tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.243
- Πόντοι
- 3.656
Η Βου
Τον Καλόγερο ... τον έχω στη λίστα καταρχάς.
Εσύ όταν πας να γαμήσεις .... σε ενδιαφέρει ... το ότι την ίδια στιγμή ...
μπορεί να υπάρχουν 10.000 άλλοι στην ηλικία σου καβλωμένοι ....
που δεν έχουν λεφτά να πάρουν την τάνα που γαμάς ;
Ότι υπάρχουν 50.000 νεότεροι , με στυτική δυσλειτουργία ... που δεν θα μπορούσαν να
γαμήσουν την τάνα ;;
Το ότι πιθανόν υπάρχουν εκατοντάδες συνομήλικοι ... ΠΑΡΘΕΝΟΙ ... που τους έφαγε η μαλακία
παίρνουν μουρλόχαπα ... και πιθανόν συνομιλούν με το μέγα ναπολέοντα ;;;
Σε απασχολεί αν πολλοί πουλάνε φούμαρα εδώ ή λένε αλήθεια ;;;;
Εγώ πάντως, γνωρίζω προσωπικά 3 άτομα εδώ .... όχι τακτικούς και γνωστούς ...
παλιά μέλη όμως ... που είτε οδηγούν αυτοκίνητα άνω των 200.000€ με ελληνικές πινακίδες ....
είτε παίρνουν νοίκια το μήνα ... πάνω από 50.000€ .... ΤΟ ΜΗΝΑ !
Γράφουμε για όσους λένε αλήθεια και για όσους ενδιαφέρονται για το άθλημα.
Σε πόλεις του πρώην μπλοκ ... και σε παραλίες .... υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες
γερο μπισμπήκηδες σαν εμάς .... μετά τα 50 ... που πάνε ... και κάνουν το χαβαλέ τους ......
Αυτό είναι πραγματικότητα.
Στη Βουδαπέστη με 1000€ το μήνα , έχει καλυμένο διαμέρισμα κεντρικά και φαγητό έξω για έναν .
Με τα υπόλοιπα .... κάνεις ό,τι μπορείς ... και ό,τι σου επιτρέπει η μαγκιά που έχτισες μια ζωή.
ΜΑς ενδιαφέρει ένας συγκεκριμένος μπάρμπας ;;;;Αυτά με τους μισθωτούς και τα τροχαία ατυχήματα,τι σχέση έχουν με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ένας μπάρμπας με κακή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δίνει το μουνι στο χέρι,μόνο εσύ ξέρεις..
Τον Καλόγερο ... τον έχω στη λίστα καταρχάς.
Εσύ όταν πας να γαμήσεις .... σε ενδιαφέρει ... το ότι την ίδια στιγμή ...
μπορεί να υπάρχουν 10.000 άλλοι στην ηλικία σου καβλωμένοι ....
που δεν έχουν λεφτά να πάρουν την τάνα που γαμάς ;
Ότι υπάρχουν 50.000 νεότεροι , με στυτική δυσλειτουργία ... που δεν θα μπορούσαν να
γαμήσουν την τάνα ;;
Το ότι πιθανόν υπάρχουν εκατοντάδες συνομήλικοι ... ΠΑΡΘΕΝΟΙ ... που τους έφαγε η μαλακία
παίρνουν μουρλόχαπα ... και πιθανόν συνομιλούν με το μέγα ναπολέοντα ;;;
Σε απασχολεί αν πολλοί πουλάνε φούμαρα εδώ ή λένε αλήθεια ;;;;
Εγώ πάντως, γνωρίζω προσωπικά 3 άτομα εδώ .... όχι τακτικούς και γνωστούς ...
παλιά μέλη όμως ... που είτε οδηγούν αυτοκίνητα άνω των 200.000€ με ελληνικές πινακίδες ....
είτε παίρνουν νοίκια το μήνα ... πάνω από 50.000€ .... ΤΟ ΜΗΝΑ !
Γράφουμε για όσους λένε αλήθεια και για όσους ενδιαφέρονται για το άθλημα.
Σε πόλεις του πρώην μπλοκ ... και σε παραλίες .... υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες
γερο μπισμπήκηδες σαν εμάς .... μετά τα 50 ... που πάνε ... και κάνουν το χαβαλέ τους ......
Αυτό είναι πραγματικότητα.
Στη Βουδαπέστη με 1000€ το μήνα , έχει καλυμένο διαμέρισμα κεντρικά και φαγητό έξω για έναν .
Με τα υπόλοιπα .... κάνεις ό,τι μπορείς ... και ό,τι σου επιτρέπει η μαγκιά που έχτισες μια ζωή.