Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Καλοκαιρι Γευγελη τρως ενα μισαωρο αναμονη στα συνορα. 2 ωριτσες για Λευκορωσσια υπο τις υπαρχουσες συνθηκες δεν ειναι τιποτα
Αυτο λεω,μικρη ταλαιπωρια ...
το 19 που ειχα παει απο Ντυσσελντορφ μεσω Βιεννης οι βαλιτσες μας δεν βγηκαν ποτε στο αεροδρομιο του Μινσκ ,τις εφεραν μετα απο δυο μερες στο ξενοδοχειο, σιγα τα ωα δηλ :grin:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Και αν τον παίξω στο σπίτι με τα μάτια κλειστά , μου μένει το δέκα ευρώ τα δέκα λεπτά του μέτρο και δε θα έχω κάψει και ρεύμα για να δω τσόντα
Εναλλακτικα μπορει να παει στον χυσεμεσα και να γλυτωσει και το νερο απο το καζανακι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Βρες εσύ έναν να κάνει 17 ώρες ταξίδι με λεωφορείο τη Δευτέρα για να γυρίσει με άλλες 17 ώρες ταξίδι την Παρασκευή.Δεν το κάνουνε.Το θεωρούν τελείως μαλακία.Και να πρέπει να κουβαλάνε ρευστό γιατί πιθανότατα δε λειτουργούν οι κάρτες.Και να υποχρεώνονται να μιλάνε παντού ρωσικά επειδή οι γκόμενες δεν ξέρουν αγγλικά.Δεν το κάνουνε ποτέ και με την καμία.
Εκεί πας και ο άλλος τραβάει τα βυζιά του γιατί το θεωρεί τελείως μαλακία να πάει και δεν το δέχεται καν σαν προοπτική.Οπότε το μέρος είναι ελεύθερο αλωνίζεις.Κάπως έτσι πάει.Κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος.

Κάτι μου λέει πως τελικά ούτε κι εσύ θα μπεις σε τέτοια ταλαιπώρια...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Και θα σου πει τωρα ο αλλος, οτι σε 10 λεπτακια με το μετρο ειναι μεταξουργειο που γαμαει με 10 ευρω
Όχι ακομη καλύτερα, σε μερικα λεπτά βρισκεσαι σε ελαιοτριβεία, σε στούντιο, σε γαμησο-χοτελια ακόμη και σε στριπτιζαδικα για πριβε καταστασεις και σε όλα αυτα σκοραρεις τριποντο στα σιγουρα σε όποια φυλη θές. Δεν τρέχεις στα κοροιδολιβαδα για να ταίσεις τους ασβερκους νταβαδες γυμναστές των νηστικων νεραιδογεννητων που έχουν δήθεν περίοδο. Άρα αν είναι να πληρώσεις κοκό επιλέγεις τον εύκολο δρόμο γιατί ο χρόνος είναι χρήμα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Όχι ακομη καλύτερα, σε μερικα λεπτά βρισκεσαι σε ελαιοτριβεία, σε στούντιο, σε γαμησο-χοτελια ακόμη και σε στριπτιζαδικα για πριβε καταστασεις και σε όλα αυτα σκοραρεις τριποντο στα σιγουρα σε όποια φυλη θές. Δεν τρέχεις στα κοροιδολιβαδα για να ταίσεις τους ασβερκους νταβαδες γυμναστές των νηστικων νεραιδογεννητων που έχουν δήθεν περίοδο.
Στο μπουρδελα κομ ειμαστε, ολοι εχουμε δοκιμασει τα περισσοτερα ειδη πληρωμενου. Μπουρδελο και στουντιο δεν ευχαριστηθηκα ποτε, ουτε μασαζ. Καναδυο-τρεις εσκορτ θυμαμαι.
Κοιταξε, εγω συμβιβαζομαι και με συμμαθητριες. Αν καποιος θελει να το χαρει με γυναικες αρκετα μικροτερες και ωραιωτερες, πρεπει να τα σκασει χοντρα, οπως κανει ο νηματοθετης

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
Αν πήγαινα με βίζιτες που λες γιατί να μην το κάνω Γερμανία και να τρέχω Πολωνία,Ουκρανία κτλ?Γιατί να βάζω φωτός από κλαμπς,ρεστωράν κτλ αντί να αράζω στο ξενοδοχείο?
Ο Β.Π. γαμεί αβέρτα και ελευθέρας βοσκής και Σλάβες και Γερμανίδες τα πάντα όλα.Εμπνεύστηκε βρήκε το δρόμο του Τσεχία και μετετράπη σε υπεργαμέα.Τώρα αν ο άλλος είναι μίζερος,αυτό δε γίνεται,το άλλο είναι δύσκολο,το άλλο δεν είναι vfm,πού να τρέχω να ταλαιπωρούμαι ας τη βγάλει με τα μπορδέλα ή στο χειροκίνητο.

Εμένα δεν μου αρέσει η κοροιδία. Πρόκειται για πουτάνες που τις βρίσκεις στο ιντερνέτ, όπως και να τις πεις. (Και οι δικές μου έχουν προδιάθεση για πουτάνες που αν θα γίνουν εξαρτάται από το πόσο θα ζοριστούν επαγγελματικά. Όταν γίνουν μεντορέτες είναι πουτάνες.)

Αυτό που κάνεις μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε μπαίνοντας στο κατάλληλο site έτοιμος να τα σκάσει. Το ότι πας σε μια σλαβική χώρα είναι προσωπικό σου γούστο για να συντηρήσεις ένα παλιό όνειρο ή γιατί το περιβάλλον είναι καλύτερο (πχ χωρίς μεμέτια) ή μπορεί να είναι πιο φτηνά κλπ. Δεν λέει κάτι το ότι πας σε ένα μαγαζί ή μια βόλτα κλπ, δεν είναι κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν.

Επιπλέον ο τρόπος που ζεις και το τρέξιμο που τραβάς για να τα κάνεις όλα αυτά δεν έχουν τίποτα το αξιοζήλευτο. Οσοι σε θαυμάζουν και ιδίως όσοι σε έχουν κάνει ίνδαλμα δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, έχουν κάποια δυσκολία σε αυτόν τον τομέα και ωραιοποιούν την κατάσταση για να «ταξιδέψουν». Δεν είμαι χτεσινός, ο ΒΠ ψευτογαμεί, κανένα νορμάλ άτομο δεν προσκολλάται έτσι σε κάποιον σαν εσένα, παραβλέποντας την κοπρολαγνεία σου και το τρέξιμο Βέγγου για να κάνεις επίδειξη με πληρωμένες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Όχι ακομη καλύτερα, σε μερικα λεπτά βρισκεσαι σε ελαιοτριβεία, σε στούντιο, σε γαμησο-χοτελια ακόμη και σε στριπτιζαδικα για πριβε καταστασεις και σε όλα αυτα σκοραρεις τριποντο στα σιγουρα σε όποια φυλη θές. Δεν τρέχεις στα κοροιδολιβαδα για να ταίσεις τους ασβερκους νταβαδες γυμναστές των νηστικων νεραιδογεννητων που έχουν δήθεν περίοδο. Άρα αν είναι να πληρώσεις κοκό επιλέγεις τον εύκολο δρόμο γιατί ο χρόνος είναι
Αν δεν τους ταΐζει κάποιος πως θα ζήσουν ;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Εμένα δεν μου αρέσει η κοροιδία. Πρόκειται για πουτάνες που τις βρίσκεις στο ιντερνέτ, όπως και να τις πεις. (Και οι δικές μου έχουν προδιάθεση για πουτάνες που αν θα γίνουν εξαρτάται από το πόσο θα ζοριστούν επαγγελματικά. Όταν γίνουν μεντορέτες είναι πουτάνες.)

Αυτό που κάνεις μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε μπαίνοντας στο κατάλληλο site έτοιμος να τα σκάσει. Το ότι πας σε μια σλαβική χώρα είναι προσωπικό σου γούστο για να συντηρήσεις ένα παλιό όνειρο ή γιατί το περιβάλλον είναι καλύτερο (πχ χωρίς μεμέτια) ή μπορεί να είναι πιο φτηνά κλπ. Δεν λέει κάτι το ότι πας σε ένα μαγαζί ή μια βόλτα κλπ, δεν είναι κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν.

Επιπλέον ο τρόπος που ζεις και το τρέξιμο που τραβάς για να τα κάνεις όλα αυτά δεν έχουν τίποτα το αξιοζήλευτο. Οσοι σε θαυμάζουν και ιδίως όσοι σε έχουν κάνει ίνδαλμα δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, έχουν κάποια δυσκολία σε αυτόν τον τομέα και ωραιοποιούν την κατάσταση για να «ταξιδέψουν». Δεν είμαι χτεσινός, ο ΒΠ ψευτογαμεί, κανένα νορμάλ άτομο δεν προσκολλάται έτσι σε κάποιον σαν εσένα, παραβλέποντας την κοπρολαγνεία σου και το τρέξιμο Βέγγου για να κάνεις επίδειξη με πληρωμένες.

Οι άλλοι θέλουν να κάνουν το ίδιο αλλά δεν μπορούν και λένε γιατί να μην το κάνω εγώ που είμαι καλό παιδί και άξιο παληκάρι και να το κάνεις εσύ ο μαλάκας.Πώς γκενέν αυτό?Προφανώς η αιτία είσαι εσύ γιατί αν δεν ήσουν εσύ θα τα έπραττα εγώ αλλά τώρα χαλάς τα μέρη και γαμάς εσύ αντί για εμένα.
Γενικά το πρόβλημά τους δεν είναι αν κάποιος τα κάνει αυτά αλλά ποιος τα κάνει.Εγκρίνεται ή δεν εγκρίνεται ανάλογα με το άτομο όχι σαν πράξη καθεαυτή.
Ας πούμε αν ο μαιντρίντερ πόσταρε το ένα πέμπτο από τις γκόμενες που έχω δείξει θα λέγανε όλοι Θεός,παιχταράς,άψογος κτλ διότι κρίνουν με βάση το άτομο.

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446

Ποιες δικες σου ρε φιλε?
Αν δεν εισαι καθηγητης πανεπιστημιου ή ελβετος τραπεζιτης, οι μεντορετες θα ανηκουν μονο στην σφαιρα της φαντασιας

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αν δεν τους ταΐζει κάποιος πως θα ζήσουν ;
Έχει αποκτήσει νόημα η ζωή του επειδή τρέχει σαν τον βεγγο για να ταίσει διαφορα ξενα στόματα κι αυτό τον ευχαριστεί. Φαινεται οτι δεν τον πολυ ενδιαφέρει το γ@μησι πλεον λόγω ορμονών. Αλλωστε τον εχουν στραγγιξει οι γεγμανοι. Το κύριο μέλημα του είναι το σόου και ζει γι αυτό, όπως φωτο στο bou σαιτ ακολουθοι, στο να χαμε να λέγαμε μαζί με τους κλώνους του.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Όχι ακομη καλύτερα, σε μερικα λεπτά βρισκεσαι σε ελαιοτριβεία, σε στούντιο, σε γαμησο-χοτελια ακόμη και σε στριπτιζαδικα για πριβε καταστασεις
Το χειρότερο vfm και το μικρότερης διάρκειας πήδημα.
Και βρωμερό .
Και τρως και πολύ ώρα.
Μόλις μπεις στο τζάδικο ... δεν έχει σαλονάρισμα ...

Άσε που για να δεις τα τεμάχια ... δεν πας στις 00.15 ... που δεν έχουν πάει ακόμη ... ή είναιμε τις φόρμες και τα σπορτέξ .... πρέπει να πάει τουλάχιστον 01.30 για να .... αρχίσεις να βλέπεις !

Άντε έπειτα να ξεκαθαρίσεις ποιές κάνουν φουλ ... και ποιές μαζεύουν κατοστάρικα ... εξ αποστάσεως από τουρίστες ...
Και τελικά γαμάς 20 λεπτά .... τη γκόμενα άπλυτη ...σε χώρο περίπου μπουρδέλου .... κατώτερου από στούντιο πάντως .... και πληρώνεις τιμή πανάκριβης έσκορτ για 1.5 ώρα .........

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Το χειρότερο vfm και το μικρότερης διάρκειας πήδημα.
Και βρωμερό .
Και τρως και πολύ ώρα.
Μόλις μπεις στο τζάδικο ... δεν έχει σαλονάρισμα ...

Άσε που για να δεις τα τεμάχια ... δεν πας στις 00.15 ... που δεν έχουν πάει ακόμη ... ή είναιμε τις φόρμες και τα σπορτέξ .... πρέπει να πάει τουλάχιστον 01.30 για να .... αρχίσεις να βλέπεις !

Άντε έπειτα να ξεκαθαρίσεις ποιές κάνουν φουλ ... και ποιές μαζεύουν κατοστάρικα ... εξ αποστάσεως από τουρίστες ...
Και τελικά γαμάς 20 λεπτά .... τη γκόμενα άπλυτη ...σε χώρο περίπου μπουρδέλου .... κατώτερου από στούντιο πάντως .... και πληρώνεις τιμή πανάκριβης έσκορτ για 1.5 ώρα .........
Ισχύει γενικά. Επίσης, προφανώς τζάδικα και vfm δεν υπάρχει.
Αλλά στα τζάδικα βρίσκεις μουνιά για να βγάλεις γούστα εκτός μαγαζιού! Δηλαδή "σπονσοράρισμα" ας πούμε, ή τέλος πάντων μια μορφή του. Φαί, γαμήσι, καμιά εκδρομή στα ρεπό τους κλπ κλπ

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Αν μιλήσει ρωσικά και εχει διαβατήριο με προηγούμενες επισκέψεις θα περάσει δεν υπάρχει περίπτωση να πεσει μπαν.
Αν εχει ομως ουκρανικη σταμπα στο διαβατήριο τότε ισως να πεσει εξονυχιστικος ελεγχος
Aπο οτι θυμαμαι, στην Ουκρανια δεν σφραγιζουν ΕΕ διαβατηρια
Στα υπολοιπα που λες, σχετικα ειναι ολα. Αν ο νηματοθετης βγαζει 40k καθαρα ετησιως, μπορει να ξοδευει ανετα 10-15k για οτι θεωρει αυτος γουστα.
Αν στην Ελλαδα βγαζει καποιος καθαρα 10k τον χρονο, και η φυλης ακομα ειναι πολυτελεια
Αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο μεσος αναγνωστης το νηματος. Αναρωτιεται ο αναγνωστης πως καποιο κοροιδο δινει 30k για ενα καινουργο VW ενω θα μπορουσε να παρει ενα μεταχειρισμενο BMW του 2005 με 3 χιλιαρικα
Γιατι να τρωει καποιος σε ακριβο εστιατοριο, ενω μια χαρα μπορει να φαει νοστιμα φαγητα σε σουβλατζιδικο?
Η απαντηση ειναι γιατι μπορει

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Βρες εσύ έναν να κάνει 17 ώρες ταξίδι με λεωφορείο τη Δευτέρα για να γυρίσει με άλλες 17 ώρες ταξίδι την Παρασκευή.Δεν το κάνουνε.Το θεωρούν τελείως μαλακία.Και να πρέπει να κουβαλάνε ρευστό γιατί πιθανότατα δε λειτουργούν οι κάρτες.Και να υποχρεώνονται να μιλάνε παντού ρωσικά επειδή οι γκόμενες δεν ξέρουν αγγλικά.Δεν το κάνουνε ποτέ και με την καμία.
Εκεί πας και ο άλλος τραβάει τα βυζιά του γιατί το θεωρεί τελείως μαλακία να πάει και δεν το δέχεται καν σαν προοπτική.Οπότε το μέρος είναι ελεύθερο αλωνίζεις.Κάπως έτσι πάει.Κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος.
Πω ρε μλκα, μόνο που το διάβασα μου πέσανε τα αρχίδια

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Το θεμα δεν ειναι τι μπορει η τι δεν μπορεί αλλα ποσο κοστολογει το μουνι.
Ολα στη ζωη εχουν εχουν μια τιμη αλλα μεγαλύτερη αλλα μικρότερη αξια.
Οταν στη γη υπάρχουν διαθέσιμα συνολικα 4 δις μουνια και βάλε τωρα ηλικιες 18-50 παμε ανω των 2 δις μουνια ενεργά.
2 δις μουνια σημαινει οτι δεν ειναι κατι δυσερευτο που αξιζει να το χρυσοπληρώσεις.
Ας πουμε ο χρυσός ειναι δυσευρετο μεταλλο συν τα θετικά που διαθέτει οπότε λογικο ειναι να ειναι η αξια ανεβασμένη.
Όμως οταν η αθηνα η γερμανια ειναι τιγκα απο ιερόδουλες του μπλοκ συν μη ιεροδουλες για ποιο λογο παει εκει και τις κακομαθαινει.
Οι σλαβοι τις έχουν βαλει σε ενα καλουπι και παει εκει ο καθε κμαν και τις κακομαθαινει και τις χαλαει,θα μου πεις μικρη ζημια αλλα αν αρχιζουν και αλλοι να κάνουν τα ιδια μετά θα λεμε χαλασε το μπλοκ.
Τις ελληνίδες οι ελληνες τις χαλασαν καο βλεπετε για να βρεις γκόμενά ελλαδα λες αμάν
Τα πουτανακια ακριβυναν γιατι στο μπλοκ εχουν ανεβει τα μεροκαματα και εχει σχεδον εκμηδενιστει η ανεργια. Δεν υπαρχει πλεον κοπελα σε ανεχεια, μια δουλεια του χιλιαρικου την βρισκει ευκολα. Και 1 χιλιαρικο στο μπλοκ ειναι πολυ καλυτερο απο ενα χιλιαρικο στην Αθηνα, καθως εδω εχουμε απο τα ακριβοτερα ρευματα, σ/μ, καυσιμα κλπ
Οποτε μενουν μονο τα πουτανακια που το κανουν καθαρα απο επιλογη και κατα συνεπεια η προσφορα μειωνεται και οι τιμες αυξανουν. Ακομα και στο μπλοκ βλεπεις πλεον να βιζιταρουν λατινες και αφρικανες με πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τις σλαβες
Εντελως ακυρο αυτο που γραφεται εδω οτι οι τιμες ανεβηκαν λογω δυτικων που τις κακομαθαινουν. Πλεον για σεξοτουρισμο δεν παει κανεις στο μπλοκ

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
Τοτε ο βαλκαν γιατί πηγαινει στα μπλοκ?
Εγω το ξερω απο πρωτο χερι οτι οι τσεχοι ειναι σε καλύτερη μοιρα απο ενα ελληνα σε μισθολογικο και οικονομικο.
Οταν εδω στα σουπερ μαρκετ παιρνουν 830 εκει παίρνουν 1100-1200 σε κορωνες υπολογισε ×25
Ο βαλκαν απλα πηγαινει και τα σκαει χοντρα για να βαλει και αυτος το λιθαρακι του να δυσκολεψει το πεδιο.
Εγω θα τον ειχα αξιο να παει τσεχια πολωνια και να βγαλει γκόμενά χωρις κασερι,ας κάνει δωρα ας κερνάει φαγητα ποτα κλπ να δούμε τι θα γινοταν
Διοτι γουσταρει σλαβικα vibes. Τον γεμιζει να γαμαει Σλαβες υπο σλαβικη ατμοσφαιρα και ας πληρωνει παραπανω.
Σλαβα γεννημενη πριν το 2000 που να βαζει το χερι στην τσεπη για τα εξοδα του ραντεβου δεν νομιζω να υπαρχει.
Τεραστιο χασμα γεννεων. Οι πιτσιρικες δεν πινουν, δεν κοιτανε ξενους, τα αντιθετα δηλαδη με τις -αντα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.032
Πόντοι
1.056
Αυτό είναι το θέμα οτι οι πιο πολλοί δεν κάνουν αυτό που απαιτείται,δεν καταβάλλουν την προσπάθεια,θέλουν όμως το αποτέλεσμα χωρίς την καταβληθείσα προσπάθεια.Θες τα μουνιά χωρίς να μάθεις τη γλώσσα,χωρίς να κοπιάσεις να βγάλεις λεφτά,χωρίς να ταξιδέψεις καν.Ε δε γίνεται.
Είναι ελεύθερο το πεδίο για όλους.Δεν υπάρχει μια λακληκαρία να αποφασίζει αυτός είναι δικός μας μπορεί να γαμάει στο μπλοκ,αυτός δεν είναι τον πούλο κτλ σε στυλ τα σα μα και τα μα μάσατα.Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι άναρχη έχεις ελεύθερο πεδίο να αλωνίζεις είσαι ουσιαστικά ασταμάτητος.
Και όμως οι περισσότεροι Ελληνες θα προτιμούσαν την ελεγχόμενη από την ανεξέλεγκτη κατάσταση για να μειώνουν την προσπάθεια κατά το δοκούν.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.038
Πόντοι
446
25άρης και μέντοριγκ; Δεν γίνονται αυτά, μαν. 62 είμαι.
Δεν παει με την ηλικια αλλα με την θεση
Ενας σαρανταρης καθηγητης πανεπιστημιου μια χαρα μεντορευει 19χρονες φοιτητριες που ονειρευονται ακαδημαικη καριερα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Aπο οτι θυμαμαι, στην Ουκρανια δεν σφραγιζουν ΕΕ διαβατηρια
Στα υπολοιπα που λες, σχετικα ειναι ολα. Αν ο νηματοθετης βγαζει 40k καθαρα ετησιως, μπορει να ξοδευει ανετα 10-15k για οτι θεωρει αυτος γουστα.
Αν στην Ελλαδα βγαζει καποιος καθαρα 10k τον χρονο, και η φυλης ακομα ειναι πολυτελεια
Αυτο δεν μπορει να καταλαβει ο μεσος αναγνωστης το νηματος. Αναρωτιεται ο αναγνωστης πως καποιο κοροιδο δινει 30k για ενα καινουργο VW ενω θα μπορουσε να παρει ενα μεταχειρισμενο BMW του 2005 με 3 χιλιαρικα
Γιατι να τρωει καποιος σε ακριβο εστιατοριο, ενω μια χαρα μπορει να φαει νοστιμα φαγητα σε σουβλατζιδικο?
Η απαντηση ειναι γιατι μπορει
Το σφράγιζαν μαν, έχω εγώ στάμπες πορνοτουριστα να φάνε και οι κότες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom