτά σορτσάκια,κολλάν,κολλητά δερμάτινα παντελόνια,cameltoes κτλ,πολύ τυχεροί οι Πολωνοί.Ουκρανία άμα δεις γκόμενα ντυμένη έτσι είναι πουτάνα κατά τεκμήριο.
Οι Τσέχες έχουν πιο απλό λουκ αλλά ραφιναρισμένο,βάζει η άλλη ένα τοπάκι και ένα απλό κολλητό τζιν ή ένα φορεματάκι και σε έχει στείλει.Δεν έχουν αυτό το περίτεχνο,φτηνό,βαρύ βλάχικο,σλάβικο,σέξυ πληθωρικό που έχουν οι Πολωνέζες.

Τι αντικρύζεις όταν έρχεσαι γερμανικό κόσμο από το Ost.

Εδώ τι βλέπει ο Πολωνός ερχόμενος Ζγκόρζελετς με το τρένο.Ρομαντική νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Τι βλέπεις Πολωνία στο κλαμπ της πόλης των 30 χιλιάδων.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Μερικές γκόμενες τις γάμησα ενώ η κόρη τους κοιμόταν δίπλα ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι.Με αγοράκια δεν παίζει αυτό,να προσπαθεί η μαμά να πάρει πίπα κάνω απο τα σκεπάσματα και να ανησυχεί μην καταλάβει τίποτα ο μικρός.
μου έχει τύχει αυτό με νορβηγιδα τουριστρια απ το Τρομσο η οποία έχει αγοράκι αλλά ήταν ακόμη πολυ μικρό κ κοιμόταν παραδίπλα ενώ εκείνη ξεσκιζοταν στο διπλό.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Α μάλιστα, δεν ήταν για φωτογραφική αναμέτρηση για να φανεί ότι έχεις καλύτερες γκόμενες πουτανέτες, λάθος θα κατάλαβα. :2funny:

Κοίτα μουνάρες Ρωσίδες δεν καλώ, ούτε άλλες σλάβες, διότι βολεύομαι με δυτικές προς το παρόν, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον. Τα ξενοδοχεία, ρεστωράν, κρασιά είναι αστειότητες, δεν τα θεωρώ καν γούστα. Είμαι όντως σε άλλο μήκος κύματος και σκέφτομαι κάθε φορά το επόμενο challenge.

Έχω αρκετές περιπέτειες στο ενεργητικό μου κι είμαι ευχαριστημένος. Από τζιπάκι με σωφέρ να δω τα 10 διαμερίσματά μου στην Καγιένη :grin: , σωματοφύλακες, ελικόπτερα, συναντήσεις με διάσημα πρόσωπα, παρουσίες σε γυρίσματα ταινιών ... μέχρι και φωτογράφιση με έναν τοπικό μαχαραγιά στην Ινδία. Όλα στημένα για τις γκόμενες βέβαια. Καθένας με τα γούστα του.
Ρε καλογερε, off topic αλλα εσυ που ξερεις τα γαλλικα για να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εκανα μαλακια.
το 2018 με ειχε προσλαβει μια γαλλικη εταιρεια με συμβολαιο contractor. Μετα απο 4 μηνες φαληρησε και για τους 4 μηνες δεν πηρα σεντ. Μαλιστα ηταν και ενας αλλος Ελληνας στην εταιρεια, τον ειχα τηλ. και μου ειπε πως καμια φορα αργουν αλλα παντα πληρωνουν:confused:
Τοτε ειχαν παρει ενα project στο Ιραν και με τα sanctions οντως δεν μπορεσαν να τους πληρωσουν οι Ιρανοι και χρεωκοπησαν. Απο οτι ξερω οσοι ειχαν γαλλικα συμβολαια πληρωθηκαν, οι υπολοιποι που ειμασταν contractors πηραμε ενα αρχιδι
Μιλαμε για πανω απο 20κ το πιστολι που εφαγα. Υπηρχε περιπτωση να τα διεκδικησω?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Κοίτα μουνάρες Ρωσίδες δεν καλώ, ούτε άλλες σλάβες, διότι βολεύομαι με δυτικές προς το παρόν, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον. Τα ξενοδοχεία, ρεστωράν, κρασιά είναι αστειότητες, δεν τα θεωρώ καν γούστα. Είμαι όντως σε άλλο μήκος κύματος

Δηλαδή οι δικές σου γκόμενες δεν πίνουν κρασιά και σαμπάνιες?Πίνουν μόνο πορτοκαλάδα ή τις κερνάς τίποτα σκληρά μαλτ από τη βινοθήκη?
Τα πεντάστερα τα απαξιώνεις αφού προφανώς τις καλείς στο ιδιωτικό σου σκάφος.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Εγω παντα σε μικρότερες πόλεις εκανα φασεις παρα σε μεγαλες.
Δεν θα ξεχασω το ζακοπανε οπου καθε φορα που πηγαινα φόρτωνα για σχεση,εγω ακολουθω αλλη μεθοδο δεν το παω σπονσοριλικι αλλα σχεση η φάση.
Ποτε δεν πληρώνω αμύθητα ποσα μονο κερασμα φαγητου ποτου και πολλες φορες με κερναγαν κιόλας.
Εδω η σλοβακα που τα ειχα μου ειχε πει ελα μεινε στο πατρικο μου στη ζιλινα για όσο βρεις δουλειά.
Οι σλοβακοι λιγο εθνικιστες βεβαια δεν θελουν ξένους ειναι πιο κλειστοί,ειδα τους γονεις της λίγο περίεργα.
Επισης παλιότερα δεν θα ξεχασω που πηγαινα κοσιτσε και τελικα ποτε δεν πηγα γιατι τσεπωσα μια 25αρα σλοβακα και κατεβηκα στη τρναβα εκει που εμενε,ακολουθησα το μουνι αλλα δεν έκατσε δεν με ήθελαν οι γονεις.
Γενικα Σλοβακία εχω φαω ρατσισμό και τσεχια αλλα σε μικρότερο βαθμο.
Πολωνια ειναι αλλιως πιο οπενμαιντ απλα ειναι πιο πηδηχτες,τα ειχα με μια απο το νοβι ταργκ για 2 εβδομαδες και εμαθα οτι ειχε γκόμενο.
Νοβι ταργκ αυτη η πολη ειναι λες και βγαζει ολες τις πηδηχτουλες.
Είναι η γαμημενη η μοίρα του Αλβανού . Καμία εθνικότητα δεν τους θέλει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Είναι η γαμημενη η μοίρα του Αλβανού . Καμία εθνικότητα δεν τους θέλει

Εκεί θα το έπαιζε Βόσνιος Λούκα.Θα αναρωτιούνταν οι Σλοβάκοι μήπως τα τηγάνια έχουν άλλο σχήμα στη Βοσνία.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Εκεί θα το έπαιζε Βόσνιος Λούκα.Θα αναρωτιούνταν οι Σλοβάκοι μήπως τα τηγάνια έχουν άλλο σχήμα στη Βοσνία.
Όπου δεις Αλβανό στο εξωτερικό λέει ότι είναι Έλληνας η Ιταλός (πιο σπάνια )

Και λέω σε όλους τους φίλους μου μετά θα τον αναγνωρίσετε από τα αυτιά και το κεφάλι

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Όπου δεις Αλβανό στο εξωτερικό λέει ότι είναι Έλληνας η Ιταλός (πιο σπάνια )

Και λέω σε όλους τους φίλους μου μετά θα τον αναγνωρίσετε από τα αυτιά και το κεφάλι

Έχω πάει με Γερμανίδα σε καφέ που δεν ήταν ελληνικό, απλά αρκετό προσωπικό ήταν "Έλληνες"
και είχαν και μερικά είδη καφέ που πίνεις μόνο Ελλάδα.
Μπαίνω μέσα, αρχίζω τις χαιρετούρες στα ελληνικά, σκάει και ο σερβιτόρος να μας πάρει παραγγελία,
τα λέω όλα στα ελληνικά και μου λέει η Γερμανίδα στα γερμανικά:¨ Όλοι Έλληνες είναι εδώ;" και
στα καπάκια κοιταζόμαστε με τον συμπατριώτη σερβιτόρο από το Ελ Μπασάν και γελάμε διακριτικά..:tooth:

Από τέτοιες μαλακίες, εκεί που μου ανεβαίνει η πίεση είναι να μου πει κανένας τουρκος/άλα
δήθεν στο φιλικό ότι είμαστε ίδιος λαός,ίδια μουσική, απλά άλλη θρησκεία.
Γαμώ το μωχαμέτι σας και τους λόφους με το ρύζι που είμαστε ίδιοι..

Ή καμιά δυτική που να καταλάβω ότι χρησιμοποιεί τον όρο Südländer συμπεριλαμβανοντας τουρκία ή μαγκρεμπ,
ενώ ο όρος είναι ξεκάθαρος.

Ή να μου συστηθεί καμία σκοπιανή/ός σαν "είμαι από τη Μακεδονία".
Αλλά όταν υπάρχουν Έλληνες τσιμπουκολεβιέδες που τους θεωρούν Μακεδόνες,
τι μου φταίνε οι σκοπιανοί..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Κρακωβία τη νύχτα.Τι συναντάει κανείς κυκλοφορώντας για ένα πεντάλεπτο στην κεντρική πλατεία.Μουνάκια πανντού.Και Πόζναν,Βρότσλαβ το ίδιο είναι αλλά με ακόμα πιο εμφανίσιμες γκόμενες.

lWhUoo.png

BQkDHA.png

WWN9Cj.png

hMfUmd.png

GZH7Ci.png

7kTCDp.png

RMeXJC.png

5bEruk.png

LTCLSw.png

v3I0hi.png

xRf9nO.png

ofezC6.png

GLAPgn.png

Fbi2Ef.png

Wn5LKs.png

Ουκρανάκια στην Κρακοβία.Ο Ελληνας δύσκολα τις ξεχωρίζει εμφανισιακά από τις Πόλκες εκτός αν προσέξει το διαφορετικό μακιγιάζ και οτι είναι λεπτότερες.

COQ0sy.png

Κλασικές βλάχες Πολωνέζες από το χωριό με τα χαρακτηριστικά φαρδιά σορτς.Γενικά το ΠΣΚ η Κρακωβία μαζεύει πολύ κόσμο από χωριά και μικρές πόλεις που έρχονται να διασκεδάσουν.

nCKd4z.png

OB5QkI.png

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Χαλαρώστε. αλβανοί είναι τα καλύτερα παιδιά τύποι :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Δηλαδή οι δικές σου γκόμενες δεν πίνουν κρασιά και σαμπάνιες?Πίνουν μόνο πορτοκαλάδα ή τις κερνάς τίποτα σκληρά μαλτ από τη βινοθήκη?
Τα πεντάστερα τα απαξιώνεις αφού προφανώς τις καλείς στο ιδιωτικό σου σκάφος.

Ήρεμα Αρχηγέ, άσε τον κόσμο να γράφει τις ιστορίες του, γιατί στο τέλος θα μείνουμε τρεις και ο κούκος εδώ μέσα :grin:

Μου έστειλαν στο inbox ότι καλόγερος κάτι ανέφερε για μπάτλερ και ελικόπτερα και ότι ο Λουκάς έγραψε για "αμφα γκατέ της Πολωνίας":2funny::2funny::2funny:
Αμφά γκατέ ρε μαλάκα, τα καλύτερα χάνω μου φαίνεται..:2funny::2funny::2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Ήρεμα Αρχηγέ, άσε τον κόσμο να γράφει τις ιστορίες του, γιατί στο τέλος θα μείνουμε τρεις και ο κούκος εδώ μέσα :grin:

Μου έστειλαν στο inbox ότι καλόγερος κάτι ανέφερε για μπάτλερ και ελικόπτερα και ότι ο Λουκάς έγραψε για "αμφα γκατέ της Πολωνίας":2funny::2funny::2funny:
Αμφά γκατέ ρε μαλάκα, τα καλύτερα χάνω μου φαίνεται..:2funny::2funny::2funny:

Προφανώς ο καλόγερος έχει επηρρεαστεί από το τραγούδι του συγχωρεμένου.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Για μενα οι πολωνες ειναι λυση αναγκης εφόσον η ουκρανια εχει κλείσει.
Γενικα η μεση ουκρανη ειναι ανωτερη απο τη μεση πολωνη και γενικα επειδή ξξερω την Ουκρανία με το κουτάλι θα μπορουσα να πω μερη και τροπους να φορτώσει κανεις και χωρις να σκαει μια περιουσία οπως ο βαλκανιος και εσυ.
Εσεις οι δυο μοστραρεται το χρημα και οχι την προσωπικότητα,αυτο ισως το κανετε επιτηδες γνωρίζοντας οτι ο ελλην εν ελλαδι δεν μπορεί να δαπανησει ολα αυτα αρα δεν μπορει να παει αρα εμεις μοστρα και οι αλλοι ακολουθουν.
Εγω όμως μπορω να πω και ότι και ο ελλην που παίρνει 800 ευρω μπορει να παει στα σλαβικα μερη και να ρηξει και γκόμενα χωρις πολλα.
Ανετα μια στιγμη θα βγαλω προϋπολογισμό πως με 1000 -1500 ευρω να πας ταξιδι 10 ημερες και να πηδησεις κιολας μην πω να βρεις κοπέλα για σχέση αν κάτσει.
Εγώ ενδιαφέρομαι. Επειδή τα οικονομικά μου τώρα δεν είναι και στα καλύτερά τους, όσο μικρότερη η δαπάνη τόσο το καλύτερο. Αυτό το τελευταίο επίσης με ενδιαφέρει πολύ. Μια μουνάρα Ουκρανή για σχέση και γιατί όχι και γάμο που να μην έχει απαιτήσεις.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Αγγλία παίρνουν σίγουρα σημαντική βοήθεια μέχρι και κρατικά σπίτια

@Kalogero ισχύει όντως αυτό το νούμερο για Γαλλία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως και το 2% της Τουρκίας
Ναι, ισχύει. Τα παιδιά εκτός γάμου και pacs (σύμφωνο συμβίωσης) είναι γύρω στο 60% ακούω. Προφανώς τα στατιστικά το δείχνουν με περισσότερη ακρίβεια. Βασικά είναι περισσότερο στους γαλλικής καταγωγής, αλλά ο μουσουλμανικός πληθυσμός επηρεάζει το αποτέλεσμα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.008
Πόντοι
2.606
ειχαμε τις σκυλομανες και τις γατομανες τωρα πηγαμε παρακατω :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Κλασική δομή πολωνικού κλαμπ.Λοκάρεις στόχους στην πίστα και χώνεσαι ή αράζεις στο μπαρ δίπλα στις γκόμενες που παραγγέλνουν.Μετά το χορό τραβάς τη γκόμενα στις πολυθρόνες για πιο ενδμύχιες συζητήσεις και μπαλαμούτι.Το θέμα είναι να εντοπίσεις τις καυλιάρες που γουστάρουν one night stands.Στη χιερότερη αρκείσαι σε φιλιά και χούφτους στην καλύτερη φορτώνεις.

tqnGIF.png

GHdxPI.png

HapEBc.png

JR1hbK.png

ynxr7e.png

uGa1Hx.png

dJfHGs.png

Κλασικός Αράπης με το καουμπόικο καπέλο καραδοκεί.

3MkitS.png

vMSlj2.png

Dw69tM.png

Γκόμενες μπαινοβγαίνουν συνέχεια υπάρχει συνεχής ροή.Οι στόχοι δεν τελειώνουν ποτέ.
zVZwHg.png

YNzkQ9.png

XBykEw.png

fZZSf9.png

Συχνά οι Πολωνέζες άμα πιουν καυλώνουν με τις φίλες τους και αρχίζουν λεσβιακά.
GDgRDf.png

C6X4ku.png

Γενικά στο μπαρ έχεις το πλεονέκτημα οτι η μουσική δεν είναι πολύ δυνατή και μπορείς να καμακώσεις άνετα.Συν δυνατότητα κεράσματος.

x0Tw9r.png

DNT6uV.png

Κλασικά πολυθρόνες ολόγυρα για χαμούρεμα,χούφτο μπαλαμούτι.Αμα είσαι τολμηρός παίζει και δαχτύλιασμα ενώ οι φίλες κάθονται ολόγυρα με τις μπουτάρες και χαμογελάνε.
FS2dck.png

yHjlIT.png

Ελλάδα άμα υπήρχαν τέτοια μαγαζιά με τις γκόμενες να καμακώνονται ελευθέρως και να χαμουρεύονται με τον ένα και τον άλλο θα έβγαιναν περίστροφα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom