Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Τυπε εχεις ακομα 40+ σελιδες, μην αφηνεις μισες δουλειες πισω σου :S :S :S
δεν θα τα καταφερνα. Ειναι hardcore παρακμης η φαση
Τυπε εχεις ακομα 40+ σελιδες, μην αφηνεις μισες δουλειες πισω σου :S :S :S
Ολες ειναι εσκορτς που παριστανουν τις σπονσορέτς και έρχονται αμέσως στο δια ταύτα.
Ρε τύπε, για να καταλάβω, όλη τη μανούρα για το γαμημένο το δια ταύτα δεν την έκανες;
Ναι,αλλα θέλω γνήσια εμπειρία.Οχι έρχομαι σπίτι σου με 300 ευρώ για μία ώρα.Αμα ήθελα εσκορτς,θα έμπαινα σε σαιτ με εσκορτς.
Και αυτές το ιδιο.Εισαι πουτάνα?Να μπεις στο πουτανοσάιτ.Εισαι εσκορτ?Να μπεις στο σαιτ για εσκορτ.Γιατι χώνεσαι στο σάιτ για σπονσοριλίκια ή στο τιντερ όπως κάνουν Ουκρανία?Αυτα έγιναν για άλλο σκοπό.
Κανονικά τις Ελεεινιδες θα έπρεπε κανείς να τις ραπορταρει,τα γαμάνε όλα με τις πονηριές τους.Και οι Έλληνες βέβαια.
Δεν έχει ο άλλος μία και υποσχεται τον ουρανό με τα άστρα για να γαμησει.
ναι αλλά άλλο 1000 για overnight, αλλο 1000 για τριήμερο. ψάχνει vfm ο τύπος! ασε που το ρισκο να μη γαμήσεις κάνει την όλη εμπειρία πιο αυθεντική! ανεβάζει την αδρεναλινη η χυλόπιτα όπως και να το κάνεις..
Ναι,αλλα θέλω γνήσια εμπειρία.Οχι έρχομαι σπίτι σου με 300 ευρώ για μία ώρα.Αμα ήθελα εσκορτς,θα έμπαινα σε σαιτ με εσκορτς.
κλαιω ρε αρχονταΜπράβο το έπιασες.Το σπονσοριλικι ενεχει πολλά ρίσκα απο την πλευρά σου και την πλευρά της γκομενας και το αποτέλεσμα δεν ειναι προδικασμενο.Δεν τα ελέγχεις ολα.Είναι περιπέτεια,εχει αδρεναλίνη.
Ειναι σαν καμακι με λεφτά φάση.Ακριβως τα ίδια με σχέση απλα παίζουν και λεφτά.
Πως ειναι γνησια η εμπειρια αφου ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ; Καταλαβαινεις τι σημαινει ΓΝΗΣΙΑ εμπειρια;
Μονο τον εαυτο σου κοροιδευεις και δινεις το δικαιωμα και στους υπολοιπους να σε χλευαζουν
κλαιω ρε αρχοντα
δεν πας στα σωστα κλαμπ στο γκαζιΕλλάδα είναι άθλια η κατάσταση στο σπονσορινγκ.Ολες ειναι εσκορτς που παριστανουν τις σπονσορέτς και έρχονται αμέσως στο δια ταύτα.
Σκέφτομαι να παω Γκάζι μήπως και σολισιταρω Ελεεινιδες αλλα φεύγω οποτε δεν αξίζει τον κόπο.
Είναι γκομενικη εμπειρία.Να τώρα ήρθε η αλλη,δεν έκατσε.Οπως θα έκανε και μια κανονική γκομενα αν δεν ταιριαζατε.Δεν αλλάζει τίποτα.Απλα αν κάτσει παίρνει ανταμοιβή.
Είναι γκομενικη εμπειρία.Να τώρα ήρθε η αλλη,δεν έκατσε.Οπως θα έκανε και μια κανονική γκομενα αν δεν ταιριαζατε.Δεν αλλάζει τίποτα.Απλα αν κάτσει παίρνει ανταμοιβή.
μην μου εξηγεις αρχοντα γραφε εσυ και ασε με μενα να κλαιωΓιατί ένα καμακι δεν κερνάει?Δεν κάνει δώρα?Δε δίνει υποσχέσεις?Δεν ταζει διακοπές?Στην πραγματικότητα είναι λεπτός ο διαχωρισμός είναι σαν καμακι on steroids.Σα να εκατονταπλασιαζεις την ισχυ σου σε σχέση με το συμβατικό καμάκι.
αν πηδας την γραματεα σου με 300/500 πλας το μηνα δεν ειναι κοροιδια οτι τιτλο κ να βαλειςΕλλάδα εντωμεταξύ το σπονσοριλίκι είναι τελείως κοροϊδία.Καμία δε θέλει να την κυκλοφορείς,όλες ζητάνε intimate συνάντηση,μια ώρα σεξ με 300 ευρώ.Ουσιαστικά είναι καλυμμένο πουτανιλικι,κανονικά θα έπρεπε να τις ραπορταρει κανείς.
δεν εννοεις οτι πρεπει να παει με επαγγελματια πουτανα φανταζομαιΚαι αυτη που δεν εκατσε ανταμοιβη πηρε, τσαμπα διακοπες στην Ελλαδα εκανε. Οτι ηρθε για πουτανιλικι ειναι δεδομενο. Οτι ηξερε οτι θα παρει παραπανω χρηματα αν ετρωγε το καυλι και παλι δεδομενο. Και ομως προτιμησε να μην το φαει
Και αυτο απο μια κοπελα που ηρθε απο αλλη χωρα για πουτανιλικι. Και εσυ το δαιφημιζεις.
Φιλε μου δεν θα συνεχισω την κουβεντα, εχεις δικαιωμα να κανεις οτι θελεις, και δικαιωμα και σε ολους να συμμετεχουν σε αυτο το thread πχ, αλλα η δικια μου προτροπη ειναι πως χρειαζεσαι επαγγελματικη βοηθεια.
στην "Μπλε συκια" ειναι καλυτερα δηλ??δεν πας στα σωστα κλαμπ στο γκαζι
Αν θες σου λεω σε πμ που να πας
δεν εννοεις οτι πρεπει να παει με επαγγελματια πουτανα φανταζομαι