Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ναι,αλλά έχουμε φλωρέψει οι βόρειοι λιγάκι..

Ο Χάρης γουστάρει προορισμούς που πέφτει γαμησι και.....ξυλο:knuppel::stretcher:
Ξέρει τι κάνει

Για να σε εκτιμήσει η γυναίκα πρέπει να τη γαμας ΚΑΙ να τη δέρνεις

Εκτός αν είσαι κακός και εννοείς κάτι μπουφλες που έτρωγε ο ίδιος

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
θεσαλονικη γνωρισα κατι θειες που δουλευαν στον δρομο και πιασαμε κουβεντα.
μετα απο 2 μηνες με ειδαν και με θυμονταν ακομα ανετα τις γαμουσα γιατι εδειξα
το χρημα αλλα η μια επιδει ηταν παντρεμενη ενω ηθελε καταλαβα φοβατε και εκανα πισω.
αν επεμενα ομως σιγουρα θα την εσκιζα και θα της εδινα και κανα χιλιαρικο για να τρελαθει!
μετανιοσε που της ειπα παμε για σουβλακι διπλα και δεν ηρθε μου ειπε την επομενη
σε ειδα εκει και ετρεχαν τα σαλια μου αλλα ντραπηκα να ερθω.μετα μου ειπε με περνει ο αντρας μου
με περιμενει,αλλα νομιζω ισος κανας γκομενος και δεν εχει αντρα φοβηθηκε γιατι ειδε τι προθεσεις.εχω.
ημουν παντα ακριβα ντυμενος,με 6000 μετρητα που ειδε στο γραφειο της οταν μιλουσαμε και ειπα εχω
ναυτιλιακη εταιρια ουκρανια και ηρθα να αγορασω σπιτι στην εγνατεια.θα της ελεγα μετα ψεματα οτι το λουξ
διαμερισμα που εμενα το αγορασα σθν 1000 ευροο δωρο αυτην 10 μερασ θα την εσκιζα..
στην ελλαδα μπορω να εχω πιο μεγαλη επιτυχια απο την ουκρανια.στην ελλαδα οι προσφορες μου πιανουν
ενω οι χαζοουκρανες θελουν να μου τα παρουν χωρις να δωσουν!
Ειναι εκεινες που προσπαθουν να σε ψησουν για ινστιτουτα αισθητικης?
Τι θεραπεια σου προτειναν?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο δημητράκης δεν έχεσε ποτέ τη Λίζα απλώς επόρδισε στη μάπα της.
Μη δεις αποχετευτικο σύστημα εσύ αμέσως να πεταχτείς.
Για ξανά ποσταρε εκείνη την τύπισσα με την κ@υραδα στο στόμα απ τα παλιά.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Μη δεις αποχετευτικο σύστημα εσύ αμέσως να πεταχτείς.
Για ξανά ποσταρε εκείνη την τύπισσα με την κ@υραδα στο στόμα απ τα παλιά.
Κουραδα στο στομα και να μην ξερασει, μαλλον προκειται για ανωμαλαρα που γουσταρει
Δεν ειναι η μονη

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα
Εσυ τυπε βαλκανιε αδικήθηκες.. λάθος επάγγελμα διάλεξες, έπρεπε να γίνεις δικηγόρος. Τι εννοω; ο'τι μ@λακια κ' αν κάνει ο Κμν τον δικαιολογεις -και τον βγάζεις πανω-πανω λάδι, ενώ τον δημητακη με την πρώτη μ@λακια τον στέλνεις στην πυρρά. Δεν πάει έτσι όμως.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Έχει και γιο ο Δημητράκης; :dunno:

Με την ιδια ουγγαρέζα ή βρήκε να κρεμπεδιάσει κι άλλη;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Την κόρη με ρωσιδα ενω τον γιο με ελληνιδα.Ξανθος βγήκε ο γιος ομως η κόρη κοκκινομάλλα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο δημητράκης δεν έχεσε ποτέ τη Λίζα απλώς επόρδισε στη μάπα της.
Έτσι κ σπάσει ο διαβ.. το πόδι του και συναντηθήτε για συνεργασία εσύ κι αυτός εχετε να ρίξετε πολύ χεσιμ@ στις γκομενες τύφλα να 'χει ο αχόρταγος- θα βρωμίσει ο τόπος :cheesy:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πολωνός νέας κοπής.Παλιά δεν έβλεπες τέτοιους ούτε για πλάκα.

Τρελοπολωνέζες.Ενα από τα τρία πρα΄γματα που κουβαλάει στην τσέπη είναι κάλυμμα για τα βυζια΄.

Πολωνέζα με γούνα.Να δεις Ρωσίδα με τέτοια ένδυση κάτω από γούνα περίπου απίθανο.Γενικά Πολωνία παίζει πολύ λιγότερο γουναρικό σε σχέση με Ρωσία.

Πολωνικό χιούμορ.
-Αγαπάς τη δουλειά σου περισσότερο από εμένα.
-Τι?Πώς σου πέρασε από το μυαλό?
-Γιατί αυτός δε χαίρεται τόσο πολύ το βράδυ όσο το πρωί όταν πας στη δουλειά(δείχνοντας τον πούτσο του).

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πολωνέζες και μπριζόλες.Βλέπετε τη σέξυ σλαβική προφορά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Εγώ τον Σταλόνε τον αγαπάω, αλλά στα αρχίδια μας. Μόνο Κούλης και να πληρώνουμε ενοίκια ρε μουνιά!
Τυπάρα .... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ .... αλλά μπορείς να καταλάβεις
γιατί μειώνεται το ποσοστό ιδιοκατοίκησης των ελλήνων ;;;;;
Δεν ... ενηλικιώνονται κάθε χρόνο τόσοι ... έλληνες ... να φεύγουν από το πατρικό !!!
Επειδή ... ασχολούμαι λίγο με τον τομέα ....

ΕΛΛΗΝΕΣ .... ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ... και πάνε και νοικιάζουν ρημάδι ....
και τρώνε τα λεφτά του σπιτιού !!!
Συμπληρώνουν για βενζίνη ... αμάξι .... σούπερ μάρκετ .... ΘΕΡΜΑΝΣΗ ....
με τα λεφτά που πήραν από το μοναδικό τους σπίτι στο οποίο έμεναν !!!!!!

Κατανοητό είναι ... σεβαστό σίγουρα .... αλλά ΤΕΡΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.
Δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα .... και να κρατήσουν το σπίτι .
ΝΑΙ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΚΑΤΑ ΖΩΗ ... ΟΧΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ... ΚΡΥΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...
ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .... σκατά διατροφή ......

Αλλά έτσι κι αλλιώς αν φας ένα σπίτι για να συνεχίζεις τη ζωή ... όπως ήταν τον παλιό καλό καιρό ....
δεν θα είναι για πολύ η παράταση ! Πάλι θα πέσεις στα σκατά ... και θα είναι πιο ζόρικα !
Γιατί ... θα νοικιάζεις κι όλας !!!

Έτσι ... αφανίζουν τον ελληνισμό ........ χάνει και την περιουσία του.

Δεν θα μείνει τίποτε στο τέλος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Στον Woodman έχω κάνει διάφορες ερωτήσεις,μεταξύ των οποίων και για κάτι σκηνικά που στο casting
η άλλη δεν ήθελε στην αρχή να βγάλει καν το σουτιέν της και στο τέλος φαινόταν να την κατουρούσε..
Η απάντηση ήταν χυμός μήλου..
Σε αυτές ... που κάνει παύση το βίντεο πριν τις δείξει με το ...στόμα γεμάτο ...
Σε αυτές που δείχνει να κατουράει ;;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.315
Πόντοι
3.656
Εσυ τυπε βαλκανιε αδικήθηκες.. λάθος επάγγελμα διάλεξες, έπρεπε να γίνεις δικηγόρος. Τι εννοω; ο'τι μ@λακια κ' αν κάνει ο Κμν τον δικαιολογεις -και τον βγάζεις πανω-πανω λάδι, ενώ τον δημητακη με την πρώτη μ@λακια τον στέλνεις στην πυρρά. Δεν πάει έτσι όμως.
Εσύ πάλι θα μπορούσες χαλαρά να είσαι ο Ιαβέρης του Γιάννη Αίγιάννη κμαν .

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Διάσκεψη της Γιάλτας όταν αποφασίστηκε το μέλλον της Πολωνίας.Εννοείται οι Πολωνοί δεν ξεχνάνε τι έπαιξε όπως και δεν ξεχνάνε το 1939.

IYO9Rb.png

Κατά κάποιο τρόπο η Πολωνία αντηλλάγη με την Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Μιας και πιασατε το θεμα με τα ερωτικα βιτσια/ανωμαλιες πρεπει να τονιστει οτι αλλο scat και αλλο golden shower με την εννοια οτι το δευτερο ειναι νομιμως επιτρεπτο στις Ευρωπαικες τσοντες ενω το πρωτο οχι ...
Απο τους πρωτους διδαξαντες ο woodman με το θρυλικο pissandlove πριν αρκετα χρονια.
Στη Βραζιλια φυσικα επιτρεπονται και τα δυο ενω στην Αμερικη κανενα :grin:

ΥΓ. υπαρχει μυθικο μελος που το εκανε ιδιωτικα με αμερικανιδα πορνοσταρ και μου το εδειξε σε βιντεακι
Συνεχιστε
Νεράκι είναι το δεύτερο

Σε παραλία της αττικής να πας που μαζεύει πακιστανια στο κάνουν στο τζάμπα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Βλέπετε Κασελάκη.Του υπαγορεύουν στο ακουστικό όλα όσα λέει όπως κα΄νουν και με την Καμάλα.Ετσι ήταν ήτανε ο Ρούσβελτ και ο Τσώρτσιλ να τους υπαγορεύουν άλλοι στο ακουστικό τι θα πούνε?Ο Στάλιν θα τους έκανε μια χαψιά τότε άμα ήταν έτσι αλλά τώρα αυτό είναι το μοντέρνο.

Για αυτό λέμε οι σημερινοι΄ είναι για τον πούτσο,μπορείτε να τους γαμάτε χωρίς έλεος.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Πώς λένε οι Πολωνοί το δύο.Αρκετά απλά.

Εδώ οι σκύλοι στα πολωνικά.Κάπου 5 καταλήξεις.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456

Καλά ρε τύπε, εγώ όταν τον έκραζα για τα συστήματα τανάλια, τα πεσίματα στις γκαλερίες,τα instafuck,τις οικογενειακές ιστορίες,κ.λ.π.,κ.λ.π.
εσύ που ήσουνα;

O δημητράκης είναι ΑΜΕΑ, αλλά σκατόψυχο ΑΜΕΑ.
Έχει διασύρει με κάθε τρόπο τα άτομα που τον συνάντησαν από κοντά και έχει βγάλει και προσωπικά τους στοιχεία στη φόρα.
Ο kman έχει πάθει ακριβώς το αντίθετο.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.170
Πόντοι
456
Σε αυτές ... που κάνει παύση το βίντεο πριν τις δείξει με το ...στόμα γεμάτο ...
Σε αυτές που δείχνει να κατουράει ;;;

Αυτές που π.χ. γονατίζουν στη ντουζιέρα και φαίνεται ροή χωρίς να φαίνεται μόριο,
είναι απλά χυμός μήλου..

Παρ'όλα αυτά, ο τύπος(πρώην αστυνομικός) έχει κάνει παπάδες και υπήρξε πρωτοπόρος.
Επίσης παρά το μικρό πιστολίνο, τις γαμούσε καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom