Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
O Stalone έχει ρομαντικές εικόνες από αυτά τα μέρη απο τα 90s πριν καταστούν χαβούζες.
Και αντί να πάει εκεί,καθόταν εδώ και χόρευε τον Καπετανάκη για να γαμάνε οι άλλοι
O Stalone έχει ρομαντικές εικόνες από αυτά τα μέρη απο τα 90s πριν καταστούν χαβούζες.
Για τα δικά σου κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια είναι μονόδρομος να συνεχίζεις να μπαίνεις στη σειρά με τα πάκια μέχρι να πεθάνεις γιατί δεν σε παίρνει για τίποτε άλλο χαχαΓια τα δικά σου κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια είναι ιδανικά να συνεχίζεις να μαλακίζεσαι στο σα΄ιτ μέχρι να φτάσεις στην ηλικία που δεν θα σε παίρνει άλλο χαχα
Για τα δικά μου κριτήρια και ηλικία, Μονακό και Σαν Μαρίνο είναι καλά. Επίσης Ανδόρρα (αν φτιάξουν το αεροδρόμιο) και Κύπρος (αν ηρεμήσει το μεσανατολικό) θα ήταν καλές επιλογές. Λιχτενστάιν, Μάλτα και ίσως Τσεχία (για φορολογικές ελαφρύνσεις) είναι τελευταίες στη λίστα και μάλλον δεν θα μου χρειαστούν.
Με αγοραίο δεν ασχολούμαι, μόνο μεντορέτες και οριακά σπονσορέτες. Αν ένα μέρος είναι τουριστικό ή έχει κοντά μια μεγαλούπολη ή ένα πανεπιστήμιο είμαι καλυμμένος. Το Μονακό έχει τη Νίκαια και το Σαν Μαρίνο τη Μπολώνια στη μιάμιση ώρα. Μονακό θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο από φόρους κι ασφάλεια, αλλά έχει κάποια άλλα προβλήματα. Σαν Μαρίνο πρέπει να φτιάξω ένα φορολογικό μοντάζ, γιατί έχω ξεκινήσει συγγραφική δραστηριότητα. Φαίνεται καλό, αλλά δεν ξέρω πώς είναι. Θα πάω τέλος του μήνα κι αν είναι καλά θα κάνω ένα τέστ διαμονής κάνα τρίμηνο και βλέπουμε.
Εσύ η μόνη επαφή που θα έχεις με γυναίκα τα επόμενα χρόνια θα είναι με αποκλειστική νοσοκόμα granny 200 κιλά που θα σε περνάει με μωρομάντηλο όταν χέζεσαι πάνω σου χαχαΓια τα δικά σου κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια είναι μονόδρομος να συνεχίζεις να μπαίνεις στη σειρά με τα πάκια μέχρι να πεθάνεις γιατί δεν σε παίρνει για τίποτε άλλο χαχα
Βουλιάζουν όλοι.Αντε να υποβάλουν τα σέβη τους στον Πούτιν και να εξαφανιστούν μην πληρώσουν από τα δικά τους για τη ζημιά.
Ρε μάγκες .... ειλικρινά .... πιστεύει κανείς ... ότι αν στα 70 του κάποιος ...
έχει δίπλα στημένα ... τα τεμάχια που είχε ο Χιού .... δεν θα κάνει τίποτε ;;;;
Ειλικρινά δηλαδή !!!
Βουλιάζουν όλοι.Αντε να υποβάλουν τα σέβη τους στον Πούτιν και να εξαφανιστούν μην πληρώσουν από τα δικά τους για τη ζημιά.
Χθες γύρισα από Βιέννη που είχα πάει παρασκευή πρωί. Εσύ πότε πήγες τελευταία ;;;;O Stalone έχει ρομαντικές εικόνες από αυτά τα μέρη απο τα 90s πριν καταστούν χαβούζες.
Εσύ στο Κιλκίς ... γαμάς και δέρνεις !Και αντί να πάει εκεί,καθόταν εδώ και χόρευε τον Καπετανάκη για να γαμάνε οι άλλοι
Πολωνοαμερικανίδα εξηγεί γιατί οι Πολωνοί γυρνάνε Πολωνία.
Για παράδειγμα λέει πάει ένας Πολωνός σούπερμάρκετ Αγγλία να αγοράσει πολωνικά μαριναρισμένα αγγουράκια και δε βρίσκει τίποτα.
Του γλυφομουνίξ του βρήκατε αυτό που .... ψάχνει διακαώς καιρό εδώ μέσα ;;;
Ζει και εκεί κάτω .... αν ήταν αθήνα ... θα πήγαινε σε κανά ... σινεμά ....Δυστυχώς ακόμα δεν το βρήκε και μας ταλαιπωρεί
Και βαθιά ανάλυση για τα οφέλη του τουρισμού σε πόλεις που κάποιοι δεν έχουν πάει ποτε και ούτε θα πάνεΕδώ ο 80χρονος Χέφνερ ξεμούνιαζε 7 τη μία μετά την άλλη, δε θα τις περάσει σούβλα ο 70χρονος που είναι και μία ολόκληρη δεκαετία νεότερος, δηλαδή στον ανθό της νιότης του
Γουστάρω thread Αρχηγού που από τα σλαβικά κωλοτρυπίδια, το γυρνάμε σε επιστημονική φαντασία με 80χρονους γαμιάδες, στα καπάκια πολιτική ανάλυση για ευρωζώνη και σφήνα κλωτσομπούνια μεταξύ διάφορων μελών
Από πίσω οι πλούσιες πολυκατοικιάρες του νησιού ... σαν αυτές που ζουσε ο μεγιστάνας τραμού ....Ποια αγγουράκια ρε μαν; Αφού τους πέταξε έξω η Αγγλία με το Μπρεξιτ, να μη σου πω ότι το Μπρεξιτ το προκάλεσαν κυρίως οι Πολωνοί αφού έκαναν επιδρομή στο πουστόνησο.
Βέβαια η συγκεκριμένη στο βίντεο καλά κάνει και μιλάει για αγγούρια γιατί είναι ο τομέας της
Το μυαλό σου στις πουτσες εσέναΔυστυχώς ακόμα δεν το βρήκε και μας ταλαιπωρεί
Καλά κατούρα και λίγοΧθες γύρισα από Βιέννη που είχα πάει παρασκευή πρωί. Εσύ πότε πήγες τελευταία ;;;;
Και δεν πήγα να δουλέψω σερβιτόρος σε εστιατόριο ....
Του γλυφομουνίξ του βρήκατε αυτό που .... ψάχνει διακαώς καιρό εδώ μέσα ;;;
Είσαι τοξικά αρρενωπός τύπε.Κολλημένη στην ύφεση η Γερμανία;
Εκπλήσσομαι πραγματικά
Μάλλον μαλακία έκανα που ήρθα Ελβετία, λέω να γυρίσω πίσω να φορολογούμαι 50% για να ταϊζω λάθρο