Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Αυτοί που κερνάνε ό,τι βρακί , τσάντα παπούτσι κτλ ... έχει το μολ ....
Πήγαινε εσύ στην Πολωνία και στην Τσεχία σε mall να τάξεις σε random 20-30άρες βρακιά, τσάντες και παπούτσια να δούμε αν θα είσαι μετά από ένα μισάωρο ακόμη εντός ή ιπτάμενος εκτός mall..

Έχεις μείνει στο 1993, δηλαδή τότε που η σημερινή 30αρα ήταν ακόμη αγέννητη..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Πήγαινε εσύ στην Πολωνία και στην Τσεχία σε mall να τάξεις σε random 20-30άρες βρακιά, τσάντες και παπούτσια να δούμε αν θα είσαι μετά από ένα μισάωρο ακόμη εντός ή ιπτάμενος εκτός mall..

Έχεις μείνει στο 1993, δηλαδή τότε που η σημερινή 30αρα ήταν ακόμη αγέννητη..
Αυτός τριμαρει μασχάλες και μπάλες και χτυπάει γκομενα σε κάθε ξενοδοχείο έλεγε

Μεγαλύτερο καφενείο από το Μπου δεν υπάρχει ακόμα και ο σαντμαν εκφράζει άποψη για το εξωτερικό όταν δεν έχει καν βγει από το παιδικό του δωμάτιο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Αυτός τριμαρει μασχάλες και μπάλες και χτυπάει γκομενα σε κάθε ξενοδοχείο έλεγε

Μεγαλύτερο τρελοκομείο καφενείο από το Μπου δεν υπάρχει ακόμα και ο σαντμαν εκφράζει άποψη για το εξωτερικό όταν δεν έχει καν βγει από το παιδικό του δωμάτιο

Τύποι σαν τον Λάκη,τον Αρχηγό και κάποιους άλλους εδώ μέσα είναι κατηγορία θρύλου,μια κατηγορία μόνοι τους,αιθέρες

Τα γραπτά τους πρέπει να διαφυλάσσονται σαν κόρη οφθαλμού

Άνετα πλήρωνα να δω Λάκη και Αρχηγό να ξηγιούνται σύστημα τανάλια και instafuck :grin:
Ούτε οι μπάτσοι θα έβγαζαν άκρη μαζί τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.955
Πόντοι
3.656
Πήγαινε εσύ στην Πολωνία και στην Τσεχία σε mall να τάξεις σε random 20-30άρες βρακιά, τσάντες και παπούτσια
Δεν είναι το δικό μου παιχνίδι αυτό μάγκα.
Άλλοι το κάνουν και στην ελλάδα . Not me ....

Με το να τη λες εδώ στον Κμαν , δίνεις λαβή να του κάνουν επιθέσεις σιχάματα
που δεν έχουν πάει παραπέρα από το αγρίνιο ....
Για αυτά που είναι στη λίστα μου λέω.
Ο Κμαν στην τελική , βάζει φωτογραφικές αποδείξεις από τις γκόμενες.

Τα σιχάματα , δεν βάζουν φωτογραφία ούτε τα 3€ που έχουν στην τσέπη
και το κλειδί από το παπάκι του 1981, που είχαν αγοράσει 4ο χέρι το 1985 ....

Πχ ο Nr2 ... με σκούτερ κυκλοφορεί ...

Υ.Γ. Γιατί πρέπει οι γκόμενες να είναι 20-30 ;;; Γκόμενες 35, δεν γαμάς εσύ ;;;

Υ.Γ.2 . Μόνιμα θεωρείς ότι έχουμε όλοι τις ίδιες παραστάσεις.
55ρης έλληνας, που έχει σπιτωμένες 3 αλλοδαπές, μία δυτική και δύο ανατολικές
με βάση τα δικά σου δεδομένα, δεν υπάρχει . Κι όμως υπάρχει . Η ανατολική της αττικής κοστίζει 5Κ το μήνα , η άλλη σε ακριβότερο μέρος της μεσογείου 7Κ το μήνα
και η δυτική .... σε πολύ δυτικό χλιδάτο παραλιακό ... κοστίζει 20Κ το μήνα.
Και ο τύπος ... είναι παντρεμένος !

ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ , ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ... ότι δεν υπάρχει ...
και ότι αν πήγαινε σε Μολ στην Τσεχία , στην Πολωνία ... στη Μπρατισλάβα ... στα Τίρανα ... στη Νις ... στη Γευγελή ... στο Σεράγιεβο ... στο Σότσι ... στο Μπακού ... στο Ιρκουτσκ .... θα είχαν πρόβλημα μαζί του οι Ιμάμηδες ... οι μπάτσοι ... οι λατζέρηδες .... οι τσαρουχοποιοί ... οι δερβίσηδες κυκλικής τροχιάς ... οι ελλειπτικής τροχιάς ... οι απιοειδούς τροχιάς ... κοκ Οι σαλεπιτζήδες ... οι κατασκευαστές κανταϊφιού ... σουτζούκ λουκούμ .... και πολλοί άλλοι

Του λέτε ότι έχει μείνει και στο 1993 ... 1991 ... 1982 που παίζαμε asteroids στο atari 2600 ...

ή στο 1959 που ο Ωνάσης άναβε πούρα με κατοστοδόλλαρα ....

ή στο 1855 που ο Μαξιμιλιανός (μετέπειτα του Μεξικό) έπινε αψέντι στο Παρίσι ... ή στην Τεργέστη ... σε καμπαρέ που οι χορεύτριες φόραγαν μεταξωτή σκελέα

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Δεν είναι το δικό μου παιχνίδι αυτό μάγκα.
Άλλοι το κάνουν και στην ελλάδα . Not me ....

Είναι ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει, αν δεν ξέρεις που να το κάνεις και σε ποιά.
Ο kman παρουσιάζει μια πραγματικότητα που random γυναίκες στο μπλοκ,
τα κάνουν όλα για το αντίστοιχο ποσό.
E, δεν είναι έτσι και όχι γιατί το λέω εγώ.
Κάποιοι νομίζετε ότι ενώ έπεσε το μπλοκ και μπήκε η δύση με τα μπούνια,
οι Πολωνές περιμένουν ακόμη τον άντρα να γυρίσει από τη δουλειά να του φέρουν τις παντόφλες με ένα πιάτο πιερόγκι στο χέρι.

Με το να τη λες εδώ στον Κμαν , δίνεις λαβή να του κάνουν επιθέσεις σιχάματα
που δεν έχουν πάει παραπέρα από το αγρίνιο ....
Για αυτά που είναι στη λίστα μου λέω.
Ο Κμαν στην τελική , βάζει φωτογραφικές αποδείξεις από τις γκόμενες.

Τον kman παίζει να τον συμπαθώ περισσότερο από όλους εδώ μέσα και του έχω πιστώσει κατά καιρούς πολλά

Είσαι ο πιο δραστήριος πορνοτουρίστας, γαμάς πολύ πάνω από ότι σε προόριζε η ζωή και η χώρα καταγωγής,
έχεις γαμήσει καλύτερες από το 99% της γενιάς σου,.....μπλα....μπλα...τα θερμά μου συγχαρητήρια για πολλοστή φορά.

Όσο για τις φωτογραφίες, ναι βάζει και εσύ φυσικά πιστεύεις ότι μη πουτανίδιο,
θα κάτσει να βγάλει φωτογραφίες με φάτσα ή φωτο να κάνει γλειφοκωλάδα, μαζί άγνωστο πορνοτουρίστα ηλικίας του πατέρα της.

Υ.Γ. Γιατί πρέπει οι γκόμενες να είναι 20-30 ;;; Γκόμενες 35, δεν γαμάς εσύ ;;;

Όχι.
Εξαιρώντας τα φοιτητικά χρόνια που παίζει να έσπρωξα καμία από μεγαλύτερο έτος,
δεν έχω γαμήσει μεγαλύτερή μου ή milfs, όπως δεν έχω αγοράσει και κανένα αυτοκίνητο με πάνω από 100.000 χλμ

Υ.Γ.2 . Μόνιμα θεωρείς ότι έχουμε όλοι τις ίδιες παραστάσεις.
55ρης έλληνας, που έχει σπιτωμένες 3 αλλοδαπές, μία δυτική και δύο ανατολικές
Όσο για τον 55άρη που λες και τα 32.000 το μήνα για φυτίλιασμα, είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Εδώ μιλάμε για τον πολύ κόσμο που έσκαγε κάποτε ΠΣΚ στο μπλοκ και είτε το καμάκι του, είτε το χαρτί του, έπιανε τόπο..

Όπως εσύ ξέρεις για όπλα, εγώ έχω ζήσει, σαν κάτοικος Πράγας, εποχές που π.χ. αεροπλάνα της RyanAir κατέβαιναν στην Πράγα,
με 90% άντρες όλων των ηλικιών πήγαιναν για να περάσουν καλά.
Και τώρα αυτές οι πτήσεις έχουν τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μια πτήση της Aegean..

Δεν έχεις εικόνα από το μπλοκ και γράφεις για στριπερς, βιτρίνες στο Κολωνάκι και 55άρηδες με....32.000 το μήνα για εξτραδάκια..

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.714
Πόντοι
1.056
Οταν ξεκίνησα στα 25 τις εξορμήσεις στο μπλοκ δεν πλήρωνα.Απλά όσο μεγαλώνεις αυξάνονται και οι οικονομικές απαιτήσεις των γυναικών.
Σήμερα βέβαια αν ήμουνα π.χ. 35 χρονών με την καμία δε θα μπορούσα να κάνω αυτά που έκανα όταν ήμουνα 35 γιατί έχουν αλλάξει αρκετές συνθήκες.Θα έβγαζα λιγότερες γκόμενες και λιγότερο εμφανίσιμες.
Σαν τη Ρωσίδα που έχω τώρα είχα στα 35 Ρωσίδες ίδιας εμφάνισης που τώρα έχουν μεγαλώσει.Και τώρα δηλαδή στέκονται πολύ καλά.Αυτές θέλουνε απλώς να τους αγοράζεις κανά φορεματάκι,τίποτα μπότες και να τους στέλνεις πού και πού λεφτά.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.714
Πόντοι
1.056
Γυναικείος σεξοτουρισμός.Παλιά έρχονταν Ελλάδα για ψωλή τώρα τρέχουν στο Αγιο Δομίνικο και την Αραπιά.Χέσε μέσα.

Η πάνε Τουρκία να τον φάνε από Τουρκαλάδες.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.955
Πόντοι
3.656
οι Πολωνές περιμένουν ακόμη τον άντρα να γυρίσει από τη δουλειά να του φέρουν τις παντόφλες με ένα πιάτο πιερόγκι στο χέρι.

Τον kman παίζει να τον συμπαθώ περισσότερο από όλους εδώ μέσα και του έχω πιστώσει κατά καιρούς πολλά

θα κάτσει να βγάλει φωτογραφίες με φάτσα ή φωτο να κάνει γλειφοκωλάδα, μαζί άγνωστο πορνοτουρίστα ηλικίας του πατέρα της.

Όχι.
δεν έχω γαμήσει μεγαλύτερή μου ή milfs, όπως δεν έχω αγοράσει και κανένα αυτοκίνητο με πάνω από 100.000 χλμ

Όσο για τον 55άρη που λες και τα 32.000 το μήνα για φυτίλιασμα, είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Εδώ μιλάμε για τον πολύ κόσμο που έσκαγε κάποτε ΠΣΚ στο μπλοκ και είτε το καμάκι του, είτε το χαρτί του, έπιανε τόπο..

Όπως εσύ ξέρεις για όπλα, εγώ έχω ζήσει, σαν κάτοικος Πράγας, εποχές που π.χ. αεροπλάνα της RyanAir κατέβαιναν στην Πράγα,
Και τώρα αυτές οι πτήσεις έχουν τον ίδιο κόσμο που βλέπεις σε μια πτήση της Aegean..

Δεν έχεις εικόνα από το μπλοκ και γράφεις για στριπερς, βιτρίνες στο Κολωνάκι και 55άρηδες με....32.000 το μήνα για εξτραδάκια..
Ο μέσος ... δεν γαμάει ... τίποτε. Και ο μέσος έλληνας και ο μέσος τουρίστας στην Πράγα ...
ή οπουδήποτε. Αυτά τα θεωρώ προφανή.

Το ότι όταν ο τραμουντάνας ήταν νέος γαμούσαν στη ρουμανία με οδοντόκρεμες
δεν λέει κάτι . Αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ.

Και ο Κμαν , δεν νομίζω ότι λέει ότι πάει και την πέφτει σε χωριάτισες
και τις πάει στα χοτέλια και στα κλαμπ και στα ριμπαϊδαικα αστακομακαρονάδικα.

Εικόνα για στρίπερς ... ναι ξέρω ιστορίες καλλιτέχνιδων που σπιτώθηκαν με ελληνάρες στην αθήνα την τελευταία 10ετία. Θέλεις να τις μετρήσουμε ; Να μας πεις πόσες ξέρεις εσύ ;
Δεν κατάλαβα τι είδους κόντρα κάνεις και με ποιον . Θέλεις να πάψω να αναφέρομαι σε ιστορίες γνωστών μου ; Ενοχλώ ; Έχεις κάποια δικαιώματα στο θρεντ ;
Ζητάς να κλείσει όπως το θέμα για τις ονλυφαντζούδες ;
ή επειδή έζησες στην πράγα , έχεις κάποια προνόμια που δεν έχουμε όσοι δεν ζήσαμε στην πράγα;
Τύπους που τρώνε 32Κ και 50Κ το μήνα με γκόμενες , ξέρεις περισσότερους ;
Είναι κι αυτό προνόμιο όσων έχουν ζήσει στην Πράγα ;
ΚΑΙ ΝΑΙ ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Ο κανόνας ... είναι ο νταϊμάς ... δεν με ενδιαφέρει .Ποτέ δεν ασχολούμαι .. με ανθρώπους μέσους και του ... κανόνα. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.714
Πόντοι
1.056
Οι γκόμενες είναι οι ίδιες ακριβώς.Η Τσέχα ή η Πολωνέζα του 2024 δε διαφέρει σε τίποτα σε εμφάνιση,στυλ ομιλίας,συμπεριφορά σε σχέση με την Τσέχα και την Πολωνέζα του 2000.Εντάξει έχουν γίνει 5 κιλά βαρύτερες κατά μέσο όρο,έχουν περισσότερα τατουάζ,πίρσινγκ κτλ αλλά από την άλλη έχει πολλές γυμνασμένες που τότε δεν είχε.Τώρα είναι πολύ πιο καλοντυμένες,έχουν καλύτερα δόντια,μαλλί,μέικ απ το όλο πακέτο είναι βελτιωμένο πλην του πάχους.Εχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις τους σε σχέση με τότε τι να κάνουμε τώρα?Ρωσία είναι ίδιες και απαράλλαχτες η Ρωσία του 2022 που είδα ήταν ίδια με τη Ρωσία του 2011,μιλάμε ακριβώς τα ίδια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506

Όχι.

Πιωμένος είναι. Μας γράφει στο ίδιο κείμενο για μηχανάκια από τέταρτο χέρι και τύπους που δίνουν 32 χιλιάρικα το μήνα να σπονσοράρουν.

Πάντως το Μπακου παίζει να είναι η μόνη πόλη του μπλοκ που μπορείς να γαμησεις φτηνή βίζιτα και να το παίξεις πορνοτουριστας. Γουστάρουν δυτικούς με χίλια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Καραφλός τύπος φίλος φιλου φίλου μου , έχει μπουγκατι, μενει Ρουμανία και είναι μέσα στο μουνι. Είχε και παρέ δώσε με νύχτα. Αυτός είναι αμερικανός/Αγγλος και ποστάρει και βίντεο στα σοσιαλ αλλά τον μπαναραν (πλην Τουιτερ)

Και καλός τύπος , γυμνασμένος , γύρω στα 40. Αντρέα τον λένε. Andrew μιας και είναι και Άγγλος

Τι περιμένετε να σας γράψω για τίποτα μέτριους ; Εγώ για τις εξαιρέσεις είμαι.

Μετά τους τύπους Αλεξ και Μπαροκ που είναι στο απαρατσικ της ΝΔ , ποιος βγήκε Μιστερ Μαλακας, θυμάται κανείς ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι γκόμενες είναι οι ίδιες ακριβώς.Η Τσέχα ή η Πολωνέζα του 2024 δε διαφέρει σε τίποτα σε εμφάνιση,στυλ ομιλίας,συμπεριφορά σε σχέση με την Τσέχα και την Πολωνέζα του 2000.Εντάξει έχουν γίνει 5 κιλά βαρύτερες κατά μέσο όρο,έχουν περισσότερα τατουάζ,πίρσινγκ κτλ αλλά από την άλλη έχει πολλές γυμνασμένες που τότε δεν είχε.Τώρα είναι πολύ πιο καλοντυμένες,έχουν καλύτερα δόντια,μαλλί,μέικ απ το όλο πακέτο είναι βελτιωμένο πλην του πάχους.Εχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις τους σε σχέση με τότε τι να κάνουμε τώρα?Ρωσία είναι ίδιες και απαράλλαχτες η Ρωσία του 2022 που είδα ήταν ίδια με τη Ρωσία του 2011,μιλάμε ακριβώς τα ίδια.
5 κιλά στα 50 είναι 10% τύπε. Έτσι πέφτουν οι δυναστείες , κιλό με κιλό

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.714
Πόντοι
1.056
Καραφλός τύπος φίλος φιλου φίλου μου , έχει μπουγκατι, μενει Ρουμανία και είναι μέσα στο μουνι. Είχε και παρέ δώσε με νύχτα. Αυτός είναι αμερικανός/Αγγλος και ποστάρει και βίντεο στα σοσιαλ αλλά τον μπαναραν (πλην Τουιτερ)

Και καλός τύπος , γυμνασμένος , γύρω στα 40. Αντρέα τον λένε. Andrew μιας και είναι και Άγγλος

Τι περιμένετε να σας γράψω για τίποτα μέτριους ; Εγώ για τις εξαιρέσεις είμαι.

Μετά τους τύπους Αλεξ και Μπαροκ που είναι στο απαρατσικ της ΝΔ , ποιος βγήκε Μιστερ Μαλακας, θυμάται κανείς ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

5 κιλά στα 50 είναι 10% τύπε. Έτσι πέφτουν οι δυναστείες , κιλό με κιλό

Ειδικά οι Πόλκες το έχουν παραξηλώσει.Θυμάμαι στα 2000s που ήτανε όλες στιλάκια.Τώρα ζήτημα να δεις μια λεπτή στις 100.Η διαφορά μόλις διασχίζεις τα ουκρανοπολωνικά σύνορα είναι κολοσσιαία.Εντάξει ένα τμήμα του πάχους μαζεύεται στα βυζιά και τους κώλους οπότε έχει και θετικά αποτελέσματα αλλά γενικά οι Πολων΄ςζες το παρακάνουν με τη μα΄σα.Είναι και η κατάθλιψη βέβαια συχνά το ρίχνουν στο φαί επειδή είναι υπερβολικά συναισθηματικές και περνούν δύσκολα αλλά και πάλι δε συγχωρείται.
Αντίθετα οι Τσέχες όπως διαπίστωσα Πράγα προ έτους έχουν ορθοποδήσει.Το είχαν ρίξει και αυτές σε γερμανικού τύπου παχύνσεις αλλά φαίνεται οι Τσέχοι τις πρόγκαραν και έβαλαν μυαλό. Δε βλέπεις τα μοντέλα του 90 που πρακτικά δεν υπήρχε χοντρή νεαρή Τσέχα αλλά έχουν αξιοπρεπές επίπεδο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.714
Πόντοι
1.056
Δυτικοί νυφοκυνηγοί στην Ουκρανία.Οι Ουκρανέζες φεμινίστριες αντιδρούν δυναμικά όπως βλέπουμε στη φωτό.
Γενικά ο φεμινισμός σλαβικού τύπου δε θα έλεγα οτι είναι ιδαίτερα αρνητικός.

UVdJ1j.png

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
474
Πόντοι
36
Ρωσία είναι ίδιες και απαράλλαχτες η Ρωσία του 2022 που είδα ήταν ίδια με τη Ρωσία του 2011,μιλάμε ακριβώς τα ίδια.

Επειδή οι Ρωσίδες παραμένουν πάμφτωχες σε σχέση με τις άλλες, σύμφωνα με το παρακάτω

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Και ο Κμαν , δεν νομίζω ότι λέει ότι πάει και την πέφτει σε χωριάτισες
και τις πάει στα χοτέλια και στα κλαμπ και στα ριμπαϊδαικα αστακομακαρονάδικα.

Ο kman αφήνει πράγματα να τα φανταστεί ο αναγνώστης και υπάρχουν και συγκεκριμένες ερωτήσεις που δεν τις απαντάει ποτέ
και δικαίωμά του. Όπως π.χ.που βρίσκει τις γκόμενες.

Οπότε δικαίωμά μου και εμένα, όταν διαβάζω για random instafuck και χούφτους σε 20χρονα στο club,
να έχω τις αμφιβολίες μου για αυτά που διαβάζω, γιατί έχω πάει όχι μόνο στις πόλεις
που αναφέρει κατά καιρούς,αλλά και στα μαγαζιά που αναφέρει.

Εικόνα για στρίπερς ... ναι ξέρω ιστορίες καλλιτέχνιδων που σπιτώθηκαν με ελληνάρες στην αθήνα την τελευταία 10ετία. Θέλεις να τις μετρήσουμε ; Να μας πεις πόσες ξέρεις εσύ ;
Δεν κατάλαβα τι είδους κόντρα κάνεις και με ποιον .

Ποιες στριπερς ρε Λάκη, τι άσχετα είναι αυτά..
Διάβασε τον τίτλο του thread.

Kαι για ποια κόντρα μιλάς;
Νομίζεις ότι για σένα τα γράφω;

Εσύ,ο kman,o Alex,o Sadman και κάποια άλλα μέλη, δεν πρόκειται ποτέ να αναθεωρήσετε το παραμικρό για τίποτα.
ΌΤΙ και να γράψει κάποιος, δεν..
Οπότε τι κόντρα να ανοίξω...

Θέλεις να πάψω να αναφέρομαι σε ιστορίες γνωστών μου ; Ενοχλώ ; Έχεις κάποια δικαιώματα στο θρεντ ;
Ζητάς να κλείσει όπως το θέμα για τις ονλυφαντζούδες

Βασικά απλά να καταλάβαινες στο περίπου τι συζητάμε εδώ προτού γράψεις για στριπερς και άλλα άσχετα.

Ζήτησα εγώ να κλείσει κάποιο θέμα με ονλυφαντζούδες;:think:

ή επειδή έζησες στην πράγα , έχεις κάποια προνόμια που δεν έχουμε όσοι δεν ζήσαμε στην πράγα;
Τύπους που τρώνε 32Κ και 50Κ το μήνα με γκόμενες , ξέρεις περισσότερους ;
Είναι κι αυτό προνόμιο όσων έχουν ζήσει στην Πράγα ;
ΚΑΙ ΝΑΙ ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Ο κανόνας ... είναι ο νταϊμάς ... δεν με ενδιαφέρει .Ποτέ δεν ασχολούμαι .. με ανθρώπους μέσους και του ... κανόνα. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

Λάκη, για ρίξε μια ξανά μια ματιά τι λέει ο τίτλος...
"Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία"

Τι σχέση έχει με καραμαλακίες για στρίπερς στην Αθήνα,βιτρίνες στο Κολωνάκι και μπάρμπες με 32Κ,
μόνο εσύ το ξέρεις..

Γράφεις σαν κλασσικός ελληναράς ξερόλας, για μια χώρα που δεν έχεις επισκεφτεί καν...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456

Η Τσέχα ή η Πολωνέζα του 2000 είχε TikTok,Instagram,OF,κάμερες και ένα σωρό άλλους τρόπους να βγάζει λεφτά χωρίς καν να γαμηθεί;
Είχε τη δυνατότητα να πετάγεται με 30ευρώ Ιταλία και Ελλάδα και να κάνει τουρισμό με δικά της λεφτά;
Είχε ακούσει περί φεμινισμού,κ.λ.π.;
Eίχε καεί από τον υπερπορνοτουρισμό;

Mπορώ να σου γράψω καμιά 3 σελίδες με τεκμηριωμένα επιχειρήματα ότι η φάση δεν έχει καμία σχέση
με το παρελθόν, αλλά ας γίνουν όλοι George71 να πάνε να φάνε τα μούτρα τους και να εξαφανιστούν και από
το forum..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.955
Πόντοι
3.656

Τι σχέση έχει με καραμαλακίες για στρίπερς στην Αθήνα,βιτρίνες στο Κολωνάκι και μπάρμπες με 32Κ,
μόνο εσύ το ξέρεις..

Γράφεις σαν κλασσικός ελληναράς ξερόλας, για μια χώρα που δεν έχεις επισκεφτεί καν...
Ρε τυπάρα .... τηρούμε ποτέ ευλαβικά τον τίτλο του θέματος ;
Και ο ίδιος ο Κμαν που το άνοιξε ... ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ;;;
Δεν πλατιάζει και γράφει για όλο το μπλοκ ;
Δεν κάνει και ιστορικές αναφορές στη δική του καριέρα
και λέει για γκόμενες στον πλαταμόνα ... πριν 30 χρόνια ;;;

Οπότε πετάω κι εγώ παρενθέσεις, για ... δικά μου "παληκάρια"
που σπιτώνουν και σπονσοράρουν ανατολικές στρίπερς στην ψωροκώσταινα.
Έλεος κάπου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.955
Πόντοι
3.656
ας γίνουν όλοι George71 να πάνε να φάνε τα μούτρα τους και να εξαφανιστούν και από
το forum..
Τι έπαθε τέλος πάντων ο George71 ;;;
Πήγε Πολωνία ... και δεν βρήκε μουνάρα θεάρα σαν του Κμαν να γαμήσει ;;;
Αυτό είναι η ... τραγωδία ;;;;;

Εκατομμύρια ελληνάρες από το 1990 ..... πήγαν σε ελληνικό κυκλαδονήσι ...
έφαγαν σε 3 μέρες περισσότερα από όσα θα έφαγε ο οποιοσδήποτε οπουδήποτε
στο μπλοκ ... και πήραν τα αρχίδια μου ......

Τι να γίνει ;;

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
Ο kman αφήνει πράγματα να τα φανταστεί ο αναγνώστης και υπάρχουν και συγκεκριμένες ερωτήσεις που δεν τις απαντάει ποτέ
και δικαίωμά του. Όπως π.χ.που βρίσκει τις γκόμενες.

Οπότε δικαίωμά μου και εμένα, όταν διαβάζω για random instafuck και χούφτους σε 20χρονα στο club,
να έχω τις αμφιβολίες μου για αυτά που διαβάζω, γιατί έχω πάει όχι μόνο στις πόλεις
που αναφέρει κατά καιρούς,αλλά και στα μαγαζιά που αναφέρει.

Ποιες στριπερς ρε Λάκη, τι άσχετα είναι αυτά..
Διάβασε τον τίτλο του thread.

Kαι για ποια κόντρα μιλάς;
Νομίζεις ότι για σένα τα γράφω;

Εσύ,ο kman,o Alex,o Sadman και κάποια άλλα μέλη, δεν πρόκειται ποτέ να αναθεωρήσετε το παραμικρό για τίποτα.
ΌΤΙ και να γράψει κάποιος, δεν..
Οπότε τι κόντρα να ανοίξω...

Βασικά απλά να καταλάβαινες στο περίπου τι συζητάμε εδώ προτού γράψεις για στριπερς και άλλα άσχετα.

Ζήτησα εγώ να κλείσει κάποιο θέμα με ονλυφαντζούδες;:think:

μόνο εσύ το ξέρεις..

Κανόνισε τύπε να τον κανείς να κόψει και το 5-6-7-8 καπίστρι στη σειρά. Μην τον παρεξηγείς, έχει πάθει ταρακουλο που δεν κατάφερε να βγει 2ος στο διαγωνισμό και για μόλις δυο ψήφους του έφαγα τη θέση και ακόμα τρέμει από τα νεύρα του. Φυσικά σε άλλους 2-3 αντίστοιχους διαγωνισμούς που έτρεξαν πέρυσι το σήκωσε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.240
Πόντοι
5.506
.... πήγαν Πάρο ...
έφαγαν σε 3 μέρες περισσότερα από όσα θα έφαγε ο οποιοσδήποτε οπουδήποτε
στο μπλοκ ... και πήραν τα αρχίδια μου ......
Ρε βλάκα, μην τη θυμίζεις αυτή την ιστορία βραδιάτικα, άστο να πάει, μην τη σκαλίζεις και θα φας Φατούρο πάλι. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom