Πάλι δεν με κατάλαβες.
Η γενιά μας λίγο διαφέρει από την δικιά σας ,πριν δέκα χρόνια ήμουν σαρανταπεντάρης και πηδούσα εικοσάχρονα.
Για τον Κμαν δεν λέω κουβέντα, ο τύπος ζει την ψύχωση του και γουστάρει και σε κανένα δεν πέφτει λόγος, αυτά τα έχω ξαναπεί.
Η παράθεση μου είναι για αυτό που έγραψες εσύ και όχι για το τι κάνει ο Κμαν.
Την γνώση και καλά που έχει με της γυναίκες της ΕΣΣΔ .
Όχι δεν έχει γνώσεις από αυτήν την περίοδο.
Πρώτο επειδή δεν έζησε στα μέρη αυτά εκείνα τα χρόνια και δεύτερο επειδή δεν πήγε με καμία από εκεί εκείνους τους καιρούς.
Πιο σχετικοί είναι ο Τάσος ,Βουλκάνος, ο Δημητράκης και εγώ.
Δεν ξέρω ποιες σλαβες είδες εσύ αλλά μέχρι το 2002 όλες που κατέβηκαν Ελλάδα ήταν πόρνες ,στριπτιτζούδες κτλ.
Αν θεωρούνται σλαβες οι γεωργιανες ,αρμενες και άλλες εκτοπισμένες πόντιες του Καζακστάν τότε ναι έχει ο έλληνας εμπειρίες με κανονικές γυναίκες ((σλαβες))
Εκείνα τα χρόνια είχα σχέση με τον τομέα του τουρισμού στην Μόσχα και γνωρίζω από πρώτο χέρι ποιος ταξίδευε και με ποιο σκοπό.
Μέχρι το 2005 περνάν απέλαση ακόμα και αυτές που είχαν έρθει νόμιμα με βίζα όταν αυτή έληγε.
Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι στην Ελλάδα αυτές που γνωρίσαμε ήταν οι απόκληρες της εκεί κοινωνίας ((ορφανές η από προβληματικές οικογένειες κτλ)) και δεν έχουν καμία σχέση με την μέση ρωσίδα ,λευκορωσίδα ουκρανη.
Δεν είναι τυχαίο ότι νήματα με κανονικές γυναίκες από πρώην ΕΣΣΔ είναι νεκρά επειδή προφανώς δεν υπάρχουν ανάλογές εμπειρίες
Οπότε ας περιοριστούμε σ αυτά που γνωρίζουμε στις ΠΟΥΤΆΝΕΣ