You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 200K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Δεν υπάρχει. Πού θα φορτώσει Θεσσαλονίκη; Στο Casper; Στο J'Adore; Στο Bali; Ή μήπως σε κανένα 8ball; Θα χαζεύει τις κοπριές μέσα να στέλνουν στα κινητά πιο γρήγορα απ' ότι παίζουν το μουνί τους και θα καταλήξει στις τελειωμένες του Le CabaretΚαι εγώ σου λέω πες εσύ ένα καλό κλαμπ στη Βόρεια Ελλάδα για να φορτώσεις.Ενα μόνο.
Τι νομίζεις?Στο Grey και στο Cherry δεν παίζουνε σπονσορέτς?
Venus Berlin 2007Ουγγαρία, έχει φανταστικό μέσο όρο ... είναι γαμεύσιμο πάνω από το 80% ....
Οι πορνοστάρ πάντα ξεχώριζαν ... ανίτα μπλοντ , ντέμπορα γουελς , νίκι άντερσον , ανίτα νταρκ , σόφι έβανς , μαρσα λορντ , σαμπρινα ρόουζ, λόρα κροφτ, μπριγκίτε μπούλγκαρι , κασάντρα γουάϊλντ ...
για τις πιο πολλές από αυτές ο χαρακτηρισμός θεά, πέφτει λίγος ....
ειχα περασει να πω ενα γεια τον φιλο μου Pierre ...το πρωι στο φεστιβαλ και το βραδυ στο Artemis με τα ουγγαρεζικα και τσεχικα αλογα εκεινης της εποχης ... ωραια χρονια
Συνημμένα
Προσωπικά δεν πιστεύω στο DNA αλλά στην κουλτούρα. Δεν πιστεύω λοιπόν σε καμμία σύνδεση του σημερινού μακεδονικού πληθυσμού με τους σλάβους, διότι κι όσοι έχουν καταγωγή δεν το γνωρίζουν, πλην αυτών που αυτοαποκαλούνται σλαβομακεδόνες. Διαφορά νοοτροπίας σχετικά με τους νοτιοελλαδίτες βεβαίως υπάρχει, αλλά πρέπει να ψάξουμε άλλες αιτίες.
Δεν ξέρω τι μπορείς να φορτώσεις στη Μακεδονία, μου φαίνεται και αστείο για κάποιας ηλικίας άτομα να την ψάχνουν στα διασκεδαστήρια για μικρές, διότι εκεί δεν έχεις τη δυνατότητα προεργασίας. Αν μπορείς να πλασάρεις καλά μια περιοχή ίσως μπορείς να κατεβάζεις από έξω, όπως έκανε κι ένας γνωστός μου από τη Ζάκυνθο στον οποίο έχω αναφερθεί παλιότερα. Πιθανόν και στην περιοχή μου Ν. Αγχίαλο να γίνεται παιγνίδι, κατεβάζοντάς τες εκεί ή κατευθείαν Σκιάθο που έχει κι εκεί αεροδρόμιο. Το σπίτι είναι του γαμπρού μου, παραμελημένο αλλά φτιάχνεται. Όμως το θεωρώ ταλαιπωρία και δεν πολυψήνομαι για Ελλάδα.
Προσωπικά δεν πιστεύω στο DNA αλλά στην κουλτούρα. Δεν πιστεύω λοιπόν σε καμμία σύνδεση του σημερινού μακεδονικού πληθυσμού με τους σλάβους, διότι κι όσοι έχουν καταγωγή δεν το γνωρίζουν, πλην αυτών που αυτοαποκαλούνται σλαβομακεδόνες. Διαφορά νοοτροπίας σχετικά με τους νοτιοελλαδίτες βεβαίως υπάρχει, αλλά πρέπει να ψάξουμε άλλες αιτίες.
Δεν ξέρω τι μπορείς να φορτώσεις στη Μακεδονία, μου φαίνεται και αστείο για κάποιας ηλικίας άτομα να την ψάχνουν στα διασκεδαστήρια για μικρές, διότι εκεί δεν έχεις τη δυνατότητα προεργασίας. Αν μπορείς να πλασάρεις καλά μια περιοχή ίσως μπορείς να κατεβάζεις από έξω, όπως έκανε κι ένας γνωστός μου από τη Ζάκυνθο στον οποίο έχω αναφερθεί παλιότερα. Πιθανόν και στην περιοχή μου Ν. Αγχίαλο να γίνεται παιγνίδι, κατεβάζοντάς τες εκεί ή κατευθείαν Σκιάθο που έχει κι εκεί αεροδρόμιο. Το σπίτι είναι του γαμπρού μου, παραμελημένο αλλά φτιάχνεται. Όμως το θεωρώ ταλαιπωρία και δεν πολυψήνομαι για Ελλάδα.
Βασικά οδηγάς; Χωρίς αυτοκίνητο Βόρεια Ελλάδα απλά δεν πάς, δεν έχει νόημα
Η ανάλυση περί σλαβικού DNA δε με πολυενδιαφέρει, περισσότερο με ενδιαφέρουν τα μακριά πόδια, τα ψηλά καβάλα, το πιο ξανθό και η θηλυκότητα των Μακεδονιτισσων.
Προφανώς και το Μακεδονικό αίμα είναι ανώτερο από οποιοδήποτε σλαβικό, τι να ζηλέψουμε, απλά τονίζουμε την ύπαρξη κάποιας ελαφριάς συγγένειας
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε άμα πεις μπειμπι καμ του Σαντορίνη και να μην την ξέρει να είναι τούβλο θα γκουγκλάρει και θα της βγάλει την καλντερα ηλιοβασιλέματα και πυρφόρο ζευγάρια να κρατιούνται αγκαλιά άμα της πεις εσυ Νιού Αγχίαλος και το γκουγκλαρει θα της βγει η 111 πτέρυγα μάχης επιτυχία εξασφαλισμένηΠροσωπικά δεν πιστεύω στο DNA αλλά στην κουλτούρα. Δεν πιστεύω λοιπόν σε καμμία σύνδεση του σημερινού μακεδονικού πληθυσμού με τους σλάβους, διότι κι όσοι έχουν καταγωγή δεν το γνωρίζουν, πλην αυτών που αυτοαποκαλούνται σλαβομακεδόνες. Διαφορά νοοτροπίας σχετικά με τους νοτιοελλαδίτες βεβαίως υπάρχει, αλλά πρέπει να ψάξουμε άλλες αιτίες.
Οδηγάω, αλλά Γαλλία. Για Ελλάδα θα το πήγαινα δειλά δειλά στην αρχή μέχρι να ξανασυνηθίσω στα αντανακλαστικά της ντόπιας οδηγικής συμπεριφοράς.Βασικά οδηγάς; Χωρίς αυτοκίνητο Βόρεια Ελλάδα απλά δεν πάς, δεν έχει νόημα
Πέραν αυτού, αν είναι να πλασάρεις «τοποθεσία Μακεδονία», δεν φτάνει η Θεσ/νίκη και πρέπει να συμπεριλάβεις ευρύτερη περιοχή, οπότε η οδήγηση είναι must.
Οδηγάω, αλλά Γαλλία. Για Ελλάδα θα το πήγαινα δειλά δειλά στην αρχή μέχρι να ξανασυνηθίσω στα αντανακλαστικά της ντόπιας οδηγικής συμπεριφοράς.
Πέραν αυτού, αν είναι να πλασάρεις «τοποθεσία Μακεδονία», δεν φτάνει η Θεσ/νίκη και πρέπει να συμπεριλάβεις ευρύτερη περιοχή, οπότε η οδήγηση είναι must.
Τι δειλά ρε μαν, άδειοι είναι οι δρόμοι στη Μακεδονία και είναι και άπλα, έχεις δει το οδικό δίκτυο; Που νομίζεις οτι θα οδηγάς στην Κηφισίας;
Τελευταία τροποποίηση:
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Είσαι παλιό μέλος και εσυ τύπε ;Οσα δεν πιανει η αλεπου... τα κάνει μηνύματα στο μπου...
για καλογερο και καποιους αλλους παει αυτο...
Θα «πουλούσα» την παρακάτω εικόνα και θα έστελνα φωτός από Βόλο, Πήλιο, Σκιάθο... πριν το ψάξει αυτή.Τύπε άμα πεις μπειμπι καμ του Σαντορίνη και να μην την ξέρει να είναι τούβλο θα γκουγκλάρει και θα της βγάλει την καλντερα ηλιοβασιλέματα και πυρφόρο ζευγάρια να κρατιούνται αγκαλιά άμα της πεις εσυ Νιού Αγχίαλος και το γκουγκλαρει θα της βγει η 111 πτέρυγα μάχης επιτυχία εξασφαλισμένη
Φαίνεται πιο πλούσιο το γεωγραφικό ανάγλυφο τώρα και βάζει τη φαντασία να δουλέψει.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
άμα περιμένετε να ψαρώσει Σλάβα πιτσιρικά 8αρι και πάνω από Χαλκιδικες , Καβάλες, Σαμοθράκες και κυκλαδες θα περιμένετε χρόνια…..πάρτε μια βίλα στο Πουκε, στο Μπαλί ,πιο φτηνά θα σας έρθει και πιο εύκολα θα πέσει η Σλάβα.
Άμα από συνήθεια σταματάς στα πορτοκαλί, πώς εξελίσσεται η συνέχεια, τύπε; Επιβιώνεις ή το ίδιο βράδι μιλάς με τον Άγιο Πέτρο; Εγώ λέω ότι είναι καλύτερα δειλά δειλά στην αρχή, αν δεν είσαι συνηθισμένος. Δεν το λέω για σένα, για μένα το λέω. Τώρα σκέφτομαι ότι προσεχώς θα οδηγήσω στην Ιταλία και με έχει πιάσει μία ανησυχία.Τι δειλά ρε μαν, άδειοι είναι οι δρόμοι στη Μακεδονία και είναι και άπλα, έχεις δει το οδικό δίκτυο; Που νομίζεις οτι θα οδηγάς στην Κηφισίας;
Άμα από συνήθεια σταματάς στα πορτοκαλί, πώς εξελίσσεται η συνέχεια, τύπε; Επιβιώνεις ή το ίδιο βράδι μιλάς με τον Άγιο Πέτρο; Εγώ λέω ότι είναι καλύτερα δειλά δειλά στην αρχή, αν δεν είσαι συνηθισμένος. Δεν το λέω για σένα, για μένα το λέω. Τώρα σκέφτομαι ότι προσεχώς θα οδηγήσω στην Ιταλία και με έχει πιάσει μία ανησυχία.
Επαρχία δεν έχει πολλά φανάρια, ειδικά αν αποφύγεις τα κέντρα των πόλεων, φανάρι και να θες δεν πρόκειται να δεις, άντε 1 κάθε 50 χλμ
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Σωστός είσαιΕννοείται. Αν και θα προτιμούσα ακόμα βορειότερα. Οι βορειοελλαδίτισσες έχουν σλαβικό DNA και έχουν πολύ καλύτερη συμπεριφορά.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Ο αρχηγός γενικώς βλέπει όνειρα...νομίζω οι σταθερές που περιγράφει ο αρχηγός πρέπει να τοποθετηθούν σε χρονικό πλαίσιο μπορεί αυτά που περιγράφει να είναι όντως βιωματικά αλλά σε άλλες περιόδους της ζωής του προγενέστερες
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.012
- Πόντοι
- 2.606
Μπειμπι ις δέρ ενι νικι μπιτς; Γιε χάνι δε νικι οφ σαμοτρακιΘα «πουλούσα» την παρακάτω εικόνα και θα έστελνα φωτός από Βόλο, Πήλιο, Σκιάθο... πριν το ψάξει αυτή.
Φαίνεται πιο πλούσιο το γεωγραφικό ανάγλυφο τώρα και βάζει τη φαντασία να δουλέψει.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.320
- Πόντοι
- 3.656
Να κολλήσεις σε κανά φανάρι στο σαραντάπορο ... πηγαίνοντας προς ελλασόνα και σέρβια ... να σου πω εγώ ...Επαρχία δεν έχει πολλά φανάρια, ειδικά αν αποφύγεις τα κέντρα των πόλεων, φανάρι και να θες δεν πρόκειται να δεις, άντε 1 κάθε 50 χλμ
Να κολλήσεις σε κανά φανάρι στο σαραντάπορο ... πηγαίνοντας προς ελλασόνα και σέρβια ... να σου πω εγώ ...
Πριν κανάν μήνα έκανα αυτή τη διαδρομή, ζήτημα να συνάντησα 5 αυτοκίνητα σε όλη τη διαδρομή. Ένιωθα σαν τον εκατομμυριούχο από το Βαβούρα που οδηγούσε στο ιδιωτικό του αεροδρόμιο
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Αδερφέ αυτό το κρατάω κ το χρησιμοποιώΤην αξια του μουνιου τους, πολλες την συνειδητοποιουν μετα τα 20. Η φοιτητρια που μεγαλωσε σε ενα χωριο εξω απο μια επαρχιακη πολη και ηρθε στα 18 να σπουδασει στην πολη δεν εχει ακομα συνειδηση της αξιας της. Οποιος μπατιρης προλαβει.
Αυτα για Ελλαδα
Στο μπλοκ οι συνηθισμενες κοπελες για την περιοχη, στον Ελληνα που περιστοιχιζεται απο τραβελομορφες φαλαινες, φανταζουν υπερμουναροι
"τραβελομορφές φάλαινες"
!!!!!
Φοβερό και απόλυτα εύστοχο. Δικό σου???