Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 206
Τεράστια δόξα και τιμή μπορώ να πωΑυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα
Τεράστια δόξα και τιμή μπορώ να πωΑυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα
Ο δημητράκης δεν έχεσε ποτέ τη Λίζα απλώς επόρδισε στη μάπα της.
Μιας και πιασατε το θεμα με τα ερωτικα βιτσια/ανωμαλιες πρεπει να τονιστει οτι αλλο scat και αλλο golden shower με την εννοια οτι το δευτερο ειναι νομιμως επιτρεπτο στις Ευρωπαικες τσοντες ενω το πρωτο οχι ...
Απο τους πρωτους διδαξαντες ο woodman με το θρυλικο pissandlove πριν αρκετα χρονια.
Στη Βραζιλια φυσικα επιτρεπονται και τα δυο ενω στην Αμερικη κανενα
ΥΓ. υπαρχει μυθικο μελος που το εκανε ιδιωτικα με αμερικανιδα πορνοσταρ και μου το εδειξε σε βιντεακι
Συνεχιστε
Αυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα
O Kman κάνει κάτι που έχουν σαν βίτσιο πολλοί Άραβες.
Googlάρετε Porta Potty Girls και θα δείτε ότι είναι νορμάλ τακτική για εκείνους.
Για μένα ο Kman το κάνει ακριβώς για τους ίδιους λόγους,αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση..
Πλέον παίζουν "απελευθερωμένες" γκόμενες με ΟF,istagram followers,κ.λ.π. που έχουν πει δημόσια ότι πλούσιοι Άραβες έστελναν αεροπλάνο να τις παραλάβει και μεταξύ άλλων που έκαναν ήταν ότι έκανε η εισαγγελέας στον πεπονομετανάστη.
Μία θυμάμαι τη ρώτησαν σε ένα podcast αν πιστεύει ότι μετά από αυτά που είπε,
θα είναι δύσκολο να βρει άντρα για κάτι σοβαρό και έλεγε τις γνωστές πίπες ότι ο άντρας πρέπει να με αποδεχθεί για αυτό που είμαι...
Αποδέξου με κι ας είμαι χέστρα λοιπόν..
Καποιες σκηνες ηταν fake, παρα πολλες ομως οχιΣτον Woodman έχω κάνει διάφορες ερωτήσεις,μεταξύ των οποίων και για κάτι σκηνικά που στο casting
η άλλη δεν ήθελε στην αρχή να βγάλει καν το σουτιέν της και στο τέλος φαινόταν να την κατουρούσε..
Η απάντηση ήταν χυμός μήλου..
Αν παραδέχομαι τον kman ότι έχει γαμήσει πάνω από την κλάση του, ο Woodman είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.
Γενικά στον Woodman τα περισσότερα πράγματα που βλέπαμε ήταν αληθινά, το κατούρημα όμως τις περισσότερες φορές όχι
Θέλω να πιστεύω ότι όταν επιτέλους το κατάφερες αυτό ένιωσες τεράστια ικανοποίηση. Και είναι λογικό δηλαδή, γιατί ως γνωστόν, όταν επιτυγχάνεται ένα σπουδαίο επίτευγμα σου δίνει και μεγάλη ώθηση ώστε να συνεχίσεις να πραγματοποιείς σπουδαία πράγματα. Στη προκειμένη περίπτωση την εύρεση περισσότερων porta potties.Να κατουρήσεις γκόμενα είναι πολύ εύκολο.Εχω κατουρήσει πάρα πολλές,το δέχονται αρκετές και συχνά τους αρέσει.Να χέσεις γκόμενα είναι πολύ πιο δύσκολο,ουσιαστικά μόνο Πολωνέζες μου το έχουν επιτρέψει αυτό.Και Ρωσίδες ίσως κάτω από προυποθέσεις.
Οι Πολωνέζες είναι οι πιο βιτσιόζες θα έλεγα τη βρίσκουν με τις ανωμαλίες.
Να τρως περισσότερο πατζαρηΝα κατουρήσεις γκόμενα είναι πολύ εύκολο.Εχω κατουρήσει πάρα πολλές,το δέχονται αρκετές και συχνά τους αρέσει.Να χέσεις γκόμενα είναι πολύ πιο δύσκολο,ουσιαστικά μόνο Πολωνέζες μου το έχουν επιτρέψει αυτό.Και Ρωσίδες ίσως κάτω από προυποθέσεις.
Οι Πολωνέζες είναι οι πιο βιτσιόζες θα έλεγα τη βρίσκουν με τις ανωμαλίες.
Δεν ειναι νομιμο, στην Αμερικη φιλε εχει απαγορευτει ακομη και το anal fistingΦιλε και αμερικη παιζει αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο.
Πατα damazonia scat και θα σου βγαλει βιντεακι
Φίλε το λινκ αυτό τι λέει? Επειδή έχω μια δυσκολία να το πατήσω, αξίζει για να τραβήξουμε καμιά μλκια?![]()
Το ειδα, σου λεω δεν ειναι επιτρεπτο στις κανονικες εταιριες που γυριζουν τσοντες.![]()
Αν δεν την αποδεχτείς τότε είσαι σεξιστής υπέρ του λευκού αντρικού προνομίου , χοντροφοβικος, ομοφοβικός κλπΑυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα
O Kman κάνει κάτι που έχουν σαν βίτσιο πολλοί Άραβες.
Googlάρετε Porta Potty Girls και θα δείτε ότι είναι νορμάλ τακτική για εκείνους.
Για μένα ο Kman το κάνει ακριβώς για τους ίδιους λόγους,αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση..
Πλέον παίζουν "απελευθερωμένες" γκόμενες με ΟF,istagram followers,κ.λ.π. που έχουν πει δημόσια ότι πλούσιοι Άραβες έστελναν αεροπλάνο να τις παραλάβει και μεταξύ άλλων που έκαναν ήταν ότι έκανε η εισαγγελέας στον πεπονομετανάστη.
Μία θυμάμαι τη ρώτησαν σε ένα podcast αν πιστεύει ότι μετά από αυτά που είπε,
θα είναι δύσκολο να βρει άντρα για κάτι σοβαρό και έλεγε τις γνωστές πίπες ότι ο άντρας πρέπει να με αποδεχθεί για αυτό που είμαι...
Αποδέξου με κι ας είμαι χέστρα λοιπόν..
Έκανε το σκατο της παξιμάδι μας λεςΠάιζει και το αντίστροφο βέβαια.Είχα δει συνέντευξη αεροσυνοδού της Emirates που τη ρώτησαν αν είχε πάρει πρέφα porta potties στις πτήσεις και απάντησε οτι μόνο μια φορά μια νεαρή κοπέλα στη business class τη ρώτησε ανήσυχη αν το φαγητό περιείχε αρκετές φυτικές ίνες.Μετά επαναλάμβανε έφαγα αρκετές ίνες.Οταν τη ρώτησε η αεροσυνοδός για το ενδιαφέρον της εκμυστηρεύτηκε οτι ο Αραβας που την προσκάλεσε την περίμενε ήδη στη σουίτα ξαπλωμένος με το στόμα ανοιχτό και έπρεπε οπωσδήποτε μόλις κατέφτανε να αφοδεύσει πάνω του οπότε ήτανε πρωταρχικής σημασίας να έχει φάει αρκετές φυτικές ίνες στο ταξίδι.
ο κμαν βαζει φωτο απο πορνο να μας πισει για πολονια.τινκα πολονους στην κυπρο και αυτες κρατανε κατι γελιουςΑν ήταν νεότερος δε θα είχε καμία δικαιολογία να μην αλλάξει πόλη/χώρα.
Τώρα τρώει τις κελεμπίες και τους vegan lgtbq στη μάπα,με αντάλλαγμα μερικες μέρες στα μουνολιβαδα
Εν τω μεταξύ επανεμφανίστηκε Χάρης Σαολίν, θα του πήρε στάνταρ κάνα δίωρο να γράψει τα post και ο Αρχηγός τον απαξίωσε στα καπάκια ποστάροντας 50 screenshots και 10 βίντεο
@Glyfomounix
Χθες με το που γύρισα πήγα να σηκώσω τα βάρη της ζωής και έπιασα την πάρλα με τύπισσα τούμπανο που δεν είχα ξαναδεί,την περνάω για Λατίνα,μου λέει και ότι τη λένε Ida,το έχω 99% σίγουρο,της πετάω κάτι στα ισπανικά και με κοιτάει σαν χάνος..
Μου λέει δεν είμαι Ισπανίδα,θα σου πω αλλά δε θέλω να θυμώσεις
Είμαι από τη Μακεδονία
Πατέρας σκοπιανός-μανα Κόσσοβο Δηλαδή λίγο καλύτερο απο
πατέρας τζιχαντιστής-μητερα Ζουλού![]()
Αν δεν την αποδεχτείς τότε είσαι σεξιστής υπέρ του λευκού αντρικού προνομίου , χοντροφοβικος, ομοφοβικός κλπ
τινκα πολονους στην κυπρο και αυτες κρατανε κατι γελιους
με πρασινα παπουτσια και ρουχα σαν μικι μαους,ασε που πανε με την κοπελα σε μαχαζια και πληρωνουν ξεχωριστα!
μονο πολονους εχουμε τουριστες,ισραηλιτες και λιγους εγγλεζους.Πες τα ρε Χάρη με τους ρεζίλιδες τους Πολωνούς!
Πρέπει να σκάσει το SponsorCrew του bou να βάλει τα πράγματα στη θέση τους![]()