Δεν αφήνουν πλέον φωτό και βίντεο με μπούκια και γαμήσια και αν σε δουν να τραβάς τα διαγράφουν απευθείας.
Ο,τι τραβάω πλέον είναι κρυφό.
Εχει και λογική βέβαια,οι γκόμενες είναι ψιλοεπώνυμες και κινδυνεύουν αν κάποιος ανεβάσει κάτι τέτοιο.Θα πέσει το κασέ τους κατακόρυφα.
Πρέπει να βάλεις κρυφή κάμερα αλλά είναι αδικία για τις γκόμενες,δεν το κάνω.
Η Τσέχα ας πούμε διέκοψε εντελώς επαφή όταν πόσταρα φωτός μαζί της.
Εννοείται οτι αυτά τα κάνουν μαλάκες από εδώ,ειδοποιούν τις γκόμενες όταν συμβαίνει κάτι ενώ εγώ τους χύνω στη μάπα.Σπάω πλάκα με τα άτομα.Ξέρω οτι θα ειδοποιήσουν τη γκόμενα.Εγώ όμως σπάω πλάκα γιατί θέλω να την ξεφορτωθώ.Είμαι ένα βήμα μπροστά που λένε.
Αυτή την ειδοποιούν και εγώ την ξεφορτώνομαι.
Και ναι οι μουνόδουλοι το μέρος της γκόμενας θα πάρουν.Είναι λογικό και αναμενόμενο.
Ο,τι τραβάω πλέον είναι κρυφό.
Εχει και λογική βέβαια,οι γκόμενες είναι ψιλοεπώνυμες και κινδυνεύουν αν κάποιος ανεβάσει κάτι τέτοιο.Θα πέσει το κασέ τους κατακόρυφα.
Πρέπει να βάλεις κρυφή κάμερα αλλά είναι αδικία για τις γκόμενες,δεν το κάνω.
Η Τσέχα ας πούμε διέκοψε εντελώς επαφή όταν πόσταρα φωτός μαζί της.
Εννοείται οτι αυτά τα κάνουν μαλάκες από εδώ,ειδοποιούν τις γκόμενες όταν συμβαίνει κάτι ενώ εγώ τους χύνω στη μάπα.Σπάω πλάκα με τα άτομα.Ξέρω οτι θα ειδοποιήσουν τη γκόμενα.Εγώ όμως σπάω πλάκα γιατί θέλω να την ξεφορτωθώ.Είμαι ένα βήμα μπροστά που λένε.
Αυτή την ειδοποιούν και εγώ την ξεφορτώνομαι.
Και ναι οι μουνόδουλοι το μέρος της γκόμενας θα πάρουν.Είναι λογικό και αναμενόμενο.