Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκανα πάντως φοβερή κίνηση την Πέμπτη.Θα έπρεπε να διδάσκεται σε σεμινάρια.
Μπήκα στο μαγαζί με την Ουκρανέζα 190 και βγήκα με τη Λευκορρωσίδα 180.
Ηταν απίστευτες οι ισορροπίες που έπρεπε να κρατήσω και φυσικά κάποια στιγμή οι γκόμενες συναντήθηκαν.Στιγμή απόλυτης έντασης αλλά ευτυχώς η Λευκορρωσίδα δεν τα σκάτωσε εντελώς.
Πρακτικά η άλλη ήρθε από Μινσκ Κίεβο με τις βαλίτσες και της είπα αντί να έρθει στο διαμέρισμα,να έρθει στο μαγαζί που ήμουν με την Ουκρανέζα ενώ η μία φυσικά αγνοούσε την ύπαρξη της άλλης.
Τέλος καλό όλα καλά.Βέβαια ήταν φοβερό ρίσκο,Θα μπορούσαν να πάνε όλα κατά διαβόλου.Υπερίσχυσε όμως και πάλι η ανώτερη Βαλκάνια κλάση με τη βοήθεια κασεριού.Ας είναι καλά οι πύραυλοι.Κέρδισα την υπομονή της Λευκορρωσίδος για ένα κρίσιμο τρίωρο αλλιώς θα γινόταν της κολάσεως.(της είπα τσάκω τρακόσα και κάνε κανά σόπινγκ μέχρι να τελειώσω το ραντεβού με την Ουκρανή).
Η Λευκορρωσίς είχε τόσο εξαγριωθεί που μου είπε οτι αν η Ουκρανέζα έφαγε λεφτά που θεωρεί οτι της ανήκουν θα πει σε παιδιά που ξέρει Κίεβο να τη βρουν και να την καταχειρίσουν.
Της είπα όλα καλά,η κοπέλα είναι εντάξει,τη συμπαθώ κτλ.
Τρελλές έντάσεις.Είναι που είναι τρελοκομεία οι Σλάβες,προστίθενται και τα δράματα.

Το βασικό είναι να μπορείς να κρατάς τον έλεγχο ακόμα και μετά τα ξύδια γιατί οι γκόμενες είναι απρόβλεπτες.
Γενικά κάνουν τόσες μαλακιές,είναι απίστευτο.Οι Σλάβες θεωρούν αυτονόητο οτι ο άντρας θα διορθώνει και θα φτιάχνει τα πάντα ενώ αυτές έχουν το ακαταλόγιστο ό,τι και να κάνουν.
Η διαφορά μεταξύ Λευκορρωσίδων Ουκρανέζων είναι οιτι οι Λευκορρωσίοδες θεωρούν οτι είναι σούπερ έξυπνες,οτι μπορούν να τα κάνουν όλα καλύτερα από εσένα οτι είναι μορφωμένες,τα έχουν όλα κτλ ενώ οι Ουκρανές είναι πιο ταπεινές θεωρούν οτι είναι για τον πούτσο και σε ακολουθούν ό,τι αποφάσεις και να πάρεις.Πολωνία φάση κάπως.
Ετσι έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο με τις Ουκρανές παρόλο που παίζουν και τα σκαμς βέβαια.Βέβαια Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες θεωρούν τις Ουκρανές κάπως χαζοβιόλες,πολύ βολικές,φτωχές,εύκολες με ωραία μάτια και μεγάλα βυζιά.
Γενικά ελέγχεις πολύ καλύτερα τα πράγματα με τις Ουκρανές από ό,τι με τις άλλες.Οι Λευκορρωσίδες όμως κάνουν ό,τι και οι Σλοβάκες προβάλουν στη μάπα σου ανώτερη ποιότητα διαθέσιμη ως challenge και πέφτεις στην παγίδα.
Σε στυλ ξέρω οτι θα γαμήσεις ευκολότερα την Ουκρανή δε θα είναι όμως μουνάρα όπως εγώ(Λευκορρωσίδες).Ξέρω οτι θα γαμήσεις ευκολότερα την Τσέχα αλλά δε θα είναι μουνάρα όπως εγώ.(Σλοβάκες).
Σαν άρχοντας πρέπει να ανταποκριθείς στις περιστάσεις να ανεβάσεις επίπεδο και να δείξεις ποιος είναι ο άρχων ο κύριος του πεδίου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Πάρε κακομοίρη  :2funny:το όριο ταχύτητας στην Ρωσσία είναι 20χλμ/ώρα και θα το κάνουν 10χλμ/ώρα  :2funny:αυτη τη μαλακία  :jerking: :2funny:μόνο εσύ μπορούσες να την γράψεις  :2funny: :2funny: :2funny:Κατάλαβες τη μαλακία που έγραψες  :2funny:και το βούλωσες γιά λίγο και τώρα άρχισες πάλι να γράφεις  :2funny:
   Ο άλλος όμως που πίστεψε ότι μετέτρεψα το αμάξι μου σε ηλεκτρικό συνεχίζει και γράφει  :jerking:συνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny:.
   Η μαγαλύτερη πλάκα είναι που ο Βλάκμαν με της 2-3 μέρες που πήγε θα γράφει αναλύσεις  :jerking: :2funny:γιά τους επόμενους 6 μήνες σχετικά με την Ουκρανια και την Ρωσσία μέχρι να ξαναπάει γιά 2-3 μέρες το καλοκαίρι  :2funny: :2funny: :2funny:

Μήτσο, τη λάμπα να αλλάξεις.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ηταν απίστευτες οι ισορροπίες που έπρεπε να κρατήσω και φυσικά κάποια στιγμή οι γκόμενες συναντήθηκαν.Στιγμή απόλυτης έντασης αλλά ευτυχώς η Λευκορρωσίδα δεν τα σκάτωσε εντελώς.
Πρακτικά η άλλη ήρθε από Μινσκ Κίεβο με τις βαλίτσες και της είπα αντί να έρθει στο διαμέρισμα,να έρθει στο μαγαζί που ήμουν με την Ουκρανέζα ενώ η μία φυσικά αγνοούσε την ύπαρξη της άλλης.
Τέλος καλό όλα καλά.Βέβαια ήταν φοβερό ρίσκο,Θα μπορούσαν να πάνε όλα κατά διαβόλου.Υπερίσχυσε όμως και πάλι η ανώτερη Βαλκάνια κλάση με τη βοήθεια κασεριού.Ας είναι καλά οι πύραυλοι.Κέρδισα την υπομονή της Λευκορρωσίδος για ένα κρίσιμο τρίωρο αλλιώς θα γινόταν της κολάσεως.(της είπα τσάκω τρακόσα και κάνε κανά σόπινγκ μέχρι να τελειώσω το ραντεβού με την Ουκρανή).
Η Λευκορρωσίς είχε τόσο εξαγριωθεί που μου είπε οτι αν η Ουκρανέζα έφαγε λεφτά που θεωρεί οτι της ανήκουν θα πει σε παιδιά που ξέρει Κίεβο να τη βρουν και να την καταχειρίσουν.
Τρελλές έντάσεις.Είναι που είναι τρελοκομεία οι Σλάβες,προστίθενται και τα δράματα.

Ωραίος ο παίκτης :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506

Το βασικό είναι να μπορείς να κρατάς τον έλεγχο ακόμα και μετά τα ξύδια γιατί οι γκόμενες είναι απρόβλεπτες.
Γενικά κάνουν τόσες μαλακιές,είναι απίστευτο.Οι Σλάβες θεωρούν αυτονόητο οτι ο άντρας θα διορθώνει και θα φτιάχνει τα πάντα ενώ αυτές έχουν το ακαταλόγιστο ό,τι και να κάνουν.
Η διαφορά μεταξύ Λευκορρωσίδων Ουκρανέζων είναι οιτι οι Λευκορρωσίοδες θεωρούν οτι είναι σούπερ έξυπνες,οτι μπορούν να τα κάνουν όλα καλύτερα από εσένα οτι είναι μορφωμένες,τα έχουν όλα κτλ ενώ οι Ουκρανές είναι πιο ταπεινές θεωρούν οτι είναι για τον πούτσο και σε ακολουθούν ό,τι αποφάσεις και να πάρεις.Πολωνία φάση κάπως.
Ετσι έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο με τις Ουκρανές παρόλο που παίζουν και τα σκαμς βέβαια.Βέβαια Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες θεωρούν τις Ουκρανές κάπως χαζοβιόλες,πολύ βολικές,φτωχές,εύκολες με ωραία μάτια και μεγάλα βυζιά.
Γενικά ελέγχεις πολύ καλύτερα τα πράγματα με τις Ουκρανές από ό,τι με τις άλλες.Οι Λευκορρωσίδες όμως κάνουν ό,τι και οι Σλοβάκες προβάλουν στη μάπα σου ανώτερη ποιότητα διαθέσιμη ως challenge και πέφτεις στην παγίδα.
Σε στυλ ξέρω οτι θα γαμήσεις ευκολότερα την Ουκρανή δε θα είναι όμως μουνάρα όπως εγώ(Λευκορρωσίδες).Ξέρω οτι θα γαμήσεις ευκολότερα την Τσέχα αλλά δε θα είναι μουνάρα όπως εγώ.(Σλοβάκες).
Σαν άρχοντας πρέπει να ανταποκριθείς στις περιστάσεις να ανεβάσεις επίπεδο και να δείξεις ποιος είναι ο άρχων ο κύριος του πεδίου.

Εσύ τελικά δε βλέπω να το γλιτώνεις το τσιμέντωμα.

mrkostas

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Πάντως σα ρουτίνα εχω διαπιστώσει οτι μακραν το καλύτερο είναι να ταξιδεύεις στα μουνολιβαδα.
Δευτερη επιλογή να φέρεις γκόμενα Γερμανία.
Τριτη να φέρεις γκόμενα νησι Ελλάδα και χειρότερη να φέρεις Αθήνα.
Αθήνα έχεις πολλούς παράγοντες εναντίον σου.
Και Γερμανία βέβαια έχεις πολλες αρχιδιες αλλά φτιάχνει τις γκόμενες το κυριλέ περιβάλλον.
Αλλά αν πας φορτωμένος μουνολιβαδα δε συγκρίνεται με τίποτα.
Αρχηγε, τι εννοεις Αθηνα εχει πολλους παραγοντες εναντιον σου?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραία ατμόσφαιρα.Βλέπετε τη βαλκανική υπεροχή.

OHTBBg.jpg

M4oJXX.jpg

qjbNLc.jpg

Η επιλογή του σωστού μέρους παίζει τεράστιο ρόλο για την εξέλιξη της σχέσης.

NFXQD5.jpg

mbGyoj.jpg

QmZxNI.jpg

Με τις Σλάβες πάντα η επιλογή του σωστού μέρους βαρύνει τον άντρα,άσχετα αν αυτή μένει στην πόλη και εσύ όχι.Εσύ διαλέγεις πάντα τα μέρη και τα ποτά,είναι δική σου ευθύνη να περάσει καλά η γκόμενα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτοί που βλέπεις είναι οι πάμπλουτοι δισεκατομυριούχοι!Εχει και 10.000 τέτοιους!Αμα έχεις εκατομμύρια $ γιατί να μην χαλάσεις?Και με μένα οι απλές γκόμενες που έχουν εισόδημα 25.000-35.000 ρούβλια (συνήθως έχουν ένα διαμέρισμα ή ένα δωμάτιο και το  νοικιάζουν και που και που δουλεύουν γιά μερικούς μήνες) που βλέπουν ότι παίρνω τέτοια πράγματα τα παίζουν μαζί μου  :headbang: Εγώ όμως δεν θα στερηθηκα που πήρα τα μπουφάν από φίδι,ούτε θα στερηθώ που θα πάρω την τετάρτη ή την πέμπτη κρέμμες,ούτε θα στερηθώ γιά να πάρω τον ερχόμενο μήνα με 1100-1200 ευρώ το Galaxy S11  ή το Note 10+ ή το Fold2 (θα διαλέξω ένα απ'όλα).

Ρε μήτσο ... οι πάμπλουτοι δισεκατομυριούχοι δεν πάνε σε ξενοδοχεία. Μένουν σε επαύλεις και παλάτια. Πριβέ.
Και δεν κυκλοφορούν φαντάζομαι τσοντογκόμενες.

Οπότε μιλάμε για ρώσους πυρφορούς.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πάρε κακομοίρη  :2funny:το όριο ταχύτητας στην Ρωσσία είναι 20χλμ/ώρα και θα το κάνουν 10χλμ/ώρα  :2funny:αυτη τη μαλακία  :jerking: :2funny:μόνο εσύ μπορούσες να την γράψεις  :2funny: :2funny: :2funny:Κατάλαβες τη μαλακία που έγραψες  :2funny:και το βούλωσες γιά λίγο και τώρα άρχισες πάλι να γράφεις  :2funny:
  Ο άλλος όμως που πίστεψε ότι μετέτρεψα το αμάξι μου σε ηλεκτρικό συνεχίζει και γράφει  :jerking:συνέχεια  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Η μαγαλύτερη πλάκα είναι που ο Βλάκμαν με της 2-3 μέρες που πήγε θα γράφει αναλύσεις  :jerking: :2funny:γιά τους επόμενους 6 μήνες σχετικά με την Ουκρανια και την Ρωσσία μέχρι να ξαναπάει γιά 2-3 μέρες το καλοκαίρι  :2funny: :2funny: :2funny:

radio monte carlo ακους
οι ταριφες στην μοσχα τουλάχιστον το εχουν ολοι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραιοτατοι ουκρανικοι χοροί.

Η Λευκορρωσίδα χόρευε γυμνή βέβαια αλλά δεν άφηνε φωτό.Επρεπε να βάλω καμιά κρυφή κάμερα.Μιλάμε για τέλειο σώμα,απίστευτο,εντελώς μοντελοειδές και να χορεύει γυμνή με τις ώρες μαζί σου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Κέρδισα την υπομονή της Λευκορρωσίδος για ένα κρίσιμο τρίωρο αλλιώς θα γινόταν της κολάσεως.(της είπα τσάκω τρακόσα και κάνε κανά σόπινγκ μέχρι να τελειώσω το ραντεβού με την Ουκρανή).

τυπε εχεις παει το σπονσορσιπ σε αλλα επίπεδα : πλεον δεν πληρωνεις αυτή που πηδας, αλλα συγχρόνως και μια άλλη που δεν πηδας... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σαν τα κλεινω 2 κολ γκερλ την ιδια ωρα σε διαφορετικα ξενοδοχεια και να πηδαω την μια μονο

υγ  : περα από την πλακα, αφου εδωσες που εδωσες 300 ευρω στην μια για να σε αφησει να πηδηξεις, γιατι δεν της εδωσες καμια 500αρα ώστε να τις πηδηξεις τριολε? :think:
υγ2 : σε αυτακια το πηδηξεις
:hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μην ξεχνάμε , ότι έλληνες πυρφοροί , χαλάνε περιουσίες για να συνοδεύουν κοντόχοντρες σε κωλονυχτερινά κέντρα,
που πίνουν
dialytiko-pineloy-ws-1100-0375lt.jpg

ακούνε

και μετά γυρνάνε σπίτι και ....
17443044.gif

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Άρχοντας Κμαν ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ του σπονσορινγκ

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
τυπε εχεις παει το σπονσορσιπ σε αλλα επίπεδα : πλεον δεν πληρωνεις αυτή που πηδας, αλλα συγχρόνως και μια άλλη που δεν πηδας... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σαν τα κλεινω 2 κολ γκερλ την ιδια ωρα σε διαφορετικα ξενοδοχεια και να πηδαω την μια μονο

υγ  : περα από την πλακα, αφου εδωσες που εδωσες 300 ευρω στην μια για να σε αφησει να πηδηξεις, γιατι δεν της εδωσες καμια 500αρα ώστε να τις πηδηξεις τριολε? :think:

Τάκη από αύριο σε θέλω στις επάλξεις για το My Style Rocks.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανικοι σαξοφωνισμοι.

Γενικά Ουκρανία πάντα πιάνεις τα vibes οτι στο τέλος της βραδυάς είναι αναπόφευκτο να γαμήσεις.Είναι αυτή η ερωτική ,ρομαντική σλαβική ατμόσφαιρα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αυτοί που βλέπεις είναι οι πάμπλουτοι δισεκατομυριούχοι!Εχει και 10.000 τέτοιους!Αμα έχεις εκατομμύρια $ γιατί να μην χαλάσεις?Και με μένα οι απλές γκόμενες που έχουν εισόδημα 25.000-35.000 ρούβλια (συνήθως έχουν ένα διαμέρισμα ή ένα δωμάτιο και το  νοικιάζουν και που και που δουλεύουν γιά μερικούς μήνες) που βλέπουν ότι παίρνω τέτοια πράγματα τα παίζουν μαζί μου  :headbang: Εγώ όμως δεν θα στερηθηκα που πήρα τα μπουφάν από φίδι,ούτε θα στερηθώ που θα πάρω την τετάρτη ή την πέμπτη κρέμμες,ούτε θα στερηθώ γιά να πάρω τον ερχόμενο μήνα με 1100-1200 ευρώ το Galaxy S11  ή το Note 10+ ή το Fold2 (θα διαλέξω ένα απ'όλα).
  Η διαφορά με τους φτωχομπινέδες σαν τον Βλάκμαν είναι ότι ενώ είναι άφραγκος και μένει στην αποθήκη μαζεύει 6 μήνες λεφτά γιά να πάει να ζήσει τη μεγάλη ζωή 2-3 μέρες  :headbang:.Αν ο Βλάκμαν είχε ακίνητα στην Ελλάδα,και ένα εισόδημα 2.000-3.000 ευρώ το μήνα χωρίς να δουλεύει ας χάλαγε αυτά τα λεφτά.
  Δεν μπορώ να το σκεφτώ να στερούμαι 6 μήνες γιά να βγω να ζήσω 2-3 μέρες  :headbang: :headbang: :headbang:.
  Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι αυτοί οι φουκαράδες με την Ε.Ο.Κ μπορούν να πάνε στο εξωτερικό και να μας ρεζιλεύουν  :headbang:γ'αυτό γελάνε οι Γερμανοί με τους Ελληνες γιατί τέτοιοι κακομοίρηδες πηγαίνουν εκεί  :headbang:μακάρι να ήθελαν οι Ελληνες βίζα γιά να πάνε στην Ευρώπη για να μη γινόταν αυτο το ρεζιλίκι  :headbang:

Φίλε Δημητράκι είσαι καρμίρης,μαζεύεις λεφτά όλο το χρόνο κάνοντας το σκατό σου παξιμάδι για να κυκλοφορείς με καλό κινητό σαν κάτι ξεβράκωτες Ρωσίδες.
Βελτίωσε λίγο τη ζωή σου,αγόρασε έστω ένα κρεβάτι. :undecided:
Ο άρχοντας κάνει κάθε τρεις και λίγο dolce vita.
Κάνε του μια πρόταση μπας και σε σπονσοράρει,να σου πάρει ένα κινητό δώρο,δύσκολο βέβαια γιατί δεν είσαι πάνω από 1.70 :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πώς αρχίζει η βραδιά στο διαμέρισμα μετα τα ξύδια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Απλά της έδωσα μια προκαταβολή από αυτό που είχαμε συμφωνήσει για να μη γίνει έξαλλη,η γκόμενα ηρέμησε για λίγο και τακτοποίησα και την υπόθεση με την άλλη.
Θέλουν εμπειρία όμως αυτά,είσαι στην κόψη του ξυραφιού.
Το βασικό είναι ο έλεγχος,πρέπει πάντα να κοντρολάρεις την κατάσταση.Οι γκόμενες θέλουν άντρες με σιδηρά χείρα για να μπορούν να κάνουν τις μουρλές τους συνήθειες εκ του ασφαλούς.
Αμα χάσεις τον έλεγχο τελείωσες.Εγώ αντέδρασα καλά,φαντάσου να μην ξέρεις την άλλη καθόλου και μόλις φτάνει μετά 3 ώρες ταξίδι να της λες περίμενε να τελειώσω το ραντεβού με την άλλη.Θέλει πολύ καλό κοντρόλινγκ,μπορούν να πάνε 100 πράγματα στραβά.
Μιλάμε για γκόμενες που οι άντρες δεν αφήνουν πεντάλεπτο σε ησυχία,όλο και κάποιος πετάγεται.
Που κάνουν μόντελινγκ,πρετ α πορτέ και τα μαγαζιά τις πληρώνουν απλά για να είναι εκεί.Οι τύπισσες έχουν γυρίσει παντού ξέρουν τα πάντα όλα από Μαιάμι,Παρίσι,Μιλάνο,Μόσχα μέχρι Μονακό,Μαγιόρκα και Ντουμπάγια από νεαρή ηλικία.Χρειάζεται κλάση να κοντρολάρεις το παίγνιο.
Ξέρουν τα πάντα για άντρες,γκόμενες σε διεθνές επίπεδο.Πρέπει να επιβάλεις βαλκανική υπεροχή,μιλάμε για υψηλό παίγνιο άλλη φάση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τριολέ είναι άλλη φάση.
Γενικά άμα είσαι Ουκρανία,Ρωσία κάποια στιγμή οι σχέσεις με τις γκόμενες καταλήγουν σε τριολέ.
Απλά Ουκρανία ψάχνουν όλες κασέρι.Οπότε και να μη σου κάτσει η σπονσορέτ παίρνεις μια έσκορτ.Εχει τόσο μουνί διαθέσιμο,ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.Δεν παίρνει τις γκόμενες να κάνουν μαλακίες.
Τα χοντρά stakes είναι στο live καμάκι βέβαια αλλά εκεί πρέπει να είσαι ζογκλέρ,άσσος για να βγάλεις γκόμενα οχτάρι και πάνω στο τριήμερο χωρίς προεργασία χωρίς τίποτα,απλά χτυπώντας εδώ και εκεί.Πρέπει να είσαι διαστημικός υπερπαίκτης.Οι πιο πολλοί το 99,9% δεν το μπορούν αυτό και πάνε στα έτοιμα και το ηλεκτρονικό καμάκι με τα prearranged contacts.
Εγώ κανονικά έχω τη σούπερ ταχύτητα και τα εφόδια που απαιτούνται στο live αλλά πλέον εξαντλούμαι γρήγορα δεν έχω την αντοχή του παρελθόντος.Αλλιώς μόνο live θα έκανα είναι τεράστιες οι ευκαιρίες.
Οι πιο πολλοί δηλαδή το 99,9% των μόνγκερς κρίνουν την Ουκρανία με βάση την κατάσταση στο ονλάιν,τι είναι δηλαδή φιαθέσιμο στο ηλεκτρονικό καμάκι.
Αν πας ηλεκτρονικά έχει πολλές εκπλήξεις και απατεωνιές γιατί οι σκάμερς έχουν στήσει παντού παγίδες.
Απλά οι πιο πολλοί πάνε ονλάιν στο ηλεκτρονικό και στα εύκολα που είναι βολικό,τρώνε πίπες από τις σκάμερς και δεν ξαναπατάνε.Είναι περίπου αναπόφευκτο.Πρέπει να είσαι 3 κινήσεις μπροστά,σταρχιδιστής,κωλοπετσωμένος για να κερδίσεις.
Τους χτυπάς στην έδρα τους δηλαδή με ναπάλμ.
Αυτοί έτσι κι αλλιώς θεωρούν τον ξένο μαλάκα λούζερ οτι από τη στιγμή που μπήκε στον παγιδευμένο χώρο θα χάσει,αποκλείεται να κερδίσει αφού το πεδίο είναι ναρκοθετημένο.Για αυτό πρέπει πάντα να αιφνιδιάζεις τους χαχόλους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ουτε να καυλωσεις μια γκομενα δεν εισαι αξιος, ρεζιλικια οπως παντα.

Η τυπισσα ουτε καν, περιμενει κανει υπομονη πως και πως να τελειωσει η τραγωδια και να παρει τα ψιλα να φυγει να παει να τα φαει με κανα γκομενο που θα καυλωνει και θα μπορει να τη γαμησει, απλα. Να τη κανει να χυσει και να τη γαμαει με τη σκληρη του πουτσα, τσαμπα, να εχει πληρωσει αυτη τα παντα με τα λεφτα που τρωει απο διαφορα δυτικοτυπακια προσκυνητες.

Εξοδοι σε φτηνομαγαζα (μας πρηζεις τα αρχιδια με λογαριασμους που ολα μαζι δεν κανουν μια γυρα ποτα σε σοβαρο μαγαζι), βαζεις σε επαναληψη γκομενες με τα ιδια ακριβως ρουχα αυτες και τα ιδια ρουχα και εσυ (μποτακια για αλπινιστες και παντελονια με χαλασμενα φερμουαρ), γυναικες γ διαλογης, μεγαλες σε ηλικια που ουτε και αυτες δεν γαμας, απλα βγαινετε βολτες, βαζεις και κανα χερι και εως εκει.

Που ειναι το θεαμα που υποσχεσαι; Που ειναι η υπεροχη που μας εχεις ζαλησει τα αρχιδια; Που ειναι ο βαλκανικος πουτσος μεσα σε σλαβικο μουνι; Βολικο το παραμυθακι οτι δεν αφηνουν οι σλαβες να βγαζεις φωτογραφιες (κορυφαια μαλακια). Μετα τη πιεση για φωτο απο γαμησια, βρηκες τη δικαιολογια για να κρυψεις την αποτυχια σου. Που ειναι οι μουναρες που λες; Κατι φωτογραφιες απο το ιντερνετ ανεβαζεις πρωτα για να δημιουργησεις εντυπωσεις και μετα εμφανιζεις επαναληψεις και μπαζακια.

Τι να λεει το υψος; Οι πιο μουναρες στο πλανητη που πλανεψαν αντρες και αντρες και εκαναν "ζημιες" δεν ηταν πανω απο 1,75.

Λες συνεχεια παιγνιο, λεφτα, υπεροχη, μουναρες, οτι κατουρας τον ανταγωνισμο, οτι εισαι αρχοντας.

Που ειναι ολα αυτα;

Επαναληψεις, αποτυχια, σεξ μηδεν, γ κατηγοριας γυναικες, λογαριασμοι σε φτηνιαρικα μαγαζια, ρουχα χαλασμενα και κακογουστα (αρχοντας με κουρελια δεν ταιριαζει), εμετικα ντροπιαστικα βιντεο (η τυπισσα σε εναν πραγματικο αντρα θα ειχε ανοιξει τα ποδια θα βογγαγε απο καυλα και θα σου χουφτωνε το πουτσο, ουτε καν, απλα σε αφηνε για να δικαιλογησει την αμοιβη της, συμμετοχη μηδεν) και λοιπες αποτυχημενες αρρωστημενες μαλακιες.

Το κοινο που σε διαβαζει απαιτει θεαμα, καυλα καταστασεις, οχι ξενερωματα και ρεζιλικια με επαναληψεις.

Αν δεν υπηρχαμε και εμεις να σου λεμε τα οσα σου λεμε, το νημα θα ηταν αδειο, αργα ή γρηγορα θα καταλαβουν οι χ τυποι που σε διαβαζουν τυχαια οτι εισαι μουφας και θα παραμεινεις μονος σου, χωρις αναγνωστες, χωρις προσοχη πανω σου.

Μονος, εσυ και τα στρατιωτακια σου.

Δειξε θεαμα, μουναρες, γαμησια, καυλες, βαρβατους λογαριασμους σε σοβαρα μαγαζια και ξενοδοχεια.

Αυτα κανουν οσοι εχουν υπεροχη και ειναι αρχοντες στο παιγνιο.

Αντε, μεσα στο 2020 εχεις μια ευκαιρια να κανεις μια νεα αρχη και να επανορθωσεις για τα ρεζιλικια σου.

Στησε στρατηγικη και ανεβασε σοβαρα πραγματα αφου θες το θαυμασμο μας.

Εως να το κανεις, ειμαστε υποχρεωμενοι να σε κραζουμε για να σε φερουμε στα σωστα επιπεδα, η σκληρη κριτικη σε βελτιωνει, εκμεταλευσου την και προχωρα, δωσε θεαμα στο λαο, να δει πραγματα που δεν βλεπει αλλου, να δει υπεροχη και καυλες.

Αν παιξεις σωστα και αποδειξεις οτι εισαι παιχτης, πουλμαν θα ερχονται μετα, θα παει σε αλλο επιπεδο μετα η φαση.

Απλα δεν πειθεις, για αυτο εχεις μεινει μονο με εμας να σε κραζουμε, δεν πειθεις, καταλαβαινουν οι ανθρωποι οτι εισαι αμπαλος και απλα δεν ακολουθουν.

Τραβα με σλαβες μουναρες σε κανα σοβαρο μαγαζι, ανεβασε κανα λογαριασμο με αρχιδια να δειξεις υπεροχη να τους φυγουν τα σαγονια, ανεβασε φωτο απο καυλωμενη βαλκανικη πουτσα να τρυπαει σλαβες μουναρες, να δειχνουν οτι γουσταρουν.

Δωσε θεαμα τυπε, δειξε τη βαλκανικη σου υπεροχη, ολο ρεζιλικια μας δειχνεις και μιζεριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom