μοσχα παντα πηγαινα σε μερη με σπονσωρετες,ιδικα στην κουρσκαγια μετρο στο τσεστερφιλτ μπαρ.
Με ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΗΛ μαγαζί που συχνάζουν πουτανες
Απλά δεν είναι σε στούντιο
Είναι σαν πελάτισσες στο μπαρ
Όπως στο καραμπίαν πχ
υταν ιρλανδεζικο μπαρ.εκει πηγαιναν μουναρες μεχρι και θειες,100-150 δολαρια για 2000 τωρα μιλω μεχρι 2010 πηγαινα σε αυτο το στεκι.
απο εκει πηρα το 2000 μια μελαχρινη μουναρα 22 που εμοιαζε νορμαλ και πηγα να κανω μοστρα σε φιλο της οικογενειας μου επιχειρηματια ρωσο που μιλα
ελληνικα.μου λεει η γκομενα σου?απανταω ναι.ποσα τις εδωσες με ρωτα?χαχαχαχαχ ηθελα να ανοιξει η γη απο την ντροπη μου.
για αυτο την λεω καποτε στον κμαν οτι αυτα τα εκανα 25 χρονια πριν σε κυπρο και μοσχα αυτα που κανει τωρα,εφερρνα και μοσχοβιτισες κυπρο.
αυτες μια απο τουλα και αλλες απο αλλες περιοχες αλλα ζουσαν μοσχα,μου εφερναν και φιλες με 50 δολαρια.
που λες στο κλαμπ αυτο μοσχα πανω απο 300 γκομενες καθε βραδι.νομιζω το 2004-7 που πηγα αμστερταμ μια γκομενα που ηθελε 30 ευρο στην βιτρινα
την ειδα σε αυτο το μπαρ ενα μηνα μετα να ζητα 100-150 δολαρια.μιλησαμε και τρελαθηκε που την θυμωμουν απο αμστερνταμ.
καθε βραδι μοσχα επαιρνα απο εκει γκομενες,πηγα και μια φωρα ναιτλαιφ αλλα 10 γκομενες ειχε και πληρωσα τριπλασια