Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Μέντορα ραμολί, μιλάς για κάτι που διάβασες πέρυσι στο σάιτ , πες ντε ποιο ήταν το παλιό σου το προφίλ και άσε τα παραμύθια πως διάβαζες σαν επισκέπτης.

Ποιανού κλώνος είσαι ρε κωλόπαιδο;:2funny::2funny::2funny:

Tι ξεφτίλα έφαγες και άλλαξες προφίλ μωρή λινάτσα που ξέρεις τα πάντα για όλους...παραμυθά!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μεντορας ειναι, θα εχει καναν μαθητη απο εδω μεσα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
το κουτσαβακι αυτο στην καλυτερη στην χωρα της θα ηταν καποια πλανοδια πωλητρια, ηρθε και αυτη στην ελλαδα για να το παιξει ιστορια

Ε,μα. Νισαφι πια με την καθε τελειωμενη που προβαλλουν τα τσοντοκαναλα για να μας πεισουν για τα καλα της πολυπολιτισμικοτητας.

Mιας και σκάσατε ξαφνικά μύτη αρκετοί στο thread,γράψε μας λιγάκι την ηλικία σου να δω κάτι..

Γιατί μετά τον 60άρη που τον καλεί συνέχεια η άλλη με πρόφαση βλάβες προφανώς για να φάει βαρβάτο νεανικό κομπρεσαριστό πούτσο
και την Παναγιώτα Π,που η μόνη σχέση της με Ουκρανία είναι να της τον φόρεσε κανάς Ουκρανός τράβελος,είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί..

35ρης ειμαι τυπε. Δεν χρειαζεται να εισαι επιφυλακτικος , δε γινεται κανενας διαγωνισμος του καλυτερου γαμια απ ο,τι ξερω. Οι τυποι στους οποιους αναφερεσαι απλως ειπαν τις εμπειριες/φαντασιωσεις/ο,τιδηποτε ενδιαμεσο τους . Σε φορουμ βρισκεσαι , οι περισσοτεροι την ωρα μας περναμε ελεω καραντινας.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Μέντορα ραμολί, μιλάς για κάτι που διάβασες πέρυσι στο σάιτ , πες ντε ποιο ήταν το παλιό σου το προφίλ και άσε τα παραμύθια πως διάβαζες σαν επισκέπτης.

Tι ξεφτίλα έφαγες και άλλαξες προφίλ μωρή λινάτσα που ξέρεις τα πάντα για όλους...παραμυθά!

Προ ολίγου μου στείλαν πληροφορίες και για σένα. Είσαι λέει ένας Ιωσήφ που ζει σε μία τρώγλη στη Νέα Μάκρη, ένας σαπιοκοιλιάς καράφλας κλπ.

Δεν με απασχολεί ποιος κακομοίρης είσαι. Αλλά σίγουρα ο τρόπος που αντιδράς δείχνει άτομο με βαριά ψυχολογικά. Με εμμονική αυτιστική συμπεριφορά. Μοναξιά και απωθημένα ζωής. Με απύθμενο μίσος για όσους περνάνε καλύτερα.

Έχω κατοικήσει πια μέσα στο μυαλό σου και δεν μπορείς να απαλλαγείς από μένα. Σε όλα τα νήματα θα με ακολουθείς σαν σκυλάκι και θα ποστάρεις χαζομάρες, νομίζοντας ότι μου τη λες. Όσο πιο πολύ ασχολείσαι μαζί μου, τόσο περισσότερο δείχνεις το πρόβλημά σου.

Και του χρόνου εδώ θα είσαι, γιατί δεν έχεις ζωή.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
35ρης ειμαι τυπε. Δεν χρειαζεται να εισαι επιφυλακτικος , δε γινεται κανενας διαγωνισμος του καλυτερου γαμια απ ο,τι ξερω. Οι τυποι στους οποιους αναφερεσαι απλως ειπαν τις εμπειριες/φαντασιωσεις/ο,τιδηποτε ενδιαμεσο τους . Σε φορουμ βρισκεσαι , οι περισσοτεροι την ωρα μας περναμε ελεω καραντινας.

Eντάξει,εδώ μας έσκασε 60χρονος γαμιάς,να μην μας έσκαγε και κανάς 50χρονος γαμπρός;

To bou είναι μαγικό

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Γράφω στην κατηγορία «υγεια» και μου σβήνει ένας το νήμα. Θέλει να με σπρώξει προς τα εδώ πάλι. Ρε νιαμού...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Γιατί ντρέπεσαι μέντορα;:tooth:

Πες μας ποιος είσαι και άσε τα θεωρητικά ψυχογραφήματα μέσω ίντερνετ.
Εδώ μιλάμε με ντοκουμέντα, είσαι ένας ψυχοπαθής που αλλάζει προφίλ στο μπουρδέλα, τρως καραμούζα και επιστρέφεις με άλλο παραμύθι.
Τώρα είσαι κατά δήλωση σου ένα ραμολί που την πέφτει σε κοριτσάκια στην δουλειά του μπας και γαμήσει, μιλάμε για τελειωμένη ψυχικά κατάσταση, είσαι για λύπηση.

Είσαι και ψυχολόγος της πλάκας, μπορείς να φτιάξεις στο μυαλό σου μια ψεύτικη εικόνα για μένα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.
Η αλήθεια είναι όμως πως σε έχω ξεφτιλίσει με τα δικά σου λόγια ως επιχειρήματα γιατί δεν έχεις αίσθηση της κατάντιας σου και κομπορεύεσαι για αυτήν.

Και ναι του χρόνου εδώ θα είμαι με το ίδιο προφίλ ενώ εσύ θα γραφτείς πάλι με άλλο και θα παρουσιάζεις μια διαφορετική περσόνα για να θρέψεις την ψυχασθένεια σου...:confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Προ ολίγου μου στείλαν πληροφορίες και για σένα. Είσαι λέει ένας Ιωσήφ που ζει σε μία τρώγλη στη Νέα Μάκρη, ένας σαπιοκοιλιάς καράφλας κλπ.

Έλα ρε τύπε,μεταξύ μας γράφουμε.
Κανείς δε σου έστειλε τίποτα,απλά έχεις υπάρξει ξανά μέλος.

Άμα είσαι και Ρωσοπόντιος λάτρης της βότκας κάπου πάει ο νους μας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ... αυτος ειναι :D:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Εμένα μου είπαν για έναν ότι παλιά έβαζε φωτό με γραφείο σαν διαμερισμα του και παρουσίαζε εκδιδόμενη ως γκομενα του.

Για έναν άλλον μου είπαν ότι πηγαινε σε fkk της κολωνιας με τα ποδια για να βρει τα τραβελια του επανω οροφου.
Επισης ειναι κρυμμενος σε μια πολη γεροντων της γερμανιας στο τρίερ, και παιρνει ταμειο ανεργιας απο την Μερκελ.

Μαλακες έχω πεθάνει στα γέλια. Τελικά ο κμαν θα βγει όντως καλύτερος όλων.

ΥΣ: έγραψα στο «Υγεια» για την αρτηριακή πίεση και μου σβήσανε το νήμα. Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση...

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Kρατήστε λίγο το μυστήριο να γελάσουμε,μη βγαίνετε κάρτα τόσο γρήγορα..

Εμενα απλά αυτό μου έστειλαν τρια άτομα. Ότι έλεγες για διαμέρισμα σου ξένο γραφείο και μια τάνα για γκομενα και ένας «Δημητράκης» σε βρήκε οπως η Αγγελική στο Τούνελ. Δεν ξέρω αν ισχυει, μου είπαν απλά ότι επειδή ήταν παλιό και πέρασε καιρός, επέστρεψες. Διατηρώ ουδέτερη στάση, αναμένω τη δίκη σου απάντηση. Ολα αυτά μου τα στείλανε σήμερα χωρίς να το επιδιώξω.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.026
Πόντοι
3.556
στηρίζουμε νέες κλώνο προσθήκες τραβελοντεντεκτιβ και μεντορα με ποτενσιαλ μπάχαλου στο ένδοξο ανατολικό νήμα. :confused:

τροβαδούρος τους μαγειρεύει ηδη και ειναι μοιραίο να ασελγήσει πανω τους με ανορθόδοξο πόλεμο :confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πάντως τύπε είμαστε όλοι χαρούμενοι που ξεπέρασες την περιπέτεια με την επάρατη νόσο και είσαι πάλι εδώ να μας φλομώσεις στις μαλακίες :confused:

Φίλε αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αυτό το νήμα. Πες μου τι να κάνω;

Δε σας προλαβαίνω τύπε,σκάσατε στο νήμα σαν τη Λερναία Ύδρα:confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις ... αυτος ειναι :D:

Ο Τροβαδούρος μαχητής κατά των τρανς είναι «Ιωσήφ που ζει σε μία τρώγλη στη Νέα Μάκρη, ένας σαπιοκοιλιάς καράφλας»;

Πέφτω απ’ τα σύννεφα λέμε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Kρατήστε λίγο το μυστήριο να γελάσουμε,μη βγαίνετε κάρτα τόσο γρήγορα..

Εμενα απλά αυτό μου έστειλαν τρια άτομα. Ότι έλεγες για διαμέρισμα σου ξένο γραφείο και μια τάνα για γκομενα και ένας «Δημητράκης» σε βρήκε οπως η Αγγελική στο Τούνελ. Δεν ξέρω αν ισχυει, μου είπαν απλά ότι επειδή ήταν παλιό και πέρασε καιρός, επέστρεψες. Διατηρώ ουδέτερη στάση, αναμένω τη δίκη σου απάντηση. Ολα αυτά μου τα στείλανε σήμερα χωρίς να το επιδιώξω.

Ισχύουν όλα,απλά δε με βρήκε ο «Δημητράκης», αλλά ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Πολύ κωλόπαιδο ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom