barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.240
- Πόντοι
- 5.506
Έχεις κασέρι στα 55 σου;
Έχεις κασέρι στα 55 σου;
Ετσι ηταν και το Deja Vu στο Κισιναου, ειχε βιζιτες, κανονικες γκομενες ,ζευγαρια ,ακομη και καποιες σερβιτορες που δουλευαν στα ελληνικα εστιατορια συχναζαν εκει. Μην το γραφεις λες ντε και καλα αυτα γινοτανε μονο στο Κιεβο , τα ορια στο πληρωμενο ηταν δυσδιακριτα τοτε στο μπλοκ.Πολλές που γάμησα από Carribean δεν τους είχα υποσχεθεί τίποτα.Τις γάμησα τζάμπα στο πρώτο ραντεβού.Μετά βέβαια τους έδωσα ένα δωράκι με δική μου πρωτοβουλία κάπου 50-100 ευρώ γιατί ήθελα να τις ξαναδώ.Αν δεν έδινα τίποτα πιθανόν να έχαναν μετά το ενδιαφέρον τους.Υπήρχαν και επαγγελματίες αλλά υπήρχαν και άλλες με κανονικές δουλειές που πήγαιναν για αρπαχτές.Αυτό ήταν συνηθισμένο Κίεβο.
Οι πουτάνες στο ξεκαθάριζαν αμέσως I work here,πόσα δίνεις,θέλω τόσα,πού μένεις, ενώ οι άλλες στην αρχή δε ζητούσαν τίποτα,τις κερνούσες και τις χούφτωνες και φίλαγες στο μαγαζί τσίμπαγες τηλέφωνο και έρχονταν μετά στο ραντεβού την επόμενη μέρα.
Έκανε και ρεπό στο πλυντήριο αυτοκινήτων απέναντι σαν ταμίας επίσης, όπως έλεγεΔημητράκης είχε όμως και εξτραδακια από στριπτιζ σε ιδιωτικά πάρτυ , χεσιμο δικαστίνας κλπ
Παντού υπήρχαν μέρη για σεμί προ φάσειςΕτσι ηταν και το Deja Vu στο Κισιναου, ειχε βιζιτες, κανονικες γκομενες ,ζευγαρια ,ακομη και καποιες σερβιτορες που δουλευαν στα ελληνικα εστιατορια συχναζαν εκει. Μην το γραφεις λες ντε και καλα αυτα γινοτανε μονο στο Κιεβο , τα ορια στο πληρωμενο ηταν δυσδιακριτα τοτε στο μπλοκ.
Είναι φίλη του πορνομετανστη μιτσου29Φίλε αυτό το gif με αναστατώνει. Βασικά η κοπέλα, είναι από κάποια ταινία ή βιντεο; έχεις λινκ;
Ακριβώς έτσιΤι να κάνει τώρα πια ο 30ρης εκει- απ την στιγμή που όλα έχουν δυτικοποιηθει και είναι πανάκριβα. Σου λέει πάει με την γκομενα του οργανωμένα για να δει τι παίζει σαν τουριστας -και όσο αφορά το μουνο-σαφαρι το ριχνει στα cg επιλέγοντας στο κρεβάτι του διαφορες εθνικότητες για να συμπληρωσει το παζλ. Δηλαδη να παει εκει για να ρισκάρει μενοντας με το πουλι στο χερι οπως ο g71 εχοντας πεταξει 2-3 χηνες για μερικα 24ωρα απ το παράθυρο. Το πάρτυ έχει ήδη τελειώσει σε αυτές τις χώρες κι οποίος πρόλαβε πρόλαβε. Σήμερα δεν έχει νόημα-γιατί ο ξένος δεν είναι αυτό που ηταν κ δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Τώρα γ@μανε οι περισσοτεροι ντόπιοι και πότε πότε κάτι 3κοσμιοι -πράγμα που αν το έλεγες σε αυτές τις κυρίες ότι θα συμβεί σε μερικα χρονια θα γελούσαν νομίζοντας ότι το χεις χάσει.
Ακριβώς έτσι
Δεν έχει νόημα να πάει κάποιος εντελώς ξεκάρφωτα
Κι επίσης πιο εύκολα θα γαμισει κάποιος μια μετριότητα σε δυτική Ευρώπη πχ Αυστρία πουναι γεμάτη από ανατολικες πάρα στις χώρες τους που είναι άδειες πλέον αλλά και δεν επιθυμούν να φαίνονται σαν easygoing με ξένους
Μια εξαίρεση σύμφωνα με τον πολύ αξιόπιστο Γκλοκ είναι η Πολωνία όπου ο ίδιος και οι φίλοι του ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΆ είχαν διπλάσιο κ τριπλάσιο σκορ απ. Ότι στην Ρόδο, σε κάτα ι βάση μετριοκαλες και πάνω Πολωνέζες
εντάξει καλά την έβγαζε. Τάιζε με πιροσκί τη μογγολεζα , έτρωγε λεφτά από γονείς και κόρη , καλλιτέχνης της επιβίωσης και της αποχέτευσηςΈκανε και ρεπό στο πλυντήριο αυτοκινήτων απέναντι σαν ταμίας επίσης, όπως έλεγε
Το χεσιμο από δικαστικό είχε κοπεί τα τελευταία χρόνια
Και κασέρι να έχει δεν είναι πρώτη επιλογή. Το επίπεδο ζωής έχει ανεβεί στο μπλοκ. Αν έχει κασέρι για να γαμησει πιτσιρικα μουναρα στο μπλοκ , γαμαει στο ίδιο επίπεδο και στην Ελλάδα. Με κασέρι προφανώςΕσύ τώρα δεν είσαι καμιά 55;
Νομίζεις ότι έχεις την παραμικρή πιθανότητα να γαμησεις ανατολική μουναρα που να μην είναι μαύρη ζώνη;
Με τι;
Με αβερτα κεράσματα και φορώντας Rolex;
Καμία δε νοιάζεται για το τι φοράς και ποιος είσαι.
Έχεις κασέρι στα 55 σου;
Τότε γαμας σφιχτό σλαβικό μουνακι.
Δεν έχεις,δε γαμας.
Και εγω στα 55 μου, αν είμαι ακόμη ΠΣΚ τουρίστας στο μπλοκ, σίγουρα θα πληρώνω για να γαμαω ανατολικές πιτσιρίκες μουναρες,όπως και το 99% των πορνοτουριστών.
Οτιδήποτε περί κέρασματων,good vibes ,μοιαζω 32 μήνες μικρότερος από ότι είμαι, άρα δεν χρειάζεται να τα σκάω σαν τον kman,είναι ντελούλου σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
@Κούλης Χρυσός Για να πουλήσεις πλέον προοπτική σχέσης στο μπλοκ, πρέπει να πέσεις σε μεγάλο χάπατο και να είσαι μεγάλος ψεύτης .
Αυτές που είναι στη γύρα και ανοιχτές σε ξένους,έχουν ακούσει αμέτρητα τέτοια παραμύθια
Καλά μόνο εγώ όταν πήγα με κλασανε; Τι διάολο, Σαν κάποιους που τρώνε πόρτα στα ρδελα που δέχονται Πακιστανους έγινα;Εμενα παντως στη μια και μοναδικη φορα που πηγα με καμακωσαν οταν βγηκα απο την πορτα για να κανω τσιγαρο μια που ητανε ορθια με αλλες δυο αριστερα της εξοδου ... πως ομορφυνα ετσι αναρωτηθηκα
Το επίπεδο ζωής έχει ανεβεί στο μπλοκ.
Ασία και Μεντεγιν πες του,Εδώ βλέπουμε τον παραλογισμό της νέας γενιάς στην αναζήτηση του pussy paradise.Ο άλλος ψάχνει ένα μέρος που οι γκόμενες θα κάθονται στον πούτσο του αμέσως μόλις βγαίνει από το αεροπλάνο.
Any updates on the next pussy paradise? Ideally I would like it if there were chicks waiting for me to jump on my cock right after I step off the plane, but I'll be happy with a 9/10 model that I bang on the first night, with no effort or self improvement required.
Καλά μόνο εγώ όταν πήγα με κλασανε; Τι διάολο, Σαν κάποιους που τρώνε πόρτα στα ρδελα που δέχονται Πακιστανους έγινα;
Τα πληρώσαμε κορόιδα σαν και μένα που δουλεύουν στη δυτική Ευρώπη και κάναμε τους Ουκρανούς ανθρώπους , χωρίς καν να ζητήσουμε από τις γυναίκες τους να κάνουν τη δουλειά τουςΞέρεις τι μου έκανε μεγάλη εντύπωση στην Ουκρανία στα τρία χρόνια αυτά του πολέμου που διανύουμε. Έχουν αγοραστεί από τους πολίτες εκεί πανάκριβα και πολυτελή αυτοκίνητα. Όχι από τους κυβερνητικούς από τον απλό κόσμο. Και εγώ διερωτώμαι που τα βρήκαν τα λεφτά όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και έχει χρεοκοπήσει και οι δουλειές είναι στάσιμες.
Όχι ρε μαν , μια χαρά κατάλαβα τι ήταν το καριμπιαν. Αλλά οι γκόμενες δεν ορμάγανε πάνω μου σαν αρπαχτικά. Μάλλον δε βγάζω το σθένος του ανίκητου σπόνσοραΓιατί Ritual νομίζεις οτι θα καταλάβουν οι περισσότεροι τι παίζει?Θα πάνε και θα πούνε ωραίο μαγαζί με ναργιλέδες.Το 5% παίρνει τις προσφορές που κάνουν την εντύπωση σπόνσορα.
Τα πληρώσαμε κορόιδα σαν και μένα που δουλεύουν στη δυτική Ευρώπη και κάναμε τους Ουκρανούς ανθρώπους , χωρίς καν να ζητήσουμε από τις γυναίκες τους να κάνουν τη δουλειά τους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ρε μαν , μια χαρά κατάλαβα τι ήταν το καριμπιαν. Αλλά οι γκόμενες δεν ορμάγανε πάνω μου σαν αρπαχτικά. Μάλλον δε βγάζω το σθένος του ανίκητου σπόνσορα
Γιατί Ritual νομίζεις οτι θα καταλάβουν οι περισσότεροι τι παίζει?Θα πάνε και θα πούνε ωραίο μαγαζί με καλή μουσική και ναργιλέδες.Το 5% παίρνει τις προσφορές,αυτοί που κάνουν την εντύπωση σπόνσορα.