Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και τι να κάνουμε ρε μάγκα που με τα χάλια που έχεις έτρωγες παντού πόρτα και τώρα βγάζεις τα κόμπλεξ σου;

Μάστορα ... θες να δείξουμε χάλια με φωτογραφικό υλικό ;;;;;;;;;;
Αν και σου αρέσει να σε ξεκωλιάζουν κυριολεκτικώς βέβαια, όπως στα τσοντοσινεμά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο, τη λάμπα να αλλάξεις.
Το φωτάκι αυτό ανάβει διότι στα λαμπάκια πίσω που έχει γιά να φωτίζει την πινακίδα έχω βάλει 2 κάμερες,η μία είναι στο κασσετόφωνο και η άλλη σε μιά οθώνη στο ντουλαπάκι.Μπορώ να βάλω ένα τσιπάκι να κορο'ι'δέψω το σύστημα αλλά βαριέμαι
  Ετσι κ'αλλιώς σκέφτομαι να αλλάξω κασσετόφωνο και να βάλω αυτό εδώ.Η νέα γεννιά κασσετόφωνων γαμάει και δέρνει!Ενώ κάποτε είχαν 1 Γίγα RAM και μόνο μουσική έπαιζαν άντε και youtube και κολλάγαν συνέχεια!Τώρα έχουν 4 γίγα!και γαμάνε και δέρνουνε!κάνεις τα πάντα!Μιλάς   Viber,whats app,skype  χωρίς κανένα πρόβλημα!Το προηγούμενο μοντέλο με τα 2 γίγα μνήμη ήταν έτσι κ'έτσι.
.

Αυτό έχει τα πάντα!Μου είπαν σε κάνα μήνα θα βγει! :)τιμή 42.000 συν 7.000 γιά μιά πίσω κάμερα δηλαδή κοντά 49.000 ρούβλια (720 Ευρώ)

Το κυριότερο η αντιπροσωπεία τους είναι εδώ στην Αγία Πετρούπολη και αν χαλάσει δε χρειάζεται να το στείλεις πουθενά γιά να το φτιάξουν!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.211
Πόντοι
5.506
Μάστορα ... θες να δείξουμε χάλια με φωτογραφικό υλικό ;;;;;;;;;;
Αν και σου αρέσει να σε ξεκωλιάζουν κυριολεκτικώς βέβαια, όπως στα τσοντοσινεμά.

Θα μας ανεβάσεις τα χάλια σου με φώτο; Μισό λίγο να φωνάξουμε λίγο τους τεχνικούς να προσέχουν τους σερβερ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ναι πήγαινα καλουα και Γουάιλντ Ρόουζ που ανέφερες εκεί συμπτωματικά γνώρισα πρώτη φορά την Τζούλια όταν ήταν 15.5 χρόνων κάπου το 96-97αλλά δεν λέει κάτι τι έκανα εγώ το σύνολο του κόσμου έβγαινε καθημερινά σχαιδον και πέρναγε καλά θεωρω

χωρις χορο και πιωμα πως περναγαν καλα;
Εγω θυμαμαι να κοιτανε ο ενας τον αλλον οπως τωρα

Χορος επεφτε μονο στις ντισκο και (ευτυχως συνεχιζει και τωρα) στα μπουζουκια και στα πανηγυρια

Επίσης σουρωμενη γκομενα απο τα 90'ς θυμαμαι μονο μια να εχω δει, μια Α.... που γινοταν τυφλα καθε Σαββατο και ανεβαινε στο μπαρ και χορευε.
Αλλη γκομενα δε θυμαμαι να εχω δει τυφλα σε μπαρακι-κλαμπ εκεινη τη δεκαετια (ουτε τωρα βλεπει κανεις) παροτι εβγαινα συνεχεια και σε πολλα μαγαζια

Καλα που ειναι και τα μπουζουκια και βλεπουμε και καμια γυναικα να σουρωνει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.211
Πόντοι
5.506
Το φωτάκι αυτό ανάβει διότι στα λαμπάκια πίσω που έχει γιά να φωτίζει την πινακίδα έχω βάλει 2 κάμερες,η μία είναι στο κασσετόφωνο και η άλλη σε μιά οθώνη στο ντουλαπάκι.Μπορώ να βάλω ένα τσιπάκι να κορο'ι'δέψω το σύστημα αλλά βαριέμαι
  Ετσι κ'αλλιώς σκέφτομαι να αλλάξω κασσετόφωνο και να βάλω αυτό εδώ.Η νέα γεννιά κασσετόφωνων γαμάει και δέρνει!Ενώ κάποτε είχαν 1 Γίγα RAM και μόνο μουσική έπαιζαν άντε και youtube και κολλάγαν συνέχεια!Τώρα έχουν 4 γίγα!και γαμάνε και δέρνουνε!κάνεις τα πάντα!Μιλάς   Viber,whats app,skype  χωρίς κανένα πρόβλημα!Το προηγούμενο μοντέλο με τα 2 γίγα μνήμη ήταν έτσι κ'έτσι.
.

Αυτό έχει τα πάντα!Μου είπαν σε κάνα μήνα θα βγει! :)τιμή 42.000 συν 7.000 γιά μιά πίσω κάμερα δηλαδή κοντά 49.000 ρούβλια (720 Ευρώ)

Το κυριότερο η αντιπροσωπεία τους είναι εδώ στην Αγία Πετρούπολη και αν χαλάσει δε χρειάζεται να το στείλεις πουθενά γιά να το φτιάξουν!

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Καλά ρε πόντιος είσαι; Γιατί έβγαλες τις λάμπες και έβαλες μάλιστα και 2 κάμερες; Τι θα βλέπεις μέσα στο ντουλαπάκι;

Αυτή η κάμερα δεν έχει φτάσει στη Ρωσία;

kamera-opisthoporeias-gia-vw-volkswagen-golf-jetta-passat-polo-touareg.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τυπε πρέπει να χεις ξοδεψει πολλά στην αθηναικη νυχτα....και πρέπει να το χεις μετανιωσει πολύ άγρια :grin: :grin:..τα χρονια του πασοκ που τα χωνες με υποκρουση καπετανακη ο k κουρσευε τα ανατολικα μουνολιβαδα και με το 1/10 απο αυτα που εδινες εσυ γαμαγε μουναρες αλλα δεν ακουγε καπετανάκη :cheesy: :cheesy:

Μάγκα, η αλήθεια είναι ότι είχα φάει περισσότερα λεφτά σε πουτάνες (κανονικές) από όσα στη νύχτα,
ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΛΑΣΕΙ.
Ενώ από αυτά που έφαγα στις πουτάνες, δεν μετανιώνω ούτε 1δρχ !
Και 1000πλάσια να είχα φάει στις πουτάνες, ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
Ενώ στη νύχτα ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ.
Πεταμένα λεφτά.
Τελείως για τον πούτσο.

Στις πουτάνες .... αν θυμάμαι κανείς μία Όλγα ρωσίδα το 2000 ..... 35.000δρχ το βασικό
(συνηθισμένες βίζιτες 20.000δρχ το βασικό).
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 1.85+ και φυσικά βυζιά 2.5άρια με πεταχτές ρώγες .........

Την είχα πάρει 50 φορές από το καλοκαίρι που τη βρήκα μέχρι λίγο πριν χειμωνιάσει ! Το μετανιώνω. 150 έπρεπε να την είχα πάρει .

Στη νύχτα ;
1 μπουκάλι το πλήρωνες στα ακριβά μαγαζιά, όσο μία από τα "μοντέλα" ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ναι πήγαινα καλουα και Γουάιλντ Ρόουζ που ανέφερες εκεί συμπτωματικά γνώρισα πρώτη φορά την Τζούλια όταν ήταν 15.5 χρόνων κάπου το 96-97αλλά δεν λέει κάτι τι έκανα εγώ το σύνολο του κόσμου έβγαινε καθημερινά σχαιδον και πέρναγε καλά θεωρω

Αρχίδια πέρναγε . Νόμιζε.
Στο 2ο , πήγαινες 1990 ;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
χωρις χορο και πιωμα πως περναγαν καλα;
Εγω θυμαμαι να κοιτανε ο ενας τον αλλον οπως τωρα

Χορος επεφτε μονο στις ντισκο και (ευτυχως συνεχιζει και τωρα) στα μπουζουκια και στα πανηγυρια

Επίσης σουρωμενη γκομενα απο τα 90'ς θυμαμαι μονο μια να εχω δει, μια Α.... που γινοταν τυφλα καθε Σαββατο και ανεβαινε στο μπαρ και χορευε.
Αλλη γκομενα δε θυμαμαι να εχω δει τυφλα σε μπαρακι-κλαμπ εκεινη τη δεκαετια (ουτε τωρα βλεπει κανεις) παροτι εβγαινα συνεχεια και σε πολλα μαγαζια

Καλα που ειναι και τα μπουζουκια και βλεπουμε και καμια γυναικα να σουρωνει.
εγώ πρόλαβα και την εποχή των ντισκο άλλη εποχή η μία άλλη η άλλη άλλο ύφος δηλαδή τι να συγκρίνω μπαρμπαρελα βίντεο Σεϋχέλλες β52 με Κινγκ σαιζ αμφιθέατρο πριβιλετζ και φαζ άλλο το ένα στυλ άλλο το άλλο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
  Ετσι κ'αλλιώς σκέφτομαι να αλλάξω κασσετόφωνο και να βάλω αυτό εδώ.Η νέα γεννιά κασσετόφωνων γαμάει και δέρνει!Ενώ κάποτε είχαν 1 Γίγα RAM και μόνο μουσική έπαιζαν άντε και youtube και κολλάγαν συνέχεια!Τώρα έχουν 4 γίγα!και γαμάνε και δέρνουνε!κάνεις τα πάντα!Μιλάς   Viber,whats app,skype  χωρίς κανένα πρόβλημα!Το προηγούμενο μοντέλο με τα 2 γίγα μνήμη ήταν έτσι κ'έτσι.
.

Ρε μήτσο , για γκρουπ βαγκ , δώσε τα διπλά και πάρε ένα της κενγουντ.
Σένιο μηχάνημα. Άσε τις μαλακίες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το 97-98 εβγαινα εξω σχεδόν καθε νυχτα απο Τεταρτη ως Σαββατο και ενω ειχε ενδιαφερον με τις Ελληνίδες καταλαβα οτι έπρεπε να ασχοληθω με ξένες.
1999 ασχολουμουνα μονο με δυτικές και μετα απο ενα χρόνο το εριξα στις ανατολικές.
Οι Ελληνίδες δεν ηταν τοσο κακες αλλα πηγαιναν μονο με πολυ καλους καμακερς,λεφταδες ή  κονιασμενους.
Αλλά με τις Ελληνίδες εμαθα καμάκι.Αμα εξασκηθείς με Ελληνίδες οι ξενες ειναι παιδικη χαρά,πολυ μικρότερος πήχης δυσκολίας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το αυτοκίνητο όντως το έκανες ηλεκτρικό, απόδειξη οτι η πρίζα που το φορτίζεις είναι σουκο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τη λάμπα ακόμα να την αλλάξεις.
Για την λάμπα σου απάντησα.Ναι η μπρίζα είναι σούκο,αφού εγώ την έβαλα!Πήρα 40 μέτρα καλώδιο μιά διπλή μπρίζα και μιά ασφάλεια και έβαλα μιά μπρίζα στο πάρκινγκ.
  Εσύ τα λες γιά πλάκα αυτός όμως ο μαλάκας το πίστεψε ότι είναι ηλεκτρικό  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι είχα βάλει και αυτή τη φωτογραφία τότε.Μα πόσο αγράμματος πρέπει να είναι κάποιος  :headbang:γιά να πιστέψει ότι με 14.5 V και 7.7 A φορτίζεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο  :2funny:Οταν τα σκουτεράκια είναι 48 V-72 V.  :2funny: .Γ'αυτό λέω ότι αυτός είναι ο πιό ηλίθιος εδω μέσα  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• b5.jpg
    b5.jpg
    440,3 KB · Εμφανίσεις: 60

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στέκομαι ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
Στις ντίσκο , έπαιζε καμάκι. ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. Βοήθαγε ο χορός.Επίσης ήταν ο μέσος όρος ηλικίας μικρότερος.
Αμιγώς στέκια νεολαίας.

Μετά το 1990 .... γαμήθηκε το σύμπαν. Μόνο με παρέες έπαιζε το θέμα. Δεν χόρευε κανείς.

Ευτυχώς από το 1990 ΗΡΘΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΥΝΙ !!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΥΝΙ . ΘΕΕΣ , ΜΟΝΤΕΛΕ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορουσες και στα 90ς στα κλαμπ να καμακωσεις.
Αλλα ηταν δυσκολο και έπρεπε να έχεις υποστήριξη.
Ημασταν 3-4 καμακερς τα γυριζαμε συνεχώς αλλα μονο ο ενας γαμουσε συνέχεια που ειχε το καλύτερο λεγειν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.211
Πόντοι
5.506
Η διασκέδαση γαμήθηκε ανεπιστρεπτί περίπου μετά το 2005-6 με τον χαλασμό των smartphones και των social. Καπάκι ήρθε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πολλά άλλα και ισοπεδώθηκε.

Όσοι δεν περνάγανε καλά μέχρι τότε ήταν ναυάγια που δεν πέρασαν και δε θα περάσουνε ΠΟΤΕ καλά στη ζωή τους.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Ο αρχηγός πάντως είμαι σίγουροςα φου του αρέσουν τα ρωσιδια θα πήγαινε στις λευκές νύχτες στον Πειραιά

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στέκομαι ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
Στις ντίσκο , έπαιζε καμάκι. ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ. Βοήθαγε ο χορός.Επίσης ήταν ο μέσος όρος ηλικίας μικρότερος.
Αμιγώς στέκια νεολαίας.

Μετά το 1990 .... γαμήθηκε το σύμπαν. Μόνο με παρέες έπαιζε το θέμα. Δεν χόρευε κανείς.

Ευτυχώς από το 1990 ΗΡΘΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΟΥΝΙ !!!!!!! ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΥΝΙ . ΘΕΕΣ , ΜΟΝΤΕΛΕ.

Ας υποθεσουμε οτι δε φταιγαν οι μαγαζατορες τοτε. Εκαναν καποιες αλλαγες για να γινουν πιο κερδοφορες οι επιχειρησεις τους. Οκ, δεκτο
Για σημερα τι εχουν να πουν; Που ολη η Ευρωπη ειναι γεματη με ντισκο (κλαμπ τα λενε τωρα) και η Ελλαδα εχει μονο 5-6 μονο για δειγμα;
Που εκει διασκεδαζουν, πινουν χορευουν και εδω ακομα κοιτανε ο ενας τον αλλον σα να περιμενουν στη σταση του λεωφορειου;
Γιατι δεν ξαναγεμιζει σημερα η Ελλαδα με τετοια μαγαζια, να περασει τουλαχιστον καλα η τωρινη πιτσιρικαρια;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η διασκέδαση γαμήθηκε ανεπιστρεπτί περίπου μετά το 2005-6 με τον χαλασμό των smartphones και των social. Καπάκι ήρθε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πολλά άλλα και ισοπεδώθηκε.

Όσοι δεν περνάγανε καλά μέχρι τότε ήταν ναυάγια που δεν πέρασαν και δε θα περάσουνε ΠΟΤΕ καλά στη ζωή τους.

Εσένα διαχρονικά στον έκαναν φινιστρίνι . Σε τσοντοσινεμά, ομόνοια , πλατεία κουμουνδούρου κτλ.
Για πες μας ρε γαμιά ....

είχες γαμήσει ποτέ καμία επαγγελματία ;
τι είδους ;;;;
σε κανά γαμιστρώνα είχες πάει κανά γκομενάκι ;;; ποιόν ;;;;;;;;;;

ή με το s2000 της φαντασίας σου, γάμαγες μόνο στην έπαυλή σου ;;;;;;;
70.jpg

ο ρεζίλης των σκυλίων !

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Smartphones ειναι γεματη και η Αγγλια, Ιρλανδια, Ολλανδια, κλπ
Γιατι εκει χορευουν, σουρωνουν και γαμιουνται στις τουαλετες τα Σαββατα και εδω τιποτα;

Αρα δε φταιει αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom