Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Για εμένα αξίζει να πάει Πολωνία,Τσεχία να ζήσει έστω μια αναλαμπή.Εγώ θα το έκανα με οχτακοσάρα αν ήμουν νέωπας.Λεωφορείο με 50 ευρώ,40 ώρες διαδρομή,δέκα μέρες στο Βρότσλαβ σε χόστελ με 10 ευρώ ημερησίως,κάθε μέρα έξοδο σε Mundo,clubs Passaz Niepoldy που δεν πληρώνεις για είσοδο και ό,τι προκύψει.
Τώρα τα έκανες μαντάρα όταν δεν υπάρχει μαρούλι καμία ντόπια δεν θα κάτσει στον αλλοδαπό τουρίστα σε αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις κι ας είναι σε εμφάνιση κούρος

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
Τώρα τα έκανες μαντάρα όταν δεν υπάρχει μαρούλι καμία ντόπια δεν θα κάτσει στον αλλοδαπό τουρίστα σε αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις κι ας είναι σε εμφάνιση κούρος

Μη νομίζεις οι Πολωνέζες είναι τελείως τρελές,εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η Πολωνέζα.Μπορεί ο άλλος να είναι σούπερ γκόμενος με λεφτά,blazer,αμαξάρα και η Πολωνέζα να τον φτύσει και να τραβηχτεί με το φτωχό πάκη που θα του πληρώνει και το φαγητό.Δεν υπάρχει γενικά μεγάλη λογική στις Πολωνέζες,μιλάμε για θεόμουρλες.
Γενικά με τις Πολωνέζες είναι σα να παίζεις ρουλέτα,αν κερδίσεις ή χάσεις δεν έχει μεγάλη σχέση με εσένα.Εχει σχέση με αυτές σε τι κατάσταση θα τις πετύχεις.Η γκόμενα που σε έφτυσε την Παρασκευή θα την είχες γαμήσει την Τετάρτη αν πήγαινες μια ώρα πριν.Είναι πολύ φλου κατάσταση,τελείως χύμα οπότε δε χρειάζεται να στενοχωριέται κανείς.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Μη νομίζεις οι Πολωνέζες είναι τελείως τρελές,εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η Πολωνέζα.Μπορεί ο άλλος να είναι σούπερ γκόμενος με λεφτά,blazer,αμαξάρα και η Πολωνέζα να τον φτύσει και να τραβηχτεί με το φτωχό πάκη που θα του πληρώνει και το φαγητό.Δεν υπάρχει γενικά μεγάλη λογική στις Πολωνέζες,μιλάμε για θεόμουρλες.
Ποτέ δεν επιμένω υπερβολικά σε πράγματα που δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι αλλά εδώ νομίζω είσαι λάθος

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.235
Πόντοι
456
Ενας εικοσαχρονος που γαμαει χωρις μαρουλι θα γαμησει παντου, δεν χρειαζεται να τρεχει για το μουνι και μονο, σαν εμπειρια εξωτερικο ας παει. Αν γαμει Ελλαδα θα γαμησει και μπλοκ χωρις να ξοδευτει
Μιλαμε για εμας που 20 χρονων ημασταν στους ολυμπιακους και τωρα οι συνομηλικες μας εχουν κακογερασει. Στο μπλοκ οι περισσοτερες γυναικες γυρω απο την ηλικια μας ακομη κρατιουνται καλα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Ποτέ δεν επιμένω υπερβολικά σε πράγματα που δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι αλλά εδώ νομίζω είσαι λάθος
Ενας εικοσαχρονος που γαμαει χωρις μαρουλι θα γαμησει παντου, δεν χρειαζεται να τρεχει για το μουνι και μονο, σαν εμπειρια εξωτερικο ας παει. Αν γαμει Ελλαδα θα γαμησει και μπλοκ χωρις να ξοδευτει
Μιλαμε για εμας που 20 χρονων ημασταν στους ολυμπιακους και τωρα οι συνομηλικες μας εχουν κακογερασει. Στο μπλοκ οι περισσοτερες γυναικες γυρω απο την ηλικια μας ακομη κρατιουνται καλα
σαφως αλλά θα πρέπει να κάνει μια προσέγγιση ένα κέρασμα να χαλάσει υποτυπώδη χρήματα και μετά ας δεχθούμε ότι την έφαγε στο ποίημα θα έρθει το άλογο στο χοστελ; Δεν ξέρω παιδιά αυτά μου φαντάζουν τραβηγμένα από τα μαλλιά σενάρια μπορεί να συνέβαιναν παλιότερα πριν το Ίντερνετ τικ τοκ ινσταγκραμ κλπ

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.235
Πόντοι
456
Η γκόμενα που σε έφτυσε την Παρασκευή θα την είχες γαμήσει την Τετάρτη αν πήγαινες μια ώρα πριν.Είναι πολύ φλου κατάσταση,τελείως χύμα οπότε δε χρειάζεται να στενοχωριέται κανείς.
Αυτο συνανταται σε παγκοσμια κλιμακα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.369
Πόντοι
206
Σαν τον Τσιτσιπά εννοείς.Εντάξει μπορεί να προκύψει κανας τενίστας,κανάς σκακιστής,κανας χορευτής αν είσαι τυχερός.

Για εμένα αξίζει να πάει Πολωνία,Τσεχία να ζήσει έστω μια αναλαμπή.Εγώ θα το έκανα με οχτακοσάρα αν ήμουν νέωπας.Λεωφορείο με 50 ευρώ,40 ώρες διαδρομή,δέκα μέρες στο Βρότσλαβ σε χόστελ με 10 ευρώ ημερησίως,κάθε μέρα έξοδο σε Mundo,clubs Passaz Niepoldy που δεν πληρώνεις για είσοδο και ό,τι προκύψει.
Και να του τελειώσουν τα λεφτά απλά αράζει έξω από τα κλαμπ του Πασάζ που κυκλοφορούν μεθυσμένες και ό,τι προκύψει.

Αυτό είναι το καλό Πολωνία,κανείς δε μένει αγάμητος.Πλούσιοι,φτωχοί όλοι γαμάνε.
Τρελό παραμύθι εδώ και φυσικά δεν τα πιστεύεις ούτε εσύ αυτά τα αστεία που γράφεις.
Δεν είναι ο κόσμος 17χρονων ο καθένας να πηγαίνει να μένει σε δωμάτια με κοινή τουαλέτα με 10€, ούτε να κάνει ταξίδι 25 ώρες με λεωφορείο.

Και έχει γραφτεί πολλές φορές για τη γλώσσα, μην ακούμε πάλι τις σαχλαμάρες ότι οι Πολωνες είναι εύκολες.

Ούτε Αγγλικά δε μιλάνε οι περισσότερες επίτηδες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
Εδώ πώς οι Πόλκες αντιμετωπίζουν τα καμάκια στα κλαμπ.Μπαίνεις μέσα και είναι εμείς οι βλάχοι όπως λάχει.Δεν υπάρχει λογική,είναι σε τι φάση θα βρεθεί γκόμενα.

SZGo0Q.png

8t7DvM.png

41dUGY.png

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Εμένα μου προκαλούν δέος ... κάτι κουλτουριάρηδες 60ρηδες λεχρίτες μπατήρια του κερατά ...
σαφώς ξένοι .... που όλο σέρνουν κάτι ψιλο εναλλακτικές .... όχι μουνάρες, υπομέτριες,
αλλά ωστόσο 1-2 δεκαετίες νεότερες από την δική τους αρχαιότητα ......

Σε δυτικές πόλεις έχει πολλούς, αλλά βλέπεις κάποιους και σε πράγα βουδαπέστη .... γερμανοί , άγγλοι , αυστραλοί ...... μιλάμε για ψιλογλίτσες ........ έχω πιάσει μερικές φορές κουβέντα ....
δήθεν καλλιτέχνες ... δήθεν φωτογράφοι ... για να τον βρέξουν είναι οι χαμούρες ... αλλά με ψίχουλα ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
και μετά ας δεχθούμε ότι την έφαγε στο ποίημα θα έρθει το άλογο στο χοστελ;
Πρώτη φορά μπάρτσα φοιτητής, είχα μείνει σε χοστέλ ...
Αρχές 90s ..... το είχαν κλείσει παρέα συγγενών κτλ ... σήμερα αν το δεις με ερμπιενμπιδικη ανακαίνιση
δείχνει χλίδα το ίδιο ... (λέμε)
αλλά τότε πλακώθηκα σε κάτι μπύρες με παρέα σουηδέζες και ξύπνησα με το μούτρο στο μουνί της μίας μετά από κάτι ώρες ... αν δεν γάμησα, λογικά κάτι θα είχα γλείψει ......

αλλά ήμουν 20 τότε ......... κι αυτές λιγότερο ........

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
Αυτο συνανταται σε παγκοσμια κλιμακα

Στις Πολωνέζες αρέσει αυτό.Να μπαίνει ο άλλος καυλωμένος στο κλαμπ και να μην ξέρει αν θα του κάτσει κάποια γκόμενα,να καυλώνει με τις πιθανότητες.Τους αρέσει να παίζουν με τους άντρες,τα παιχνίδια του έρωτα όπως τα ονομάζουν.
Τις αρε΄σει αυτό το τρελοκομείο η έξαψη,η τυχαιότητα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.235
Πόντοι
456

σαφως αλλά θα πρέπει να κάνει μια προσέγγιση ένα κέρασμα να χαλάσει υποτυπώδη χρήματα και μετά ας δεχθούμε ότι την έφαγε στο ποίημα θα έρθει το άλογο στο χοστελ; Δεν ξέρω παιδιά αυτά μου φαντάζουν τραβηγμένα από τα μαλλιά σενάρια μπορεί να συνέβαιναν παλιότερα πριν το Ίντερνετ τικ τοκ ινσταγκραμ κλπ
Οταν ημουν 18-20 στοχευα γκομενες φοιτητριες απο επαρχια που ειχαν δικο τους σπιτι Θεσσαλονικη Αθηνα, αλλα ειχα και 100 ευρω στην τσεπη για κανα χοτελ. Μπλοκ πηγα τριανταρης, που το χρημα ηταν καθοριστικης σημασιας, αλλα πιστευω πως τα πιτσιρικια παντου γαμιουνται αρκει να υπαρχει διαθεση

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Είμαι μεγαλύτερος και έχω πολλά δείγματα ανθρώπων ...
Κακογερνάνε οι γκόμενες της βιοπάλης ..... αν είναι πωλήτρια η άλλη ή λάτζα
ή ξυπνάει 04.00 για να πιάσει δουλειά στις 05.00 να πουλάει τυρόπιτες .......

Αν είναι σε άπερ λέβελ και ξύνει τη μούνα της ... μπορεί να κρατάει καλά ... μέχρι τα 50 και βάλε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
νομίζω οι σταθερές που περιγράφει ο αρχηγός πρέπει να τοποθετηθούν σε χρονικό πλαίσιο μπορεί αυτά που περιγράφει να είναι όντως βιωματικά αλλά σε άλλες περιόδους της ζωής του προγενέστερες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Οταν ημουν 18-20 στοχευα γκομενες φοιτητριες απο επαρχια που ειχαν δικο τους σπιτι Θεσσαλονικη Αθηνα, αλλα ειχα και 100 ευρω στην τσεπη για κανα χοτελ. Μπλοκ πηγα τριανταρης, που το χρημα ηταν καθοριστικης σημασιας, αλλα πιστευω πως τα πιτσιρικια παντου γαμιουνται αρκει να υπαρχει διαθεση
Δεν είπαμε ότι δεν γαμιουνται είπαμε ότι τόπ μουνια άλογα δεν πάνε σε χοστελ κι ας είσαι ο Νίκος παπαδακης σε αρσενική μορφή

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Ο Κμαν έχει κάποια μαχητικά χαρακτηριστικά.

Δεν λυπάται χρήμα.
Δεν αράζει, είναι ακούραστος

Πολωνία πάντως, έχω κάμποσα παραδείγμα ελληναράδων , που άλλος ήταν ο άσχημος ξάδελφος του Κουασιμόδου, άλλος ο κοντός αδελφός του Ζουμπά του κοντοπίθαρου και άλλος που ζήλευε το ντέμι ρούσο για φιτ στα χειρότερά του ... και είχαν φορτώσει και φέρει στην ελλάδα μουνάρες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Πρώτη φορά μπάρτσα φοιτητής, είχα μείνει σε χοστέλ ...
Αρχές 90s ..... το είχαν κλείσει παρέα συγγενών κτλ ... σήμερα αν το δεις με ερμπιενμπιδικη ανακαίνιση
δείχνει χλίδα το ίδιο ... (λέμε)
αλλά τότε πλακώθηκα σε κάτι μπύρες με παρέα σουηδέζες και ξύπνησα με το μούτρο στο μουνί της μίας μετά από κάτι ώρες ... αν δεν γάμησα, λογικά κάτι θα είχα γλείψει ......

αλλά ήμουν 20 τότε ......... κι αυτές λιγότερο ........
Στο ξαναλέω τα γεγονότα πρέπει να τοποθετηθούν σε χρονολογικό πλαίσιο για να έχουν αξία αν πάει Έλληνας 25αρης σήμερα μπλοκ με πλας εμφάνιση λέγειν θάρρος και πλην άφραγκος χοστελ μάλλον θα πάρει τα παπαρια μου σε μουνι άνω του 8 και ας είναι αυτός άγαλμα

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.235
Πόντοι
456
Δεν είπαμε ότι δεν γαμιουνται είπαμε ότι τόπ μουνια άλογα δεν πάνε σε χοστελ κι ας είσαι ο Νίκος παπαδακης σε αρσενική μορφή
Την αξια του μουνιου τους, πολλες την συνειδητοποιουν μετα τα 20. Η φοιτητρια που μεγαλωσε σε ενα χωριο εξω απο μια επαρχιακη πολη και ηρθε στα 18 να σπουδασει στην πολη δεν εχει ακομα συνειδηση της αξιας της. Οποιος μπατιρης προλαβει.
Αυτα για Ελλαδα
Στο μπλοκ οι συνηθισμενες κοπελες για την περιοχη, στον Ελληνα που περιστοιχιζεται απο τραβελομορφες φαλαινες, φανταζουν υπερμουναροι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Την αξια του μουνιου τους, πολλες την συνειδητοποιουν μετα τα 20. Η φοιτητρια που μεγαλωσε σε ενα χωριο εξω απο μια επαρχιακη πολη και ηρθε στα 18 να σπουδασει στην πολη δεν εχει ακομα συνειδηση της αξιας της. Οποιος μπατιρης προλαβει.
Αυτα για Ελλαδα
Στο μπλοκ οι συνηθισμενες κοπελες για την περιοχη, στον Ελληνα που περιστοιχιζεται απο τραβελομορφες φαλαινες, φανταζουν υπερμουναροι
Ο σκοπός εδώ δεν είναι να αυτό προβληθούμε αλλά αυτά τα έχω κάνει πολλάκις αλλά τότε που υπήρχε μόνο ερικσον τ28 ες με το παρτάκι τώρα θα τα έκανα ; Μάλλον οχι φταίω εγώ ; Όχι φταίει η εποχή άλλαξε

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.235
Πόντοι
456
Ο σκοπός εδώ δεν είναι να αυτό προβληθούμε αλλά αυτά τα έχω κάνει πολλάκις αλλά τότε που υπήρχε μόνο ερικσον τ28 ες με το παρτάκι τώρα θα τα έκανα ; Μάλλον οχι φταίω εγώ ; Όχι φταίει η εποχή άλλαξε
Εν ολιγοις για τα παλικαρια των αντα που θελουν να πανε στο μπλοκ
Πρεπει να εχεις οικονομικη ανεση. Αν σε μυριστουν μπατιρη δεν θα σου κατσει τιποτα. Πρεπει να καταλαβουν οτι θα καλοπερασουν (δειπνα, διακοπες) μονο τα εισητηρια τους θα πληρωσουν.
Ηλικιακο gap max πενταετια. Φυσικα θα εχει και παιδι απο τα 25 της
Γνωριμια κατα κυριο λογο απο tinder η συγκυριακα, απο καμακι χλωμο
Το μονο που κερδιζεις σε σχεση με την Ελλαδα ειναι απλα υπαρχουν περισσοτερες ωραιες γυναικες εκει. Αν εδω θα σου καθοταν η Σουλα 35 ετων 1,63, 67 κιλα, εκει θα σου κατσει η Nastya, επισης 35, 1,72, 60 κιλα με ροζ μουνακι
Αν δεν σου καθεται τιποτα εδω, ουτε εκει θα σου κατσει

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom