Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.979
Πόντοι
2.606
Ο πουστης ο τραλαλακης μου έστειλε πιεμ με βακιλο του άνθρακα :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Τι βλεπει κανείς πρωι πρωί Πολωνία.
Γενικά παίζουν απίστευτα μουνια,χάνεις τη μπαλα.Καθε 10 λεπτά βλέπεις 5 τέτοιες.
'νταξει τωρα- μην τα παραλεμε.. τον περασμενο γεναρη που πηγα σε 3βασικες πολεις- βαρσοβια, βροτσλαβ, κρακοβια, η εξαιρεση ηταν κατι τετοιες, που τις εβλεπες σπανια- ο κανονας ηταν 5αρια- 6αρια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.080
Πόντοι
2.356
Που ναβλεπες τι κυκλοφορει και τι γινεται τα καλοκαιρια στην Οντεσα ...

ρωτα τον χαρη να σου πει :grin:
ποιος γράφει τον κωδικό του χάρη

Ο ίδιος δεν είναι γιατί δεν ξέρει κανονικά ελληνικά
Το μυαλό μου πάει σε
1.σχινοχαρα
2.δασκαλο Ιωσήφ μεθυσμένο
3 Πίτσι .....

Μπα ... ο δασκαλος δεν εχει κλωνους ,ο σινοχαρας εχει τον geroskouras, ,bdsm κτλ ,ο πιτσι γραφει χειροτερα ελληνικα :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.080
Πόντοι
2.356
Ετσι για το καλο και μια πεταχτη ματια πως κυκλοφορουν καποιες ρωσιδες στα μοσχοβιτικα supermarkets ... :tooth:

Συνημμένα

• moscow12.jpg
    moscow12.jpg
    238,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • moscow13.jpg
    moscow13.jpg
    187,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • moscow14.jpg
    moscow14.jpg
    219,8 KB · Εμφανίσεις: 36

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Συγχαρητηρια στον αρχηγο για το street game κ κυριως για το κουραγιο εν μεσω κορονα που τρεχει πολωνιες την ωρα που σχεδον ολοι δεν το κουναμε ρούπι.

Συγχαρητηρια κ στον δημητρακη που ξημερωματα σαββατου ξεψαχνισε ολα τα υπερμαρκετ για να μας προσφερει τις καλυτερες τιμες στα ζαρζαβατικα.
Αξιζε ομως ο κοπος γιατι βρηκε τιμη-φωτια στα κολοκυθακια ιταλιας κ στα πιανο μοσχαρισιο αργεντινης.

Μπραβο κ στους δυο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Τρελό μουνί έξω.Εφαγα τρομερές χυλόπιτες και απορρίψεις αλλά τσίμπησα τηλέφωνο από πολύ καλή Ουκρανή που ενδιαφέρεται να έρθει Γερμανία.Για να δούμε.
Γενικά έχουν αγριέψει οι Πολωνέζες.Εχει όμως ξέκωλα και βυζαρούδες άλλο πράγμα.
Πολωνικές καταστάσεις.

Αρχηγέ παίζουν καθόλου miss match εκεί;Μουνάρες με χάλιες,με πάκηδες κλπ;
Παίζει μις ματς παντού
Οποία πάει με κμαν είναι πάντα μις ματς όσο ανάπηρη κ ναναι η γκομενα. :)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τρελό μουνί έξω.Εφαγα τρομερές χυλόπιτες και απορρίψεις αλλά τσίμπησα τηλέφωνο από πολύ καλή Ουκρανή που ενδιαφέρεται να έρθει Γερμανία.Για να δούμε.
Γενικά έχουν αγριέψει οι Πολωνέζες.Εχει όμως ξέκωλα και βυζαρούδες άλλο πράγμα.
Πολωνικές καταστάσεις.

Αρχηγέ παίζουν καθόλου miss match εκεί;Μουνάρες με χάλιες,με πάκηδες κλπ;
Παίζει μις ματς παντού
Οποία πάει με κμαν είναι πάντα μις ματς όσο ανάπηρη κ ναναι η γκομενα. :)
Οπότε και ο sadman έχει κάποιες πιθανότητες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.064
Πόντοι
5.506
:2funny:εχω μπαστακωθει απο τωρα και περιμενω την ρελανς Λακη:glasses:

Περιμενουμε με αγωνια αν και μετα τις πρωτες καραβολιδες στην εξεδρα, τωρα το γυρισε στις κωλοτουμπες και μιλαει για Δευτερα-Τριτη (μαλλον Παρουσια εννοει) :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756

Περιμενουμε με αγωνια αν και μετα τις πρωτες καραβολιδες στην εξεδρα, τωρα το γυρισε στις κωλοτουμπες και μιλαει για Δευτερα-Τριτη (μαλλον Παρουσια εννοει) :confused:
εχω απογοητευθει:( ελπιζω να γινει ρελανς αλλιως θα φαρμακωθω:confused:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Και αυτό αν έχουν σταματήσει να τρέμουν τα πόδια του.Θα είναι απο τους απανωτούς οργασμούς που θα έχει.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Είναι η μέρα της κρίσης σήμερα για το monsieur Lakis:sunglasses:

Μας έχει ζαλίσει τις μπάλες τόσους μήνες με μασουρια, οικογένειες Ρότσιλντ κλπ, σήμερα θα φανεί αν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Υποψιάζομαι ότι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και βρήκε μόνο φόδρα :2funny:

Υ.Γ.

1. Αν το τελευταίο επιβεβαιωθεί, προβλέπω επιστροφή Σαββίδη σήμερα και επική καραμούζα :P

2. Αν ο γίγαντας Lakis, προς τερψιν του κοινού του bou, σταθεί στο ύψος του με μεγάλη χαρά θα ανακαλέσω:rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.064
Πόντοι
5.506
Μαγκες, τα λεφτα, τα αυτοκινητα, τα σκαφη και οι πισινες δεν ειναι η ευτυχια. Ακομα και ολα να του τα δωσουνε του λακη +καμια γκομενα να γαμησει επιτελους, εστω και 5αρακι να ειναι παλι μις ματς υπερ της γκομενας θα εχουμε, παλι αυτος θα παραμεινει ναυαγος.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι βλεπει κανείς πρωι πρωί Πολωνία.
Γενικά παίζουν απίστευτα μουνια,χάνεις τη μπαλα.Καθε 10 λεπτά βλέπεις 5 τέτοιες.
'νταξει τωρα- μην τα παραλεμε.. τον περασμενο γεναρη που πηγα σε 3βασικες πολεις- βαρσοβια, βροτσλαβ, κρακοβια, η εξαιρεση ηταν κατι τετοιες, που τις εβλεπες σπανια- ο κανονας ηταν 5αρια- 6αρια

Μη νομίζεις.Αν καθόμουνα σε ένα σημείο κεντρικό περνάγαν πολλές τέτοιες.Μπορεί να φωτογραφίσω καμιά φορά πόσες περνάνε π.χ. σε 20 λεπτά.Μιλάμε για πολύ μουνί.Μερικές ξέκωλα τελείως,φοράγανε μίνι φούστες με διπλό σχίσιμο στο πλάι που άφηνε κώλους να φαίνονται τα πάντα όλα.Δεν μπορούσα να φωτογραφίσω βέβαια γιατί ήταν παντού Πολωνοί.
Άλλες από επαρχία πολύ χύμα,χωριό φάση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγχαρητηρια στον αρχηγο για το street game κ κυριως για το κουραγιο εν μεσω κορονα που τρεχει πολωνιες την ωρα που σχεδον ολοι δεν το κουναμε ρούπι.

Συγχαρητηρια κ στον δημητρακη που ξημερωματα σαββατου ξεψαχνισε ολα τα υπερμαρκετ για να μας προσφερει τις καλυτερες τιμες στα ζαρζαβατικα.
Αξιζε ομως ο κοπος γιατι βρηκε τιμη-φωτια στα κολοκυθακια ιταλιας κ στα πιανο μοσχαρισιο αργεντινης.

Μπραβο κ στους δυο

Παίζει και να έβγαλα γκόμενα με το street game που λες.Να δούμε τι θα γίνει με την Ουκρανέζα.Είναι πολύ καλή περίπτωση.Αλλά έφαγα πακέτα από την ψηλή βυζαρού και κάτι άλλες ξανθιές και μου έρχεται να σκάσω.
Ο παπάρας ο Ιταλός βγήκε τελείως off όταν του είπα οτι θα πάμε μόνο σε εμφανίσιμες.Αυτός συνέχεια μου έδειχνε κάτι μέτριες και μπάζα.Του λέω ρε φίλε,δεν ήρθα Πολωνία για μέτριες,ήρθα να βγάλω μουνάρα.Τσίμπησε όμως και αυτός τηλεφωνάκι από μία που του είπα να πάει.Αλλά γενικώς ο τύπος κωλώνει στα εφτάρια και πάνω.Χώνεται μόνο σε γκόμενες πολύ χαμηλού επιπέδου εμφανισιακά και απλά ντυμένες που εγώ δεν τις βλέπω καν.

Αμα δει κανείς όμως τι θεόμουνα κυκλοφορούν οι Πολωνοί νιώθει μαλάκας τελείως.Θα τραβήξω την επόμενη φορά φωτός να δείτε για τι επίπεδο μιλάμε.Δεν παίζονται οι τύπισσες.Ειδικά στο σώμα βλέπεις νταρντανοδιεδείς με σπαθάτα πόδια και βυζάρες,πεταχτούς κώλους κτλ,δεν υπάρχουν αλλού αυτά.
Πολύ βυζί και όλες με ντεκολτέ ήτανε,δεν είναι χώρα για βυζοφοβικούς.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπα ... ΗΡΘΕΣ ΣΑΥΡΑ ;;;;;;;

Σαύρα .... σου έχω πει για κάτι .... πτυχία που έχω σε πρόγραμμα pc ;;;;
Είναι πρόγραμμα της .... adobe !!!!!!

Λες να είναι σε θέση να με δουλέψει μια πουστάρα ;;;;;;

Ωραία, αφού έχεις κάνει σεμινάρια της Αντόμπι και σκίζεις στο Φώτοσοπ, στο Ιλουστρέϊτορ και στο Ιν Ντιζάϊν κάνε και εσύ μία μούφα φωτογραφία.

Καλλίτερη από αυτήν που λες μούφα.

Και είπαμε δεν είναι ανάγκη να βάλεις πεντάπλασια, μια κατοστάρα μας φτάνει.

Έστω και μούφα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.979
Πόντοι
2.606
Μπα ... ΗΡΘΕΣ ΣΑΥΡΑ ;;;;;;;

Σαύρα .... σου έχω πει για κάτι .... πτυχία που έχω σε πρόγραμμα pc ;;;;
Είναι πρόγραμμα της .... adobe !!!!!!

Λες να είναι σε θέση να με δουλέψει μια πουστάρα ;;;;;;

Ωραία, αφού έχεις κάνει σεμινάρια της Αντόμπι και σκίζεις στο Φώτοσοπ, στο Ιλουστρέϊτορ και στο Ιν Ντιζάϊν κάνε και εσύ μία μούφα φωτογραφία.

Καλλίτερη από αυτήν που λες μούφα.

Και είπαμε δεν είναι ανάγκη να βάλεις πεντάπλασια, μια κατοστάρα μας φτάνει.

Έστω και μούφα.
τυπε δεν μετράει άμα βάλει 5 φωτογραφίες των είκοσι ;:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom