Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Ξέρει κάποιος πότε αρχίζει εκπομπή η Νικολούλη;
Λαλακης αγνοείται...
Λαλακης αγνοείται...
Πατησε ο kman το booster
Ο δημητρακης ετοιμαζει αντιμετρα βρισκοντας ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ του ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ σε ζαρζαβατικα κ mcdonaldsd kfc κτλ.
Θα δειτε κουφαλες....
Τα φραγκα του barock μουφα
Τα φραγκα του urlauber μουφα
Οι γκομενες του kman μουφα
Οι γκομενες του rigas μουφα
Μονο αυτος εχει real αλλα.........δεν βαζει φωτογραφιες να δουμε.
Δυνατα δημητρακη...κερβερος...αιθερας...ανεμος....
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε ...
αλλά αν στην παλιά μου γειτονιά ... στο χωριό που κατάγομαι ... στους παλιούς μου συμμαθητές ... οπουδήποτε ...
ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ είναι ... γκόμενά μου ...
θα προχωρούσα στο απονενοημένο .......
τίποτε άλλο
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε ...
αλλά αν στην παλιά μου γειτονιά ... στο χωριό που κατάγομαι ... στους παλιούς μου συμμαθητές ... οπουδήποτε ...
ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ είναι ... γκόμενά μου ...
θα προχωρούσα στο απονενοημένο .......
τίποτε άλλο
Λακαρε περιμένουμε ολοι με κομμένη την ανάσα την αποστομωτικη σου απάντηση στον Μπαροκ!
Να βρεξει δεκάδες χιλιάρικα ευρω
Τραλαλακη σε περίπτωση που δεν το πήρες χαμπάρι στάζουν τα φλοκια από τα μούτρα σου
μηπως φωτοπουτανελο για βιτρινα;Γκόμενα είναι αυτή που βγαίνει μαζί σου ραντεβού και έχετε σχέση. Πουτάνα είναι αυτή που την πληρώνεις γιά να την Aυτή που σου παίρνει τα λεφτά και δεν σου κάθεται λέγεται απατεώνισα
Τώρα αυτή που την πληρώνεις γιά να έρθει στο δωμάτιο σου να βγάλεις φωτογραφίες δεν ξέρω πως λέγεται
(χωρις διαθεση για ξιφομαχια..) δεν ειναι γκομενα-νοικιασμενη τανα του διαδικτυου ειναι - που βγαζει φωτος με το αζημειωτοΗ γκόμενα του kman μπάνικη ... δεν ξέρουμε αν τη γάμησε
Τραλαλακη θα σου δώσουμε όσο καιρό χρειαζαι να βάλεις ενέχυρο το νεφρό σου στο Ριχάρδο να πουλήσεις τα χρυσά δοντακια από τους ρωσοποντιους πελάτες σου να πουλήσεις το βαφτιστικό σου σταυρό να πουλήσεις τον εξοπλισμό του οδοντιατρείου να πάρεις δανεικά από πρώην συναδέλφους και να τα ποστάρεις όλα όλα μαζί μέχρι τότε θα παίζουμε μαζί σου να περνάμε την ώρα μας
(χωρις διαθεση για ξιφομαχια..) δεν ειναι γκομενα-νοικιασμενη τανα του διαδικτυου ειναι - που βγαζει φωτος με το αζημειωτοΗ γκόμενα του kman μπάνικη ... δεν ξέρουμε αν τη γάμησε