Εμένα δεν μου αρέσει η κοροιδία. Πρόκειται για πουτάνες που τις βρίσκεις στο ιντερνέτ, όπως και να τις πεις. (Και οι δικές μου έχουν προδιάθεση για πουτάνες που αν θα γίνουν εξαρτάται από το πόσο θα ζοριστούν επαγγελματικά. Όταν γίνουν μεντορέτες είναι πουτάνες.)
Αυτό που κάνεις μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε μπαίνοντας στο κατάλληλο site έτοιμος να τα σκάσει. Το ότι πας σε μια σλαβική χώρα είναι προσωπικό σου γούστο για να συντηρήσεις ένα παλιό όνειρο ή γιατί το περιβάλλον είναι καλύτερο (πχ χωρίς μεμέτια) ή μπορεί να είναι πιο φτηνά κλπ. Δεν λέει κάτι το ότι πας σε ένα μαγαζί ή μια βόλτα κλπ, δεν είναι κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν.
Επιπλέον ο τρόπος που ζεις και το τρέξιμο που τραβάς για να τα κάνεις όλα αυτά δεν έχουν τίποτα το αξιοζήλευτο. Οσοι σε θαυμάζουν και ιδίως όσοι σε έχουν κάνει ίνδαλμα δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, έχουν κάποια δυσκολία σε αυτόν τον τομέα και ωραιοποιούν την κατάσταση για να «ταξιδέψουν». Δεν είμαι χτεσινός, ο ΒΠ ψευτογαμεί, κανένα νορμάλ άτομο δεν προσκολλάται έτσι σε κάποιον σαν εσένα, παραβλέποντας την κοπρολαγνεία σου και το τρέξιμο Βέγγου για να κάνεις επίδειξη με πληρωμένες.