Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.656
Like
10.352
Πόντοι
3.506
Καθηγητες που μπλεκουν με φοιτητριες για να τις προωθησουν, βαζουν ταφοπλακα στην καριερα τους.
Στο εξωτερικό ίσως, στην Ελλάδα κάνουν όνομα , και μετά την πρώτη φοιτητριουλα έρχονται και άλλες
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
33.256
Like
13.544
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το θέμα οτι οι πιο πολλοί δεν κάνουν αυτό που απαιτείται,δεν καταβάλλουν την προσπάθεια,θέλουν όμως το αποτέλεσμα χωρίς την καταβληθείσα προσπάθεια.Θες τα μουνιά χωρίς να μάθεις τη γλώσσα,χωρίς να κοπιάσεις να βγάλεις λεφτά,χωρίς να ταξιδέψεις καν.Ε δε γίνεται.
Είναι ελεύθερο το πεδίο για όλους.Δεν υπάρχει μια λακληκαρία να αποφασίζει αυτός είναι δικός μας μπορεί να γαμάει στο μπλοκ,αυτός δεν είναι τον πούλο κτλ σε στυλ τα σα μα και τα μα μάσατα.Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι άναρχη έχεις ελεύθερο πεδίο να αλωνίζεις είσαι ουσιαστικά ασταμάτητος.
Και όμως οι περισσότεροι Ελληνες θα προτιμούσαν την ελεγχόμενη από την ανεξέλεγκτη κατάσταση για να μειώνουν την προσπάθεια κατά το δοκούν.
Αρχηγέ πρέπει να έχουν γράψει 20 έκθεση αρωγή και ευδοκίμηση οι παίχτες για να σε καταλάβουν εκπεμπεις σε αλλά μήκη :grin:
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.212
Like
1.769
Πόντοι
216
Τα πουτανακια ακριβυναν γιατι στο μπλοκ εχουν ανεβει τα μεροκαματα και εχει σχεδον εκμηδενιστει η ανεργια. Δεν υπαρχει πλεον κοπελα σε ανεχεια, μια δουλεια του χιλιαρικου την βρισκει ευκολα. Και 1 χιλιαρικο στο μπλοκ ειναι πολυ καλυτερο απο ενα χιλιαρικο στην Αθηνα, καθως εδω εχουμε απο τα ακριβοτερα ρευματα, σ/μ, καυσιμα κλπ
Οποτε μενουν μονο τα πουτανακια που το κανουν καθαρα απο επιλογη και κατα συνεπεια η προσφορα μειωνεται και οι τιμες αυξανουν. Ακομα και στο μπλοκ βλεπεις πλεον να βιζιταρουν λατινες και αφρικανες με πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τις σλαβες
Εντελως ακυρο αυτο που γραφεται εδω οτι οι τιμες ανεβηκαν λογω δυτικων που τις κακομαθαινουν. Πλεον για σεξοτουρισμο δεν παει κανεις στο μπλοκ
Κάπως έτσι έχει η κατάσταση. Δε θα βρεις πουτανάκι πλέον να το δίνει δεξιά αριστερά γιατί της αρέσει απλά να γαμιέται. Για την genZ που συχνά αναφέρουμε εδώ γενικά το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, έχουν εντελώς άλλη νοοτροπία. Τα καλά κομμάτια όταν θέλουν να γαμηθούν θα το κάνουν απλά για τα χοντρά extras για μια εξαιρετική περίπτωση, το ultra bonus στο μισθό τους που λέμε. Δεν βρίσκουν το λόγο αλλιώς, προτιμάνε τον πιρφοράκο και το κεφάλι τους ήσυχο. Πράγμα το οποίο είναι όντως θλιβερό γιατί η πλειοψηφία δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις απαιτήσεις. Αν είσαι πετρελαιάς, CEO, ποδοσφαιριστής στην Premier ή απλά ο... Ψινάκης έχεις πιθανότητες για μουνί Τσαμπιονς Λιγκ. Οι υπόλοιποι είναι ψιλοκαταδικασμένοι στην μετριότητα, πρέπει να παίξουν ρόλο τραγικά πολλές συγκυρίες για να φας κι εσύ. Αυτά ισχύουν παγκοσμίως εκτός από τριτοκοσμικές χώρες.
 

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Μηνύματα
927
Like
3.381
Πόντοι
446
Κοίτα δε ξέρω για τον Καλόγερο, μακάρι να γαμάει και να περνάει καλά ο άνθρωπος! Αλλά ο ακροατής σίγουρα έχει γαμήσει περισσότερο από όλους εμάς μαζί (δηλαδή 1 άτομο, μη νομίζει και κανείς ότι είμαστε πολλοί :confused:)

Ισχύει, γαμούσε αβέρτα στο οροφοδιαμέρισμά του στο Μανχάταν, μαζί με τον Puff Daddy :confused:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom