Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Προ ολίγου μου στείλαν πληροφορίες και για σένα. Είσαι λέει ένας Ιωσήφ που ζει σε μία τρώγλη στη Νέα Μάκρη, ένας σαπιοκοιλιάς καράφλας κλπ.
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ... αυτος ειναι :D:

Ο Τροβαδούρος μαχητής κατά των τρανς είναι «Ιωσήφ που ζει σε μία τρώγλη στη Νέα Μάκρη, ένας σαπιοκοιλιάς καράφλας»;

Πέφτω απ’ τα σύννεφα λέμε.

Ρε συ Παναγιώτη ούτε κατά των τρανς είμαι ούτε κατά των πούστηδων, δικαίωμα σου η διαφορετικότητα...

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Προ ολίγου μου στείλαν πληροφορίες και για σένα. Είσαι λέει ένας Ιωσήφ που ζει σε μία τρώγλη στη Νέα Μάκρη, ένας σαπιοκοιλιάς καράφλας κλπ.

Ο Τροβαδούρος μαχητής κατά των τρανς είναι «Ιωσήφ που ζει σε μία τρώγλη στη Νέα Μάκρη, ένας σαπιοκοιλιάς καράφλας»;

Ρε συ Παναγιώτη ούτε κατά των τρανς είμαι ούτε κατά των πούστηδων, δικαίωμα σου η διαφορετικότητα...

Ναι ρε Ιωσηφ αλλά είπες πράγματα πριν που με πλήγωσαν. Για τα κιλά αν θες, ξεκινά διαλλειματικη νηστεία. Θα τα χάσεις στο πι και φι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Ναι ρε Ιωσηφ αλλά είπες πράγματα πριν που με πλήγωσαν. Για τα κιλά αν θες, ξεκινά διαλλειματικη νηστεία. Θα τα χάσεις στο πι και φι.

Τύπε με διαλείμματα( με 2 μ) τρώω, κάθε 10 λεπτά...:confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Έτσι θα παχύνεις κι άλλο όμως. Δοκίμασε 16 ώρες νηστεία, 8 ώρες φαΐ. Σε 3 μήνες θα έχεις ρεψει. Για το μαλλί δεν έχω λύση, παρτο με ένα ξυράφι να μη φαινεται το πέταλο.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Έτσι θα παχύνεις κι άλλο όμως. Δοκίμασε 16 ώρες νηστεία, 8 ώρες φαΐ. Σε 3 μήνες θα έχεις ρεψει. Για το μαλλί δεν έχω λύση, παρτο με ένα ξυράφι να μη φαινεται το πέταλο.

Ρε Παναγιώτη εγώ σου είπα ότι μπορείς να τον διαθέτεις όπως γουστάρεις τον κώλο σου, εσύ γιατί θες να κάνεις κουμάντο στα κιλά μου;:confused:

Φοράω καπέλο...:confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Ρε Παναγιώτη εγώ σου είπα ότι μπορείς να τον διαθέτεις όπως γουστάρεις τον κώλο σου, εσύ γιατί θες να κάνεις κουμάντο στα κιλά μου;:confused:

Φοράω καπέλο...:confused:

Ιωσηφ χειμώνα με καπέλο δε γίνεται.... το νήμα αυτό είναι για το πώς να γινουμε καλύτεροι...

Επίσης πολλά μέλη μου στέλνουν ότι διαπιστώνουν μια περίεργη έλξη σου για τον κωλο μου, πλέον σε ανησυχητικό βαθμό. Μήπως θες να μας πεις κάτι; Γιατί εγώ στο είπα ξεκάθαρα απ’ την αρχή: γαμαω κωλο, όχι το αντίθετο.

Ιωσηφ, στο επαναλαμβάνω: είμαι καθαρά ενεργητικός με τις τρανς κοπέλες, αν έχεις άλλη ατζέντα ΔΕΝ μπορώ να σε βοηθήσω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Παναγιώτη και μένα δεκάδες μέλη μου στείλανε την φωτογραφία σου....:confused:

Συνημμένα

• Παναγιώτης.png
    Παναγιώτης.png
    181,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
μοσχα παντα πηγαινα σε μερη με σπονσωρετες,ιδικα στην κουρσκαγια μετρο στο τσεστερφιλτ μπαρ.

Με ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΗΛ μαγαζί που συχνάζουν πουτανες
Απλά δεν είναι σε στούντιο
Είναι σαν πελάτισσες στο μπαρ
Όπως στο καραμπίαν πχ
υταν ιρλανδεζικο μπαρ.εκει πηγαιναν μουναρες μεχρι και θειες,100-150 δολαρια για 2000 τωρα μιλω μεχρι 2010 πηγαινα σε αυτο το στεκι.
απο εκει πηρα το 2000 μια μελαχρινη μουναρα 22 που εμοιαζε νορμαλ και πηγα να κανω μοστρα σε φιλο της οικογενειας μου επιχειρηματια ρωσο που μιλα
ελληνικα.μου λεει η γκομενα σου?απανταω ναι.ποσα τις εδωσες με ρωτα?χαχαχαχαχ ηθελα να ανοιξει η γη απο την ντροπη μου.
για αυτο την λεω καποτε στον κμαν οτι αυτα τα εκανα 25 χρονια πριν σε κυπρο και μοσχα αυτα που κανει τωρα,εφερρνα και μοσχοβιτισες κυπρο.
αυτες μια απο τουλα και αλλες απο αλλες περιοχες αλλα ζουσαν μοσχα,μου εφερναν και φιλες με 50 δολαρια.
που λες στο κλαμπ αυτο μοσχα πανω απο 300 γκομενες καθε βραδι.νομιζω το 2004-7 που πηγα αμστερταμ μια γκομενα που ηθελε 30 ευρο στην βιτρινα
την ειδα σε αυτο το μπαρ ενα μηνα μετα να ζητα 100-150 δολαρια.μιλησαμε και τρελαθηκε που την θυμωμουν απο αμστερνταμ.
καθε βραδι μοσχα επαιρνα απο εκει γκομενες,πηγα και μια φωρα ναιτλαιφ αλλα 10 γκομενες ειχε και πληρωσα τριπλασια

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Εγω φταίω που είσαι κακάσχημος ρε Ιωσηφ;

Αύριο είπε θα βρέξει. Να πάρεις καπέλο μαζί σου.

Χα

Χαχαχαχα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356

Λάθος σου φίλε που πόσταρες δημόσια τη φωτογραφία του μέλους Παναγιώτη Π.
Σου έκανα report, ελπίζω οι mods να επιληφθούν άμεσα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Εγω φταίω που είσαι κακάσχημος ρε Ιωσηφ;

Αύριο είπε θα βρέξει. Να πάρεις καπέλο μαζί σου.

Χα

Χαχαχαχα

Με αποστόμωσες...:confused::confused::confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Και ναι του χρόνου εδώ θα είμαι με το ίδιο προφίλ ενώ εσύ θα γραφτείς πάλι με άλλο και θα παρουσιάζεις μια διαφορετική περσόνα για να θρέψεις την ψυχασθένεια σου...:confused:

Ωραία, έχουμε δήλωση ότι δεν έχεις ζωή και θα κάνεις το bou σπίτι σου για ακόμα μια χρονιά. Κατάντια.

ΥΓ Υποθέσεις για μένα μπορείς να κάνεις όσες θες για να γλυκάνεις τον πόνο σου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Και ναι του χρόνου εδώ θα είμαι με το ίδιο προφίλ ενώ εσύ θα γραφτείς πάλι με άλλο και θα παρουσιάζεις μια διαφορετική περσόνα για να θρέψεις την ψυχασθένεια σου...:confused:

Ωραία, έχουμε δήλωση ότι δεν έχεις ζωή και θα κάνεις το bou σπίτι σου για ακόμα μια χρονιά. Κατάντια.

Η άποψη σου ισοδύναμη πατημένου σκατού στο πάρκο...:confused::confused::confused:
:2funny::2funny::2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Η άποψη σου ισοδύναμη πατημένου σκατού στο πάρκο...:confused::confused::confused:
:2funny::2funny::2funny:

«Και ναι του χρόνου εδώ θα είμαι με το ίδιο προφίλ» ΔΗΛΩΣΗ είναι. Ολόδικιά σου.

Το «πατημένο σκατό» είναι η άποψη που έχουν οι γυναίκες για σένα. Και για αυτό μόνο αν πληρώσεις γαμάς. Όταν έχεις λεφτά, αλλιώς μαλακία. :jerking:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Υ. Γ. Αυτό το ντουετακι Καλογερου - Παναγιώτη που το κονομησαμε? :2funny::2funny::2funny:

Μιλάμε για βιρτουόζους του αυνανισμού, κολοσσιαιους μαλακες :sunglasses:

Τύπε ... όλοι οι ομολογουμένως τεράστιοι μαλάκες του φόρουμ που αναφέρεις ... ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΣΕΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

όταν έχουμε εδώ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ .... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ....

3 σε 1 !!!!!

Μιλάμε για τον ΤΙΤΑΝΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ , τον τύπο που θα μπορούσε να ορίσει την έννοια του μαλάκα.

Σου παραθέτω βασικά γνωρίσματα

1)20++ χρόνια για σπουδές στην ιταλία , όπου δεν πέρασε ούτε ένα μάθημα.
2)Μετά γύρισε το παιδικό του δωμάτιο για να γίνει άεργος επαγγελματίας αβάν γκάρντ της μαλακίας , επιπέδου ιντερνάσιοναλ μαίτρ.
3)Δεν γάμησε ποτέ μέχρι τα 50+ και ψάχνει γκόμενα στο μπου.κομ .

ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ;;;;;;

Εδώ μιλάμε για τίγρη !

• Like
Αντιδράσεις: Wrath_
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Μέντορα πληρώνω και βίζιτες για να γαμήσω, αλήθεια είναι, τυχαίνει βλέπεις να είμαστε σε σάιτ για αγοραίο έρωτα...:confused:

Φοβερά επιχειρήματα έχεις και με ντροπιάζεις συνέχεια.:tooth:

Τσεμπούρεκ ρε μαλάκα....:2funny::2funny::2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξύ, ναυάγιο Τρομπαδούρε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίρνεις χάπια. Όλη αυτή η εμμονή σου μαζί μου είναι τόσο αρρωστημένη που δεν αφήνει καμμία αμφιβολία.
Περαστικά σου! Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και να βρεις κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σου από το να τρέχεις συνέχεια πίσω από άγνωστα άτομα του ιντερνέτ, για να αποδειξεις πόσο ξύπνιος είσαι. Δεν είσαι ξύπνιος. 'Αρρωστος είσαι. Ξεκόλλα, ανόητε και get a life!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Ρε κακομοίρη τράβα γράψε κάνα κατεβατό για μεντορινγκ σε σάιτ για πουτάνες μπας και επιβεβαιωθείς στη ηλικία που είσαι...ναυάγιο της ζωής.:(
Κάθε μέρα και νέο Βατερλό ζεις...

• Like
Αντιδράσεις: Wrath_

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μην δούμε άνθρωπο να ρωτά για στραπόν και τραβέλια αμέσως να τον βγάλουμε πούστη.:tickedoff:

Αφού το εξήγησε όμορφα ο Παναγιώτης χθες, για έναν φίλο του ρώταγε...:confused:

Και ένας άλλος φουκαράς είχε γράψει κριτική για ένα σεξ σοπ που αγόρασε ένα ΔΟΝΗΤΗ Φ60
και τον κατηγόρησαν πολλοί.

Ενώ ήταν ξεκάθαρο ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ.

Αμέσως να το κατηγορήσουν το παληκάρι .

Είχε και προβλήματα υγείας και καλλιεργούσε θεραπευτική κάνναβη . ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ !!

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
459
Πόντοι
21
Ο δημητρακης ο πορνομεταναστης τι κανει? Που χαθηκε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom