Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.829
Πόντοι
3.936
Διότι τα παρουσιάζεις σαν να προσγειώνεσαι στην Πολωνία και να είναι όλες καυλωμένες έτοιμες να τις πηδήξεις.
Ο πορνομεταναστης λεει οτι ειναι πολυ κ@βλωμενος κ όπου βρει τρεχει στα πηδηχτηρια στις εταίρες -ενω ο κμν λεει οτι οτι τον περιμενουν κ@βλωμενες οι πουτανεττες της πολωνιας. Βεβαια κ οι 2 φαινεται να εχουν τα θεματακια τους, με την διαφορα οτι ο 2ος δεν χριστηκε ακόμη πορνομεταναστης γιατί δεν μπορεί να ξεφύγει απ τη γαλέρα των φριτζηδων, είναι εκει αλυσοδεμένος με αορατα δεσμα αλλα δεν το γνωρίζει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.932
Πόντοι
3.556
Ο πορνομεταναστης λεει οτι ειναι πολυ κ@βλωμενος κ όπου βρει τρεχει στα πηδηχτηρια στις εταίρες -ενω ο κμν λεει οτι οτι τον περιμενουν κ@βλωμενες οι πουτανεττες της πολωνιας. Βεβαια κ οι 2 φαινεται να εχουν τα θεματακια τους, με την διαφορα οτι ο 2ος δεν χριστηκε ακόμη πορνομεταναστης γιατί δεν μπορεί να ξεφύγει απ τη γαλέρα των φριτζηδων, είναι εκει αλυσοδεμένος με αορατα δεσμα αλλα δεν το γνωρίζει.
Μην συγκρίνουμε κμανιο που ναι μεν έχει ναπολεόντειο σύμπλεγμα (και βάλε) με το ίσως μεγαλύτερο ΑΜΕΑ του σάιτ

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
Σόρυ, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να παρουσιάζω τις πουτανέτες για γκόμενες και να δείχνω φαγητά κι αποδείξεις ρεστωράν. Εξάλλου δεν έχω αμφισβητήσει ότι γαμάς αυτές τις γυναίκες.

Το ζήτημα που έθεσα είναι κατά πόσον είσαι αξιόπιστος σε πληροφορίες περί Πολωνίας επί του σεξουαλικού θέματος. Έτσι που τα παρουσιάζεις δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Για διασκεδαστής πάντως είσαι μια χαρά. :grin:

Φυσικά και είμαι αξιόπιστος.Αυτές είναι αληθιες φωτό δεν είναι AI.Θα κάνω και video editing να δείτε τι παίζει στα κλαμπ.
Εσύ έχεις φωτό π.χ. από St. Tropez,να χαμουρεύεις σε ένα γιωτ 3 Γαλλίδες και δυο Αραπίνες ενώ οδηγάει ο Μακρόν με τον Τιματι σα σκίπερ?Δείξε κάτι από Γαλλία,ένα ρεστωράν,ένα κρασί,ένα φουά γκρα,γκόμενες να λιάζονται ο,τιδήποτε.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.679
Πόντοι
2.306
Πιστεψε με, τα καλοκαιρια προτιμω Β. Ευρωπη, τον ηλιο και την θαλασσα και την ζεστη τα εχω φαει με το κουταλι, χαριστικα ερχομαι διακοπες Ελλαδα καλοκαιρι. Αν δεν μου το ζητουσαν δεν θα τραβουσα νησια καλοκαιριατικα

Μερικά νησιά αξίζουν.Τα νησιά έχουν ένα καλό οι γκόμενες έχουν απασχόληση,λιάζονται όλη μέρα οπότε δε σου πρήζουν τα αρχιδάκια που θα πάμε τι θα κάνουμε κτλ.Βλέπεις και κώλους και βυζιά ολόγυρα καλή φάση.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Προσωπικά σε συμπαθώ πολύ και θεωρώ ότι το παραπάνω σε αδικεί πάρα πολύ.
Σε έχω για πολύ πιο πάνω από αυτό .
Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
Θα έλεγα να μην γράψεις άλλα επικριτικά σχόλια εδώ για τον Κμαν .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Φυσικά και είμαι αξιόπιστος.Αυτές είναι αληθιες φωτό δεν είναι AI.Θα κάνω και video editing να δείτε τι παίζει στα κλαμπ.
Εσύ έχεις φωτό π.χ. από St. Tropez,να χαμουρεύεις σε ένα γιωτ 3 Γαλλίδες και δυο Αραπίνες ενώ οδηγάει ο Μακρόν με τον Τιματι σα σκίπερ?Δείξε κάτι από Γαλλία,ένα ρεστωράν,ένα κρασί,ένα φουά γκρα,γκόμενες να λιάζονται ο,τιδήποτε.
Ένα τραπέζι στο Μαξίμ ρε αδελφέ ....
ένα πρωινό στο μπουφέ του ζωρζ σενγκ στην σαμπς ελιζέ ....
στο μπουγιόν σαρτιέρ γκραντ μπουλεβάρ ....
ένα τραπεζάκι με μπουκάλι ακούγοντας τζαζ στο λε μπαλ μπλομέ ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξεθύμωσε που έχασαν την επιχείρησή τους οι γονείς του λόγω της οικονομικής κρίσης, που προκάλεσε η επιπόλαιη πολιτική πασοκ-νδ;
Τυπάρα ... μετά την ψήφιση του ... ΑΣΕΠ διορίστηκες εσύ είπαμε ... ή ... πριν ;;;;;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Ο πορνομεταναστης λεει οτι ειναι πολυ κ@βλωμενος κ όπου βρει τρεχει στα πηδηχτηρια στις εταίρες -ενω ο κμν λεει οτι οτι τον περιμενουν κ@βλωμενες οι πουτανεττες της πολωνιας.
Τυπάρα ... απλώς ενημερώνω ... ότι ο πορνομετανάστης .... δεν δουλεύει .... τελείως φρη ωράριο ....
επίσης δεν είχε ποτέ αφεντικά στη ζωή του ... να του τη λένε ... να του βάζουν τα αρχίδια στη μέγγενη ....
να του γαμάνε ό,τι έχει και ό,τι πιστεύει ....

Θεωρώ ότι ξέρεις τι σημασία έχει η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ στη λίμπιντο ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.075
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ κάνε και ένα βίντεο εντιτιγκ με τα φιλέτα να μπαίνουν εδώ μέσα τα λιγούρια και να νομίζουν ότι μπήκαν στο θρεντ του μάστερ σεφ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Μερικά νησιά αξίζουν.Τα νησιά έχουν ένα καλό οι γκόμενες έχουν απασχόληση,λιάζονται όλη μέρα οπότε δε σου πρήζουν τα αρχιδάκια που θα πάμε τι θα κάνουμε κτλ.Βλέπεις και κώλους και βυζιά ολόγυρα καλή φάση.
Αν λες για το Μπαλί της Ινδονησίας ... το Οάχου .... τη Μπόρα Μπόρα .... την Ίμπιζα .... τη Μαγιόρκα .... τη Μαδέρα ....
ακόμη και τις Βερμούδες ή το Τρινιντάντ ... ναι ... έχεις δίκιο .

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δηλαδή όταν μιλάς για αξιόπιστη πληροφορία μιλάς για τα κόστη, ενώ εγώ για την κατάσταση επί των σεξουαλικών θεμάτων. Διότι τα παρουσιάζει σαν να προσγειώνεσαι στην Πολωνία και να είναι όλες καυλωμένες έτοιμες να τις πηδήξεις.
Τότε συγνώμη για το μεσημέρι, διότι παρενόησα ένα ποστ σου. Είχες και μια διατύπωση «οι δικές του φωτο» και φαινόταν σαν να με έβαζες σε αντιπαράθεση μαζί του.

ρε καλογερε φυσικα και οποιος παει στην Πολωνια δεν θα τον περιμενουν οι γυναικες εκει με ανοιχτα τα ποδια. Ο καημαν κανει το εξης απλο που κανουν οι περισσοτεροι σεξοτουριστες ανοιγει το mamba και ψωνιζει απο εκει πληρωνοντας υπεραξια. Και οταν ειναι να φερει καποια ανοιγει το travel girls και φευγουν από την τσεπη του 5κ :2funny:
τα υπολοιπα που γραφει για instat fuck και καμακι ειναι απλα φαντασιωσεις

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
ρε καλογερε φυσικα και οποιος παει στην Πολωνια δεν θα τον περιμενουν οι γυναικες εκει με ανοιχτα τα ποδια. Ο καημαν κανει το εξης απλο που κανουν οι περισσοτεροι σεξοτουριστες ανοιγει το mamba και ψωνιζει απο εκει πληρωνοντας υπεραξια. Και οταν ειναι να φερει καποια ανοιγει το travel girls και φευγουν από την τσεπη του 5κ :2funny:
τα υπολοιπα που γραφει για instat fuck και καμακι ειναι απλα φαντασιωσεις
Κάνετε ομάδα με το Νίο ;;;
Πάτε καλά ρε ;;;
Πίνετε τίποτε ;
Γαμάτε καθόλου ;;;

Σε κανά τζάδικο πάτε ;;;;
Καμιά γκαζιά στο δρόμο να καπνίσει λάστιχο ;;;
Κανά χειρόφρενο σε πλατεία έστω ρε ....

Κάτι ρε .... για την αλητεία ....

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.441
Πόντοι
216
Υπάρχουν 2 μεγάλες κατηγορίες κρατών στον πλανήτη: Οι "τακτοποιημένες" και τα μπουρδέλα. Οι χώρες του μπλοκ κάποτε ήτανε τα απόλυτα μπουρδέλα, μιλάμε για τεράστια κωλοχανεία. Πλέον αρχίζουν να μετατρέπονται σε τακτοποιημένες. Με υποδομές, καλά εισοδήματα, χορτασμένες γυναίκες, αύξηση ιδιοκτησίας νοικοκυριών, επιχειρήσεις, πολυεθνικές, κλπ. Αυτού του είδους οι χώρες είναι καλές για να κάνεις οικογένεια ή να κάνεις μία αρπαχτή 2-4 χρόνια σε καμιά καλή δουλειά και να την κάνεις.

Οι πραγματικοί μποέμηδες του μπου αναπνέουν μόνο σε χώρες μπουρδέλα. Οδεύοντας το μπλοκ προς τη Δύση του, πλέον οι περιοχές που απέμειναν είναι η ΝΑ Ασία, η Λατινική Αμερική και η Αφρική. Πιστεύω η Αφρική είναι το νέο φαρ ουεστ όπου μπορεί ένας βαλκάνιος τσομπάνης να κάνει την τύχη του τόσο σε μουνί όσο και χρήμα σε χρόνο ντε τε με τις σωστές κινήσεις

Just food for thought

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Υπάρχουν 2 μεγάλες κατηγορίες κρατών στον πλανήτη: Οι "τακτοποιημένες" και τα μπουρδέλα.
Και μία τρίτη κατηγορία με ένα και μοναδικό μέλος , de jure & de facto.
Η Ελλάς.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.640
Πόντοι
206
Κάνετε ομάδα με το Νίο ;;;
Πάτε καλά ρε ;;;
Πίνετε τίποτε ;
Γαμάτε καθόλου ;;;

Σε κανά τζάδικο πάτε ;;;;
Καμιά γκαζιά στο δρόμο να καπνίσει λάστιχο ;;;
Κανά χειρόφρενο σε πλατεία έστω ρε ....

Κάτι ρε .... για την αλητεία ....
Φίλε Τέλη δε συμφωνείς ότι ψωνίζει και πληρώνει υπεραξία δηλαδή? Δε διαβάζω κάτι "περίεργο" στο σχόλιο που έκανε ο φίλος. Το υπεραξία είναι σχετικό για τον καθένα φυσικά και το πόσο κοστολογεί το "προιόν". Εγώ συμφωνώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.829
Πόντοι
3.936
Σε έχω για πολύ πιο πάνω από αυτό .Μην το κάνεις αυτό
Για να πειράξω λίγο τον τύπο με μια δοση χιουμορ ο έγραψα -γιατί ενώ το πάει μέχρι σε ένα σημείο στρωτά μετά κάτι παθαίνει κ καβαλα το καλάμι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Φίλε Τέλη δε συμφωνείς ότι ψωνίζει και πληρώνει υπεραξία δηλαδή? Δε διαβάζω κάτι "περίεργο" στο σχόλιο που έκανε ο φίλος. Το υπεραξία είναι σχετικό για τον καθένα φυσικά και το πόσο κοστολογεί το "προιόν". Εγώ συμφωνώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Υπεραξία ;;;

Αυτός που χαλάει τα ίδια λεφτά δηλαδή και πάει διακοπές μια μεσόκοπη κοντόχοντρη πατόζα ... τι πληρώνει ;;;;; Και .... όχι δεν γαμάει .... κοιμάται με σκελέα διπλωμένος στην άκρη .... και δεν μπορεί να πάει για κατούρημα .... Ούτε μαλακία δεν μπορεί να τραβήξει , όπως το μέσο μεσόκοπο μέλος που μένει στο παιδικό του δωμάτιο με τα σεμεδάκια του 1972 ....

Και τις αμπελοκηπιώτικες μαρμαρίνες του 1960 ....

Μας λες εσύ, ότι κάποιος στην ηλικία του Κμαν ... με ίδια εμφάνιση ... χωρίς να έχει λαμπορκίνι ... και να είναι γιος ολιγάρχη ... θα γαμούσε βόρειες θεές κάτω των 30 ... άνω του 1.78 ... με λιγότερα ;;;

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.548
Πόντοι
3.506
Και μία τρίτη κατηγορία με ένα και μοναδικό μέλος , de jure & de facto.
Η Ελλάς.
Ακριβώς. Κατηγορία "τακτοποιημένο μπουρδέλλο". Τακτοποιημένο για τους γόνους και τους πολιτικούς/τσιράκια τους (όλων των χρωμάτων) - μπουρδέλλο για όλους τους υπόλοιπους.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.640
Πόντοι
206
Υπεραξία ;;;

Αυτός που χαλάει τα ίδια λεφτά δηλαδή και πάει διακοπές μια μεσόκοπη κοντόχοντρη πατόζα με τα έτοιμα παιδιά της ... τι πληρώνει ;;;;; Και .... όχι δεν γαμάει .... κοιμάται με σκελέα διπλωμένος στην άκρη .... και δεν μπορεί να πάει για κατούρημα .... Ούτε μαλακία δεν μπορεί να τραβήξει , όπως το μέσο μεσόκοπο μέλος που μένει στο παιδικό του δωμάτιο με τα σεμεδάκια του 1972 ....

Και τις αμπελοκηπιώτικες μαρμαρίνες του 1960 ....
Μεγάλε μύστη προφανώς δεν έκανα κάποια τέτοια σύγκριση. Σε αυτό συμφωνώ 100% για τα ναυάγια που περιγράφεις. Όπως τα λες είναι.
Τώρα θα με κράξεις αλλά δε πειράζει μια παρέα είμαστε. Ακολουθεί γνώμη μου πάντα! Αυτή τη Γαλλίδα πχ που ανέβασε... Βρήκε δηλαδή μια τριτοτέταρτη Γαλλίδα που βγήκε για δείπνο με το ποδοσφαιρικό παπούτσι. Και πόσα K ξόδεψε? Ξέρεις φαντάζομαι πόσες καλύτερες "τάνες" μπορεί να βρει κάποιος και εδώ Ελλάδα να τις βγάλει έξω, να πληρώσει, να γαμήσει (και εγώ το κάνω). Και στα τζάδικα και παντού.
*ΔΕΝ ΚΡΑΖΩ τον kman. Καλά κάνει, περνάει καλά και ευχαριστιέται την όλη φάση!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.164
Πόντοι
6.056
Τώρα θα με κράξεις αλλά δε πειράζει μια παρέα είμαστε. Ακολουθεί γνώμη μου πάντα! Αυτή τη Γαλλίδα πχ που ανέβασε... Βρήκε δηλαδή μια τριτοτέταρτη Γαλλίδα που βγήκε για δείπνο με το ποδοσφαιρικό παπούτσι. Και πόσα K ξόδεψε? Ξέρεις φαντάζομαι πόσες καλύτερες "τάνες" μπορεί να βρει κάποιος και εδώ Ελλάδα να τις βγάλει έξω, να πληρώσει, να γαμήσει (και εγώ το κάνω). Και στα τζάδικα και παντού.
Γιατί τριτοτέταρτη ;;; Του ρίχνει σε ύψος.
Και δεν είναι χοντρή. Ούτε γριά φαντάζομαι .

Χιλιάδες ελληνάρες .... των 730€ ως 1000€ το μήνα .... βγάζουν πατόζες για φαγητό ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

Ο κμαν είδαμε να ταϊζει πουθενά καμία που δεν γαμάει ;
Που του είπε μετά το λογαριασμό των 200€ .... ΧΩΡΙΣ ΞΥΔΙΑ ... ότι τον βλέπει φιλικά ;;;

Δεν νομίζω !

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.640
Πόντοι
206
Γιατί τριτοτέταρτη ;;; Του ρίχνει σε ύψος.
Και δεν είναι χοντρή. Ούτε γριά φαντάζομαι .

Χιλιάδες ελληνάρες .... των 730€ ως 1000€ το μήνα .... βγάζουν πατόζες για φαγητό ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

Ο κμαν είδαμε να ταϊζει πουθενά καμία που δεν γαμάει ;
Που του είπε μετά το λογαριασμό των 200€ .... ΧΩΡΙΣ ΞΥΔΙΑ ... ότι τον βλέπει φιλικά ;;;

Δεν νομίζω !
Υπεραξία και τριτοτέταρτη/ες υποκειμενικό οκ. Εγώ το έγραψα γιατί απλά συμφώνησα με το παραπάνω σχόλιο ενός μύστη. Προσωπική άποψη είναι με βάση τις φωτογραφίες και τα ποσά που έχουν γραφτεί
Και φυσικά αν τις συγκρίνεις με τον Kman ok.. εκεί δε θέλω να σταθώ, δεν υπάρχει λόγος κιόλας :hi: Μιλάμε για καθαρή συναλλαγή εξάλλου, άρα δε χρειάζονται ανούσιοι χαρακτηρισμοί.
Και εγώ ο ίδιος έχουν υπάρξει φορές που έχω πληρώσει "υπεραξία". Αναπόφευκτο πιστεύω σε αυτό το "χόμπι"

Όσο για τους χιλιάδες που λες, έτσι είναι ακριβώς (λένε και στις γκόμενες ευχαριστώ μετά :confused:). Και δυστυχώς, αυτή η μιζέρια και η χάλια ψυχολογία έχει αντίκτυπο σε όλη τους τη καθημερινότητα. Συμπεριφορά, νοοτροπία, τρόπος έκφρασης κλπ. Δράμα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom