Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πατησε ο kman το booster

Ο δημητρακης ετοιμαζει αντιμετρα βρισκοντας ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ του ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ σε ζαρζαβατικα κ mcdonaldsd kfc κτλ.

Θα δειτε κουφαλες....

Τα φραγκα του barock μουφα
Τα φραγκα του urlauber μουφα
Οι γκομενες του kman μουφα
Οι γκομενες του rigas μουφα

Μονο αυτος εχει real αλλα.........δεν βαζει φωτογραφιες να δουμε.

Δυνατα δημητρακη...κερβερος...αιθερας...ανεμος....

Γκόμενα είναι αυτή που βγαίνει μαζί σου ραντεβού και έχετε σχέση.Πουτάνα είναι αυτή που την πληρώνεις γιά να την :knockinb:Αυτή που σου παίρνει τα λεφτά και δεν σου κάθεται λέγεται απατεώνισα :2funny:τώρα αυτή που την πληρώνεις γιά να έρθει στο δωμάτιο σου να βγάλεις φωτογραφίες δεν ξέρω πως λέγεται :2funny:
Εσύ είσαι ο πιό γελοίος :2funny:μας έβαλες τα λεφτά της τράπεζας :2funny:ούτε την κορδέλα δεν σε άφησαν να βγάλεις :2funny:
Για την μούφα φωτογραφία που μας είπες ότι είναι γκόμενα σου μιά εικόνα όσο 1.000 λέξεις!:2funny:
Άσε τα τσατ που μας έβαζες ότι και καλά έχεις γκόμενα :2funny:
το αμάξι που μας λες ότι έχεις ακόμα περιμένουμε να μας το βάλεις να το δούμε :2funny::jerking:

Συνημμένα

• lefta trapezas.jpg
    lefta trapezas.jpg
    210,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • moufa (1).jpg
    moufa (1).jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Screenshot_20200629-224201_Gallery (1).jpg
    Screenshot_20200629-224201_Gallery (1).jpg
    250,1 KB · Εμφανίσεις: 33
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Αν κατάλαβα καλά η καραφλομητσαινα το παίζει επαγγελματίας εγκληματίας, λέει πως στα 16 ήταν μούτρο και έκανε μπούκες, ότι είναι μαφιοζακος, ότι είναι ο σκληρός με τις κρέμες νυκτός...:confused::confused::confused::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε ...
αλλά αν στην παλιά μου γειτονιά ... στο χωριό που κατάγομαι ... στους παλιούς μου συμμαθητές ... οπουδήποτε ...
ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ είναι ... γκόμενά μου ...

θα προχωρούσα στο απονενοημένο .......

τίποτε άλλο

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
αλλά αν στην παλιά μου γειτονιά ... στο χωριό που κατάγομαι ... στους παλιούς μου συμμαθητές ... οπουδήποτε ...
ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΣΙΑΤΙΣΣΑ είναι ... γκόμενά μου ...

τίποτε άλλο

Λακαρε περιμένουμε ολοι με κομμένη την ανάσα την αποστομωτικη σου απάντηση στον Μπαροκ!
Να βρεξει δεκάδες χιλιάρικα ευρω

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

τίποτε άλλο

Λακαρε περιμένουμε ολοι με κομμένη την ανάσα την αποστομωτικη σου απάντηση στον Μπαροκ!
Να βρεξει δεκάδες χιλιάρικα ευρω

Έβαλε φωτό ο μπαρόκ ; που είναι ;;

Τι έβαλε καμιά ... πισίνα στα χανιά ;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μαλάκα .... ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ... να μας πουν τη γνώμη τους για της φωτογραφία σου !!!!
Κλόουν !!!

Γιατί δεν ανοίγεις το μασούρι .... να βάλεις μερικά χαρτάκια ενδιάμεσα;;; έτσι δεν φαίνεται τίποτε !

Βλάκα !!!!

Ο σαύρας που είναι ;;
Να μας πει ο σαύρας ... που δεν τον λές και ... κολλητό μου !!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΦΩΤΟ ;;;;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.322
Πόντοι
2.606
Τραλαλακη σε περίπτωση που δεν το πήρες χαμπάρι στάζουν τα φλοκια από τα μούτρα σου

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η γκόμενα του kman μπάνικη ... δεν ξέρουμε αν τη γάμησε , αλλά μπάνικη

Η φωτό του μπαρόκ .... ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ........

Όποιος ξέρει λίγο από φωτογραφία ας μιλήσει .........
Δίνω καιρό μερικές μέρες και θα απαντήσω με δικές μου φωτό !!!!!

Ξέρετε ότι τέλος της βδομάδας έχω πολύ δουλειά και ΣΚ ... άλλες υποχρεώσεις !!!!!!!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ , ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!

"ΞΕΡΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΙΡΟ !!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τραλαλακη σε περίπτωση που δεν το πήρες χαμπάρι στάζουν τα φλοκια από τα μούτρα σου

barbus67 δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι , σου έχω γαμήσει χρόνια τώρα ό,τι έχεις και ό,τι πιστεύεις ...

Αν και δεν έχεις και τίποτε ....

ΒΑΛΕ ΡΕ ΜΑΛΑΜΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ ΑΜΑΞΑΡΑΣ ...

αλλά πρόσεξε λίγο ... το χαρτάκι ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ....

Να είναι μεγάλο χαρτί , α4 , διπλωμένη η μια άκρη χωμενη σε κενό του μοτέρ ..........

μην είναι μικρό χαρτάκι postit γιατί ... γίνονται εύκολα μοντάζ ρε μαλάκα ...........

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.417
Πόντοι
4.746
Γκόμενα είναι αυτή που βγαίνει μαζί σου ραντεβού και έχετε σχέση. Πουτάνα είναι αυτή που την πληρώνεις γιά να την :knockinb: Aυτή που σου παίρνει τα λεφτά και δεν σου κάθεται λέγεται απατεώνισα :2funny:
Τώρα αυτή που την πληρώνεις γιά να έρθει στο δωμάτιο σου να βγάλεις φωτογραφίες δεν ξέρω πως λέγεται :2funny:
μηπως φωτοπουτανελο για βιτρινα;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.417
Πόντοι
4.746
Η γκόμενα του kman μπάνικη ... δεν ξέρουμε αν τη γάμησε
(χωρις διαθεση για ξιφομαχια..) δεν ειναι γκομενα-νοικιασμενη τανα του διαδικτυου ειναι - που βγαζει φωτος με το αζημειωτο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.322
Πόντοι
2.606
Τραλαλακη θα σου δώσουμε όσο καιρό χρειαζαι να βάλεις ενέχυρο το νεφρό σου στο Ριχάρδο να πουλήσεις τα χρυσά δοντακια από τους ρωσοποντιους πελάτες σου να πουλήσεις το βαφτιστικό σου σταυρό να πουλήσεις τον εξοπλισμό του οδοντιατρείου να πάρεις δανεικά από πρώην συναδέλφους και να τα ποστάρεις όλα όλα μαζί μέχρι τότε θα παίζουμε μαζί σου να περνάμε την ώρα μας

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τραλαλακη θα σου δώσουμε όσο καιρό χρειαζαι να βάλεις ενέχυρο το νεφρό σου στο Ριχάρδο να πουλήσεις τα χρυσά δοντακια από τους ρωσοποντιους πελάτες σου να πουλήσεις το βαφτιστικό σου σταυρό να πουλήσεις τον εξοπλισμό του οδοντιατρείου να πάρεις δανεικά από πρώην συναδέλφους και να τα ποστάρεις όλα όλα μαζί μέχρι τότε θα παίζουμε μαζί σου να περνάμε την ώρα μας

ΔΩΣΟΥΜΕ

Γιατί ο πληθυντικός ΜΑΛΑΚΑ brabus67 ;;;

Για λογαριασμών ποιανών μιλάς μωρή αδελφάρα ;;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η γκόμενα του kman μπάνικη ... δεν ξέρουμε αν τη γάμησε
(χωρις διαθεση για ξιφομαχια..) δεν ειναι γκομενα-νοικιασμενη τανα του διαδικτυου ειναι - που βγαζει φωτος με το αζημειωτο

Ρε φίλε .... με το γκόμενα δεν εννοώ ότι είναι σχέση , γκόμενά του κτλ
Το ΜΟΥΝΙ που έχει στη φωτό τέλος πάντων !

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.975
Πόντοι
5.506
Η μπαλα ειναι στο δρομο πισω απο τις εξεδρες, οποιος την ψαχνει.

Ειμαι ο μπαροκ και εχω ρευσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom