Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.105
- Πόντοι
- 456
Δεν είναι ότι το επιδιώκω, αλλά είναι διαφορετικό το παίγνιο και μπορεί να πάρει χρόνο. Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στο να σκάω χρήμα cash για να κάνω τη δουλειά μου. Κι επίσης οι σπονσορέτες είναι τελείως αδίστακτες, κακομαθημένες και τεμπέλες και θεωρούν ότι δικαιούνται να τα οικονομάνε εύκολα, έτσι απλά επειδή γεννήθηκαν όμορφες. Είναι ως επί το πλείστον ούγκανα, που δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον πέρα από τα λούσα και την καλοπέραση.
Οι μεντορέτες είναι προσανατολισμένες σε ένα προσωπικό πρότζεκτ κι έχει ενδιαφέρον να τις καθοδηγείς και να τις βλέπεις να εξελίσσονται. Κάθε μία είναι και μια ξεχωριστή περιπέτεια σε αντίθεση με τις σπονσορέτες που είναι σαν να επαναλαμβάνεις συνέχεια το ίδιο σκηνικό.
Τύπε καλόγερο, ξέρεις τι μου θύμησες τώρα;
Ήταν μια 28 χρονών δασκάλα, που έπρεπε ας πούμε να κάνει κάτι σαν μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο για να ανέλθει εκπαιδευτική βαθμίδα και επιβλέπων καθηγητής της, ήταν ένας 60άρης.
Ανέπτυξαν λοιπόν μια πλατωνική σχέση, όπου μια φορά το μήνα έβγαιναν για κρασί και έκαναν και κάτι βραδιές ποίησης, τελείως cringe, μου είχαν δείξει βίντεο προσπαθούσα να μη γελάσω.
Ο τύπος ήλπιζε να γλείψει κανά κοκκαλάκι και σχεδόν έγραφε ολόκληρες τις εργασίες της τύπισσας και όταν σε μία φάση του είπα ότι την έχω γαμήσει αρκετές φορές, τον είχε πάρει από κάτω και για κανά τρίμηνο δεν μου μιλούσε στη δουλειά.
Μιλάμε τώρα για ΚΑΡΓΙΟΛΑ, που της έκανε πρόταση γάμου ο φίλος της που ήταν μαζί από το Πανεπιστήμιο
και γαμιόταν με εμένα όταν αυτός δούλευε εκτός Μονάχου.
Ο τύπος με γνώρισε κιόλας και της είπε ότι με συμπάθησε πολύ