kman εσυ μιλάς για σπονσορετες ομως, εγω εχω προτεραιοτητα το ταξιδι και φασεις χιτ εν ραν. Αν ειναι να κυκλοφορησω 5 μερες γκομενα το παιζω και γαμπρος. Εχω ολο το πακετο. Το θεμα ειναι αν μπορεις να φας κανα σεμι προ σε νορμαλ πλαισια. Και φυσικα μιλαμε για 9ρι τουλαχιστον. Δεν θα πληρωνα ποτέ γυναικα κατωτερη εμφανισιακα απο εμενα κι ας κοστολογουν οσο θελουν το μουνι τους.
Τα έγραψα.Δεν υπάρχουν σεμιπρο εννιάρια.Δεν είναι οτι θα βρεις αν μείνεις μονιμάς κτλ,απλά δεν υπάρχουν καθόλου.Οχι και εννιάρια σεμιπρος πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.Εχετε ιδέα πόσα σκάνε οι Μοσχοβίτες για το μουνί?Τι αμάξια τους παίρνουν τι ταξίδια τις πάνε,στα πούπουλα τις έχουνε.Θα πάει τώρα αυτή να πηδηχτεί για ένα κατοστάρικο?Δε γίνονται αυτά.Οι Λευκορρωσίδες πάνε έλα στη Μόσχα είναι,οι Ρώσοι λεφτάδες γαμάνε και Μινσκ.
Γενικά τώρα με την παγκοσμιοποίησ όλοι οι σεξοτουρίστες έχουν εισρεύσει πρώην ΕΣΣΔ οπότε παίζει χρήμα από ΗΠΑ,Ευρώπη,Ασία,αραβικές χώρες κτλ οι γκόμενες έχουν πολλές προσφορές και σε αντιμετωπίζουν αναλόγως.Η παγκοσμιοποίηση αμβλύνει τις διαφορές.Αντρες από όλο τον κόσμο στέλνουν διαρκώς χρήματα στις Ανατολικές.