makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
Δεν εχω καταλαβει
Ο Δημητρακης ειναι σπονσορας ή σπονσοναρισμενος?
στραποναρισμένος είναι αλλά μην αρχίσουμε από ποιάν διότι καραδοκούν οι πολιτικοί αντίπαλοι...
Δεν εχω καταλαβει
Δεν εχω καταλαβει
καλησπερα κυριε Μονσελα..Χαιρετω τα παιδια τα καλα
Συνδεστε με Αγια Πετρουπολη παρακαλω
Συνδεστε με Αγια Πετρουπολη παρακαλω
Ματθαίε ....
Θέλουμε άποψη για τύπο που ....
1)Έχει δεκάδες χιλιάδες posts εδώ ....
2)Δεν έχει γράψει ποτέ τίποτε σχετικό με υπηρεσίες αγοραίου .... ούτε για θέματα με γκόμενες ....
3)Φλερτάρει με .... δεκάδες χιλιάδες posts με τα .... γυναικεία προφίλ που μπαίνουν εδώ !!!!!!!!!
4)Γράφει .... βιβλιοκριτικές εδώ για .... λογοτεχνικά βιβλία .... από αυτά που διαβάζουν οι ελλεηνίδες στις παραλίες ....
Την .... επαγγελματική σου άποψη !!!!!!!
Ξεβρετε ποτε επιστεφει Αθηνα?
Θελω πολυ να τον γνωρισω
Να μαθω και γω πως να σπονσοραριστω
ειδικοτης ΜονσελαΞεβρετε ποτε επιστεφει Αθηνα?
Θελω πολυ να τον γνωρισω
Έχει καραντίνα, δεν γνωρίζει κι ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Αλλά ο κακομοίρης είχε κάποια πολιτικη΄αναποδια πέρυσι και το πήρε κατάκαρδα. Μελαγχόλησε και κλείστηκε στον εαυτό του. Κάποια βράδυα περιέργες ιδέες περνούν απ' το μυαλό του...
Μητσάρα πάρε θέση...
ειδικοτης ΜονσελαΞεβρετε ποτε επιστεφει Αθηνα?
Θελω πολυ να τον γνωρισω
Έχει καραντίνα, δεν γνωρίζει κι ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Αλλά ο κακομοίρης είχε κάποια πολιτικη΄αναποδια πέρυσι και το πήρε κατάκαρδα. Μελαγχόλησε και κλείστηκε στον εαυτό του. Κάποια βράδυα περιέργες ιδέες περνούν απ' το μυαλό του...
με αυτη σου την κινηση ειλικρινα με συγκινησες αγαπητε....και ειμαι σιγουρος οχι μονο εμενα αλλα και αλλους εδω μεσα...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣειδικοτης ΜονσελαΞεβρετε ποτε επιστεφει Αθηνα?
Θελω πολυ να τον γνωρισω
Με τοση δουλεια που πλακωσε και για λογους μαρκετινκ οι υπηρεσιες μου στον Δημητρακη ειναι δωρεαν
ΤΙΜΗ ΜΟΥ
με αυτη σου την κινηση ειλικρινα με συγκινησες αγαπητε....και ειμαι σιγουρος οχι μονο εμενα αλλα και αλλους εδω μεσα...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣειδικοτης ΜονσελαΞεβρετε ποτε επιστεφει Αθηνα?
Θελω πολυ να τον γνωρισω
Με τοση δουλεια που πλακωσε και για λογους μαρκετινκ οι υπηρεσιες μου στον Δημητρακη ειναι δωρεαν
ΤΙΜΗ ΜΟΥ
ελπίζω να τον προσλάβει ο κ. πρόεδρος στο πολιτικό του γραφείο. οδηγό του ή φύλακα στα μεγαρά του, να ξεφύγει κι ο άνθρωπος από την σπηλια...Δασκαλε συμφωνω μαζι σου... Ματθαιος σπανιος ανθρωπος ανιδιοτελης
Θελω πολυ να τον γνωρισω
ΤΙΜΗ ΜΟΥ
μα ο άνθρωπος είχε χρυσή καρδιά, η άλλη έφταιγε που του πρήξε τους γεννητικούς αδένες να το κάνει...
καλυτερα να του αφησει τα σπιτια του να εχει καπου να κουρνιασει...δεν θα τα χρειαστει εξαλλου εκει που θα τον παρκαρει ο κυριος Μονσελαςελπίζω να τον προσλάβει ο κ. πρόεδρος στο πολιτικό του γραφείο. οδηγό του ή φύλακα στα μεγαρά του, να ξεφύγει κι ο άνθρωπος από την σπηλια...Δασκαλε συμφωνω μαζι σου... Ματθαιος σπανιος ανθρωπος ανιδιοτελης