You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.990
- Πόντοι
- 5.506
!!!!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!!!!
Διέρρευσαν οι αυριανές φωτογραφίες του λάκη ...
https://[URL unfurl="true"]www.antiquesnavigator.com/archive/2013/07/08/151075585072.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τι ειναι αυτα που κανεις ρε κλωνε μου; Αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα, μονο μεσω πμ αυτα.
Πανικός κι ομίχλη στο Πόζναν.Πραγματικη μουνοθυελα.Εχει και καλο καιρό και τα παίζεις απο τα μουνια που κυκλοφορουν.Μεχρι τώρα τον έχουμε πιει κλαρινο με τον Ιταλό,απειρες απορρίψεις.Τα καλύτερα μουνια συνοδεύονται ολες απο Πολωνούς.Να δούμε τη νύχτα τι θα γίνει.Εχω καλό προαίσθημα.
Νιώθεις μαλακας με τόσο μουνι εδώ.Πηγα να την πεσω σε ενα ξεκωλο που περιμενε το λεωφορείο και ενας τελειωμένος αλκοολικός αρχισε να βρίζει και να απειλεί.
Ο Ιταλός την πέφτει σε ολες τις πατσαβουρες,κανενα κριτήριο.Εγω χτυπαω μοντελοειδεις αλλά μεχρι στιγμης εχω πιασει τα αρχιδια μου σε ασημένο πιατο.Ζορικο περιβάλλον.Θα δούμε όμως.
Νιώθεις μαλακας με τόσο μουνι εδώ.Πηγα να την πεσω σε ενα ξεκωλο που περιμενε το λεωφορείο και ενας τελειωμένος αλκοολικός αρχισε να βρίζει και να απειλεί.
Ο Ιταλός την πέφτει σε ολες τις πατσαβουρες,κανενα κριτήριο.Εγω χτυπαω μοντελοειδεις αλλά μεχρι στιγμης εχω πιασει τα αρχιδια μου σε ασημένο πιατο.Ζορικο περιβάλλον.Θα δούμε όμως.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.418
- Πόντοι
- 4.746
Φίλε μεγαλύτερα παροιμιώδη κορόιδα από τους κατοίκους της συνομοσπονδίας Αγαμιστάν - Πιρφοριστάν δεν υπάρχουν.
Μόνο στο Αγαμιστάν - Πιρφοριστάν ακούς τόσο συχνά να τους τα τρώνε μέχρι δεκάρας ημεδαπά η αλοδαπά αρπακτικά.
Μόνο στο Αγαμιστάν - Πιρφοριστάν θα καλέσουν μια γυναίκα δέκα φορές σε τραπέζι για να τη καλέσουν μια σε κρεβάτι.
Μόνο στο Αγαμιστάν - Πιρφοριστάν βλέπεις αρχοντόβλαχους να αφήνουν 500αρια σε λουλουδούδες για να πουλήσουν μούρη στις 3-4 μπουρούχες που τους "έκαναν τη τιμή " να τους συνοδεύσουν στις "μεγάλες πίστες" ( επιτομές της μαλακίας ).
Τελευταία άξιοι εκπρόσωποι αυτής της σχολής εξάγονται. Γίναμε εξαγωγική χώρα.
Ετσι λοιπόν οι άξιοι εκπρόσωποι με το καλημέρα στη γκόμενα στη ξένη πλέον χώρα χώνουν 50άρικα σε μια επίφαση "γκομενιλικίου".
Τα δε βράδια συμμετέχουν σε δημοπρασιες πουτανοειδών σε άτυπα πουτανάδικα αρπάζοντας τις γκόμενες ( εδώ γελάνε ) από τους αραβότουρκους.
Οποιαδήποτε ομοιότης με τα επαρχιακά σκυλάδικα όπου οι αρχοντοχωριάτες συναγωνιζοντουσαν για το ποιος θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά προκειμένου να γαμήσει τη τραγουδιάρα είναι απολύτως συμπτωματική.
Το ψάρεμα μέσα και έξω από την Ελλάδα συνεχίζεται.
Κολυμπάτε βαθιά !!
Markelos.
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2019
- Like
- 623
- Πόντοι
- 86
Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί δώσανε αξία στης ελλεινιδες κάθε λογής, φίλος μου από Ελλάδα μια χαρά παιδί μου λέει ότι δεν του κάθονται ούτε χοντρές πλέον αν δεν περάσει κάποια στάνταρτ ούτε να τον φτυσουν ο κλώνος μου θελει να γαμάει ναι, αλλά εγώ ο άλλος του εαυτός πιστεύω πως το γαμησι στην Ελλάδα όπως και το μουνι το έχουν υπερτιμησει πολλοί, εκτός αυτού γίνονται κλόουν δηλαδή κάνουν πράγματα τα οποία δεν θα έκαναν απλά και μόνο να τραβήξουν προσοχη των γυναικών στην ρωσια της γραφουν λένε άσε αυτή να πάρει πρώτη και εκεί κάτω χαλάτε 500 ευρώ την νύχτα να σας κάτσουν σαβούρες
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Χαρης! Χαρης!
Αυτος δεν ειναι Χαρης!
Χαρη! Χαρη!
Αντε γ@@@@@@ Χαρη!
Αυτος δεν ειναι Χαρης!
Χαρη! Χαρη!
Αντε γ@@@@@@ Χαρη!
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα για κλέφτες, απατεώνες, λοποδιτες, λαμογια ποδοσφαιριστές, πανελιστες, καλα ελλεινιδες δεν είχα δει μια στην Ελλάδα άστεγη, ούτε να πεινάει,αντίθετα έχω δει δεκάδες γνωστούς όταν ήρθα πέρσι να κάνουν πιάτσα στα στενά της Ομονοίας
Ρε τι πουσταριό είσαι εσύ!
Ωραίες παρέες έχεις,γιαυτό ταίριαξες με τον γεροντόπουστα τον καράφλα.
Οι φίλοι σου και οι γνωστοί κάνουν πιάτσα στην Ομόνοια και εσύ τραβελογαμιέσαι ψάχνοντας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΙΑ.
Βρωμερή ξεκωλιάρα!
ΌΞΩ ΜΩΡΉ ΚΟΥΔΟΥΝΊΣΤΡΑ!!!
Συνημμένα
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πανικός κι ομίχλη στο Πόζναν.Πραγματικη μουνοθυελα.Εχει και καλο καιρό και τα παίζεις απο τα μουνια που κυκλοφορουν.Μεχρι τώρα τον έχουμε πιει κλαρινο με τον Ιταλό,απειρες απορρίψεις.Τα καλύτερα μουνια συνοδεύονται ολες απο Πολωνούς.Να δούμε τη νύχτα τι θα γίνει.Εχω καλό προαίσθημα.
To czekolada είναι ανοιχτό;
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Τι λε ρε μαγκα μου... και δω μας φτυνουν τα ποκεμον 1,60 με τις κωλαρες
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Tι έχει ο Ιταλός ;
Ούτε καν...
Ισπανοί και Ιταλοί έχουν φαν κλαμπ σε όλες τις ξανθές χώρες.Πολλές τρελαίνονται για τη γλώσσα τους,ειδικά για ισπανικά
Εμεις δυστυχώς πέρα από φτωχομπινέδες,έχουμε και αντιερωτική γι'αυτές γλώσσα (ποια θέλει να μάθει ελληνικά;)
Έχεις μείνει λίγο πίσω...
Οι Ισπανοί θεωρούνταν πανευρωπαϊκά cool απο το 2000 μέχρι βαριά το 2010.
Ακόμη και στην Ελλάδα η καθε κλαπαρχίδω πήγαινε να μάθει ισπανικά,να πάει Βαρκελώνη,αγόραζε Desigual και πήγαινε συναυλία Ojos de Brujo...
Πάνε αυτα...
Οι κοπέλες στις ξανθές χώρες ξέρεις τι θέλουν;
Καλοβαλμένους ντόπιους.
Στο μουνί της έχει γραμμένο μια νέα γερμανίδα τον κάθε Χουάν.
Τι θα της προσφέρει;Θα της φτιάξει τσούρος;
Θέλει τον Μαξιμίλιαν,που μπορεί να έχει και κανά σπίτι,διαμέρισμα,εξοχικο στα βουνά από τους δικούς του.
Που μιλάνε την ίδια γλώσσα,εχουν τα ίδια βιώματα...
Θα κανουν και μια ωραία δεξίωση/γάμο σε ένα καστρο φορώντας Tirndl,όρεξη έχει να φάει στη μάπα το ισπανικό σόι με τη σιέστα και τη φιέστα..
Ισπανούς ψάχνους κάτι δεύτερες εναλλακτικές..
Οσο για Ιταλούς,κανάς μοδάτος με καταγωγή από βόρεια Ιταλία,ίσως..
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.329
- Πόντοι
- 2.606
!!!!!! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!!!!
Διέρρευσαν οι αυριανές φωτογραφίες του λάκη ...
https://[URL unfurl="true"]www.antiquesnavigator.com/archive/2013/07/08/151075585072.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε ιγκλου το έχει κάνει το σπίτι ο τραλαλακης; Παίζει με τόσα κλιματιστικά να έχει κάνει αίτηση για βιομηχανικό ρεύμα :confused:
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Καλά αύριο θα σας ισοπεδωσει ο Λακαρος!
Και τοτε θα σας κοπουνε τα γελακια.
Και προσεχτε γιατί το γκανι που σας ειχε στειλει στην παλια εκείνη θρυλική φώτο,εχει αποκτήσει αδερφακια,σαν τα τηλεκοντρόλ ενα πραμα!
Κανονιστε την πορεία σας!
Και τοτε θα σας κοπουνε τα γελακια.
Και προσεχτε γιατί το γκανι που σας ειχε στειλει στην παλια εκείνη θρυλική φώτο,εχει αποκτήσει αδερφακια,σαν τα τηλεκοντρόλ ενα πραμα!
Κανονιστε την πορεία σας!
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Sad man και εγώ και ο Αρχηγός; μεταφέρουμε φρέσκες πληροφορίες από το πεδίο.
Εδώ και καιρό,κεντρική και βόρεια Ευρώπη,για ωραίες κλασάτες γκόμενες που την ψάχνουν σοβαρά σχύει το άνωθεν..
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
[
Sad man και εγώ και ο Αρχηγός; μεταφέρουμε φρέσκες πληροφορίες από το πεδίο.
Εδώ και καιρό,κεντρική και βόρεια Ευρώπη,για ωραίες κλασάτες γκόμενες που την ψάχνουν σοβαρά σχύει το άνωθεν..
Εντάξει,εμεις για καμια αρπαχτή μιλάμε με τίποτα 6αρια άντε 7αρια (που για Ελλάδα είναι πάλι μουνάρες) όχι για σοβαρά.Δεν είμαι μαλάκας να νομίζω ότι θα με δει σοβαρά η κλασάτη βορειοευρωπαία
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Λιγες ωρες εμειναν να ξημερωσει Κυριακη...
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Λιγες ωρες εμειναν να ξημερωσει Κυριακη...
Λες να είσαι στους εκλεκτούς που θα λάβουν φωτό;
Ξενερωσα που ο Λάκης θα απαντήσει σε φάση σπασμένο τηλέφωο
Εμάς την κριτική επιτροπη δεν μας σκεφτεται καθόλου
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Το ευχομαι τυπε!
Γιατι εμεις τι μεταφερουμε , παλιες? εχω χασει μονο το 20Sad man και εγώ και ο Αρχηγός; μεταφέρουμε φρέσκες πληροφορίες από το πεδίο.
ειδικα για πρωην ΕΣΣΔ δεν νομιζω αλλος να ηταν την τελευταια διετια 17-19 σε Κισιναου, Οδησσο ,Κιεβο, Μοσχα , Αγια Πετρουπολη ,Μινσκ
Τα ιδια ισχυουν και εκει για τις κλασατες γκομενες ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8K
- Εμφανίσεις
- 258K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις