tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 6.056
Στην ελλάδα, πολλοί με 3-10 το μήνα καθαρά ... τον παίζουν ......
Στο μπλοκ ;;;;;;;
Στο μπλοκ ;;;;;;;
Ο αρχηγός δεν λέει ψέματαΚάτσε να προχωρήσω λιγάκι το διάλογο
-Είσαι από το Κίεβο?Είναι το Gulliver το καλύτερο εμπορικό κέντρο?
-Ναι.Εσύ από πού είσαι?
-Εγώ είμαι από την Ελλάδα.Σου αρέσουν τα δώρα?
-Τα δώρα μου αρέσουν πάρα πολύ.
-Πολύ ωραία.Αν θες πάμε βόλτα στα καταστήματα να σου πάρω ένα δώρο.
-Θέλω πολύ.
-Ωραία πάμε.
-Αχ,σας ευχαριστώ καλέ μου κύριε.
Είστε και εσείς υποστηρικτής της Ουκρανίας μας;
-Ε..Ναι.. Φυσικά.Slava Ukraina!
-Σας ευχαριστώ και πάλι για το δώρο,οι Ευρωπαίοι είστε πολύ γενναιόδωροι.
-Το ξενοδοχείο μου είναι από εδώ νεαρά μου κυρία
-Το διαμέρισμά μου είναι όμως από εκεί καλέ μου κύριε.
Σας ευχαριστώ και πάλι, καλή διαμονή στην πόλη μας
Υπάρχει και εναλλακτικός διάλογος με πέπερ σπρέι,κλωτσομπούνια και σεκιουριτάδες
Υ.Γ. Εντάξει, ο Αρχηγός έχει εμπειρία στο σπορ,αν και πιστεύω ότι οι πουτανετες τον εντοπίζουν πρώτες και τον αφήνουν να τις καμακώσει
Ρε αρχηγέ αν τα κάνεις όλα αύρα έχεις χώσει κάνα 1000ρικο στην κάθε πονεμένηΟ διάλογος συνεχίζεται κάπως έτσι.
-Μου αρέσουν αυτά τα παπούτσια.
-Είναι πολύ ωραία.Θες να τα δοκιμάσεις?Ισως να σου πάνε.
-Πώς σου φαίνονται στα πόδια μου?
-Πάρα πολύ καλά.Και νορμάλ τιμή.
-Σε ευχαριστώ πολύ.Μου αρέσει και αυτό το φόρεμα.
-Πολύ ωραίο χρώμα.
-Μπορώ να το δοκιμάσω να το δεις?
-Βεβαίως.Είναι καλό αυτό το μαγαζί,έχει ωραία ρούχα.Τι θα έλεγες και για εσώρουχα στρινγκς,σουτιέν?
-Εχω εσώρουχα.
-Πολύ ωραία.Εχεις ένα τηλέφωνο?
-Θα σου δώσω τον αριθμό αλλά το τηλέφωνό μου είναι πολύ κακό,δε λειτουργεί καλά τελευταία,έχει χαλάσει.
-Νομίζω πρέπει να πάρουμε καινούργιο κινητό.
-Ναι,θα ήθελα πολύ.
-Ωραία.Τότε θα συναντηθούμε αύριο ξανά.
-Πού μένεις?Πόσο θα κάτσεις Κίεβο?
-Μένω σε διαμέρισμα κοντά στο Μαιντάν.Είναι πολύ ωραίο.Θες να έρθεις?
-Οχι σήμερα,τώρα βιάζομαι να πάω σπίτι,έχω αφήσει το σκύλο νηστικό.
-Είσαι πολύ καλή που φροντίζεις το σκύλο.
-Να σου δείξω φωτογραφίες του.
-Πολύ ωραίος σκύλος.
Μήπως πεινάς?Αν θες μπορούμε να πάμε σε σουσάδικο.Σου αρέσει το σούσι?
-Ναι,μου αρέσει πολύ.
-Πάμε τότε.Η μήπως βιάζεσαι,να πάμε αύριο?
Ο αρχηγός δεν λέει ψέματα
Απλά δεν λέει όλη την αλήθεια
Είναι το κλασικό ερώτημα
Πως θα γίνει η συναλλαγή με μια να την γαμάς για μια βδομάδα
Αν την πληρώσεις στην αρχή μπορεί να φύγει αν την πληρώσεις μετά μπορεί να μην της τα δώσεις
Έτσι κι ο αρχηγός
Δεν Υπάρχει καμμια εγγύηση του δώρου με το ποθητό γαμησι
Οι πιο πολλές θα πάρουν το δώρο κ δεν θα τις ξαναδείς
Πολλοι ελαχιστοι να παίρνουν 3 συνΣτην ελλάδα, πολλοί με 3-10 το μήνα καθαρά ... τον παίζουν ......
Στο μπλοκ ;;;;;;;
Εμένα μου προκαλούν δέος ... κάτι κουλτουριάρηδες 60ρηδες λεχρίτες μπατήρια του κερατά ...
σαφώς ξένοι .... που όλο σέρνουν κάτι ψιλο εναλλακτικές .... όχι μουνάρες, υπομέτριες,
αλλά ωστόσο 1-2 δεκαετίες νεότερες από την δική τους αρχαιότητα ......
Σε δυτικές πόλεις έχει πολλούς, αλλά βλέπεις κάποιους και σε πράγα βουδαπέστη .... γερμανοί , άγγλοι , αυστραλοί ...... μιλάμε για ψιλογλίτσες ........ έχω πιάσει μερικές φορές κουβέντα ....
δήθεν καλλιτέχνες ... δήθεν φωτογράφοι ... για να τον βρέξουν είναι οι χαμούρες ... αλλά με ψίχουλα ...
Αλλα ματιά οι πολβνες. Μόνο με ουκρανες του Λβιβ μοιάζουνΜοντέρνες Πόλκες.Ο μέσος Ελληνας δεν τις ξεχωρίζει από τις Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες εκτός αν προσέξει το λίγο πιο σκληρό βλέμμα.
![]()
![]()
![]()
Ματεριαλιστική σύζυγος.
Ουγγαρία η Πολωνία θα ξοδευες το μαρούλι για τόπ σε ποιότητα όχι ποσότητα αποτελέσματος ;Εκεί είναι η τέχνη.Πώς το κάνεις αυτό.Αμα ήταν εύκολο θα γαμούσαν όλοι.
Αλλα ματιά οι πολβνες. Μόνο με ουκρανες του Λβιβ μοιάζουν
Ουγγαρία η Πολωνία θα ξοδευες το μαρούλι για τόπ σε ποιότητα όχι ποσότητα αποτελέσματος ;
νομίζω οι σταθερές που περιγράφει ο αρχηγός πρέπει να τοποθετηθούν σε χρονικό πλαίσιο μπορεί αυτά που περιγράφει να είναι όντως βιωματικά αλλά σε άλλες περιόδους της ζωής του προγενέστερες
Μην κοιτάς μισθούς .Πολλοι ελαχιστοι να παίρνουν 3 συν
Και 3 είναι ελςχιστοι αλλά υπάρχουν
Πρέπει να κανείς ένα συνοπτικό ποστάρισμα για Ουγγαρία Πολωνία Τσεχια Τι δίνεις τι εισπράττεις με ρεαλιστική προσέγγιση αποτελέσματος για μουνια από 8 και πάνωΠολωνία είναι δύσκολο να πιάσεις ποιότητα γιατί δεν υπάρχουν αρκετές τοπ.Εχει άπειρα εφταράκια αλλά ελάχιστα οχτάρια και πάνω.
Αν κάποιος προτιμάει ποιότητα αντί για ποσότητα καλύτερα Τσεχία.Αν θες το αντίθετο καλύτερα Πολωνία.
Ο υποψήφιος γαμεας πριν 25 χρόνια έλεγε ότι είναι ο γιος του Πετζετάκη και ήρθε να κάνει εναλλακτικό τουρισμό τώρα που θα του πει η άλλη δώσε φεις Ινστα λινκεντιν και θα δει ότι είναι μπαριστα στα Καρπο θα πάρει τα παπαρια μου σε ασημένιο δίσκοΜα και τώρα οι Πολωνέζες τα ίδια κάνουνε.Αμα πας στα κλαμπ ό,τι γινόταν τότε γίνεται και τώρα.
Πρέπει να κανείς ένα συνοπτικό ποστάρισμα για Ουγγαρία Πολωνία Τσεχια Τι δίνεις τι εισπράττεις με ρεαλιστική προσέγγιση αποτελέσματος για μουνια από 8 και πάνω
Ουγγαρία δεν έχεις παίξει μπάλα ;Ουγγαρία δεν ξέρω δεν είναι σλαβική χώρα.
Τσεχία μπορείς να γαμήσεις μερικά οχτάρια γιατί έχει πολλά.Εχει πάρα πολλές εμφανίσιμες γκόμενες.Πολωνία δε θα γαμήσεις τέτοιο επίπεδο γιατί έχει λίγες.Θα γαμήσεις όμως πολλά εφτάρια με τα ίδια λεφτά.
Π.χ. Τσέχα 180 μοντελοειδή βλέπεις συνέχεια.Αν πας Hlavni Nadrazi Πράγα θα δεις να περνανε κάθε λεπτο τέτοιες.Πολωνία θα περιμένεις κανά δεκάλεπτο να δεις και αν.Δεν υπάρχουν οι πυκνότητες της Τσεχιας σε μουνάρες.
Πυκνότητες Τσεχίας έχω δει μόνο Κίεβο οριακά προ 2018 σε συγκεκριμένα σημεία.
Ουγγαρία δεν έχεις παίξει μπάλα ;
Η πορνο βιομηχανία όμως έκανε εκεί άνοιγμα άρα κάτι έβλεπεΔε με ενέπνευσε λόγω κουλτούρας και επειδή οι Ουγγαρέζες είναι σαφώς κατώτερες σε σχέση με Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες.Η Βουδαπέστη γαμάει όμως σς νυχτερινή ζωή.
Η πορνο βιομηχανία όμως έκανε εκεί άνοιγμα άρα κάτι έβλεπε