Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
Τυπάρα .... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ .... αλλά μπορείς να καταλάβεις
γιατί μειώνεται το ποσοστό ιδιοκατοίκησης των ελλήνων ;;;;;
Δεν ... ενηλικιώνονται κάθε χρόνο τόσοι ... έλληνες ... να φεύγουν από το πατρικό !!!
Επειδή ... ασχολούμαι λίγο με τον τομέα ....

ΕΛΛΗΝΕΣ .... ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ... και πάνε και νοικιάζουν ρημάδι ....
και τρώνε τα λεφτά του σπιτιού !!!
Συμπληρώνουν για βενζίνη ... αμάξι .... σούπερ μάρκετ .... ΘΕΡΜΑΝΣΗ ....
με τα λεφτά που πήραν από το μοναδικό τους σπίτι στο οποίο έμεναν !!!!!!

Κατανοητό είναι ... σεβαστό σίγουρα .... αλλά ΤΕΡΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.
Δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα .... και να κρατήσουν το σπίτι .
ΝΑΙ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΚΑΤΑ ΖΩΗ ... ΟΧΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ... ΚΡΥΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...
ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .... σκατά διατροφή ......

Αλλά έτσι κι αλλιώς αν φας ένα σπίτι για να συνεχίζεις τη ζωή ... όπως ήταν τον παλιό καλό καιρό ....
δεν θα είναι για πολύ η παράταση ! Πάλι θα πέσεις στα σκατά ... και θα είναι πιο ζόρικα !
Γιατί ... θα νοικιάζεις κι όλας !!!

Έτσι ... αφανίζουν τον ελληνισμό ........ χάνει και την περιουσία του.

Δεν θα μείνει τίποτε στο τέλος.
Aυτο ειχα πει στην μανα μου πριν καμια δεκαετια που ενω ζουσα και δουλευα σε αλλη πολη, εκεινη μου ζητουσε διαρκως χρηματα. Για την ακριβεια της ειπα να πουλησει το μεγαλο σπιτι και να μεινει στο μικρο. Εκ των υστερων, καλυτερα που δεν το πουλησε, αλλα σκεψου που μας εφεραν. Οι γονεις μου δουλευαν απο πιτσιρικια και κατεληκαν να βαλουν λουκετο με χρεη

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.061
Πόντοι
1.056
Γιατί τα λεφτά με τα οποία αγοράστηκαν τα ακίνητα τα είχε δανειστεί το κράτος και έπρεπε κάποιος να τα ξοφλήσει.Τι πιο λογικό να πει κανείς πρέπει να τα εξοφλήσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.Αυτό είναι στην απλή μορφή φυσικά.Μπαίνουν άλλες 100 παράμετροι μέσα πολλές συγκρούσεις συμφερόντων.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
Γιατί τα λεφτά με τα οποία αγοράστηκαν τα ακίνητα τα είχε δανειστεί το κράτος και έπρεπε κάποιος να τα ξοφλήσει.Τι πιο λογικό να πει κανείς πρέπει να τα εξοφλήσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων.Αυτό είναι στην απλή μορφή φυσικά.Μπαίνουν άλλες 100 παράμετροι μέσα πολλές συγκρούσεις συμφερόντων.
Τα συμβολαια του πατρικου μου, εχουν σφραγιδες με τον Φοινικα, εσυ μιλας για πασοκαρα και μετα. Ο παππους μου ηταν ναυτικος και οι γονεις μου μικροεπιχειρηματιες, δεν εχουν παρει δραχμη απο το κρατος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Καλά ρε τύπε, εγώ όταν τον έκραζα για τα συστήματα τανάλια, τα πεσίματα στις γκαλερίες,τα instafuck,τις οικογενειακές ιστορίες,κ.λ.π.,κ.λ.π.
εσύ που ήσουνα;

O δημητράκης είναι ΑΜΕΑ, αλλά σκατόψυχο ΑΜΕΑ.
Έχει διασύρει με κάθε τρόπο τα άτομα που τον συνάντησαν από κοντά και έχει βγάλει και προσωπικά τους στοιχεία στη φόρα.
Ο kman έχει πάθει ακριβώς το αντίθετο.
Το να συγκρίνουμε το μυθομανή ΚΜΑΝ που ξοδεύει τα λεφτά του , αυτά που βγάζει με τον ιδρώτα του κουβαλωντας πτώματα (λέμε τώρα )με ένα νούμερο που είναι για παρατράγουδο στην Πανια και που ξεφτιλίζει την οικογένεια του και ζει παρασιτικά είναι γελοίο και δείχνει ύψιστο βαθμο εμπάθειας

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Τα συμβολαια του πατρικου μου, εχουν σφραγιδες με τον Φοινικα, εσυ μιλας για πασοκαρα και μετα. Ο παππους μου ηταν ναυτικος και οι γονεις μου μικροεπιχειρηματιες, δεν εχουν παρει δραχμη απο το κρατος
Κανονικά τα σπίτια , τα εφάπαξ , τα νεφρά και τα μουνια των κόρων των Δεητζηδων και λοιπών δημοσίων θα έπρεπε να βγουν σε δημοπρασία για το δημόσιο χρέος

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
Κανονικά τα σπίτια , τα εφάπαξ , τα νεφρά και τα μουνια των κόρων των Δεητζηδων και λοιπών δημοσίων θα έπρεπε να βγουν σε δημοπρασία για το δημόσιο χρέος
Εχω ακουσει live, θειο φιλου μου ΟΤΕτζη, να κλαιγεται που του μειωσαν την συνταξη απο τα 2500 στα 1500 και δεν μπορει να βοηθησει την κορη του. Τοτε ηταν 55ρης. Κρατηθηκα...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Εχω ακουσει live, θειο φιλου μου ΟΤΕτζη, να κλαιγεται που του μειωσαν την συνταξη απο τα 2500 στα 1500 και δεν μπορει να βοηθησει την κορη του. Τοτε ηταν 55ρης. Κρατηθηκα...
Ξέρω εγώ δεητζηδες που λεγανε τετοια και ζούσανε λες και είχαν θεραπεύσει τον καρκίνο

Γαμησα από κωλο τις κόρες τους , έτσι για το μνημόνιο

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
Ξέρω εγώ δεητζηδες που λεγανε τετοια και ζούσανε λες και είχαν θεραπεύσει τον καρκίνο

Γαμησα από κωλο τις κόρες τους , έτσι για το μνημόνιο
Η κορη του με γουσταρε, αλλα δεν εμπλεξα γιατι ηταν ξαδερφη καλου φιλου. Ο ιδιος ο φιλος την προωθουσε για νυφη λεγοντας οτι εχει σπιτι προικα στον Χολαργο.
Αλλα εμεις, οι καβαλαρηδες των μουνολιβαδων ειμαστε διαφορετικη στοφα ανθρωπων, δεν μας συγκινουν αυτα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.118
Πόντοι
4.895
Διάσκεψη της Γιάλτας όταν αποφασίστηκε το μέλλον της Πολωνίας.Εννοείται οι Πολωνοί δεν ξεχνάνε τι έπαιξε όπως και δεν ξεχνάνε το 1939.

IYO9Rb.png

Κατά κάποιο τρόπο η Πολωνία αντηλλάγη με την Ελλάδα.

ΟΚ αρχηγέ , να κάνουμε τωρα μια νέα διάσκεψη και να ανταλλάξουμε ελληνίδες με πολωνέζες :D:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.359
Πόντοι
3.656
Γράφε για τις γκόμενες στο μπλοκ Κμαν .
Δανεικά ήταν τα λεφτά που έπαιρναν στην ολυμπιακή και τις δεκο .
Υπήρχαν επαγγελματίες, βιοτέχνες , επιστήμονες ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ

Δεν τους διόρισε η τοπική του ΠΑΣΟΚ ...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Το ειδα, σου λεω δεν ειναι επιτρεπτο στις κανονικες εταιριες που γυριζουν τσοντες.
σε site της πλακας μπορουν να διακινουνται παρανομα
Έκανα ένα whois στο site και απλά δεν είναι στις ΗΠΑ, αλλά σε ένα κρατίδιο της Kαραιβικής το Saint Kitts and Nevis

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
εγω μονο τουρκες και μουναρες απο την κεντρικη ασια ηρθα να βρω τουρκια!
μπηκα στο βιο της και ηταν ουζμπεκα μιση και ρωσιδα!
τετειες σαν αυτη εχει χιλιαδες στην ανταλεια

Τα μουνολίβαδα μάλλον είναι ανατολικότερα πλέον, προς την κεντρική Ασία, αλλά η καλύτερη πρόσβαση φαίνεται να είναι η Τουρκία. Για τις κεντρασιάτισσες, και ιδίως από τις τουρκογενείς χώρες, η Τουρκία φαντάζει σαν ένα προηγμένο δυτικό κράτος και είναι λογικό όσες μπορούν να τραβηχτούν προς τα κει για εργασία, σπουδές, για να βρουν την τύχη τους ή για ....σπόνσορες. Τον προηγούμενο μήνα οι τουρκογενείς χώρες υιοθέτησαν και το τουρκικό αλφάβητο. Άρα είναι πόλος έλξης για αυτές. Οπότε, τύπε Χάρη, είσαι ο πρωτοπόρος στα τουρκικά μουνολίβαδα. :thumbsup:

Κάνε εισβολή Τουρκία, περικύκλωσέ τες και ρίχνε αβέρτα κυπριακούς πυραύλους. Έχεις πεδίον δόξης λαμπρόν ! :grin:

Οι τουρκογενείς χώρες:
OTS.png

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
Τα μουνολίβαδα μάλλον είναι ανατολικότερα πλέον, προς την κεντρική Ασία, αλλά η καλύτερη πρόσβαση φαίνεται να είναι η Τουρκία. Για τις κεντρασιάτισσες, και ιδίως από τις τουρκογενείς χώρες, η Τουρκία φαντάζει σαν ένα προηγμένο δυτικό κράτος και είναι λογικό όσες μπορούν να τραβηχτούν προς τα κει για εργασία, σπουδές, για να βρουν την τύχη τους ή για ....σπόνσορες. Τον προηγούμενο μήνα οι τουρκογενείς χώρες υιοθέτησαν και το τουρκικό αλφάβητο. Άρα είναι πόλος έλξης για αυτές. Οπότε, τύπε Χάρη, είσαι ο πρωτοπόρος στα τουρκικά μουνολίβαδα. :thumbsup:

Κάνε εισβολή Τουρκία, περικύκλωσέ τες και ρίχνε αβέρτα κυπριακούς πυραύλους. Έχεις πεδίον δόξης λαμπρόν ! :grin:

Οι τουρκογενείς χώρες:
OTS.png
Αν ειναι να σπονσοραρεις μογγολες, καλυτερα κοψτον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Πως ξέρεις ότι δεν τις γαμάνε;
50αρης τι να γαμθσει
Ένας στους δέκα κι αν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι τουρκογενείς χώρες:
OTS.png
Μην πέσουν πάλι φάπες μόνο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
και ο αραβοτουρκος λειπει απο το πεδίο. απο τα λιγα μέλη που ηξερε το πραγματικο εργασιακό στάτους των μυστών, βλεπε μεταφορες πτωμάτων, βαρέα ανθυγιεινά κλπ :coffee:
Αχταρμά ταχεις
Ξαναδιάβασε κ ξαναέλα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Φίλε, δε το έκανα "θέμα", ούτε ισχυρίστηκα τίποτα πέρι προσηλυτισμούς κλπ. Έγραψα κάτι πάνω ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που κάποιος παίρνει τοις μετροιτης κάτι που διαβάζει, βλέπει κλπ χώρις να υπολογίζει -ίσως-, διάφορους παράγοντες.

Αυτά πες τα στο φίλο @Glyfomounix που μήνες τώρα τρώει φακές και ξερά χόρτα ώστε να καταφέρει να ανέβει πάνω στη μαρτυρική Λευκορωσία
Και που θα πάει.. Θα ρθει...
Μάλλον όπως πηγε

Μακάρι να κάνω λάθος

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Πάντα συμφέρουν οι μεγάλες πόλεις και όχι τα θέρετρα.Τα σλαβικά κέντρα είναι η Βαρσοβία,το Μινσκ,το Κίεβο,η Μόσχα και η Πράγα.Αυτές είναι και οι καλύτερες πόλεις αλλά και οι πιο ακριβές.Αν είσαι on budget δηλαδή διαθέτεις τα μισά ή και λιγότερα πας επαρχία δηλαδή Βρότσλαβ,Πόζναν,Λβιβ,Πίλσεν,Μπρνο ή ρωσικές πόλεις Κρασνοντάρ,Γιεκατερίνενμπουργκ κτλ.
Στα σλαβικά κέντρα έχει τα περισσότερα γούστα αφού οι σπονσορέτς είναι μαζεμένες εκεί ως επί το πλείστον πρέπει όμως να ξοδέψεις και έχεις ανταγωνισμό.Επαρχία έχει λιγότερο θήραμα είναι όμως πιο οικονομικά και έχεις χαμηλότερο ανταγωνισμό.
Ποιο εύκολα κ καλύτερα μουνια γαμαγες στο λβιβ απ ότι Κίεβο μέχρι το 2013
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα πάει και θα γαμήσει και ότι μουνάρα κυκλοφορεί. Πουτάνες και μη
Τίποτα, δεν θα κανει
Δύσκολο πεδίο χωρίς ρωσικά, πολλές φευγάτες
Μονο για την εμπειρία αξίζει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Το να συγκρίνουμε το μυθομανή ΚΜΑΝ που ξοδεύει τα λεφτά του , αυτά που βγάζει με τον ιδρώτα του κουβαλωντας πτώματα (λέμε τώρα )με ένα νούμερο που είναι για παρατράγουδο στην Πανια και που ξεφτιλίζει την οικογένεια του και ζει παρασιτικά είναι γελοίο και δείχνει ύψιστο βαθμο εμπάθειας
Δεν κουβαλάει πτώματα ο κμαν
Ταχείς μπλέξει κι εσύ

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.053
Πόντοι
446
50αρης τι να γαμθσει
Ένας στους δέκα κι αν...
Κατι τετοια διαβαζω και σκεφτομαι χαλαλι το χρημα και τον χρονο που αναλωνω στο μουνι
Σε μερικα χρονια θα αντλω ευχαριστηση μονο απο ουζομεζεδες και ταβλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom