Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Συνδεστε με Αγια Πετρουπολη παρακαλω

Ματθαίε ....

Θέλουμε άποψη για τύπο που ....

1)Έχει δεκάδες χιλιάδες posts εδώ ....
2)Δεν έχει γράψει ποτέ τίποτε σχετικό με υπηρεσίες αγοραίου .... ούτε για θέματα με γκόμενες ....
3)Φλερτάρει με .... δεκάδες χιλιάδες posts με τα .... γυναικεία προφίλ που μπαίνουν εδώ !!!!!!!!!
4)Γράφει .... βιβλιοκριτικές εδώ για .... λογοτεχνικά βιβλία .... από αυτά που διαβάζουν οι ελλεηνίδες στις παραλίες ....

Την .... επαγγελματική σου άποψη !!!!!!!

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Συνδεστε με Αγια Πετρουπολη παρακαλω

Ματθαίε ....

Θέλουμε άποψη για τύπο που ....

1)Έχει δεκάδες χιλιάδες posts εδώ ....
2)Δεν έχει γράψει ποτέ τίποτε σχετικό με υπηρεσίες αγοραίου .... ούτε για θέματα με γκόμενες ....
3)Φλερτάρει με .... δεκάδες χιλιάδες posts με τα .... γυναικεία προφίλ που μπαίνουν εδώ !!!!!!!!!
4)Γράφει .... βιβλιοκριτικές εδώ για .... λογοτεχνικά βιβλία .... από αυτά που διαβάζουν οι ελλεηνίδες στις παραλίες ....

Την .... επαγγελματική σου άποψη !!!!!!!

Να τον γνωρισω τον ανθρωπο
Παλια διαβαζα αρλεκιν

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ξεβρετε ποτε επιστεφει Αθηνα?
Θελω πολυ να τον γνωρισω
Να μαθω και γω πως να σπονσοραριστω

Έχει καραντίνα, δεν γνωρίζει κι ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Αλλά ο κακομοίρης είχε κάποια πολιτικη΄αναποδια πέρυσι και το πήρε κατάκαρδα. Μελαγχόλησε και κλείστηκε στον εαυτό του. Κάποια βράδυα περιέργες ιδέες περνούν απ' το μυαλό του...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Θελω πολυ να τον γνωρισω

Έχει καραντίνα, δεν γνωρίζει κι ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Αλλά ο κακομοίρης είχε κάποια πολιτικη΄αναποδια πέρυσι και το πήρε κατάκαρδα. Μελαγχόλησε και κλείστηκε στον εαυτό του. Κάποια βράδυα περιέργες ιδέες περνούν απ' το μυαλό του...
ειδικοτης Μονσελα:sunglasses:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μητσάρα πάρε θέση...:confused:

η προεδράρα μας δεν πρέπει να το βάνει κάτου. κι ο Ελευθέριος Μπενιζέλο είχε χάσει τις κλογές και ο Ουινστόν Τσώρτσιλ, αλλά μετά επανήλθαν ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Θελω πολυ να τον γνωρισω

Με τοση δουλεια που πλακωσε και για λογους μαρκετινκ οι υπηρεσιες μου στον Δημητρακη ειναι δωρεαν
ΤΙΜΗ ΜΟΥ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Θελω πολυ να τον γνωρισω

Με τοση δουλεια που πλακωσε και για λογους μαρκετινκ οι υπηρεσιες μου στον Δημητρακη ειναι δωρεαν
ΤΙΜΗ ΜΟΥ
με αυτη σου την κινηση ειλικρινα με συγκινησες αγαπητε....και ειμαι σιγουρος οχι μονο εμενα αλλα και αλλους εδω μεσα...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ:hi:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Θελω πολυ να τον γνωρισω

ΤΙΜΗ ΜΟΥ
με αυτη σου την κινηση ειλικρινα με συγκινησες αγαπητε....και ειμαι σιγουρος οχι μονο εμενα αλλα και αλλους εδω μεσα...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ:hi:

μα ο άνθρωπος είχε χρυσή καρδιά, η άλλη έφταιγε που του πρήξε τους γεννητικούς αδένες να το κάνει...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δασκαλε συμφωνω μαζι σου... Ματθαιος σπανιος ανθρωπος ανιδιοτελης
ελπίζω να τον προσλάβει ο κ. πρόεδρος στο πολιτικό του γραφείο. οδηγό του ή φύλακα στα μεγαρά του, να ξεφύγει κι ο άνθρωπος από την σπηλια...

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Θελω πολυ να τον γνωρισω

ΤΙΜΗ ΜΟΥ

μα ο άνθρωπος είχε χρυσή καρδιά, η άλλη έφταιγε που του πρήξε τους γεννητικούς αδένες να το κάνει...

Ειχα κοψει και το τσιγαρο τοτε
Μετα δυστυχως ξανακυλησα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Δασκαλε συμφωνω μαζι σου... Ματθαιος σπανιος ανθρωπος ανιδιοτελης
ελπίζω να τον προσλάβει ο κ. πρόεδρος στο πολιτικό του γραφείο. οδηγό του ή φύλακα στα μεγαρά του, να ξεφύγει κι ο άνθρωπος από την σπηλια...
καλυτερα να του αφησει τα σπιτια του να εχει καπου να κουρνιασει...δεν θα τα χρειαστει εξαλλου εκει που θα τον παρκαρει ο κυριος Μονσελας:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom