Το ειδα, σου λεω δεν ειναι επιτρεπτο στις κανονικες εταιριες που γυριζουν τσοντες.
σε site της πλακας μπορουν να διακινουνται παρανομα
Το ειδα, σου λεω δεν ειναι επιτρεπτο στις κανονικες εταιριες που γυριζουν τσοντες.
Αν δεν την αποδεχτείς τότε είσαι σεξιστής υπέρ του λευκού αντρικού προνομίου , χοντροφοβικος, ομοφοβικός κλπΑυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα
O Kman κάνει κάτι που έχουν σαν βίτσιο πολλοί Άραβες.
Googlάρετε Porta Potty Girls και θα δείτε ότι είναι νορμάλ τακτική για εκείνους.
Για μένα ο Kman το κάνει ακριβώς για τους ίδιους λόγους,αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση..
Πλέον παίζουν "απελευθερωμένες" γκόμενες με ΟF,istagram followers,κ.λ.π. που έχουν πει δημόσια ότι πλούσιοι Άραβες έστελναν αεροπλάνο να τις παραλάβει και μεταξύ άλλων που έκαναν ήταν ότι έκανε η εισαγγελέας στον πεπονομετανάστη.
Μία θυμάμαι τη ρώτησαν σε ένα podcast αν πιστεύει ότι μετά από αυτά που είπε,
θα είναι δύσκολο να βρει άντρα για κάτι σοβαρό και έλεγε τις γνωστές πίπες ότι ο άντρας πρέπει να με αποδεχθεί για αυτό που είμαι...
Αποδέξου με κι ας είμαι χέστρα λοιπόν..
Έκανε το σκατο της παξιμάδι μας λεςΠάιζει και το αντίστροφο βέβαια.Είχα δει συνέντευξη αεροσυνοδού της Emirates που τη ρώτησαν αν είχε πάρει πρέφα porta potties στις πτήσεις και απάντησε οτι μόνο μια φορά μια νεαρή κοπέλα στη business class τη ρώτησε ανήσυχη αν το φαγητό περιείχε αρκετές φυτικές ίνες.Μετά επαναλάμβανε έφαγα αρκετές ίνες.Οταν τη ρώτησε η αεροσυνοδός για το ενδιαφέρον της εκμυστηρεύτηκε οτι ο Αραβας που την προσκάλεσε την περίμενε ήδη στη σουίτα ξαπλωμένος με το στόμα ανοιχτό και έπρεπε οπωσδήποτε μόλις κατέφτανε να αφοδεύσει πάνω του οπότε ήτανε πρωταρχικής σημασίας να έχει φάει αρκετές φυτικές ίνες στο ταξίδι.
ο κμαν βαζει φωτο απο πορνο να μας πισει για πολονια.τινκα πολονους στην κυπρο και αυτες κρατανε κατι γελιουςΑν ήταν νεότερος δε θα είχε καμία δικαιολογία να μην αλλάξει πόλη/χώρα.
Τώρα τρώει τις κελεμπίες και τους vegan lgtbq στη μάπα,με αντάλλαγμα μερικες μέρες στα μουνολιβαδα
Εν τω μεταξύ επανεμφανίστηκε Χάρης Σαολίν, θα του πήρε στάνταρ κάνα δίωρο να γράψει τα post και ο Αρχηγός τον απαξίωσε στα καπάκια ποστάροντας 50 screenshots και 10 βίντεο
@Glyfomounix
Χθες με το που γύρισα πήγα να σηκώσω τα βάρη της ζωής και έπιασα την πάρλα με τύπισσα τούμπανο που δεν είχα ξαναδεί,την περνάω για Λατίνα,μου λέει και ότι τη λένε Ida,το έχω 99% σίγουρο,της πετάω κάτι στα ισπανικά και με κοιτάει σαν χάνος..
Μου λέει δεν είμαι Ισπανίδα,θα σου πω αλλά δε θέλω να θυμώσεις
Είμαι από τη Μακεδονία
Πατέρας σκοπιανός-μανα Κόσσοβο Δηλαδή λίγο καλύτερο απο
πατέρας τζιχαντιστής-μητερα Ζουλού
Αν δεν την αποδεχτείς τότε είσαι σεξιστής υπέρ του λευκού αντρικού προνομίου , χοντροφοβικος, ομοφοβικός κλπ
τινκα πολονους στην κυπρο και αυτες κρατανε κατι γελιους
με πρασινα παπουτσια και ρουχα σαν μικι μαους,ασε που πανε με την κοπελα σε μαχαζια και πληρωνουν ξεχωριστα!
μονο πολονους εχουμε τουριστες,ισραηλιτες και λιγους εγγλεζους.Πες τα ρε Χάρη με τους ρεζίλιδες τους Πολωνούς!
Πρέπει να σκάσει το SponsorCrew του bou να βάλει τα πράγματα στη θέση τους
δεν ψαχνω ουκρανιδες!τουρκαλες,αρμενια,γεωργια αυτες ειναι οι χωρες που ψαχνω και επιδειΑμα δεις ο Χάρης γυρνάει συνέχεια σε μέρη που ελπίζει να βρει Ρωσίδες,Ουκρανέζες και μετά γράφει πάντα οτι οι ντόπιες είναι καλύτερες.Καλύτερες οι Τουρκάλες στην Αττάλεια,καλύτερες οι Ελληνίδες στη Θεσσαλονίκη,καλύτερες οι Γεωργιανές στην Τυφλίδα κτλ.
Αμα είναι έτσι ας πάει Κωνσταντινούπολη με 18 εκατομμύρια πληθυσμό να καλοπεράσει.Τίγκα στις Τουρκάλες είναι.
Και μπορώ να καταλάβω και τον λόγο Συνέχισε ακάθεκτος αρχηγέ!στην ρωσια ομως μου αρεσαν απο τα ουραλια,μπασκιρια,ταταρ ξανθες με γαλαζια
μογγολικα ματια!
εβλαιπαν ολοι κυπρο και ελλαδα μια τουρκικη ταινια kara sevda οπου επαιζε μια μουναρα ξανθη με τετεια ματια κοντουλαΚαι μπορώ να καταλάβω και τον λόγο Συνέχισε ακάθεκτος αρχηγέ!
Ποσα εδωσες ρε τυπε για να τις χεσεις??
Εχεις εσφαλμένη εντυπωση με τις πολωνεζες,απορω με τι πουτανιτσες πας και τα μπλεκεις και τα σκας.
Εγω που κοιταγα γκιρλφριεντ φαση σχέση,ποτε δεν ειδα κατι σε ανωμαλια και εξτριμ,οτι πινουν ναι οτι κανουν βλακείες και ανελεητο πηδημα καποιες ναι,αλλα για χεσιμο και ουρα σε νορμάλ καταστάσεις οπως θα δεχτει η μεση ελληνιδα θα δεχτει η μεση πολωνεζα,ποσοστα ελαχιστα
Εν τω μεταξύ ρε πστ μου, αν είσαι γονιός και το νεογνό π.χ.ξεμείνει από οξυγόνο και σου βγει πεπονομετανάστης ή βγει καμμένο σαν την άλλη, πρέπει να το αγαπάς γιατί είσαι γονιός του;
Δε θα σου προξενούσε μια αιώνια θλίψη το συγκεκριμένο θέαμα;
Δε θα ήθελες να το στείλεις στη Σιβηρία με one way ticket;
Ουπς, σαν να το έκαναν αυτό κάποιοι γονείς πριν 50 χρόνια, αλλά δυστυχώς μετά φτιάχτηκε το youtube..
θεσαλονικη γνωρισα κατι θειες...
στην ελλαδα μπορω να εχω πιο μεγαλη επιτυχια απο την ουκρανια.στην ελλαδα οι προσφορες μου πιανουν
ενω οι χαζοουκρανες θελουν να μου τα παρουν χωρις να δωσουν!
Ο δημητράκης έγραφε οτι πρωταγωνιστούσε σε τσόντες κοπρό τη δεκαετία του 90 όπου τον έχεζαν μαζικά Ρωσίδες και Γερμανίδες.Μάλιστα η κόρη του είχε βρει και παρακολουθήσει μια από τις ταινίες.
Πρέπει να είναι ο πρώτος Ελληνας πορνοστάρ με διεθνή καριέρα.
Ναι,αλλά έχουμε φλωρέψει οι βόρειοι λιγάκι..Τους τα έλεγα πριν μερικές σελίδες ότι η Βόρεια Ελλάδα είναι τοπ καμακοπροορισμός και δε με πίστευαν