Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν αφήνουν πλέον φωτό και βίντεο με μπούκια και γαμήσια και αν σε δουν να τραβάς τα διαγράφουν απευθείας.
Ο,τι τραβάω πλέον είναι κρυφό.
Εχει και λογική βέβαια,οι γκόμενες είναι ψιλοεπώνυμες και κινδυνεύουν αν κάποιος ανεβάσει κάτι τέτοιο.Θα πέσει το κασέ τους κατακόρυφα.
Πρέπει να βάλεις κρυφή κάμερα αλλά είναι αδικία για τις γκόμενες,δεν το κάνω.

Η Τσέχα ας πούμε διέκοψε εντελώς επαφή όταν πόσταρα φωτός μαζί της.

AkR7de.jpg

j9LVxA.jpg

LRF213.jpg

30ht5A.jpg

Εννοείται οτι αυτά τα κάνουν μαλάκες από εδώ,ειδοποιούν τις γκόμενες όταν συμβαίνει κάτι ενώ εγώ τους χύνω στη μάπα.Σπάω πλάκα με τα άτομα.Ξέρω οτι θα ειδοποιήσουν τη γκόμενα.Εγώ όμως σπάω πλάκα γιατί θέλω να την ξεφορτωθώ.Είμαι ένα βήμα μπροστά που λένε.
Αυτή την ειδοποιούν και εγώ την ξεφορτώνομαι.
Και ναι οι μουνόδουλοι το μέρος της γκόμενας θα πάρουν.Είναι λογικό και αναμενόμενο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πρέπει να βάλεις κρυφή κάμερα αλλά είναι αδικία για τις γκόμενες,δεν το κάνω.
τυπε φλωρεψες και εγινες και συμπονετικος για τα βρωμομουνα,σε λυγισαν οι ψωλάδες και σενα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε φλωρεψες και εγινες και συμπονετικος για τα βρωμομουνα,σε λυγισαν οι ψωλάδες και σενα

Δεν αφήνουν τις φωτό με πούτσες,μπούκια κτλ πλέον.
Δε σου επιτρέπουν.
Μπορείς να βγάλεις με κρυφή κάμερα μόνο αλλά είναι κάπως μαλακία να εκθέσεις έτσι την άλλη,είναι πούστικο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε εχω βαρεθει τα ψεματα σου, δωσε ενα τηλεφωνο (δεν μπορω να τρεχω στο αγνωστο μονο με μηνυματα χωρις να ξερω ποιος εισαι) μεσω πμ, να ερθω στο απο κοντα και να μου δειξεις στο απο κοντα την υπεροχη σου, να με πεισεις.

Αν εισαι αληθινος, μετα θα με εχεις υποστηρικτη σου, δεν θα μπορει κανεις να σου πει μαλακιες, θα εχεις μαρτυρες.

Εχω ανθρωπους μεσα εδω που με γνωριζουν στο εξω, με ξερουν. Εσυ ποιον εχεις; Εναν που τον εβαλες να κατσει παγκο;

Τι φοβασαι; Τηλεφωνο θα σε καλεσω να πιστοποιησω το ποιος εισαι οτι εισαι αληθινος και θα βρεθουμε απλα να μου δειξεις τα οσα λες περι υπεροχης με μουναρες κτλπ.

Που ειναι αυτα που ελεγες οτι κινεις παγκοσμιες οικονομιες και εχεις υποταξει μουναρες;

Ενα λογαριασμο της πουτσας εκανες με μπαζακια που δεν γαμησες, επαναληψεις, κουρελια ρουχα, παπουτσια για αλπινισμο, αποτυχια ακομα και να καυλωσει λιγακι η γκομενα.

Ρεζιλικια. Καταντια.

Μουφες ολα. Αποτυχια. Ξεπεσμος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα κάνεις ανοιχτά ό,τι κάνεις θα αντιμετωπίσεις τεράστια αντίδραση γιατί θίγονται τα ενδιαφερόμενα μέρη.
Οπότε όλα γίνονται ταχέως και υπό κάλυψη.Σα να βγαίνει ο άλλος φάτσα φόρα με το πολυβόλο σε μισό λεπτό θα τον φάνε.Αμα όμως βγαίνεις ξαφνικά και ρίχνεις ριπές καλυπτόμενος και αλλάζοντας θέσεις είναι πολύ δύσκολο να σε αντιμετωπίσουνε.
Γενικά είναι ταχύτητα,αιφνιδιασμός και συγκέντρωση πυρός.Σωστή θέση,λοκάρισμα θηράματος,αιφνιδιασμός με συγκέντρωση των μέσων,γρήγορα αποτελεσματικά χτυπήματα και γρήγορη απαγκίστρωση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε μην επιμενεις για αυτα που λες οτι δεν αφηνουν.

Να λες οτι απλα δεν θες να γινεσαι ρεζιλι.

Αλλιως, υπαρχει παντα τροπος να παιξουμε παιχνιδι αφου εισαι αρχοντας και γνωστης του παιγνιου.

Τραπεζικα εργαλεια τυπε, βαζουμε στοιχημα ενα καλο ποσο και βρισκομαστε και σου δειχνω αν αφηνουν ή οχι.

Παμε; Εφυγε; Ποσα χωνεις αρχοντα; Δειξε την υπεροχη σου και πες το ναι, στειλε τηλεφωνο με πμ να κανουμε παιγνιο, ζωντανα οχι μαλακιες και φωτογραφιες, στο ζωντανο. Στο απο κοντα, θα σου κοπει η μιλια με αυτα που θα δεις απο κοντα, ουτε σε τσοντα δεν εχεις δει τετοια μουνια.

Μας επρηξες τα αρχιδια με τις μαλακιες. Στειλε να χωσουμε χρημα και να παιξουμε το παιγνιο αφου εισαι αρχοντας, ετσι για το καλη χρονια να γελασουμε να κανουμε τη πλακα μας, αρχοντικα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ δεν πάω να κοντράρω τον άλλον.Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.Απλά κοιτάω να ελιχθώ και να εξουδετερώσω τον ανταγωνισμό.
Ο άλλος πρέπει να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα με αντιμετωπίσει γιατί είμαι πιο γρήγορος.Πρέπει να βρει ένα σύστημα που δεν το κάνει γιατί δε συμφέρει οικονομικά αφού είμαι ειδική περίπτωση.Κάπως έτσι πάει.Είναι αντιοικονομικό να μας αντιμετωπίσουν.
Γενικά εδώ λέμε για το σπόνσορινγκ.Αυτή είναι η δική μου μέθοδος.Αλλοι κάνουν άλλα συστήματα με sharing,social circle για να μειώνουν το κόστος.
Πού να ξέρω τι κάνουνε.Εγώ βρίσκω αυτό που είναι λειτουργικό για εμένα.
Είναι πάντως ζόρικο το άθλημα,μαύρη τρύπα που λένε.Δεν είναι piece of cake.
Γενικά πρέπει να βρίσκεις τα κενά,τις τρύπες και να χώνεσαι.Εχει πολλούς πλούσιους αλλά δεκαπλάσιες γκόμενες που τους ψάχνουν.
Και πολλές τώρα βαριούνται το συμβατικό dating με ένα νέο της ηλικίας τους που δεν έχει τίποτα να προσφέρει οπότε σου λέει καλύτερα να πάω με τον ώριμο μεσήλικα,να τσιμπήσω δωράκια να είμαι σε ωραίο περιβάλλον κτλ.
Ο νέωπας πού θα την πάει?Στα Mc Donalds?Δεν τα θέλουν οι μοντέρνες γκόμενες αυτά έχουν καλομάθει.
Στα κυριλέ περιβάλλοντα θα ποστάρουν φωτό,στα ακριβά εστιατόρια,τα νησιά και τα γιωτ,θα ανεβάσουν το κασέ θα σκάσουν οι φίλες πό τη ζήλεια και αυτό τις δίνει αίσθηση δύναμης.Εξουσιάζουν το σύμπαν.
Αντίστοιχα και εμείς δυναμοποιούμαστε.Γαμάμε νεανικό μοντελέ μουνί.Κερδίζουμε σε νεότητα.
Είναι αμοιβαία ευνοικό και για τις δύο πλευρές.Αυτές παίρνουν αυτό που θέλουν και εμείς αυτό που θέλουμε.Είναι τίμια συναλλαγή εκτός βέβαια από όσες κοροιδεύουν,βάζουν ψεύτικες φωτό ή είναι έσκορτς που παριστάνουν τις σπονσορέτς όπως και οι ψευδοσπόνσορες(salt daters) βέβαια που τάζουν τα πάντα για να γαμήσουν και μετά γίνονται Λούης.Αμφότεροι απατεώνες βέβαια είναι γνωστοί και αναλυμένοι.Είναι πλέον το υψηλό παίγνιο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Παπαρια μεντολες τυπε, κακομοιριες και ρεζιλικια.

Δεν τολμας καν να αποδειξεις τα οσα λες στο απο κοντα, μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια λοιπον με παιγνια και παπαριες.

Αποτυχιες και ρεζιλικια, καταντια και ξενερες, συνεχισε να λες τα οσα λες.

Δεν εισαι για κανονικο παιχνιδι, μονο για φαντασιακους κοσμους εισαι και ρεζιλικια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε εχω βαρεθει τα ψεματα σου, δωσε ενα τηλεφωνο (δεν μπορω να τρεχω στο αγνωστο μονο με μηνυματα χωρις να ξερω ποιος εισαι) μεσω πμ, να ερθω στο απο κοντα και να μου δειξεις στο απο κοντα την υπεροχη σου, να με πεισεις.

Αν εισαι αληθινος, μετα θα με εχεις υποστηρικτη σου, δεν θα μπορει κανεις να σου πει μαλακιες, θα εχεις μαρτυρες.

Εχω ανθρωπους μεσα εδω που με γνωριζουν στο εξω, με ξερουν. Εσυ ποιον εχεις; Εναν που τον εβαλες να κατσει παγκο;

Τι φοβασαι; Τηλεφωνο θα σε καλεσω να πιστοποιησω το ποιος εισαι οτι εισαι αληθινος και θα βρεθουμε απλα να μου δειξεις τα οσα λες περι υπεροχης με μουναρες κτλπ.

Που ειναι αυτα που ελεγες οτι κινεις παγκοσμιες οικονομιες και εχεις υποταξει μουναρες;

Ενα λογαριασμο της πουτσας εκανες με μπαζακια που δεν γαμησες, επαναληψεις, κουρελια ρουχα, παπουτσια για αλπινισμο, αποτυχια ακομα και να καυλωσει λιγακι η γκομενα.

Ρεζιλικια. Καταντια.

Αυτές είναι χαζομάρες.Σκέφτεσαι με βάση το μέσο όρο και την κοινή λογική.
Δηλαδή επειδή είμαι κοντά στο μέσο όρο,θα έχω γνωριμίες και αφού έχω γνωριμίες θα έχω καλή πίστωση κτλ.
Καλά ναι εντάξει.
Εγώ λέω αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να έρθει να βοηθήσιε.Π.χ. βάλε 150 ευρώ είσοδο στο Chi να βάλω άλλα 150 να πιάσουμε τραπέζι.Αυτό το ονομάζω contribution.
Γιατί αν εγώ βρεθώ με τραπέζι στο Chi,θα σκίσω κωλέους.Αλλά δε με συμφέρει να σκάσω 300 ευρώ για τραπέζι στο Chi μόνος μου απλά για να έχω την ευκαιρία να προσεγγίσω μουνιά αφού με 300 Carribean γαμάω και δέρνω.
Ομως αξίζει να δώσω 150 για τραπέζι Chi.Τα 300 δεν αξίζουνε.
Εκεί χρειάζεσαι τον άλλον,ο άλλος όμως δεν μπαίνει με αυτούς τους όρους δηλαδή άνευ όρων.
Δεν μπαίνουν γιατί θέλουν τα έτοιμα,τα εύκολα τα ψωλαδόρικα κτλ.Δεν θέλουν την αδρεναλίνη και το work hard,play hard.Θέλουν το χαλαρό.
Ε,άμα θες το χαλαρό,να δουλεύουν οι άλλοι για εσένα και εσύ να κάθεσαι δε γίνεται εκτός αν είσαι πορφυρογέννητος.Πρέπει να θες το σκληρό.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Φωτο σπονσορετας που επιδεικνυει με καμαρι τις αποδειξεις ότι εγλειψε τα αρχιδια του Αρχηγου

smurf-blowjob_o_157839.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτές είναι χαζομάρες.Σκέφτεσαι με βάση το μέσο όρο και την κοινή λογική.

Τύπε, είχες γνωρίσει τη μεγαλειώδη ελληνική νύχτα στα 90s;
Να πηγαίνεις στην υπόγα στο σύνταγμα, πρώτη μούρη μαγαζί , με ημίμπαζα, να περιμένεις ώρα για να μπεις ...
Συνοπτικά η ιστορία της νύχτας της αθήνας από το 1990 μέχρι το 2010:
Μην ξεχνάμε , ότι έλληνες πυρφοροί , χαλάνε περιουσίες για να συνοδεύουν κοντόχοντρες σε κωλονυχτερινά κέντρα,
που πίνουν
dialytiko-pineloy-ws-1100-0375lt.jpg

ακούνε

και μετά γυρνάνε σπίτι και ....
17443044.gif

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
radio monte carlo ακους
οι ταριφες στην μοσχα τουλάχιστον το εχουν ολοι
Μα πόσο  :jerking:πιά μπορεί να είσαι? :2funny:Δεν ξέρω ποιός είναι πιό Μαλάκας από σας τους κακομοίρηδες? :2funny: ο Βολταίρος ?ο Τροβαδούρος? :2funny: ή εσύ?  :2funny:
  Μάλλον ο Τροβαδούρος  :2funny:γιατί γιά να πιστέψει ότι έχω μετατρέψει το αμάξι μου σε ηλεκτρικό πρέπει να είναι πάρα πολύ μαλάκας  :jerking: :jerking: :jerking:και αγράμματος  :2funny: :2funny: :2funny:.Και γράφει όλο  :jerking:και άσχετα πράγματα και τα ίδια και τα ίδια βαριέμαι να του απαντάω!
  Ποιό Ράδιο Μόντε κάρλο μωρέ? :jerking: :2funny: :2funny: Καλά δε βλέπεις ότι γράφει   D FM  ?Dynamit Fm 103.4  στην Αγία Πετρούπολη.Εφυγες κακήν κακώς από το σά'ι'τ ξεφτιλισμένος από τα ψέματα σου και τώρα γράφεις  :jerking: με κλώνους :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρεζιλικια. Καταντια.

Άσε το κανε μία φορά στην Κρακοβία και συναντήθηκε με τον Φιντέλ και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό  :2funny:όποια κοπέλα πλησίασε τον έδιωξε  :2funny:και παραλίγο να τον πετάξουν έξω από το κλαμπ οι σεκιουριτάδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 81222436_615625492541359_8359922218372694016_n.jpg
    81222436_615625492541359_8359922218372694016_n.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 23
  • a2.jpg
    a2.jpg
    238,3 KB · Εμφανίσεις: 43

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.104
Πόντοι
2.606
Μια χαρά ήταν η αθηναϊκή νύχτα την δεκαετία του 90 τα καλύτερα μαγαζιά τους υπήρξαν ακόμα και τα μπουζούκια κάθε μέρα ανοιχτά ήταν και γεμάτα ο κόσμος διασκέδαζε με πασοκικο δανικό και λαμογικο χρήμα άλλο αυτό το κεφάλαιο βέβαια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κάθε μέρα δεν έπεφτε ξενύχτι ... είχε ξενύχτι και διασκέδαση .... αλλά χανόταν η ουσία ....
από το πολύ ξενύχτι και τη διασκέδαση ... ξέχναγαν το πήδημα !!!!!!
Και από την πολύ δηθενιά , στράβωνε το πήδημα ....

Πήγαινες σε υπόγες στο σύνταγμα μπράμπους την εποχή 1989-1990 ;;;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τύπε, είχες γνωρίσει τη μεγαλειώδη ελληνική νύχτα στα 90s;
Να πηγαίνεις στην υπόγα στο σύνταγμα, πρώτη μούρη μαγαζί , με ημίμπαζα, να περιμένεις ώρα για να μπεις ...
Συνοπτικά η ιστορία της νύχτας της αθήνας από το 1990 μέχρι το 2010:

Και τι να κάνουμε ρε μάγκα που με τα χάλια που έχεις έτρωγες παντού πόρτα και τώρα βγάζεις τα κόμπλεξ σου;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.104
Πόντοι
2.606
Κάθε μέρα δεν έπεφτε ξενύχτι ... είχε ξενύχτι και διασκέδαση .... αλλά χανόταν η ουσία ....

ναι πήγαινα καλουα και Γουάιλντ Ρόουζ που ανέφερες εκεί συμπτωματικά γνώρισα πρώτη φορά την Τζούλια όταν ήταν 15.5 χρόνων κάπου το 96-97αλλά δεν λέει κάτι τι έκανα εγώ το σύνολο του κόσμου έβγαινε καθημερινά σχαιδον και πέρναγε καλά θεωρω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

τυπε πρέπει να χεις ξοδεψει πολλά στην αθηναικη νυχτα....και πρέπει να το χεις μετανιωσει πολύ άγρια :grin: :grin:..τα χρονια του πασοκ που τα χωνες με υποκρουση καπετανακη ο k κουρσευε τα ανατολικα μουνολιβαδα και με το 1/10 απο αυτα που εδινες εσυ γαμαγε μουναρες αλλα δεν ακουγε καπετανάκη :cheesy: :cheesy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Μα πόσο  :jerking:πιά μπορεί να είσαι? :2funny:Δεν ξέρω ποιός είναι πιό Μαλάκας από σας τους κακομοίρηδες? :2funny: ο Βολταίρος ?ο Τροβαδούρος? :2funny: ή εσύ?  :2funny:
  Μάλλον ο Τροβαδούρος  :2funny:γιατί γιά να πιστέψει ότι έχω μετατρέψει το αμάξι μου σε ηλεκτρικό πρέπει να είναι πάρα πολύ μαλάκας  :jerking: :jerking: :jerking:και αγράμματος  :2funny: :2funny: :2funny:.Και γράφει όλο  :jerking:και άσχετα πράγματα και τα ίδια και τα ίδια βαριέμαι να του απαντάω!
  Ποιό Ράδιο Μόντε κάρλο μωρέ? :jerking: :2funny: :2funny: Καλά δε βλέπεις ότι γράφει   D FM  ?Dynamit Fm 103.4  στην Αγία Πετρούπολη.Εφυγες κακήν κακώς από το σά'ι'τ ξεφτιλισμένος από τα ψέματα σου και τώρα γράφεις  :jerking: με κλώνους :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
    Άσε το κανε μία φορά στην Κρακοβία και συναντήθηκε με τον Φιντέλ και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό  :2funny:όποια κοπέλα πλησίασε τον έδιωξε  :2funny:και παραλίγο να τον πετάξουν έξω από το κλαμπ οι σεκιουριτάδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το αυτοκίνητο όντως το έκανες ηλεκτρικό, απόδειξη οτι η πρίζα που το φορτίζεις είναι σουκο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τη λάμπα ακόμα να την αλλάξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom