Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Το κράτος τις πριμοδοτεί, αλλά αργά ή γρήγορα,δεν την παλεύουν μόνες τους.
Άσε που το κόστος δύση έχει ανέβει και αν μεγαλώνουν παιδιά μόνες
και χωρίς γονείς από πίσω, τρέχουν και δεν προλαβαίνουν...
Βρίσκουν έναν μπετά η κάναν Πακιστανό να σιγοντάρει και το μουνι τους γίνεται σαν τη Σαχαρα μετά

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Θα συμφωνήσω με καουμπόι , το σύστημα τις κάνει να έχουν αποθρασυνθεί. Έχω πολλές γνωστές που λένε θα κάνω εξωσωματική και θα κάνω παιδί χωρίς άντρα αφού είναι όλοι άχρηστοι. Θα πληρώνω εγώ για τα μπασταρδια τους

Τέλος πάντων όλα σχετικά είναι , παίζει ρόλο και η εθνικότητα , αλλα από άτομα που ξέρω εγώ , βλέπω μεγαλύτερη ανωριμότητα στις γυναίκες παρά στους άντρες

Αυτές οι γνωστές σου με την εξωσωματική, που για αυτές όλοι οι άντρες είναι άχρηστοι, μήπως σου θυμίζουν κάποιο μέλος εδώ μέσα;:2funny:
Mακ γκάου είναι κάτι τέτοιες, ξέρω και εγώ...ΝΑΥΑΓΙΑ...

Όταν κατεβαίνω Ελλάδα, πίνω καφέ ακόμη και με φίλους/ες από το δημοτικό..
Αν συγκρίνω το γυναικείο line up μου σε επίπεδα ατομικής ευτυχίας, εκπλήρωσης στόχων, ισορροπίας και το line up των αντρών,που κάποιοι ακόμη πίνουν μπάφους γιατί είναι από τη φύση οπότε δεν κάνει κακό :2funny:
οι άντρες είναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες...
Επίσης οι παντρεμένες φίλες μου έχουν πάρει καλύτερους άντρες από τις γυναίκες που παντρεύτηκαν οι φίλοι μου..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Βρίσκουν έναν μπετά η κάναν Πακιστανό να σιγοντάρει και το μουνι τους γίνεται σαν τη Σαχαρα μετά

Αυτές που λέω, μουσλίμι,μαύρος ή ναυάγιο δεν παίζουν σαν επιλογή..
Οι περισσότερες μου λένε ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια, αλλά αν δεν κάτσει, δε θα κάνουν απεγνωσμένα πράγματα.
Αυτό είναι και το σωστό..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Αν δεν σε ενδιαφερει να παντρευτεις μια χαρα ειναι και αυτες που εχουν παιδι
Μην σας πω και καλυτερα γιατι δεν εχουν το αγχος να γινουν μανουλες. Ατεκνες απο τελη 20's σου ζητανε να ξεκαθαρισεις απο τους πρωτους μηνες τι θελεις απο αυτες. Αλλες λενε αμεσα οτι θελουν παιδι. Περαν το τι λενε, αιθανεσαι και ενα διαρκες αγχος. Εγω δεν θελω ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε γαμους.
Εκεινες που εχουν παιδια, περνανε παλιπαιδισμο, ζουν δευτερα late teens, δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβεστερα. Πουτσα και βολτες θελουν και πραγματικα το χαιρονται και εσυ εισαι ξεγνοιαστος
Στην παρουσα φαση που ειμαι θελω να περναω ξεγνοιαστα με μουνια
Μακαρι να ημουν 22 και να εβγαινα με 19 χρονη που ειναι στο μουνι της ολα, αλλα δυστυχως δεν ειμαι
Τωρα ή αγχωμενη ελευθερη ή σταρχιδιστου ζωντοχηρα εχω να επιλεξω
Βεβαια και η ζωντοχηρα καποια στιγμη θα αρχισει να κανει ονειρα, αλλα τουλαχιστον αργει περισσοτερο να ερθει αυτη η στιγμη
Μεγάλη πλάνη.

Η ζωντοχήρα, θέλει να σε παντρευτεί , πριν σε γνωρίσει .
Να ξοδέψεις λεφτά για τα παιδιά της, για να τρώει για πάρτη της αυτά που δίνει ο πρώην .

Γουστάρει να είσαι μεγαλύτερος . Αν έχεις και προβλήματα υγείας, ακόμη καλύτερα.
Αν χαιρετήσεις στα 4 χρόνια και 1 μέρα .... θα γλεντήσει ό,τι έχεις με τα παιδιά της.

Θέλει να σε κάνει να την παντρευτείς όσο γίνεται γρηγορότερα και να ζήσεις 4 χρόνια και 1 μέρα.

Επίσης προτιμά ηλίθιους άσχημους άχρηστους ξεδοντιάρηδες κουρελήδες.
Είναι απίθανο να βρουν άλλη. Ποιά να τους κοιτάξει ;
Οπότε πιο σίγουρος, ότι θα κάτσει μαζί της 4 χρόνα και μία μέρα ... μετά το γάμο .

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Φυσικά δε θα ανέβαζες τίποτα αφού δεν έχεις τίποτα.Θα μπορούσες να δείξεις έναν τρίτο δρόμο να πεις εγώ δε χρειάζεται να πάω μουνολίβαδα,καλώ μουνάρες Ρωσίδες εις Παρισίους και Κυανή ακτή,κερνάω σαμπάνιες,μπορντώ και φουά γκρα και βγάζω τα καλύτερα γούστα.Εννοείται όμως οτι δεν είσαι σε αυτό το μήκος κύματος,για την ακρίβεια δεν το έχεις κάνει ούτε μία φορά.Ενώ εγώ αυτό ακριβώς θα έκανα.
Για αυτό σε ρώτησα αν έχεις να πεις κάτι χρήσιμο.Να προτείνεις κάποιο ρεστωράν,κάποιο κρασί κάποιο ξενοδοχείο,κάποιο φαί να αναλύσεις τα γούστα των Γαλλίδων κτλ.
Α μάλιστα, δεν ήταν για φωτογραφική αναμέτρηση για να φανεί ότι έχεις καλύτερες γκόμενες πουτανέτες, λάθος θα κατάλαβα. :2funny:

Κοίτα μουνάρες Ρωσίδες δεν καλώ, ούτε άλλες σλάβες, διότι βολεύομαι με δυτικές προς το παρόν, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον. Τα ξενοδοχεία, ρεστωράν, κρασιά είναι αστειότητες, δεν τα θεωρώ καν γούστα. Είμαι όντως σε άλλο μήκος κύματος και σκέφτομαι κάθε φορά το επόμενο challenge.

Έχω αρκετές περιπέτειες στο ενεργητικό μου κι είμαι ευχαριστημένος. Από τζιπάκι με σωφέρ να δω τα 10 διαμερίσματά μου στην Καγιένη :grin: , σωματοφύλακες, ελικόπτερα, συναντήσεις με διάσημα πρόσωπα, παρουσίες σε γυρίσματα ταινιών ... μέχρι και φωτογράφιση με έναν τοπικό μαχαραγιά στην Ινδία. Όλα στημένα για τις γκόμενες βέβαια. Καθένας με τα γούστα του.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Μεγάλη πλάνη.

Η ζωντοχήρα, θέλει να σε παντρευτεί , πριν σε γνωρίσει .
Να ξοδέψεις λεφτά για τα παιδιά της, για να τρώει για πάρτη της αυτά που δίνει ο πρώην .

Γουστάρει να είσαι μεγαλύτερος . Αν έχεις και προβλήματα υγείας, ακόμη καλύτερα.
Αν χαιρετήσεις στα 4 χρόνια και 1 μέρα .... θα γλεντήσει ό,τι έχεις με τα παιδιά της.

Θέλει να σε κάνει να την παντρευτείς όσο γίνεται γρηγορότερα και να ζήσεις 4 χρόνια και 1 μέρα.

Επίσης προτιμά ηλίθιους άσχημους άχρηστους ξεδοντιάρηδες κουρελήδες.
Είναι απίθανο να βρουν άλλη. Ποιά να τους κοιτάξει ;
Οπότε πιο σίγουρος, ότι θα κάτσει μαζί της 4 χρόνα και μία μέρα ... μετά το γάμο .
Μιας και με έχει στη λίστα, γιατί 4 χρόνια και μια μέρα ; Νόμος μητσοτακη για κληρονομιές ;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Μιας και με έχει στη λίστα, γιατί 4 χρόνια και μια μέρα ; Νόμος μητσοτακη για κληρονομιές ;

Kαι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω Λάκαρο να μην την πατήσουμε σαν χθεσινοί με τις μπουρούχες:rockon:

Στα 4 χρόνια παρά μία μέρα τις δίνουμε πούλο;:think:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Kαι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω Λάκαρο να μην την πατήσουμε σαν χθεσινοί με τις μπουρούχες:rockon:

Στα 4 χρόνια παρά μία μέρα τις δίνουμε πούλο;:think:
Οικογενειακό δίκαιο τυπάρα .... κολλητούς δικηγόρους δεν έχεις ;;;

Αραιά και που ... τα λέμε και αυτά ....

Αν και τελευταία από τους κολλητούς δικηγόρους .... ακούω για μια λουλουδού και μια στρίπερ ....
που σπίτωσε ο καθένας ... και τις έκοψαν ... από τη δουλειά ....

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
Δύση έχουν πολλά πλεονεκτήματα οι γυναίκες βασικά το κράτος τις πριμοδοτεί.Οπότε οι άντρες φαίνονται ψιλοάχρηστοι μπροστά τους.Η άλλη δυο παιδιά να κάνει μπορεί να λείψει 8 χρόνια από τη δουλειά και να πληρώνεται.Σλαβικές χώρες είναι άγρια τα πράγματα,δεν υπάρχει κρατική πρόνοια και χωρίς άντρα και στήριξη οι γκόμενες είναι χαμένες από χέρι βάζουν τα δυνατά τους να είναι ελκυστικές να κάνουν καλή πίπα να μαγειρεύουν κτλ.

Είναι αλήθεια ο παρακάτω χάρτης; 62% των παιδιών στη Γαλλία γεννιούνται εκτός γάμου;

3k0e2f0ahh1b1.jpg

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96

Για αυτό ο σωστός ο παίκτης κανονίζει να ρευστοποιήσει όλη την περιουσία του και να τη μετατρέψει σε annuity. Η γκόμενα που έχει δίπλα του να έχει συμφέρον να ζήσει όσο το δυνατό περισσότερο και όχι να τα τινάξει όσο το δυνατό νωρίτερα

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Οικογενειακό δίκαιο τυπάρα .... κολλητούς δικηγόρους δεν έχεις ;;;

Αραιά και που ... τα λέμε και αυτά ....

Αν και τελευταία από τους κολλητούς δικηγόρους .... ακούω για μια λουλουδού και μια στρίπερ ....
που σπίτωσε ο καθένας ... και τις έκοψαν ... από τη δουλειά ....

Εντάξει, άλλοι δικηγόροι σπιτώνουν χοντρές.................και δεν τις κόβουν.........από τα πιτόγυρα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Είναι αλήθεια ο παρακάτω χάρτης; 62% των παιδιών στη Γαλλία γεννιούνται εκτός γάμου;

3k0e2f0ahh1b1.jpg

Μήπως εννοεί και ζευγάρια που δεν έχουν παντρευτεί αλλά είναι μαζί;
Παίζουν αρκετοί που ξεδηλώνονται από την εκκλησία, δεν παντρεύονται ούτε με πολιτικό γάμο,δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους,κ.λ.π.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
Μήπως εννοεί και ζευγάρια που δεν έχουν παντρευτεί αλλά είναι μαζί;
Παίζουν αρκετοί που ξεδηλώνονται από την εκκλησία, δεν παντρεύονται ούτε με πολιτικό γάμο,δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους,κ.λ.π.

Όπως και να έχει το νούμερο φαίνεται θεοπάλαβο. Και είναι και σε πολλές άλλες χώρες. Μήπως δεν παντρεύονται επίτηδες για να παίρνει η γυναίκα επιδόματα single mother?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Με τις κουλτούρες των λαών όπως τις ... ξέρουμε και βλέπουμε .... συμβαδίζει πάντως.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Όπως και να έχει το νούμερο φαίνεται θεοπάλαβο. Και είναι και σε πολλές άλλες χώρες. Μήπως δεν παντρεύονται επίτηδες για να παίρνει η γυναίκα επιδόματα single mother?

Τα νούμερα όντως φαίνονται θεοπάλαβα..
Σε κάποιες χώρες ξέρω οτι παντρεύονται και το ζευγάρι έχει φοροελαφρύνσεις.
Αυτό με τα επιδόματα δεν το έχω ακούσει.

Σύμφωνα με μια έρευνα,πάνω από τις μισές Ευρωπαίες σε παραγωγική ηλικία θα είναι το 2040 άτεκνες

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
Τα νούμερα όντως φαίνονται θεοπάλαβα..
Σε κάποιες χώρες ξέρω οτι παντρεύονται και το ζευγάρι έχει φοροελαφρύνσεις.
Αυτό με τα επιδόματα δεν το έχω ακούσει.

Αγγλία παίρνουν σίγουρα σημαντική βοήθεια μέχρι και κρατικά σπίτια

@Kalogero ισχύει όντως αυτό το νούμερο για Γαλλία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τις κουλτούρες των λαών όπως τις ... ξέρουμε και βλέπουμε .... συμβαδίζει πάντως.

Όπως και το 2% της Τουρκίας

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Αγγλία παίρνουν σίγουρα σημαντική βοήθεια μέχρι και κρατικά σπίτια
Και Γερμανία παίρνουν, αλλά όχι σε φάση να "κρύβουν" τον άντρα για να τα παίρνουν

@Kalogero ισχύει όντως αυτό το νούμερο για Γαλλία;

Δε ρωτάς μια και τον Ζαν Κλοντ μιας και τον έχω κάνει ignore, να μας πει αν ισχύει το νούμερο για Τσεχία;

:boff::boff::boff:

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Ή να της πεις ήρθα να δοκιμάσω την καταπληκτική σας κουζίνα..

Sylt έχεις πάει;
Όλες αυτές οι παραλίες που λες Βαλτική,κ.λ.π. είναι απλά μέρη που συναντάει η θάλασσα την ξηρά.
Καμία σχέση με αυτό που ξέρουμε εμείς σαν παραλία.
Ούτε το νερό,ούτε τα χρώματα..

Απλά αυτό έχουν οι άνθρωποι εκεί πάνω και ξέρουν σαν παραλία
Πάντως εγώ αυτό που ακούω να θέλουν πιο πολύ σχεδόν όλες οι σλάβες, εχει να κάνει με χώρες/μέρη στη ΝΑ Ασία.
Και ναι οκ, παραλίες σαν τις ελληνικές δύσκολα θα βρεις αλλού. Και θαλασσινά/ψάρια επίσης. Αλλά δεν βλέπω να καταλαβαίνει η μέση σλάβα τη διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό λαυράκι/μυδι/χταποδι με αυτό που θα φάει στο Μπαλί ή στο Πουκέτ. Επίσης, πάρα πολλές ρωσίδες influencers, με τον πόλεμο έχουν σχεδόν μετακομίσει προς τα εκεί, δημιουργώντας μεγάλο τρεντ. Εκεί η ζωή είναι έντονη 12 μήνες.

Όσον αφορά στις τιμές, κι εκεί πάνε να ξεφύγουν τα πράγματα (όπως και εδώ σε prime season). Σε καλό club με διάσημο DJ, θες κανα 2χιλιάρο το βράδυ μινιμουμ, για ένα καλό σποτ με καλά ποτα κλπ.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Α μάλιστα, δεν ήταν για φωτογραφική αναμέτρηση για να φανεί ότι έχεις καλύτερες γκόμενες πουτανέτες, λάθος θα κατάλαβα. :2funny:

Κοίτα μουνάρες Ρωσίδες δεν καλώ, ούτε άλλες σλάβες, διότι βολεύομαι με δυτικές προς το παρόν, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον. Τα ξενοδοχεία, ρεστωράν, κρασιά είναι αστειότητες, δεν τα θεωρώ καν γούστα. Είμαι όντως σε άλλο μήκος κύματος και σκέφτομαι κάθε φορά το επόμενο challenge.

Έχω αρκετές περιπέτειες στο ενεργητικό μου κι είμαι ευχαριστημένος. Από τζιπάκι με σωφέρ να δω τα 10 διαμερίσματά μου στην Καγιένη :grin: , σωματοφύλακες, ελικόπτερα, συναντήσεις με διάσημα πρόσωπα, παρουσίες σε γυρίσματα ταινιών ... μέχρι και φωτογράφιση με έναν τοπικό μαχαραγιά στην Ινδία. Όλα στημένα για τις γκόμενες βέβαια. Καθένας με τα γούστα του.
Άλλο επιπεδο... θα μας τρελάνεις ρε μαλάκα...
Αυτές που νομίζεις ότι μεντοράρεις... αν τους λες τέτοια πράγματα (ακόμα και αν τα κάνεις) θα σε περνάνε για τον πιοχαζούλη ηλικιωμένο στον κόσμο.
:headbang::headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom