tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.313
- Πόντοι
- 3.656
Φαίνεται και λιγότερο καριολο-εστιατόριο αυτό στην Πράγα ; Κέντρο είναι ;
Ο Kman άνοιξε ένα θέμα στο οποίο παρουσιάζεται ως γνώστης. Περιμένεις και λίγο αξιόπιστο feedback. Αυτός τελικά μπορεί να λέει ό,τι θέλει βρισκόμενος σε μία μόνιμη φαντασίωση και να απολαμβάνει της επιείκειας των άλλων (μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι λέει, έχει το χαβαλέ του κλπ), ενώ ο κάθε George που ήθελε κι αυτός να φαντασιωθεί μία πρόσκαιρη απόδραση, δικάζεται κάθε μέρα ως βλάκας. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τόσος κόσμος ξοδεύει τα λεφτά του σε φαντασιώσεις, ο George σας πείραξε. Τον χρησιμοποιείτε σαν εξιλαστήριο θύμα για να κρατήσετε στο απυρόβλητο το διασκεδαστή Kman.
Όχι κι εγώ δεν νομίζω ότι ο Kman ενοχλεί κανέναν (εκτός από το Νίο).
Φαίνεται και λιγότερο καριολο-εστιατόριο αυτό στην Πράγα ; Κέντρο είναι ;
Θα φας καλά όμως ....3ημερο Πάρο πιο πολλά λεφτά θες.
Στη γέφυρα του καρόλου είναι ;
ή έβαλες τη φωτό έτσι ... για ατμόσφαιρα ;
Θα φας καλά όμως ....
και θα ... πιείς και καλά ....
Τυπε όταν πας πίσω κάνε ένα τσεκ απ για τον θυρεοειδή σου όχι μόνο δουλειά.Εδώ περίπου πώς είναι μέσα.
Πάρο καλύτερα από Πολωνία; Δε νομίζω
Μια λιποαναρροφηση στο προγουλι χρειαζεται και μια εμφυτευση μαλλιων. Κατα τα αλλα σκαει απο υγειαΤυπε όταν πας πίσω κάνε ένα τσεκ απ για τον θυρεοειδή σου όχι μόνο δουλειά.
Πιστεψε με, τα καλοκαιρια προτιμω Β. Ευρωπη, τον ηλιο και την θαλασσα και την ζεστη τα εχω φαει με το κουταλι, χαριστικα ερχομαι διακοπες Ελλαδα καλοκαιρι. Αν δεν μου το ζητουσαν δεν θα τραβουσα νησια καλοκαιριατικαΠάρο καλύτερα από Πολωνία; Δε νομίζω
Ο αρχηγός δεν θα χώσει λεφτά να φτιάξει την εμφάνιση του απλά θα δουλέψει πιο σκληρά να βγάλει πιο πολλά να καλύψει το χαντικαπ της εμφάνισης με περισσότερο μαρουλι στα πόδια της σπονσορεταςΜια λιποαναρροφηση στο προγουλι χρειαζεται και μια εμφυτευση μαλλιων. Κατα τα αλλα σκαει απο υγεια
Σόρυ, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να παρουσιάζω τις πουτανέτες για γκόμενες και να δείχνω φαγητά κι αποδείξεις ρεστωράν. Εξάλλου δεν έχω αμφισβητήσει ότι γαμάς αυτές τις γυναίκες.Βάλε και εσύ φωτός από τις γκόμενες που γαμάς Γαλλία,ρεστωράν,κρασιά,ξενοδοχεία κτλ.Πέτα και κανά youtube βίντεο δεν πειράζει.Γαλλία είσαι τι διάολο εκεί παίζουν κοψίδια και κρασιά πρώτης.
Βάλε τοπία,παραλίες,γκόμενες στα κλαμπ.Τι input έχεις?
Νομιζω πως ανελυσε διεξοδικα τα κοστηΣόρυ, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να παρουσιάζω τις πουτανέτες για γκόμενες και να δείχνω φαγητά κι αποδείξεις ρεστωράν. Εξάλλου δεν έχω αμφισβητήσει ότι γαμάς αυτές τις γυναίκες.
Το ζήτημα που έθεσα είναι κατά πόσον είσαι αξιόπιστος σε πληροφορίες περί Πολωνίας επί του σεξουαλικού θέματος. Έτσι που τα παρουσιάζεις δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Για διασκεδαστής πάντως είσαι μια χαρά.
Όσο δεν υπάρχει αντίπαλο δέος πληροφόρησης ο αρχηγός είναι ο γκουρού με α5 γουαγκου μοσχάρια ρεαρ ψημένα χέρι μπούτι φωτό ασανσέρ με υψομετρική διαφορά τσατσενκο ΓκάληςΣόρυ, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να παρουσιάζω τις πουτανέτες για γκόμενες και να δείχνω φαγητά κι αποδείξεις ρεστωράν. Εξάλλου δεν έχω αμφισβητήσει ότι γαμάς αυτές τις γυναίκες.
Το ζήτημα που έθεσα είναι κατά πόσον είσαι αξιόπιστος σε πληροφορίες περί Πολωνίας επί του σεξουαλικού θέματος. Έτσι που τα παρουσιάζεις δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Για διασκεδαστής πάντως είσαι μια χαρά.
Ναι αλλά διέπρεψε ως clout chaser σε λάϊβ ΦΛΟΡΙΑΝ, καλύτερα είναι να τον έχεζε ακόμα η εισαγγελέας με τα μισά λεφτα;Ο πεπονομετανάστης είναι η ζωντανή απόδειξη ότι επί κομμουνισμού γάμησαν ακόμη και τα ΑΜΕΑ.
Και ναι, στην Ελλάδα θα ήταν ή PickerNo2 ή στο Δρομοκαΐτειο.
Αλλά τώρα να θέλω να μάθω για Ρωσίδες και να ρωτήσω το Δημητράκη,είναι σαν να θέλω να μάθω για Αγγλίδες και να ρωτήσω τον ΤΑΚΜΑΝ
Πωπωπω ποδαρες και είμαι και ποδολαγνος!!Πολωνία έχει καλή μάσα.Βλέπετε εδώ τα καυλοvibes.
Πάλι άψητο κρέας σε ταΐζουν οι βαρβαροι;
Ρε τυπε ο χαπυ τραβελερ είναι; Δηλαδη επειδή εσύ εχεις το ψωνιο να βάζεις ένα άψητο φιλέτο κ μια π@υτανα δίπλα στη φωτο νομίζεις ότι κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι κανουν δεκάδες αλλα μέλη εδω μεσα που δεν θέλουν να εκτίθενται; Τώρα το εαν γ@μας ή όχι κ με τι προσοντα μόνο εσύ το γνωρίζεις.Βάλε και εσύ φωτός από τις γκόμενες που γαμάς Γαλλία,ρεστωράν,κρασιά,ξενοδοχεία κτλ.Πέτα και κανά youtube βίντεο δεν πειράζει.Γαλλία είσαι τι διάολο εκεί παίζουν κοψίδια και κρασιά πρώτης.
Βάλε τοπία,παραλίες,γκόμενες στα κλαμπ.Τι input έχεις?