Valkanios Poutsaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 5.120
- Πόντοι
- 1.056
Δεν είναι το δικό μου παιχνίδι αυτό μάγκα.
Άλλοι το κάνουν και στην ελλάδα . Not me ....
Είναι ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει, αν δεν ξέρεις που να το κάνεις και σε ποιά.
Ο kman παρουσιάζει μια πραγματικότητα που random γυναίκες στο μπλοκ,
τα κάνουν όλα για το αντίστοιχο ποσό.
E, δεν είναι έτσι και όχι γιατί το λέω εγώ.
Κάποιοι νομίζετε ότι ενώ έπεσε το μπλοκ και μπήκε η δύση με τα μπούνια,
οι Πολωνές περιμένουν ακόμη τον άντρα να γυρίσει από τη δουλειά να του φέρουν τις παντόφλες με ένα πιάτο πιερόγκι στο χέρι.
Με το να τη λες εδώ στον Κμαν , δίνεις λαβή να του κάνουν επιθέσεις σιχάματα
που δεν έχουν πάει παραπέρα από το αγρίνιο ....
Για αυτά που είναι στη λίστα μου λέω.
Ο Κμαν στην τελική , βάζει φωτογραφικές αποδείξεις από τις γκόμενες.
Τον kman παίζει να τον συμπαθώ περισσότερο από όλους εδώ μέσα και του έχω πιστώσει κατά καιρούς πολλά
Είσαι ο πιο δραστήριος πορνοτουρίστας, γαμάς πολύ πάνω από ότι σε προόριζε η ζωή και η χώρα καταγωγής,
έχεις γαμήσει καλύτερες από το 99% της γενιάς σου,.....μπλα....μπλα...τα θερμά μου συγχαρητήρια για πολλοστή φορά.
Όσο για τις φωτογραφίες, ναι βάζει και εσύ φυσικά πιστεύεις ότι μη πουτανίδιο,
θα κάτσει να βγάλει φωτογραφίες με φάτσα ή φωτο να κάνει γλειφοκωλάδα, μαζί άγνωστο πορνοτουρίστα ηλικίας του πατέρα της.
Υ.Γ. Γιατί πρέπει οι γκόμενες να είναι 20-30 ;;; Γκόμενες 35, δεν γαμάς εσύ ;;;
Όχι.
Εξαιρώντας τα φοιτητικά χρόνια που παίζει να έσπρωξα καμία από μεγαλύτερο έτος,
δεν έχω γαμήσει μεγαλύτερή μου ή milfs, όπως δεν έχω αγοράσει και κανένα αυτοκίνητο με πάνω από 100.000 χλμ
Όσο για τον 55άρη που λες και τα 32.000 το μήνα για φυτίλιασμα, είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.Υ.Γ.2 . Μόνιμα θεωρείς ότι έχουμε όλοι τις ίδιες παραστάσεις.
55ρης έλληνας, που έχει σπιτωμένες 3 αλλοδαπές, μία δυτική και δύο ανατολικές
Εδώ μιλάμε για τον πολύ κόσμο που έσκαγε κάποτε ΠΣΚ στο μπλοκ και είτε το καμάκι του, είτε το χαρτί του, έπιανε τόπο..
Όπως εσύ ξέρεις για όπλα, εγώ έχω ζήσει, σαν κάτοικος Πράγας, εποχές που π.χ. αεροπλάνα της RyanAir κατέβαιναν στην Πράγα,
με 90% άντρες όλων των ηλικιών πήγαιναν για να περάσουν καλά.
Και τώρα αυτές οι πτήσεις έχουν τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μια πτήση της Aegean..
Δεν έχεις εικόνα από το μπλοκ και γράφεις για στριπερς, βιτρίνες στο Κολωνάκι και 55άρηδες με....32.000 το μήνα για εξτραδάκια..
Τελευταία τροποποίηση: