Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μάξιμουμ 3 χιλιάρικα σε ρευστό πανω σου αλλιως κινδυνευεις να σε ψειρισουνε.

Με 3000 πάνω σου στο Κίεβο,δεν σε μυρίζονται τα κλεφτρόνια σαν λαγωνικά;

Πάντα σε μυρίζονται.Κανει μπαμ οτι είσαι ξένος.Για αυτο σπαω τα χρηματα στα δύο και αφηνω τα μισά στο διαμέρισμα και τα αλλα μισα τα κουβαλαω πανω μου σε δυο θέσεις.Οι πορτες σε πολλα διαμερίσματα έχουν ιχνη διαρρηξης.Δεν ξέρεις ποιος έμεινε πριν απο εσενα και μπορεί να έχει αντίγραφο του κλειδιού.
Για αυτό συμφερει να μειώνεις το χρόνο παραμονης σου πριν κουραστείς υπερβολικά ή σε ψειρισουν η σου τελειώσουν τα λεφτά.
Η απαγκίστρωση είναι πάντα σημαντική,οι κλέφτες κοιτάζουν συνηθως να χτυπήσουν όταν φεύγεις και εισαι αγχωμένος και δεν προσέχεις.Για αυτό στο αεροδρόμιο φεύγεις καρφί στις αναχωρήσεις.Τωρα είναι πολύ πιο εύκολο καθοτι κάνεις online check in και δε χρειάζεται να περιμένεις στις ουρές.

Από 100 μέτρα. Ο κύριος πρόεδρος ισχυρίζεται ότι οι έλληνες μας κάμουν ρεζίλι εις την αλλοδαπή διότι φορούν φουσκωτά μπουφάν και μποτάκια αλλά φουσκωτό μπουφάν, σπορτέξ, τζιν και σκούφος είναι η επίσημος ενδυμασία στην ουκρανία.
Ποντιακό ρε Αχιλλέα πάαινe βγάνε μια κάρτα Debit ή prepaid τι'σαι ο Δημητράκης, μπορέις να το κανεις κι απ' το ιντερνετ και στην στέλνουν στην οικιαν σου. Άμα φοβάσαι σα γέρος μην σου κλέψουν τα Data (αρχίδια ρίγανη) φόρτωνέ της 3-4-5 κατοστάρικα κάθε φορά να'χεις να πληρώνεις τα εστιατόρια , καφέ , μπαρ . ¨Οταν τα φας , ξαναβάνεις λεφτά στην κάρτα απ' το λογαριασμό σου απ' το τελεφωνό σου. Έχει κάρτες από Fintech που παίρνουν όλα τα νομίσματα γριβεν, φιορίνια, κορώνες, ζλότυ ότι θέλεις καιμετατρέπεις απ' το λογαριασμό σου σε ευρώ στην Fintech στο τοπικό νόμισμα και με την κάρτα αυτομάτως πληρώνεις σε τοπικό νόμισμα χωρίς να σου κάνει μετατροπή κάθε φορά. Ούτε λεφτά κουβαλάς απάνου σου, ούτε μπορούν να σε περάσουν κώτσο στο καφέ να σε χρεώσουν ότι λάχει, διότι φοβούνται οι υπάλληλοι, αναγκαστικώς θα σου κόψουν απόδειξη, βλέπε απλώς τι ποσό κτυπάνε στην έγκριση στο POS. Εντάξει τις τάνες σε σκληρό συνάλλαγμα ...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Όποιος σε ηλικία 20-50 ετών κουβαλάει συχνά μαζί του μετρητά πάνω από 100€ ή βλάκας είναι ή έχει σχέση με μαύρο χρήμα.

Σε οποιαδήποτε χώρα αυτό.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Όποιος σε ηλικία 20-50 ετών κουβαλάει συχνά μαζί του μετρητά πάνω από 100€ ή βλάκας είναι ή έχει σχέση με μαύρο χρήμα.

αυτός με μαύρο χρήμα δεν εχει αλλά οι κ.κ. πουτάνες έχουν , κάπως δύσκολον να τις πληρώνει κάθε φορά 1-2 χιλιάρικα με κάρτα...Εδώ που τα λέμε βεβαίως ΟΛΟΙ στην ουκρανία έχουν κάρτα PRIVAT Bank κι ο ένα ςπληρώνει στην καρτα του άλλου, αλλά δε νομιζω ότι εκδίδουν σε αλλοδαπούς

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.071
Πόντοι
3.556
καλημερα τυποι. εχω στην ακριη 550 ευρω απο δωρο χριστουγεννων. αν επενδυσω αυτα τα λεφτα σε σπονσορινγκ τι επιλογες εχω? φτανουν ισως για ενα 3ημερο ουκρανια?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Στην περιπτωση του ΚΜΑΝ φανταζομαι οτι οι Βαλκανικοι Πυραυλοι παιζουν το ρολο του εκφοβισμου. Τους βλεπει η σπονσορετ και παραδινεται αμεσως. Φανταζομαι και αυτος δε κανει προσπαθεια να τους κρυψει.

Τωρα σε κατι αλλες περιπτωσεις εδω μεσα που ποσταρουν φραγκα, η φοτοσοπ/πουστια παιζει η μαυρο χρημα. Σιγουρα ομως βλακεια.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
καλημερα τυποι. εχω στην ακριη 550 ευρω απο δωρο χριστουγεννων. αν επενδυσω αυτα τα λεφτα σε σπονσορινγκ τι επιλογες εχω? φτανουν ισως για ενα 3ημερο ουκρανια?
πρέπει να έρθει ο ειδικός να σου απαντήσει, αλλά φοβούμαι ότι θα σε απογοητεύσει...

PETERaths

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
221
Πόντοι
21

αυτός με μαύρο χρήμα δεν εχει αλλά οι κ.κ. πουτάνες έχουν , κάπως δύσκολον να τις πληρώνει κάθε φορά 1-2 χιλιάρικα με κάρτα...Εδώ που τα λέμε βεβαίως ΟΛΟΙ στην ουκρανία έχουν κάρτα PRIVAT Bank κι ο ένα ςπληρώνει στην καρτα του άλλου, αλλά δε νομιζω ότι εκδίδουν σε αλλοδαπούς

Στους αλλοδαπους δεν βγαζουν .

Μονο εαν πας και παρεις Ουκρανικο ΑΦΜ ....αλλα πιαστο το αυγο και κουρευτω ....

PETERaths

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
221
Πόντοι
21

man ,

δεν φτανουν ....δυστηχως :(

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ και ενα χρόνο περνάει η EC καρτα Ουκρανία άμα εχεις girocard.Δηλαδη μπορείς να κάνεις κανονικά αναλήψεις με την κανονικη τραπεζικη καρτα που μπαίνει ο μισθός.Δεν εχω δοκιμάσει αν μπορείς και να πληρώνεις απευθείας λογαριασμούς.Το πρόβλημα είναι οτι υπάρχει όριο αναληψεων στο εξωτερικο,οι τράπεζες αφήνουν μονο 1500 γκριβνυα τη φορα.Βεβαια μπορείς να κάνεις 5 αναληψεις τη μερα αλλά καμια φορα δε σε αφήνουν.Ειναι καπως απρόβλεπτο.
Οι γκόμενες ζητάνε ευρω,σιχαίνονται τα γκριβνυα.Μουνοσχισμη με chip για εισοδο πιστωτικής δεν εχω συναντήσει ακόμα οποτε πληρώνεις κασερι υποχρεωτικά.
Αν έχεις Mastercard,Visa μπορείς να κάνεις αναλήψεις αλλά πληρώνεις χοντρο Comission,μπορεί να σου δώσουν μετρια ισοτιμία,να σου κλέψουν τα στοιχεία σε παγιδευμένα ΑΤΜ και μετα η τράπεζα να μπλοκάρει την καρτα σου.Συχνα σε κλέβουν στα μαγαζιά οταν πληρώνεις με πιστωτική,σου βάζουν χάλια ισοτιμίες και λένε αυτή είναι η ισοτιμία που έχουμε στο μαγαζί.
Γενικά έχουν απειρα συστήματα να σε κλέψουν αν και βασικά οι κυριοι λωποδύτες είναι οι γκόμενες που κάθονται διπλα σου,τα μαγαζιά κάνουν πταίσματα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
αρκουν τυπε απλα κατω απ την γεφυρα το βραδυ δεν θα μπορεις να δεις τα αστρα :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Μάξιμουμ 3 χιλιάρικα σε ρευστό πανω σου αλλιως κινδυνευεις να σε ψειρισουνε.

Με 3000 πάνω σου στο Κίεβο,δεν σε μυρίζονται τα κλεφτρόνια σαν λαγωνικά;

Πάντα σε μυρίζονται.Κανει μπαμ οτι είσαι ξένος.Για αυτο σπαω τα χρηματα στα δύο και αφηνω τα μισά στο διαμέρισμα και τα αλλα μισα τα κουβαλαω πανω μου σε δυο θέσεις.Οι πορτες σε πολλα διαμερίσματα έχουν ιχνη διαρρηξης.Δεν ξέρεις ποιος έμεινε πριν απο εσενα και μπορεί να έχει αντίγραφο του κλειδιού.
Για αυτό συμφερει να μειώνεις το χρόνο παραμονης σου πριν κουραστείς υπερβολικά ή σε ψειρισουν η σου τελειώσουν τα λεφτά.
Η απαγκίστρωση είναι πάντα σημαντική,οι κλέφτες κοιτάζουν συνηθως να χτυπήσουν όταν φεύγεις και εισαι αγχωμένος και δεν προσέχεις.Για αυτό στο αεροδρόμιο φεύγεις καρφί στις αναχωρήσεις.Τωρα είναι πολύ πιο εύκολο καθοτι κάνεις online check in και δε χρειάζεται να περιμένεις στις ουρές.

Από 100 μέτρα. Ο κύριος πρόεδρος ισχυρίζεται ότι οι έλληνες μας κάμουν ρεζίλι εις την αλλοδαπή διότι φορούν φουσκωτά μπουφάν και μποτάκια αλλά φουσκωτό μπουφάν, σπορτέξ, τζιν και σκούφος είναι η επίσημος ενδυμασία στην ουκρανία.
Ποντιακό ρε Αχιλλέα πάαινe βγάνε μια κάρτα Debit ή prepaid τι'σαι ο Δημητράκης, μπορέις να το κανεις κι απ' το ιντερνετ και στην στέλνουν στην οικιαν σου. Άμα φοβάσαι σα γέρος μην σου κλέψουν τα Data (αρχίδια ρίγανη) φόρτωνέ της 3-4-5 κατοστάρικα κάθε φορά να'χεις να πληρώνεις τα εστιατόρια , καφέ , μπαρ . ¨Οταν τα φας , ξαναβάνεις λεφτά στην κάρτα απ' το λογαριασμό σου απ' το τελεφωνό σου. Έχει κάρτες από Fintech που παίρνουν όλα τα νομίσματα γριβεν, φιορίνια, κορώνες, ζλότυ ότι θέλεις καιμετατρέπεις απ' το λογαριασμό σου σε ευρώ στην Fintech στο τοπικό νόμισμα και με την κάρτα αυτομάτως πληρώνεις σε τοπικό νόμισμα χωρίς να σου κάνει μετατροπή κάθε φορά. Ούτε λεφτά κουβαλάς απάνου σου, ούτε μπορούν να σε περάσουν κώτσο στο καφέ να σε χρεώσουν ότι λάχει, διότι φοβούνται οι υπάλληλοι, αναγκαστικώς θα σου κόψουν απόδειξη, βλέπε απλώς τι ποσό κτυπάνε στην έγκριση στο POS. Εντάξει τις τάνες σε σκληρό συνάλλαγμα ...
παρότι παλαιας ΠΟΛΥ,εσοδείας γνωρίζει τα κόλπα ο ΚομπλέΜάκης
Το πιο καλό είναι ναχεις την κάρτα στο τηλεφωνο η δε κάρτα πχ μια Revolutναχει μέσα 800ε που τα ξαναφορτωνεις οπότε θες από την κανονική κάρτα
Το συν είναι ότι όταν πληρώνεις με NFC δηλε.τηλ ο κωδικός είναι του τηλεφώνου κι ακόμα κι αν κοπιαριστει δεν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί
Ενώ μόνο με κάρτα σε ασύρματη συναλλαγή μπορεί να κλαπεί κ να χρησιμοποιηθεί .ε κάρτα κλώνο
Βέβαια ψιλά γράμματα
Με μια πρηπειντ Revolut έχεις λύση αυτά τα θέματα
Σωστός ο ΚομπλέΜάκης

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αστειο ποσό,δεν κάνεις τίποτα εκτός αν πας καμιά επαρχία.Αν κάνεις iPhoni δώρο με αυτο το ποσό κάτι γίνεται.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά πάντα χρειάζεται να εχεις πανω σου ρευστο στην Ουκρανία.Δεν μπορείς να πεις στη γκόμενα μισο λεπτο να κανω αναληψη και γυριζω να σε χουφτωσω.Πρεπει να εχεις τα οπλα ανά πασα στιγμή σε ετοιμότητα ωστε να πιάσεις την ευκαιρία απο τα μαλλια.Θυμαμαι να προσπαθω να βγαλω λεφτα στην Privatbank το βράδυ και η κακομοιρα η Λευκορωσίδα να περιμένει εξω στο ψωλοκρυο και να την έχουν ταράξει στο καμακι οι Ουκρανοι.Γενικα οι Ουκρανοι την πέφτουν αβερτα αμα δουν μορφονια.
Και οι Τούρκοι Αραβες δεν αφήνουν μουνι να παει χαμένο είναι πολλοι και τρομερά επιθετικοι στο Κιεβο.Ο αλλος πηγε στη γκόμενα που με περίμενε και της λεει περιμένεις εμένα.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Η αν δουν μαλακά ...:angry:

δε βάνει μυαλό, είναι σα το πρόεδρο, "ρε πρόεδρε σε δουλεύει ο Λεβέντης, ούτε σ' έχει καλέσει ποτέ να φάτε , ούτε τίποτα, πώς θα σε βάνει υποψήφιο?"

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Αστειο ποσό,δεν κάνεις τίποτα εκτός αν πας καμιά επαρχία.Αν κάνεις iPhoni δώρο με αυτο το ποσό κάτι γίνεται.

θα του πάρει και το iphoni και θα τον κλασει, να τι γίνεται...

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε ρετρο αν θες μου το παιρνεις εμενα το αιφονι12 προ μαξ δωρο... αν το θες τοσο δηλαδη! :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Τυπε ρετρο αν θες μου το παιρνεις εμενα το αιφονι12 προ μαξ δωρο... αν το θες τοσο δηλαδη! :confused:

δε μπορώ να καταλάβω, μπορέι να γαμήσει καλούτσικες και καλές βίζιτες από 150-500 έουρο με ντελίβερι σπίτι του. γιατί να ξοδέψει 500Ε να τον φορμάρει σε σένα??? την αυτή απορία έχω φυσικά και δια τον αξιότιμον kmad2 που νομίζει ότι τις πιάνει γκόμενες...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.071
Πόντοι
3.556
αρκουν τυπε απλα κατω απ την γεφυρα το βραδυ δεν θα μπορεις να δεις τα αστρα :grin:

πανω που πηγα να ανοιξω τα φτερα μου με απαξιωσατε τυπε:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Βασικά πάντα χρειάζεται να εχεις πανω σου ρευστο στην Ουκρανία.Δεν μπορείς να πεις στη γκόμενα μισο λεπτο να κανω αναληψη και γυριζω να σε χουφτωσω.Πρεπει να εχεις τα οπλα ανά πασα στιγμή σε ετοιμότητα ωστε να πιάσεις την ευκαιρία απο τα μαλλια.Θυμαμαι να προσπαθω να βγαλω λεφτα στην Privatbank το βράδυ και η κακομοιρα η Λευκορωσίδα να περιμένει εξω στο ψωλοκρυο και να την έχουν ταράξει στο καμακι οι Ουκρανοι.Γενικα οι Ουκρανοι την πέφτουν αβερτα αμα δουν μορφονια.
Και οι Τούρκοι Αραβες δεν αφήνουν μουνι να παει χαμένο είναι πολλοι και τρομερά επιθετικοι στο Κιεβο.Ο αλλος πηγε στη γκόμενα που με περίμενε και της λεει περιμένεις εμένα.

Τυπε πες το απλα και ΚΜΑΝικα. Πρεπει να εχεις τη δυνατοτητα, αμμεσου συντρηπτικου πληγματος. Να χτυπησεις τον εχθρο και να προσφερεις ολεθρο πριν αντιδρασει.

Τα λεφτα στη καρτα ειναι σαν να εχεις πυρηνικες κεφαλες αλλα να περιμενεις τους κωδικους εκτοξευσης, ενω ο εχθρος βομβαρδιζει τη βαση σου. Κασ ισ κινγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom