Πώς δεν έχω ζήσει?Εχω φάει Θεσσαλονίκη κτλ με το κουτάλι.Ελλάδα δεν υπάρχει hook up κουλτούρα όπως Πολωνία.Φαντάσου Βρότσλαβ φοιτητούπολη 800 χιλιάδων και έχει καμιά δεκαριά κλαμπ για γνωριμίες,φάσωμα το ένα δίπλα στο άλλο.Αυτό Βόρεια Ελλάδα δεν παίζει με την καμία.Δεν υπάρχουν μαγαζιά όπως το Mundo,το Grey,το Cherry,το Cafe Manana κτλ.
Πες μου ένα κλαμπ Θεσσαλονίκη που να συναγωνίζεται αυτά τα θηρία.Που έχουν άλλα 5 κλαμπ το καθένα δίπλα που γκόμενες μπαινοβγαίνουν.Συν τα Pijalna που οι γκόμενες κατεβάζουν σφηνάκια για προθέρμανση.Καλά Πολωνία βέβαια είναι μοναδική.Τσεχία μόνο Οστράβα και λίγο Μπρνο βλέπεις κάτι παραπλήσιο και πάλι καμία σχέση.
Για να το πούμε απλά η Πολωνέζα βγαίνει στα κλαμπ για να χαμουρευτεί,να χορέψει με καβαλιέρους,να γλωσσοφιλιάσει άντρες και αν καυλώσει αρκετά τον τρώει στο τέλος της νύχτας.Ελλάδα οι γκόμενες δε βγαίνουν στα κλαμπ με αυτό το σκοπό είναι τελείως διαφορετικές οι δυναμικές.Πολωνία πάρτυ χωρίς χορό,ποτό,χαμούρεμα,σεξ δε νοείται.
Οπότε ο Ελληνάκος τα βλέπει όλα,στην αρχή είναι σα σοκ σα να μπαίνεις στον παράδεισο.Η Πολωνία είναι μια πολύ καλή εισαγωγή στο μπλοκ.