Ναι και γι αυτό γάμου σαν αβερτα
Το θήραμα ήταν σε απόσταση μιας πολυκατοικίας
μιδας θα σε διαψευσω απο πρωσωπικες εμπειρεις τοσα χρονια σε κιεβο και μοσχα με φοιτητες που γνωρισα.
κιεβο μερικους γνωρισα,οι τελευτεοι που γνωρισα 2008-11 δεν επαιζε να ειχαν χρημα ουτε γκομενες ποτε!
ολοι εμεναν κιεβο σε διαμερισματα με συγκατοικο και δεν ηταν του εξω και γκομενες αυτοι που γνωρισα.
βρεθωνταν με αλλους κυπριους για μπαλα και χαρτια.ποτε δεν τους ειδα με γκομενες εκτος ενα
που ειχε μια πενταρι απο την σχολη 4 χρονια!οι αλλοι αντε ο ενας επερνε καμια πουτανα οι αλλοι τιποτα.
πιο παλλους φοιτητες κιεβ που γνωρισα πριν το 2008 εμεναν εκτος κεντρου,καμια επαφη με χρισατικ
και ο ενας εμενε με κυπρια γκομενα 5 χρονια την ιδια,ο αλλος την παντρευτηκε και εμεναν μαζι!
μοσχα γνωρισα πολυ περισοτερους την πρωτη δεκαετια του 2000 ιδικα.
μαντεψε που εμεναν μοσχα?ολοι σε οικοτροφεια εκτος 3 απο ολους που γνωρισα!
οι 3 οι δυο συγκατικοι και ο αλλος απο οικοτροφειο αργοτερα οταν βρηκε δουλεια μονιμα νοικιασε.
η ζωη τους οικοτροφειο?επιδει ειδα με τα ματια μου εμεναν αντρες γυναικες μαζι κυπριοι
σε δωματια με 4-6 ατομα!ετρεχαν να πανε οικοτροφειο και δεν εβγαιναν μετα τις δεκα
που εκλιναν οι πορτες.εξαιρεσεις καμια μερα που ειχε παρτι σε κανα μπαρ-κλαμπ με την σχολη.
οι φοιτητες κιεβ και μοσχα εμεναν περιμεναν για να γνωρισουν ρωσιδες μοσχα!κερασματα
και πουτανες παλι απο μενα περιμεναν.θυμαμε κυπριο με γκομενα 3 χρονια κυπρια στο ιδιο δωματιο
μαζι με αλλους 3 φοιτητες.εφυγε αυτος και αυτη ειχε γκομενους τους αλλους δυο.
η αλλη παλι σε φοιτιτικη εστια κυπρια ομορφουλα ειχε διαφωρετικες στιγμες γκομενους τους αλλους 3.
φιλοι μου που πηγαν εκει ακουγοντας τις ψευτικες ιστοριες φοιτητων απο κιεβ και αλλες φανταστικες
ιστοριες πηγαν να φιλεξονηθουν θυμαμε ο ενας στον τυπο που παντρευτηκε ουκρανιδα.
οσοι οσοι πηγαν λενε ζουσε εκτος κεντρου σε αχουρι,τον ρωτουσαμε που ειναι οι γκομενες
που μας ελεγες και εταζες?αυτος περνουσε απο τα αγαλματα και ελεγε χερετε συντροφε σταλιν χαχαχα
ο φιλος μου που πηγε εκει στο κρυο τα πηρε αγρια μαζι με τον τυπο και δεν του ξαναμιλησε απο 2000