Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Καθηγητες που μπλεκουν με φοιτητριες για να τις προωθησουν, βαζουν ταφοπλακα στην καριερα τους.
Μπορείς να κάνεις μέντοριγκ σε οποιοδήποτε σχεδόν επάγγελμα. Και ως καθηγητής μπορείς και δεν το λέω θεωρητικά, το ξέρω γιατί τον πρώτο χρόνο μου στη Γαλλία καθηγητής σε πανεπιστήμιο δούλεψα.

Χτυπάς φοιτήτριες λίγο πριν την αποφοίτηση και το κανονίζεις για μετά. Υπάρχουν ένα σωρό ευκαιρίες να τις γνωρίσεις και σε χώρους και σε πανεπιστημικά events. Εγώ έβγαινα και με φοιτητοπαρέες έξω. Κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κάποια που έχει αποφοιτήσει. Ή μπορεί να μην είναι καν από το δικό σου πανεπιστήμιο, αν θες ένα επιπλέον μέτρο ασφάλειας.

Μπορείς να τις βοηθήσεις να γράψουν βιβλίο (είναι ατού για το βιογραφικό), να γίνεις επιστημονικός συνεργάτης στο site που θα φτιάξουν ή να τις βοηθήσεις να το φτιάξουν, να τις προωθήσεις στην αγορά εργασίας, να τις προετοιμάσεις φροντιστηριακά για περαιτέρω σπουδές, να τους αναθέτεις δικές σου δευτερεύουσες δουλειές πχ documentation, να τους κάνεις διάφορα κονέ κλπ. Όποιος ασχοληθεί με το μέντοριγκ, αποκτά κι ένα mindset και βρίσκει λύσεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Μπορείς να κάνεις μέντοριγκ σε οποιοδήποτε σχεδόν επάγγελμα. Και ως καθηγητής μπορείς και δεν το λέω θεωρητικά, το ξέρω γιατί τον πρώτο χρόνο μου στη Γαλλία καθηγητής σε πανεπιστήμιο δούλεψα.

Το δεύτερο χρόνο ήσουνα μάγειρας στη λέσχη?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Από τόση τεστοστερόνη και ανελέητους βανδαλισμούς με κουραδες φτάσαμε στο σημείο να μας κατακρίνουν επειδή χεζουμε δήθεν φτωχές σπονσορετες
Ιδου κι ο πρώτος διδαξας

Συνημμένα

• 1063875-313c4d63478824533cb148dce8168c21.mp4
    8,1 MB · Εμφανίσεις: 0

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.045
Πόντοι
216
Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, ΝΑΥΑΓΙΑ !!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Ιδου κι ο πρώτος διδαξας

Αυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα

O Kman κάνει κάτι που έχουν σαν βίτσιο πολλοί Άραβες.
Googlάρετε Porta Potty Girls και θα δείτε ότι είναι νορμάλ τακτική για εκείνους.
Για μένα ο Kman το κάνει ακριβώς για τους ίδιους λόγους,αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση..

Πλέον παίζουν "απελευθερωμένες" γκόμενες με ΟF,istagram followers,κ.λ.π. που έχουν πει δημόσια ότι πλούσιοι Άραβες έστελναν αεροπλάνο να τις παραλάβει και μεταξύ άλλων που έκαναν ήταν ότι έκανε η εισαγγελέας στον πεπονομετανάστη.

Μία θυμάμαι τη ρώτησαν σε ένα podcast αν πιστεύει ότι μετά από αυτά που είπε,
θα είναι δύσκολο να βρει άντρα για κάτι σοβαρό και έλεγε τις γνωστές πίπες ότι ο άντρας πρέπει να με αποδεχθεί για αυτό που είμαι...
Αποδέξου με κι ας είμαι χέστρα λοιπόν..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Ο δημητράκης δεν έχεσε ποτέ τη Λίζα απλώς επόρδισε στη μάπα της.

Εν τω μεταξύ ρε πστ μου, αν είσαι γονιός και το νεογνό π.χ.ξεμείνει από οξυγόνο και σου βγει πεπονομετανάστης ή βγει καμμένο σαν την άλλη, πρέπει να το αγαπάς γιατί είσαι γονιός του;

Δε θα σου προξενούσε μια αιώνια θλίψη το συγκεκριμένο θέαμα;

Δε θα ήθελες να το στείλεις στη Σιβηρία με one way ticket;
Ουπς, σαν να το έκαναν αυτό κάποιοι γονείς πριν 50 χρόνια, αλλά δυστυχώς μετά φτιάχτηκε το youtube..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Μιας και πιασατε το θεμα με τα ερωτικα βιτσια/ανωμαλιες πρεπει να τονιστει οτι αλλο scat και αλλο golden shower με την εννοια οτι το δευτερο ειναι νομιμως επιτρεπτο στις Ευρωπαικες τσοντες ενω το πρωτο οχι ...
Απο τους πρωτους διδαξαντες ο woodman με το θρυλικο pissandlove πριν αρκετα χρονια.
Στη Βραζιλια φυσικα επιτρεπονται και τα δυο ενω στην Αμερικη κανενα :grin:

ΥΓ. υπαρχει μυθικο μελος που το εκανε ιδιωτικα με αμερικανιδα πορνοσταρ και μου το εδειξε σε βιντεακι
Συνεχιστε

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Μιας και πιασατε το θεμα με τα ερωτικα βιτσια/ανωμαλιες πρεπει να τονιστει οτι αλλο scat και αλλο golden shower με την εννοια οτι το δευτερο ειναι νομιμως επιτρεπτο στις Ευρωπαικες τσοντες ενω το πρωτο οχι ...
Απο τους πρωτους διδαξαντες ο woodman με το θρυλικο pissandlove πριν αρκετα χρονια.
Στη Βραζιλια φυσικα επιτρεπονται και τα δυο ενω στην Αμερικη κανενα :grin:

ΥΓ. υπαρχει μυθικο μελος που το εκανε ιδιωτικα με αμερικανιδα πορνοσταρ και μου το εδειξε σε βιντεακι
Συνεχιστε

Στον Woodman έχω κάνει διάφορες ερωτήσεις,μεταξύ των οποίων και για κάτι σκηνικά που στο casting
η άλλη δεν ήθελε στην αρχή να βγάλει καν το σουτιέν της και στο τέλος φαινόταν να την κατουρούσε..
Η απάντηση ήταν χυμός μήλου..

Αν παραδέχομαι τον kman ότι έχει γαμήσει πάνω από την κλάση του, ο Woodman είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.

Γενικά στον Woodman τα περισσότερα πράγματα που βλέπαμε ήταν αληθινά, το κατούρημα όμως τις περισσότερες φορές όχι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Να κατουρήσεις γκόμενα είναι πολύ εύκολο.Εχω κατουρήσει πάρα πολλές,το δέχονται αρκετές και συχνά τους αρέσει.Να χέσεις γκόμενα είναι πολύ πιο δύσκολο,ουσιαστικά μόνο Πολωνέζες μου το έχουν επιτρέψει αυτό.Και Ρωσίδες ίσως κάτω από προυποθέσεις.
Οι Πολωνέζες είναι οι πιο βιτσιόζες θα έλεγα τη βρίσκουν με τις ανωμαλίες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Αυτός μας δόξασε στο εξωτερικό ως χέστρα

O Kman κάνει κάτι που έχουν σαν βίτσιο πολλοί Άραβες.
Googlάρετε Porta Potty Girls και θα δείτε ότι είναι νορμάλ τακτική για εκείνους.
Για μένα ο Kman το κάνει ακριβώς για τους ίδιους λόγους,αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση..

Πλέον παίζουν "απελευθερωμένες" γκόμενες με ΟF,istagram followers,κ.λ.π. που έχουν πει δημόσια ότι πλούσιοι Άραβες έστελναν αεροπλάνο να τις παραλάβει και μεταξύ άλλων που έκαναν ήταν ότι έκανε η εισαγγελέας στον πεπονομετανάστη.

Μία θυμάμαι τη ρώτησαν σε ένα podcast αν πιστεύει ότι μετά από αυτά που είπε,
θα είναι δύσκολο να βρει άντρα για κάτι σοβαρό και έλεγε τις γνωστές πίπες ότι ο άντρας πρέπει να με αποδεχθεί για αυτό που είμαι...
Αποδέξου με κι ας είμαι χέστρα λοιπόν..

Πάιζει και το αντίστροφο βέβαια.Είχα δει συνέντευξη αεροσυνοδού της Emirates που τη ρώτησαν αν είχε πάρει πρέφα porta potties στις πτήσεις και απάντησε οτι μόνο μια φορά μια νεαρή κοπέλα στη business class τη ρώτησε ανήσυχη αν το φαγητό περιείχε αρκετές φυτικές ίνες.Μετά επαναλάμβανε έφαγα αρκετές ίνες.Οταν τη ρώτησε η αεροσυνοδός για το ενδιαφέρον της εκμυστηρεύτηκε οτι ο Αραβας που την προσκάλεσε την περίμενε ήδη στη σουίτα ξαπλωμένος με το στόμα ανοιχτό και έπρεπε οπωσδήποτε μόλις κατέφτανε να αφοδεύσει πάνω του οπότε ήτανε πρωταρχικής σημασίας να έχει φάει αρκετές φυτικές ίνες στο ταξίδι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Στον Woodman έχω κάνει διάφορες ερωτήσεις,μεταξύ των οποίων και για κάτι σκηνικά που στο casting
η άλλη δεν ήθελε στην αρχή να βγάλει καν το σουτιέν της και στο τέλος φαινόταν να την κατουρούσε..
Η απάντηση ήταν χυμός μήλου..

Αν παραδέχομαι τον kman ότι έχει γαμήσει πάνω από την κλάση του, ο Woodman είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.

Γενικά στον Woodman τα περισσότερα πράγματα που βλέπαμε ήταν αληθινά, το κατούρημα όμως τις περισσότερες φορές όχι
Καποιες σκηνες ηταν fake, παρα πολλες ομως οχι
τελευταια φορα τον συναντησα μαζι με τον Clark το 2010 στο ξενοδοχειο estrel του Βερολινου που ειχαμε παει για δειπνο ... οι φωτο ειναι δικες μου

Συνημμένα

• im1018.jpg
    im1018.jpg
    792,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • im1019.jpg
    im1019.jpg
    709,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • im1020.jpg
    im1020.jpg
    413,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Να κατουρήσεις γκόμενα είναι πολύ εύκολο.Εχω κατουρήσει πάρα πολλές,το δέχονται αρκετές και συχνά τους αρέσει.Να χέσεις γκόμενα είναι πολύ πιο δύσκολο,ουσιαστικά μόνο Πολωνέζες μου το έχουν επιτρέψει αυτό.Και Ρωσίδες ίσως κάτω από προυποθέσεις.
Θέλω να πιστεύω ότι όταν επιτέλους το κατάφερες αυτό ένιωσες τεράστια ικανοποίηση. Και είναι λογικό δηλαδή, γιατί ως γνωστόν, όταν επιτυγχάνεται ένα σπουδαίο επίτευγμα σου δίνει και μεγάλη ώθηση ώστε να συνεχίσεις να πραγματοποιείς σπουδαία πράγματα. Στη προκειμένη περίπτωση την εύρεση περισσότερων porta potties.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.963
Πόντοι
26.141
Να τρως περισσότερο πατζαρη:confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.657
Πόντοι
506
Μυθοι του Αισωπου. Εκοψε η αλεπου την ουρα της και μετα ελεγε πως μοδα ειναι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.548
Πόντοι
206
Φίλε το λινκ αυτό τι λέει? Επειδή έχω μια δυσκολία να το πατήσω, αξίζει για να τραβήξουμε καμιά μλκια?
Πολωνή για girlfriend φάση τελικά βρέθηκε? Να τσεκάρετε και παρέα τέτοια links κλπ δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom