Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.931
- Πόντοι
- 3.556
Είσαι παλιό μέλος και εσυ τύπε ;Οσα δεν πιανει η αλεπου... τα κάνει μηνύματα στο μπου...
για καλογερο και καποιους αλλους παει αυτο...
Είσαι παλιό μέλος και εσυ τύπε ;Οσα δεν πιανει η αλεπου... τα κάνει μηνύματα στο μπου...
για καλογερο και καποιους αλλους παει αυτο...
Θα «πουλούσα» την παρακάτω εικόνα και θα έστελνα φωτός από Βόλο, Πήλιο, Σκιάθο... πριν το ψάξει αυτή.Τύπε άμα πεις μπειμπι καμ του Σαντορίνη και να μην την ξέρει να είναι τούβλο θα γκουγκλάρει και θα της βγάλει την καλντερα ηλιοβασιλέματα και πυρφόρο ζευγάρια να κρατιούνται αγκαλιά άμα της πεις εσυ Νιού Αγχίαλος και το γκουγκλαρει θα της βγει η 111 πτέρυγα μάχης επιτυχία εξασφαλισμένη![]()
Άμα από συνήθεια σταματάς στα πορτοκαλί, πώς εξελίσσεται η συνέχεια, τύπε; Επιβιώνεις ή το ίδιο βράδι μιλάς με τον Άγιο Πέτρο; Εγώ λέω ότι είναι καλύτερα δειλά δειλά στην αρχή, αν δεν είσαι συνηθισμένος. Δεν το λέω για σένα, για μένα το λέω. Τώρα σκέφτομαι ότι προσεχώς θα οδηγήσω στην Ιταλία και με έχει πιάσει μία ανησυχία.Τι δειλά ρε μαν, άδειοι είναι οι δρόμοι στη Μακεδονία και είναι και άπλα, έχεις δει το οδικό δίκτυο; Που νομίζεις οτι θα οδηγάς στην Κηφισίας;
Άμα από συνήθεια σταματάς στα πορτοκαλί, πώς εξελίσσεται η συνέχεια, τύπε; Επιβιώνεις ή το ίδιο βράδι μιλάς με τον Άγιο Πέτρο; Εγώ λέω ότι είναι καλύτερα δειλά δειλά στην αρχή, αν δεν είσαι συνηθισμένος. Δεν το λέω για σένα, για μένα το λέω. Τώρα σκέφτομαι ότι προσεχώς θα οδηγήσω στην Ιταλία και με έχει πιάσει μία ανησυχία.![]()
Σωστός είσαιΕννοείται. Αν και θα προτιμούσα ακόμα βορειότερα. Οι βορειοελλαδίτισσες έχουν σλαβικό DNA και έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά.
Ο αρχηγός γενικώς βλέπει όνειρα...νομίζω οι σταθερές που περιγράφει ο αρχηγός πρέπει να τοποθετηθούν σε χρονικό πλαίσιο μπορεί αυτά που περιγράφει να είναι όντως βιωματικά αλλά σε άλλες περιόδους της ζωής του προγενέστερες
Μπειμπι ις δέρ ενι νικι μπιτς; Γιε χάνι δε νικι οφ σαμοτρακιΘα «πουλούσα» την παρακάτω εικόνα και θα έστελνα φωτός από Βόλο, Πήλιο, Σκιάθο... πριν το ψάξει αυτή.
Φαίνεται πιο πλούσιο το γεωγραφικό ανάγλυφο τώρα και βάζει τη φαντασία να δουλέψει.
![]()
Να κολλήσεις σε κανά φανάρι στο σαραντάπορο ... πηγαίνοντας προς ελλασόνα και σέρβια ... να σου πω εγώ ...Επαρχία δεν έχει πολλά φανάρια, ειδικά αν αποφύγεις τα κέντρα των πόλεων, φανάρι και να θες δεν πρόκειται να δεις, άντε 1 κάθε 50 χλμ
Να κολλήσεις σε κανά φανάρι στο σαραντάπορο ... πηγαίνοντας προς ελλασόνα και σέρβια ... να σου πω εγώ ...
Αδερφέ αυτό το κρατάω κ το χρησιμοποιώΤην αξια του μουνιου τους, πολλες την συνειδητοποιουν μετα τα 20. Η φοιτητρια που μεγαλωσε σε ενα χωριο εξω απο μια επαρχιακη πολη και ηρθε στα 18 να σπουδασει στην πολη δεν εχει ακομα συνειδηση της αξιας της. Οποιος μπατιρης προλαβει.
Αυτα για Ελλαδα
Στο μπλοκ οι συνηθισμενες κοπελες για την περιοχη, στον Ελληνα που περιστοιχιζεται απο τραβελομορφες φαλαινες, φανταζουν υπερμουναροι
άμα περιμένετε να ψαρώσει Σλάβα πιτσιρικά 8αρι και πάνω από Χαλκιδικες , Καβάλες, Σαμοθράκες και κυκλαδες θα περιμένετε χρόνια…..πάρτε μια βίλα στο Πουκε, στο Μπαλί ,πιο φτηνά θα σας έρθει και πιο εύκολα θα πέσει η Σλάβα.
Δώσε πόδια στον λαό!!! Μαζί σου!!!Βασικά οδηγάς; Χωρίς αυτοκίνητο Βόρεια Ελλάδα απλά δεν πάς, δεν έχει νόημα
Η ανάλυση περί σλαβικού DNA δε με πολυενδιαφέρει, περισσότερο με ενδιαφέρουν τα μακριά πόδια, τα ψηλά καβάλα, το πιο ξανθό και η θηλυκότητα των Μακεδονιτισσων.
Προφανώς και το Μακεδονικό αίμα είναι ανώτερο από οποιοδήποτε σλαβικό, τι να ζηλέψουμε, απλά τονίζουμε την ύπαρξη κάποιας ελαφριάς συγγένειας
πριν 20-30 χρόνια θα έφερνες εννιάρι από Νέα Αγχιαλο. Μπορεί σε είκοσι χρόνια και το Μπαλί να μη φτάνει.Μας πήγες το ηθικό στα τάρταρα, ρε τύπε. Κι εγώ που έλεγα να φλεξάρω Νέα Αγχίαλο....
Τέσπα, σαν υπόθεση εργασίας το παρουσίασα, επειδή υπάρχει ένα σπίτι. Ο καθένας ότι μπορεί να «πουλήσει» πουλάει.
Εκεί που λες πάρτε μια βίλα στο Πουκέ κλπ εννοείς νοικιάστε, φαντάζομαι. Έτσι συμφωνώ.
Ναι τύπε... σχεδόν παμπάλαιοΕίσαι παλιό μέλος και εσυ τύπε ;
Δε διαφωνώ αλλά να σου πω κάτι; Υλικό έχουν πολλές χώρες και με πρώτη και καλύτερη τη Βόρεια Ελλάδα. Άμα είχα 3Κ εισόδημα θα την άραζα Βόρεια Ελλάδα και θα αλώνιζα Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Σαλόνικα, κλπ που είναι τίγκα στις μουνάρες. Ντόπια άλογα καθαρόαιμα και με σλάβικο ποσοστό DNA. Έχεις ζήσει ποτέ σου μόνιμα Βόρεια Ελλάδα ή οι μόνες σου εμπειρίες είναι από ΣΚ σε Παραλία Κατερίνης κλπ;
Μόνιμα Β.Ελλαδα,αν δεν πάθεις καμιά κατάθλιψη από τη μιζέρια και την παρακμή,ναι,έχει πιο όμορφες γυναίκες από άλλα μέρη με κοντοκλώτσες μελαμψες